Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yueuyusu de yaparsan guzel spor yapmıs olursun canım diyetle birlşkte sporda olunca cumaya guzel bir eksi görecrksin bence

İnşallah. Öğle aradı yürüdüm iş çıkışıda yürüyeceğim. Arkadaşın biri yediklerimi görünce ve yaptığım hareketleri, diyor ki; abartmıyormusun
Bu daha ne ki sen ben 10 kiloyu verince gör hedefim 12 idi 2 gitti 12 oldu çok pis gaza geldim benimle birlikte iki arkadaşı daha yürüttm
Selamlar canlarımm Nasılsınız?
Dün gece doğru düzgün takıma bakamadım. Oğlum grip oldu ve saat başı nöbetteydim Şimdi de kaçamak tespiti için sahata iniyorum
Haydi rast gele
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Bir bardak su daha içtim senin işin
Bugün 2 lt ribgeçeceğim inşallah bakalım.

Maasallah oğlunun enerjisine ☺
Benimkiler de iyiler cok şükür, kızım okulda, oğlum da uyuyor ☺

Iyi teyzosu düşüyor çarpıyor sıralama donemindeyiz ufak tepek morluklarla gecircez insallah :)
Maşallah kuzuya
En dikkat gerektiren dönemleri sıralama ve yeni yeri yürüme dönemleri. Çok çok kolay gelsin canım.öperim minnak oğlunu sıralayan el ve ayaklarından sen nasılsın bidenem

Tunaydin arkadaslar hemen dunku menumu yazayim

Ogle. 1 kase sehriye corbasi avuc ici kadad pide peynir zeytin

Ara.sekersiz nescafe 4 kuru kayisi 7 8 tane cog badem

Aksam. 1 tabak tavuk sote, 1 kase yogurt

Duble turk kahvesi
Su. 3 lt
Spor yok

Canim sinavlarinda basarilar ne mulakatina girecektin

Böyle gaza gelince,etrafımızdaki eş,dost arkadaş da gazımızdan nasipleniyor.
Benim en yakın arkadaşım önce bana sen iyice kafayı yedin,seninle arkadaşlık eskisi gibi tatlı değil dedi.epey bi süre çeneme direndi onu da diyete sokup leslie’ye başlattım Arkadaşıma da cezalar veriyorum,benden birşey isteyecek olursa karşılığında istediği şey oranında spor yaptırıyorum
Şimdi sana biraz abartmıyor musun diyen yarın öbür gün tavsiyeye gelir
Teşekkür ederim iyi dileklerin için canım.

Senin gibi azimli hatunun yapamayacağı şey mi var, korursun tabi vizelerim gayet iyi ama mühim olan finaller. Özellikle 8.kez almış olduğum 1.sınıf dersimin finalinden 4 senedir 20 üstü alamadım stresliyim sürekli rüyamda sınava geç kaldığımı ya da sınavdan kaldığımı görüyorum

Teşekkür ederim canım
Gündüz şahane,hatta bomba gibi Gece olunca cozutuyor Aslında burnu akmayıp azıcık da ateşi çıkmasa aynı normal hali gibi çocuk hasta iken de iyi iken de uykuyu sevmiyor anacım
Grip agirligini gece vuruyor insana gecer insallah kuzum muckk

Maşallah kuzuya
En dikkat gerektiren dönemleri sıralama ve yeni yeri yürüme dönemleri. Çok çok kolay gelsin canım.öperim minnak oğlunu sıralayan el ve ayaklarından sen nasılsın bidenem
Bizde sizi öpüyoruz kuzum kocaman kocaman... ben mi iyiyim iste

Cok güzel olmuş herseyi egenin.. sansli ki senin gibi annesi var... eline yüreğine saglik kuzum

Cok güzel olmuş herseyi egenin.. sansli ki senin gibi annesi var... eline yüreğine saglik kuzum
Sağol canım hepimizin çocukları sansli ki bizler gibi anneleri var, Allah bütün evlatlara hayırlı, sağlıklı,mutlu ve başarılı olarak yaslanacaklari bir hayat nasip etsin inşallah sevdikleriyle beraber ❤

Sağol canısı inş iyileşeceğimiz günlerde gelecek

Zaten direk abartmıyormusun dedikten 2 saat sonra benle yürüyüşe geldi
Dediğin gibi istekli ve azimli olunca çevremizde etkileniyor bundan.
Rüca ederim

Bugünkü menüm
Sahur
1 dilim ekmek
tereyağ
domates salata
şekersiz çay

İftar
fırında alabalık yanında 2 3 patates
yanında domates

ara
kiraz yemeyi düşünüyorum ama bu hafta kayısıda yedim kararsızım belki bir fincan kahve

esperenzaa medgic26 sporumu ve suyumu yarın yazarım buraya önden yazınca yazdıklarımın dışına da çıkamıyorum akşam annemde komşularımızda geldi zayıfladığımı farketmişler aslında 5 6 kilo verdim ama demek ki fark ediyo daha da verme diyorlar daha hedefim var benim dedim

@yolcukardelen @Lavinia12345
Rakiplerim ne yapıyorsunuz? Nerelerdesiniz? Sultan senin cumaya hedefin 58.5 miydi?
Lavinia senin de 57 mi?
Yaklasiyor musunuz hedefe? Cuma yaklaşıyor.
Canım oğlumla oynuyoruz, azat ettiğinde geliciimmmOkuyorum fırsat buldukça ama yazdırmiiiir sıpa yok canım hedefim 59du malum dün 60ı görünceama içimden de tuttum bi hedef, nasip bakalım

Canım oğlumla oynuyoruz, azat ettiğinde geliciimmmOkuyorum fırsat buldukça ama yazdırmiiiir sıpa yok canım hedefim 59du malum dün 60ı görünceama içimden de tuttum bi hedef, nasip bakalım
O zaman icindeki hedefi mi söyledim ben acep
Ben de 15 dk sonra kızımın ödevlerini yaptiricam, okuldan geldi, kardeşiyle oynuyor. Ben de o ara bi durteyim seni dedim. Bu sabah kac geldin mesela tartıda

Teşekkúr ederimm işyeri eğitimindeydim. Onunla ilgili mülakata girecem. 7 - 8 tane prof. gireceği için biraz stresliyim. Umarım geçerim.
Sen nasılsınn
hmm basarilar simdiden benimde kardesim son sinif bitirmeyle ugrasiyor az cok stresini tahmim edebiliyorum. Allah yardimcin olsun kuzum bende iyiyim sukur kizin yaramazliklariyla ugrasiyirum bi degisiklik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…