Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın iyi haftalar, haftasonu ve pazartesi günleride süt iznim var 3 gün çok koşturmacalı geçti.evde yoktum kızımın dişi çıktı beslenme düzenine uyamadım sanırım bir süre daha bu tempo devam edecek.Gruba zarar vermemek adına şimdilik aranızdan ayrılıyorum.Ama hep takip edicem elimden geldiğince önerilerinizde okuyup uygulamaya çalışıcam.yaz dönemi sonrası tekrar araniza katılmak isterim kabul ederseniz.hepinize sevgiler

Selamlar...
Bugün gne hızlı başladım. Ara öğün molasında
10 defa otururmuş gibi yapıp kalktım zor bir pozisyondu hemen ayak kslarım ağrıdı.
20 adet sağ sol bel harekete yaptım.
İş çıkış yürüyüş planım var bakalım. Menümü akşam toptan yazacağım. Yarın bir hafta oluyor çok heyecanlıyım

yueuyusu de yaparsan guzel spor yapmıs olursun canım diyetle birlşkte sporda olunca cumaya guzel bir eksi görecrksin bence

naslsnız arkadaslar 2 gundr ykktum iftarw gittik iftara misafir cagıdım derken ramazan ypgun geciyor gun erken baslıyor okuldu evdi cocuklardı derken yazamadım size..
o gun beni yeni gören arkadasım sok grcidi yanlıs anlamazsan sana bişey sorcam sen cok zayıflamıssın naptın böyle dedi cok sevşndirik oldum gercetrn dayanın gercekten kızlar boyle seyleri duymak insanı cok mutlu ediyor kacamaklara geirsek esperenzaa cım yâ hiç mi yemiceksin biraz ye cok hazırlık yaptım bak olmaz diye diye pis fesat hset siskolat bi pacangayla bi kemalpaşa yedirdilr işte öyle benimki vermek üzerinedegilde koruma üzerine bi diyet galiba biaz ama cevirmeye calısıyrm inş gencler
birazdan ip atlicam ramazandan dolayı sporu aksatıyorum ama sonra toparlama dusuncesindeyim umarım diyette oldugum kadar kötü olmam sporu seviyorum cunki​

Selamlar canlarımm Nasılsınız?
Dün gece doğru düzgün takıma bakamadım. Oğlum grip oldu ve saat başı nöbetteydim Şimdi de kaçamak tespiti için sahata iniyorum
Haydi rast gele

Ben anca eve iftardan sonra gidebiliyorum yolda aciyorum orucumu genelde.
Okullar kapanıp biraz düzenini oturtana kadar,düzenli menü paylaş canım.tam katılım sağlayacağın dönemde de takıma girersin.
2 litreye yine bir bardak eksik Kaldı
yavaş yavaş su miktarın artıyor canım.bu çok iyi birşey. Hazır aklımızdayken bi su iç canım
Adımlarını yaz canım.İstanbulun trafiği her geçen gün daha kötü oluyor.Okullar kapansa sa azıcık rahatlasa diye umutla bekleyenlerdenim ben de
Bugün ki menüm
Sahur : Yok

İftar:
1 kepçe ezogelin
3 yk taze fasülye
1/2 adet tavuk şiş
Salata
2 yk yoğurtlu köz biber
Avuç içi pide

2 lt su,1 kupa kayısılı form

esperenzaa , medgic26
Afiyet olsun canım,menün çok güzel.

Selam kızlar, nasılsınız ?
Canımm bebekim,özlettin kendini Nasılsın,sınavlar yaklaşıyor çalışıyon mu aşk böcüğüm Sevgilinle nasılsınız canım?
Bir de senin arkadaşının arkasından atmak gibi olmasın ama arkadaşın çıktı o da senin gibi pisboğazsa
Özledimmm kuzumm

Bayrama kadar yapabileceğinin en iyisini ( sağlığını bozmadan) yap canım,en kötü ihtimalle izne ayrulırsın.
Ohhh demek bayramda anne ziyaretin var.
Bayramda eşim de anneciğini görmeye gidecek.annemler epey uzakta olduğu için oğlum, çok yakın arkadaşım ve ben bayramda 3 günlüğüne büyükadaya gideceğiz.

Afiyet olsun canım,menün de kilo bildirimin de çok güzel. Hep böyle ol ,ciğerimi ye
Yazın da güzelmiş
Selamlar nasılsın canım
Geçmiş olsun canım sana da anneciğine de.ishal olduğunda sıvı kaybın çok olacağı için suyu arttır canım.

buyuk ada cok guzel olur esperenzaa soyle guzel tarihi bir konakta da kaldımmı harka bir tatil olur hava guzrl olursa denize de girersiniz super yaâ :))

Huzurvermeyolunda canım arkadaşının gözü iyi görüyormuş da gözü de göz değil baksana paçangaları,kemalpaşaları tıkamış ağzına. Dön artık şu sporuna. İzindesin anladık, ceza veriyorum hiç oralı olmuyon:)500 ip cezası verdim. En sonunda gelip o iplerle seni bacağından tavana asıcam kuzum

buyuk ada cok guzel olur esperenzaa soyle guzel tarihi bir konakta da kaldımmı harka bir tatil olur hava guzrl olursa denize de girersiniz super yaâ :))
Ben de bayılırım büyükadaya,tatil kısa olduğu için aile yanına gidemeyeceğim için,eşim de annesine gidecek 5 günlüğüne.O da yok ,oğlum da geçen yaz sonundan beri deniz sayıklıyor.hava güzel olur inşallah.
Nasılsın canım,çocuklar nasıllar?

Esperenzammm ben de seni çok özledim sevgilimle aramız iyi çok şükür sınavlarımda bu hafta cumartesi ve pazartesi. Perşembe günüde mülakatım var. 7×24 ders çalışıyorum. Umarım geçebilirim. Sonra aranızda olmak istiyorum

Sen nasılsın taze mezun esperenzam

Geçmiş olsun canım, inşallah bugün iyidir.
Teşekkür ederim canım sabaha günaydınn annuş diyerek neşeli bi şekilde uyandı kahvaltısını yaptırdım sonra bakıcısı ile parka yolladım bakalım daha gelmedi. Yaz-kış, hastalık-sağlık faeketmez hep parktadır.
Senin kızın ve minnak oğlun nasıl canım?

Canım ben de çok özledim seni. burnumun direğini sızlattın zalımın kızı
İnşallah bu hafta senin haftan olur,hem mülakatın hem de sınavların çok çok iyi geçer de kurtulursun canım. Vizelerinin sonucu nasıldı güzel esramm:)
Omuzlarındaki yükleri at gel,sonra popondaki yükleri atalım birlikte.
Ben iyijim canım. Kilomu korunaya çalışıyorum ve şu ana kadar korudum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…