Kilo durumun nasil beni bekliyosundur inşallahhmm basarilar simdiden benimde kardesim son sinif bitirmeyle ugrasiyor az cok stresini tahmim edebiliyorum. Allah yardimcin olsun kuzumbende iyiyim sukur kizin yaramazliklariyla ugrasiyirum bi degisiklik yok
Kilo durumun nasil beni bekliyosundur inşallah
Ben 57,5 hedefim. Ama daha tartılmadım@yolcukardelenAzyiyen_azimli
Rakiplerim ne yapıyorsunuz? Nerelerdesiniz? Sultan senin cumaya hedefin 58.5 miydi?
Lavinia senin de 57 mi?
Yaklasiyor musunuz hedefe? Cuma yaklaşıyor.
Gecmsi olsun canim. Allah sifa versinTeşekkür ederim canım
Gündüz şahane,hatta bomba gibiGece olunca cozutuyor Aslında burnu akmayıp azıcık da ateşi çıkmasa aynı normal hali gibi çocuk hasta iken de iyi iken de uykuyu sevmiyor anacım
73 lerdeyim canim hadi bekletme beni fszla bak arayi acmayim :))Kilo durumun nasil beni bekliyosundur inşallah
Çok güzel olmuşlar canım.Ellerine sağlık@medgic26 kuzum sen benden fikir olması için dogum günü fotosu istemiştin, pazar günü atacaktım unuttum sonra, bugün aklıma gelmişken atayım. Ama fotoları kırparak atıyorum boyuttan dolayı mecburen. Biraz garip cikabilir.Eki Görüntüle 2151492 Eki Görüntüle 2151494 Eki Görüntüle 2151496 Eki Görüntüle 2151497 Eki Görüntüle 2151501
Aminn canım.Sağol canım hepimizin çocukları sansli ki bizler gibi anneleri var, Allah bütün evlatlara hayırlı, sağlıklı,mutlu ve başarılı olarak yaslanacaklari bir hayat nasip etsin inşallah sevdikleriyle beraber ❤
HahahahaZaten direk abartmıyormusun dedikten 2 saat sonra benle yürüyüşe geldi
Dediğin gibi istekli ve azimli olunca çevremizde etkileniyor bundan.
Rüca ederim
Bol bol oyna,spor olur canımCanım oğlumla oynuyoruz, azat ettiğinde geliciimmmOkuyorum fırsat buldukça ama yazdırmiiiir sıpa yok canım hedefim 59du malum dün 60ı görünce ama içimden de tuttum bi hedef, nasip bakalım
Zayıfladığımızı bilmekten çok duymak sanırım daha da gaza getiriyor.Bugünkü menüm
Sahur
1 dilim ekmek
tereyağ
domates salata
şekersiz çay
İftar
fırında alabalık yanında 2 3 patates
yanında domates
ara
kiraz yemeyi düşünüyorum ama bu hafta kayısıda yedim kararsızım belki bir fincan kahve
esperenzaa @medgic26 sporumu ve suyumu yarın yazarım buraya önden yazınca yazdıklarımın dışına da çıkamıyorum akşam annemde komşularımızda geldi zayıfladığımı farketmişler aslında 5 6 kilo verdim ama demek ki fark ediyo daha da verme diyorlar daha hedefim var benim dedim
Teşekkür ederim tatlımesperenzaa canim cok gecmis olsun oglun rahatsizlanmis gece. Simdi nasil oldu
Allah iyilik versin kız 5leri gördün müBende iyiyim canım
Ama sen arayı açıyosunn73 lerdeyim canim hadi bekletme beni fszla bak arayi acmayim :))
Afiyet olsun canım.spora başlasan çok daha iyi olurTunaydin arkadaslar hemen dunku menumu yazayim
Ogle. 1 kase sehriye corbasi avuc ici kadad pide peynir zeytin
Ara.sekersiz nescafe 4 kuru kayisi 7 8 tane cog badem
Aksam. 1 tabak tavuk sote, 1 kase yogurt
Duble turk kahvesi
Su. 3 lt
Spor yok
Bu sınavlarda şeytanın bacağını kırıp mezun olursun canımSenin gibi azimli hatunun yapamayacağı şey mi var, korursun tabivizelerim gayet iyi ama mühim olan finaller. Özellikle 8.kez almış olduğum 1.sınıf dersimin finalinden 4 senedir 20 üstü alamadım stresliyim sürekli rüyamda sınava geç kaldığımı ya da sınavdan kaldığımı görüyorum
