- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Allah kabul etsin canımBen anca eve iftardan sonra gidebiliyorum yolda aciyorum orucumu genelde.
Bayramla birlikte tartılmam da zor olacak, önce kv lerde oluruz tartışamam Cuma günü, bildirimi Çarşambaya göre yaparım muhtemelen.sonra izmire geçeriz ki orda tartılmam sıkıntı değil ama anacığım çok ısrarcıdır, artı gelmem belki ama sabitle de takıma yük olmak istemem.bayramdaki kiloma göre izne ayrılırım olmazsaHafta sonu genelde aile kahvaltıları, gezmeler derken ipin ucu kaçabiliyor canım ama sen bundan sonra hafta sonunda da tam motivasyonla ilerlemelisintemmuza kazanman gereken iki iddian var.
bayrama kadar 4,5 olur ama sağlıklı olmaz canım,sağlıklı olsun bir iki hafta geç olsun daha iyi bence.
Afiyet olsun canım. su miktarın nedir?
Afiyet olsun tatlım menün ve su miktarın güzel, biraz da spor olabilse keşke
Afiyet olsun canım, ekmek ve çikolata olmasa daha iyiymişmenümü yazayım sizlere :)
sahurda
2 haşlanmış yumurta peynır 6 zeytin.
akşam
yulaf kepeği ekmeği
salata
tavuk sote (6yk) (yağda sotelenmeden.)
yalnız hırvatistandan deniz kabukları şeklinde bir çikolata gelmişti küçük küçük bir tane dayanamadım ve yedim kızlar özür dilerim.
2lt su 3 yapacağım
8365 adım ama bugun nobetçiydim hiç oturmadım heheh
esperenzaa medgic26 @yolcukardelen G Gonulbagi
hiç geldin canım, sen nasılsjnSelam kızlar, nasılsınız ?
İçmediğimde hiç faaliyet yok.Probiyotik,kefir,bitki çayları hiçbiri işe yaramıyor.Hergun iciyon mu bu kayisiyi motoru bozmuyonmuafiyet olsun
Oooo hoşgeldin.Nasılsın canım?Selam kızlar, nasılsınız ?
Hoşbuldum, iyiyim ben çok şükürAllah kabul etsin canım
Bayramla birlikte tartılmam da zor olacak, önce kv lerde oluruz tartışamam Cuma günü, bildirimi Çarşambaya göre yaparım muhtemelen.sonra izmire geçeriz ki orda tartılmam sıkıntı değil ama anacığım çok ısrarcıdır, artı gelmem belki ama sabitle de takıma yük olmak istemem.bayramdaki kiloma göre izne ayrılırım olmazsa
Afiyet olsun canım, ekmek ve çikolata olmasa daha iyiymiş
hiç geldin canım, sen nasılsjn
Hoşbuldum iyiyim sen nasılsınOooo hoşgeldin.Nasılsın canım?
Harikasın canım inşallah mezun olursun ❤Ben Bayramda mezun olmayı hedefliyorum, hadi bakalımSon 4,5 kilo zor mu olur ki
evet evet seninkine bakmaktan alamıyorum kendimiHedefim 60tı zaten ama 55 e doğru ne kadar gidebilirsem
Gördüm nasıl da bereketlenmiş cezalar
Evet canım bu hafta sonu dogum günü motivemi düşürdü açıkçası yasaklı da yiyince. Bundan sonra insallah tam gaz devamHafta sonu genelde aile kahvaltıları, gezmeler derken ipin ucu kaçabiliyor canım ama sen bundan sonra hafta sonunda da tam motivasyonla ilerlemelisintemmuza kazanman gereken iki iddian var.
bayrama kadar 4,5 olur ama sağlıklı olmaz canım,sağlıklı olsun bir iki hafta geç olsun daha iyi bence.
Afiyet olsun canım. su miktarın nedir?
Afiyet olsun tatlım menün ve su miktarın güzel, biraz da spor olabilse keşke
İyi akşamlar dostlar!
Ben bugün kilo bildirim yapmaya yetişemedim, misafirliğe gelmiştim, ama tabi bozmadım diyeti... çok özür dilerim, artık yarın bakacağım...
İftar menü
Çorba
Salata
Tekirdağ kofte közlenmiş biber
2 hurma
1 litre su
2 bardak çay
Aman suyu ihmal etme canım, afiyet olsunArkadaşlar kusura bakmayın bildirim yapamadım arkadaşlarlaydik.
Menüm
İftar
Kuzu tandır
Salata
Mezelerden aldım bir iki çatal yasakli yoktu
Su az oldu 800 ictim ama yatincaya kadar 2 yaparım en az
250 bitki çayı
Cuma 60.7
Bugün 60.3
Geçmiş yapıp geliyorum
oy rakibemİyi akşamlar dostlar!
Ben bugün kilo bildirim yapmaya yetişemedim, misafirliğe gelmiştim, ama tabi bozmadım diyeti... çok özür dilerim, artık yarın bakacağım...
İftar menü
Çorba
Salata
Tekirdağ kofte közlenmiş biber
2 hurma
1 litre su
2 bardak çay
Afiyet olsun yazi karakterin güzelmisEki Görüntüle 2151364 Yazmayı unutmuşum bir de Yeşilçay içtim 4 gibi.
esperenzaa medgic26 cgdmk Azyiyen_azimli
Afiyet olsun yazi karakterin güzelmis
Selâm canım nasılsınSelam kizlarcim
Gunaydin iyiyim canim. Sen nasilsin ?Selâm canım nasılsın
İyiyim canim sagol. Kızımı okula gonderdim, küçük de uyuyor. Bi bakayim dedim, ben de uyumaya devam edeyim ☺Gunaydin iyiyim canim. Sen nasilsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?