- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
as as valla hemen simdi kalkıp sekiyoum iplermi.. iyyiz biz de birini kaldırdım birini yatırdım aksam iftara davetliyiz yatıstayım bugun evde yarın aksamda bekar arkadaslarımla bulusucam sarma istediler benden saka gşbi yaaBen de bayılırım büyükadaya,tatil kısa olduğu için aile yanına gidemeyeceğim için,eşim de annesine gidecek 5 günlüğüne.O da yok ,oğlum da geçen yaz sonundan beri deniz sayıklıyor.hava güzel olur inşallah.
Nasılsın canım,çocuklar nasıllar?
sümeyyecim gecmiş olsn canım cok gecmiş yapamadım ama anldıgım kadarıyla korktugun ilacı vermemiş doktor sevindim senin icin canomD vitaminim normal sınıra gelemiyor bir türlü 6 kutu Devid 3 bitirdim yine ve yeniden verdi saolsun doktorcum.D vitamini kilo vermekte etkili ondan dolayı aksatmıyorum.
gecmiş olsun canım tüm dertler gece azarmıs derler sizinki de o hesap ates olmayaydo iyiydi de gece sende uyuyamazsın oyuzde tabiTeşekkür ederim canım
Gündüz şahane,hatta bomba gibiGece olunca cozutuyor Aslında burnu akmayıp azıcık da ateşi çıkmasa aynı normal hali gibi çocuk hasta iken de iyi iken de uykuyu sevmiyor anacım
esra sacını supırge ettin o fabrik da bi g2cirmsinler hemen habr ver tüm kk toplanaım gelelim oraya 7-8 prof da neymişTeşekkúr ederimmişyeri eğitimindeydim. Onunla ilgili mülakata girecem. 7 - 8 tane prof. gireceği için biraz stresliyim. Umarım geçerim.
Sen nasılsınn
aaa super esra geciceksin bu sene bak gör stres yapma artıkkkAyy inşallah esperenzam. Zaten bu sene sonunda dedim ki, bu kadın ölmedikçe ben bu okuldan mezun olamam. Dönem başında yakın bi arkadaşım beni aradı ve dedi ki Esra, hocayı okuldan gönderdiler. Meslek hayatına son verdiler. Çok fazla kişiyi bıraktığı için yığılma olmuş. Tabi bunu duyunca ben mutluluktan çıldırdımyani şuan rahatlıkla geçebileceğim bi hoca var. Ama fobi oldu bende. Sayesinde newtonla akraba oldum
Valla kız beni gören esra yine ders mi çalısıyosun diyosümeyyecim gecmiş olsn canım cok gecmiş yapamadım ama anldıgım kadarıyla korktugun ilacı vermemiş doktor sevindim senin icin canom
gecmiş olsun canım tüm dertler gece azarmıs derler sizinki de o hesap ates olmayaydo iyiydi de gece sende uyuyamazsın oyuzde tabi
esra sacını supırge ettin o fabrik da bi g2cirmsinler hemen habr ver tüm kk toplanaım gelelim oraya 7-8 prof da neymiş
aaa super esra geciceksin bu sene bak gör stres yapma artıkkk
Insallah adasim insallah ❤❤Sağol canım hepimizin çocukları sansli ki bizler gibi anneleri var, Allah bütün evlatlara hayırlı, sağlıklı,mutlu ve başarılı olarak yaslanacaklari bir hayat nasip etsin inşallah sevdikleriyle beraber ❤
Boyun kacti canım, boyuna göre zayif duruyorsun belkiMesai arkadaslarim bana zayif insan diye espri yapiyor :) Bazilari da artik zayiflama yeter diyor. 3 4 kilo verdim topu topu..0 beden olsalar bu yorumlari yapmazlardi herhalde :) bana gore enli boylular. Havam 1500 oldu da insallah daha zayiflayip kilomu korurum :)
Yok canim kisayim. Topuklu giyiyorum son zamanlarda biraz da ondan daha ince gorunuyor olabilirim. 1.59 falanimBoyun kacti canım, boyuna göre zayif duruyorsun belki
Okullar kapanıp biraz düzenini oturtana kadar,düzenli menü paylaş canım.tam katılım sağlayacağın dönemde de takıma girersin.
yavaş yavaş su miktarın artıyor canım.bu çok iyi birşey. Hazır aklımızdayken bi su iç canım
Adımlarını yaz canım.İstanbulun trafiği her geçen gün daha kötü oluyor.Okullar kapansa sa azıcık rahatlasa diye umutla bekleyenlerdenim ben de
Afiyet olsun canım,menün çok güzel.
Benden uzunmussun ☺Yok canim kisayim. Topuklu giyiyorum son zamanlarda biraz da ondan daha ince gorunuyor olabilirim. 1.59 falanim
hiç öyle diyenlerw kulak asma bence canım cunkş insanlar bşraz verşnce cok iyi zannediyor ama bi magazaya girdiginde acı gercekle karsılasıuprsun onlar eski haline kıyasla konusuyorlar ama sen yeni bşr sen olma gayretindesin bem yıllardır annem babam esim yuzunden 3-5 kilo verip tamam yeter dedikleri icin hep geri aldım bu sefer kk sayesinde 15 kilo verdim hala tamam oldum diyemiyorum hedefleri yuksek tutmak lazımMesai arkadaslarim bana zayif insan diye espri yapiyor :) Bazilari da artik zayiflama yeter diyor. 3 4 kilo verdim topu topu..0 beden olsalar bu yorumlari yapmazlardi herhalde :) bana gore enli boylular. Havam 1500 oldu da insallah daha zayiflayip kilomu korurum :)
Dogru soyluyosun bazen hic kilo vermedigim halde vermissin diyen bile oluyor. Ben onlara gore hareket edecegimden degil de fark edilmesine sevindimhiç öyle diyenlerw kulak asma bence canım cunkş insanlar bşraz verşnce cok iyi zannediyor ama bi magazaya girdiginde acı gercekle karsılasıuprsun onlar eski haline kıyasla konusuyorlar ama sen yeni bşr sen olma gayretindesin bem yıllardır annem babam esim yuzunden 3-5 kilo verip tamam yeter dedikleri icin hep geri aldım bu sefer kk sayesinde 15 kilo verdim hala tamam oldum diyemiyorum hedefleri yuksek tutmak lazım
Canım hastamısın?Çok az yemişsin.
Bi seyler yolunda degil galiba canim. Cok az olmus
Canım hastamısın?Çok az yemişsin.
Canim.istemedi canlarim...Bi seyler yolunda degil galiba canim. Cok az olmus
Afiyetolsun canımBugün ki menüm
Sahur : 1 sb su
İftar
1,5 kepçe işkembe çorbası
Peynirli omlet
Salata
Avuç içi pide
Ara
1/2 sb kabak çekirdeği
1 kupa kayısılı form çay
2 lt su
esperenzaa , medgic26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?