Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok güzel olmuşlar canım.Ellerine sağlık
Aminn canım.
Zaten direk abartmıyormusun dedikten 2 saat sonra benle yürüyüşe geldi
Dediğin gibi istekli ve azimli olunca çevremizde etkileniyor bundan.
Rüca ederim
Hahahaha
Gel beraber abartalım der yakında.
Canım oğlumla oynuyoruz, azat ettiğinde geliciimmmOkuyorum fırsat buldukça ama yazdırmiiiir sıpa yok canım hedefim 59du malum dün 60ı görünceama içimden de tuttum bi hedef, nasip bakalım
Bol bol oyna,spor olur canım

Zayıfladığımızı bilmekten çok duymak sanırım daha da gaza getiriyor.
Babam,kilodan nefret eder ve zaman zaman patavatsızlığa varan dürüstlüğü vardır en son beni gördüğünde (6 aydır görmemişti) kızım çok zayıflamışsın 3-4 kilo daha versen çok güzel olur demişti:)
Menün iyiymiş,dışına çıkarsan yedim seni civcivim
Hazır konusu açılmışken ,suyu arttır spor yap

Tunaydin arkadaslar hemen dunku menumu yazayim

Ogle. 1 kase sehriye corbasi avuc ici kadad pide peynir zeytin

Ara.sekersiz nescafe 4 kuru kayisi 7 8 tane cog badem

Aksam. 1 tabak tavuk sote, 1 kase yogurt

Duble turk kahvesi
Su. 3 lt
Spor yok
Afiyet olsun canım.spora başlasan çok daha iyi olur

Bu sınavlarda şeytanın bacağını kırıp mezun olursun canımben üniversiteyi bitirdikten çok sonra bile ara ara bir dersten aslında kaldığımı ve beni yeniden sınava soktuklarını görüp uyanıyordum
Dualarım seninle canım.Bitecek o okul.bize de mutlu haberi vereceksin inşallah

benim minnos bir cikarmaya basladi hepsini patir patir soktu alti ucledik ustte 2 ci patlamak uzere :)) disler cikti saclari da iki yandan topluyorum cok tatli oluyor gercekten birde hic susmuyor bidir bidir surekli birseyler anlatma derdinde :)))

O zaman icindeki hedefi mi söyledim ben acep
Ben de 15 dk sonra kızımın ödevlerini yaptiricam, okuldan geldi, kardeşiyle oynuyor. Ben de o ara bi durteyim seni dedim. Bu sabah kac geldin mesela tartıda
Malum mu oldu neoğlumu babasıyla dışarı gönderdim şimdi spor yapıcimm Kızım uyursakolay gelsin cancağızım sana da
Ben 57,5 hedefim. Ama daha tartılmadım
Bu hafta hepimiz daha temkinliyiz galiba
Çok güzel olmuşlar canım.Ellerine sağlık

Aminn canım.

Hahahaha
Gel beraber abartalım der yakında.

Bol bol oyna,spor olur canım
evet canım her fırsatta oynuyorum hareket berekettir diye
Oğluşuna da geçmiş olsun canım, havalar kararsız kalınca hastalıklar bizde karar kokuyor işte rabbim tez zamanda şifa versin, bol bol uyku versin

benim minnos bir cikarmaya basladi hepsini patir patir soktu alti ucledik ustte 2 ci patlamak uzere :)) disler cikti saclari da iki yandan topluyorum cok tatli oluyor gercekten birde hic susmuyor bidir bidir surekli birseyler anlatma derdinde :)))
Maşallah kuzuya Tam sevmelik olmuş.

Sağlığa dikkat ediyorum canım, yoksa dün Leslie 45 dk olurdu ama ne olur ne olmaz diye ilk günden zorlamadım, bugün yine bi o kadar yapıp oyun oynarım olmazsaOynarken de iyi gidiyor
Ohh miss desene, havalar güzel olur inşallahÇok güzel üç gün olur inşallah sizeBu arada kv kişisi torununu özlemiyor mu hiç, istekte bulunmuyor mu?
teşekkür ederim canım

Ay maşallah kuzuma, öp annesi benim için de Öyle tatlı oluyorlar ki o halleriyle

Ayy inşallah esperenzam. Zaten bu sene sonunda dedim ki, bu kadın ölmedikçe ben bu okuldan mezun olamam. Dönem başında yakın bi arkadaşım beni aradı ve dedi ki Esra, hocayı okuldan gönderdiler. Meslek hayatına son verdiler. Çok fazla kişiyi bıraktığı için yığılma olmuş. Tabi bunu duyunca ben mutluluktan çıldırdım yani şuan rahatlıkla geçebileceğim bi hoca var. Ama fobi oldu bende. Sayesinde newtonla akraba oldum

esperenzaa canım akşama iftara davetliyiz, perşembe de davetliyiz ama onu Cumartesiye almaya çalışacağım, malum akşam yiyince hemen belli ediyor bende.
Akşam da tatlısız böreksiz atlatırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…