günaydın iyi haftalar, haftasonu ve pazartesi günleride süt iznim var 3 gün çok koşturmacalı geçti.evde yoktum kızımın dişi çıktı beslenme düzenine uyamadımciceron nerelerdesin canım?
yueuyusu de yaparsan guzel spor yapmıs olursun canım diyetle birlşkte sporda olunca cumaya guzel bir eksi görecrksin benceSelamlar...
Bugün gne hızlı başladım. Ara öğün molasında
10 defa otururmuş gibi yapıp kalktım zor bir pozisyondu hemen ayak kslarım ağrıdı.
20 adet sağ sol bel harekete yaptım.
İş çıkış yürüyüş planım var bakalım. Menümü akşam toptan yazacağım. Yarın bir hafta oluyor çok heyecanlıyım
Okullar kapanıp biraz düzenini oturtana kadar,düzenli menü paylaş canım.tam katılım sağlayacağın dönemde de takıma girersin.Ben anca eve iftardan sonra gidebiliyorum yolda aciyorum orucumu genelde.
yavaş yavaş su miktarın artıyor canım.bu çok iyi birşey. Hazır aklımızdayken bi su iç canım2 litreye yine bir bardak eksik Kaldı
Adımlarını yaz canım.İstanbulun trafiği her geçen gün daha kötü oluyor.Okullar kapansa sa azıcık rahatlasa diye umutla bekleyenlerdenim ben deteşekkür ederimmm keşke ama okul kapanınca daha bi rahat yapıcam şu an finallere çalışıyorum ama ben fazla hareketli biriyim allahtan cumartesi 15 bin adım attım ve sevgilime de attırdım mesela tüm emirgan korusunu dolaştırdımbiraz deli dolu kıpır kıpır biriyimdir aslında normal zamanda ben hergün çok yürürüm otobüste trafik olur malum istanbulda yaşıyorum iner yarım saat yürürüm ben
Afiyet olsun canım,menün çok güzel.Bugün ki menüm
Sahur : Yok
İftar:
1 kepçe ezogelin
3 yk taze fasülye
1/2 adet tavuk şiş
Salata
2 yk yoğurtlu köz biber
Avuç içi pide
2 lt su,1 kupa kayısılı form
esperenzaa , medgic26
Canımm bebekim,özlettin kendiniSelam kızlar, nasılsınız ?
Afiyet olsun canımSabah karatay kahvalti
Aksam ızgara kofte yogurt salata
3 lt su 10000 adim zor attim vallahi bacaklarim cok agriyor zor yurudum 10 bini gördüm oturdum direk hehehehesperenzaa
Bayrama kadar yapabileceğinin en iyisini ( sağlığını bozmadan) yap canım,en kötü ihtimalle izne ayrulırsın.Allah kabul etsin canım
Bayramla birlikte tartılmam da zor olacak, önce kv lerde oluruz tartışamam Cuma günü, bildirimi Çarşambaya göre yaparım muhtemelen.sonra izmire geçeriz ki orda tartılmam sıkıntı değil ama anacığım çok ısrarcıdır, artı gelmem belki ama sabitle de takıma yük olmak istemem.bayramdaki kiloma göre izne ayrılırım olmazsa
Afiyet olsun canım, ekmek ve çikolata olmasa daha iyiymiş
hiç geldin canım, sen nasılsjn
Afiyet olsun canım,menün de kilo bildirimin de çok güzel. Hep böyle ol ,ciğerimi yeArkadaşlar kusura bakmayın bildirim yapamadım arkadaşlarlaydik.
Menüm
İftar
Kuzu tandır
Salata
Mezelerden aldım bir iki çatal yasakli yoktu
Su az oldu 800 ictim ama yatincaya kadar 2 yaparım en az
250 bitki çayı
Cuma 60.7
Bugün 60.3
Geçmiş yapıp geliyorum
Yazın da güzelmişEki Görüntüle 2151364 Yazmayı unutmuşum bir de Yeşilçay içtim 4 gibi.
esperenzaa medgic26 cgdmk @Lavinia12345
Selamlar nasılsın canımSelam kizlarcim
Geçmiş olsun canım sana da anneciğine de.ishal olduğunda sıvı kaybın çok olacağı için suyu arttır canım.DÜNKÜ MENÜM
SAHUR
YOK
AKŞAM
BÜYÜK TABAK YEŞİLLİK EKŞİLİ SALATA
4 5 FIRIN KÖFTE
ARA
ŞEKERSİZ ÇAY
HURMA
YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM 5 BARDAK SU @esperenzaa @medgic26
afedersiniz ama akşamdan beri ishalim salatayı fazla kaçırdım ondan mı bilemedimipimi bu akşam atlıcam anacım rahatsızdı eve geçemedim bu akşam işleri vardı yaptım cezam aklımda
buyuk ada cok guzel olur esperenzaa soyle guzel tarihi bir konakta da kaldımmı harka bir tatil olur hava guzrl olursa denize de girersiniz super yaâ :))Bayrama kadar yapabileceğinin en iyisini ( sağlığını bozmadan) yap canım,en kötü ihtimalle izne ayrulırsın.
Ohhh demek bayramda anne ziyaretin var.
Bayramda eşim de anneciğini görmeye gidecek.annemler epey uzakta olduğu için oğlum, çok yakın arkadaşım ve ben bayramda 3 günlüğüne büyükadaya gideceğiz.
Ben de bayılırım büyükadaya,tatil kısa olduğu için aile yanına gidemeyeceğim için,eşim de annesine gidecek 5 günlüğüne.O da yok ,oğlum da geçen yaz sonundan beri deniz sayıklıyor.hava güzel olur inşallah.buyuk ada cok guzel olur esperenzaa soyle guzel tarihi bir konakta da kaldımmı harka bir tatil olur hava guzrl olursa denize de girersiniz super yaâ :))
Gecmis olsun kuzum... oglusun nasil iyimi? ??Selamlar canlarımmNasılsınız?
Dün gece doğru düzgün takıma bakamadım. Oğlum grip oldu ve saat başı nöbetteydimŞimdi de kaçamak tespiti için sahata iniyorum
Haydi rast gele
Geçmiş olsun canım, inşallah bugün iyidir.Selamlar canlarımmNasılsınız?
Dün gece doğru düzgün takıma bakamadım. Oğlum grip oldu ve saat başı nöbetteydimŞimdi de kaçamak tespiti için sahata iniyorum
Haydi rast gele
Iyi teyzosu düşüyor çarpıyor sıralama donemindeyiz ufak tepek morluklarla gecircez insallah :)Afiyet olsun canımHaktan kuzusu nasıl?
Teşekkür ederim canımGecmis olsun kuzum... oglusun nasil iyimi? ??
Esperenzammm ben de seni çok özledimCanımm bebekim,özlettin kendiniNasılsın,sınavlar yaklaşıyor çalışıyon mu aşk böcüğüm Sevgilinle nasılsınız canım?
Bir de senin arkadaşının arkasından atmak gibi olmasın ama arkadaşın çıktıo da senin gibi pisboğazsa
Özledimmm kuzumm
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım, inşallah bugün iyidir.
Canım ben de çok özledim seni. burnumun direğini sızlattın zalımın kızıEsperenzammm ben de seni çok özledimsevgilimle aramız iyi çok şükür sınavlarımda bu hafta cumartesi ve pazartesi. Perşembe günüde mülakatım var. 7×24 ders çalışıyorum. Umarım geçebilirim. Sonra aranızda olmak istiyorum
Sen nasılsın taze mezun esperenzam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?