yueuyusu de yaparsan guzel spor yapmıs olursun canım diyetle birlşkte sporda olunca cumaya guzel bir eksi görecrksin bence
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.Selamlar canlarımmNasılsınız?
Dün gece doğru düzgün takıma bakamadım. Oğlum grip oldu ve saat başı nöbetteydimŞimdi de kaçamak tespiti için sahata iniyorum
Haydi rast gele
Maasallah oğlunun enerjisine ☺Teşekkür ederim canımsabaha günaydınn annuş diyerek neşeli bi şekilde uyandı kahvaltısını yaptırdım sonra bakıcısı ile parka yolladım bakalım daha gelmedi. Yaz-kış, hastalık-sağlık faeketmez hep parktadır.
Senin kızın ve minnak oğlun nasıl canım?
Maşallah kuzuyaIyi teyzosu düşüyor çarpıyor sıralama donemindeyiz ufak tepek morluklarla gecircez insallah :)
Canim sinavlarinda basarilar ne mulakatina girecektinEsperenzammm ben de seni çok özledimsevgilimle aramız iyi çok şükür sınavlarımda bu hafta cumartesi ve pazartesi. Perşembe günüde mülakatım var. 7×24 ders çalışıyorum. Umarım geçebilirim. Sonra aranızda olmak istiyorum
Sen nasılsın taze mezun esperenzam
Böyle gaza gelince,etrafımızdaki eş,dost arkadaş da gazımızdan nasipleniyor.İnşallah. Öğle aradı yürüdüm iş çıkışıda yürüyeceğim. Arkadaşın biri yediklerimi görünce ve yaptığım hareketleri, diyor ki; abartmıyormusun
Bu daha ne ki sen ben 10 kiloyu verince görhedefim 12 idi 2 gitti 12 oldu çok pis gaza geldim benimle birlikte iki arkadaşı daha yürüttm
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Bir bardak su daha içtim senin işin
Bugün 2 lt ribgeçeceğim inşallah bakalım.
Senin gibi azimli hatunun yapamayacağı şey mi var, korursun tabiCanım ben de çok özledim seni. burnumun direğini sızlattın zalımın kızı
İnşallah bu hafta senin haftan olur,hem mülakatın hem de sınavların çok çok iyi geçer de kurtulursun canım. Vizelerinin sonucu nasıldı güzel esramm:)
Omuzlarındaki yükleri at gel,sonra popondaki yükleri atalım birlikte.
Ben iyijim canım. Kilomu korunaya çalışıyorum ve şu ana kadar korudum da
Teşekkúr ederimmCanim sinavlarinda basarilar ne mulakatina girecektin
Grip agirligini gece vuruyor insana gecer insallah kuzum muckkTeşekkür ederim canım
Gündüz şahane,hatta bomba gibiGece olunca cozutuyor Aslında burnu akmayıp azıcık da ateşi çıkmasa aynı normal hali gibi çocuk hasta iken de iyi iken de uykuyu sevmiyor anacım
Bizde sizi öpüyoruz kuzum kocaman kocaman... ben mi iyiyim isteMaşallah kuzuya
En dikkat gerektiren dönemleri sıralama ve yeni yeri yürüme dönemleri. Çok çok kolay gelsin canım.öperim minnak oğlunu sıralayan el ve ayaklarındansen nasılsın bidenem
Cok güzel olmuş herseyi egenin.. sansli ki senin gibi annesi var... eline yüreğine saglik kuzummedgic26 kuzum sen benden fikir olması için dogum günü fotosu istemiştin, pazar günü atacaktım unuttum sonra, bugün aklıma gelmişken atayım. Ama fotoları kırparak atıyorum boyuttan dolayı mecburen. Biraz garip cikabilir.Eki Görüntüle 2151492 Eki Görüntüle 2151494 Eki Görüntüle 2151496 Eki Görüntüle 2151497 Eki Görüntüle 2151501
Sağol canım hepimizin çocukları sansli ki bizler gibi anneleri var, Allah bütün evlatlara hayırlı, sağlıklı,mutlu ve başarılı olarak yaslanacaklari bir hayat nasip etsin inşallah sevdikleriyle beraber ❤Cok güzel olmuş herseyi egenin.. sansli ki senin gibi annesi var... eline yüreğine saglik kuzum
Afiyet olsun canım,menün de kilo bildirimin de çok güzel. Hep böyle ol ,ciğerimi ye
Yazın da güzelmiş
Selamlar nasılsın canım
Geçmiş olsun canım sana da anneciğine de.ishal olduğunda sıvı kaybın çok olacağı için suyu arttır canım.
Zaten direk abartmıyormusun dedikten 2 saat sonra benle yürüyüşe geldiBöyle gaza gelince,etrafımızdaki eş,dost arkadaş da gazımızdan nasipleniyor.
Benim en yakın arkadaşım önce bana sen iyice kafayı yedin,seninle arkadaşlık eskisi gibi tatlı değil dedi.epey bi süre çeneme direndi onu da diyete sokup leslie’ye başlattımArkadaşıma da cezalar veriyorum,benden birşey isteyecek olursa karşılığında istediği şey oranında spor yaptırıyorum
Şimdi sana biraz abartmıyor musun diyen yarın öbür gün tavsiyeye gelir
Teşekkür ederim iyi dileklerin için canım.
Canım oğlumla oynuyoruz, azat ettiğinde geliciimmm@yolcukardelen @Lavinia12345
Rakiplerim ne yapıyorsunuz? Nerelerdesiniz? Sultan senin cumaya hedefin 58.5 miydi?
Lavinia senin de 57 mi?
Yaklasiyor musunuz hedefe? Cuma yaklaşıyor.
O zaman icindeki hedefi mi söyledim ben acepCanım oğlumla oynuyoruz, azat ettiğinde geliciimmmOkuyorum fırsat buldukça ama yazdırmiiiir sıpa yok canım hedefim 59du malum dün 60ı görünce ama içimden de tuttum bi hedef, nasip bakalım
hmm basarilar simdiden benimde kardesim son sinif bitirmeyle ugrasiyor az cok stresini tahmim edebiliyorum. Allah yardimcin olsun kuzumTeşekkúr ederimmişyeri eğitimindeydim. Onunla ilgili mülakata girecem. 7 - 8 tane prof. gireceği için biraz stresliyim. Umarım geçerim.
Sen nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?