benim minnos bir cikarmaya basladi hepsini patir patir soktu alti ucledik ustte 2 ci patlamak uzere :)) disler cikti saclari da iki yandan topluyorum cok tatli oluyor gercekten birde hic susmuyor bidir bidir surekli birseyler anlatma derdinde :)))Teşekkür ederim tatlımşimdilik iyi canım.Senin tatlı kızın nasıl? Dişleri çıkmıştı yanlış hatırlamıyırsam
alt iki çıkmış bebişler çok şirin oluyorlar .kesin bal gibi tatlı olmuştur minnak
Malum mu oldu neO zaman icindeki hedefi mi söyledim ben acep
Ben de 15 dk sonra kızımın ödevlerini yaptiricam, okuldan geldi, kardeşiyle oynuyor. Ben de o ara bi durteyim seni dedim. Bu sabah kac geldin mesela tartıda
Bu hafta hepimiz daha temkinliyiz galibaBen 57,5 hedefim. Ama daha tartılmadım
evet canım her fırsatta oynuyorum hareket berekettir diyeÇok güzel olmuşlar canım.Ellerine sağlık
Aminn canım.
Hahahaha
Gel beraber abartalım der yakında.
Bol bol oyna,spor olur canım
Maşallah kuzuyabenim minnos bir cikarmaya basladi hepsini patir patir soktu alti ucledik ustte 2 ci patlamak uzere :)) disler cikti saclari da iki yandan topluyorum cok tatli oluyor gercekten birde hic susmuyor bidir bidir surekli birseyler anlatma derdinde :)))
Sağlığa dikkat ediyorum canım, yoksa dün Leslie 45 dk olurdu ama ne olur ne olmaz diye ilk günden zorlamadım, bugün yine bi o kadar yapıp oyun oynarım olmazsaBayrama kadar yapabileceğinin en iyisini ( sağlığını bozmadan) yap canım,en kötü ihtimalle izne ayrulırsın.
Ohhh demek bayramda anne ziyaretin var.
Bayramda eşim de anneciğini görmeye gidecek.annemler epey uzakta olduğu için oğlum, çok yakın arkadaşım ve ben bayramda 3 günlüğüne büyükadaya gideceğiz.
teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım,menün de kilo bildirimin de çok güzel. Hep böyle ol ,ciğerimi ye
Yazın da güzelmiş
Selamlar nasılsın canım
Geçmiş olsun canım sana da anneciğine de.ishal olduğunda sıvı kaybın çok olacağı için suyu arttır canım.
Ay maşallah kuzuma, öp annesi benim için debenim minnos bir cikarmaya basladi hepsini patir patir soktu alti ucledik ustte 2 ci patlamak uzere :)) disler cikti saclari da iki yandan topluyorum cok tatli oluyor gercekten birde hic susmuyor bidir bidir surekli birseyler anlatma derdinde :)))
Ayy inşallah esperenzam. Zaten bu sene sonunda dedim ki, bu kadın ölmedikçe ben bu okuldan mezun olamam. Dönem başında yakın bi arkadaşım beni aradı ve dedi ki Esra, hocayı okuldan gönderdiler. Meslek hayatına son verdiler. Çok fazla kişiyi bıraktığı için yığılma olmuş. Tabi bunu duyunca ben mutluluktan çıldırdımBu sınavlarda şeytanın bacağını kırıp mezun olursun canımben üniversiteyi bitirdikten çok sonra bile ara ara bir dersten aslında kaldığımı ve beni yeniden sınava soktuklarını görüp uyanıyordum
Dualarım seninle canım.Bitecek o okul.bize de mutlu haberi vereceksin inşallah
Yarım kilo fazladan soylemisim ikinize de, demek ki ben yarim kilo fazladan eksilicemBen 57,5 hedefim. Ama daha tartılmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?