Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

as as valla hemen simdi kalkıp sekiyoum iplermi.. iyyiz biz de birini kaldırdım birini yatırdım aksam iftara davetliyiz yatıstayım bugun evde yarın aksamda bekar arkadaslarımla bulusucam sarma istediler benden saka gşbi yaa

D vitaminim normal sınıra gelemiyor bir türlü 6 kutu Devid 3 bitirdim yine ve yeniden verdi saolsun doktorcum.D vitamini kilo vermekte etkili ondan dolayı aksatmıyorum.
sümeyyecim gecmiş olsn canım cok gecmiş yapamadım ama anldıgım kadarıyla korktugun ilacı vermemiş doktor sevindim senin icin canom
Teşekkür ederim canım
Gündüz şahane,hatta bomba gibi Gece olunca cozutuyor Aslında burnu akmayıp azıcık da ateşi çıkmasa aynı normal hali gibi çocuk hasta iken de iyi iken de uykuyu sevmiyor anacım
gecmiş olsun canım tüm dertler gece azarmıs derler sizinki de o hesap ates olmayaydo iyiydi de gece sende uyuyamazsın oyuzde tabi

Teşekkúr ederimm işyeri eğitimindeydim. Onunla ilgili mülakata girecem. 7 - 8 tane prof. gireceği için biraz stresliyim. Umarım geçerim.
Sen nasılsınn
esra sacını supırge ettin o fabrik da bi g2cirmsinler hemen habr ver tüm kk toplanaım gelelim oraya 7-8 prof da neymiş
aaa super esra geciceksin bu sene bak gör stres yapma artıkkk

Valla kız beni gören esra yine ders mi çalısıyosun diyo inşallah huzurcum bakalım size haber veririm haftaya cuma

Boyun kacti canım, boyuna göre zayif duruyorsun belki

Tamam canım yazarım bundan sonra
Bende öyle gerçekten bi de ben çok merkezde tam böyle trafiğim bomba olduğu yerde yaşıyorum o nedenle oldukça sıkıntılı

hiç öyle diyenlerw kulak asma bence canım cunkş insanlar bşraz verşnce cok iyi zannediyor ama bi magazaya girdiginde acı gercekle karsılasıuprsun onlar eski haline kıyasla konusuyorlar ama sen yeni bşr sen olma gayretindesin bem yıllardır annem babam esim yuzunden 3-5 kilo verip tamam yeter dedikleri icin hep geri aldım bu sefer kk sayesinde 15 kilo verdim hala tamam oldum diyemiyorum hedefleri yuksek tutmak lazım

Dogru soyluyosun bazen hic kilo vermedigim halde vermissin diyen bile oluyor. Ben onlara gore hareket edecegimden degil de fark edilmesine sevindim

İyi akşamlar.
Sanah menü;
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Salatalık, domates
1 fincan Yeşil çay

Ara öğün; 6 adet fındık, şekersiz süvari türk kahvesi.

Öğlen;
Biber, patlıcan, patates, kabak ( ortalama hepsinden dört dilim)- fırında zeytinyağda pişirdim.
1 kase Buğdaylı yoğurt.

Ara öğün;
1 bardak kayısılı form çayı.
5 fındık, 5 leblebi

Akşam:
Patates,kabak, patlıcan ( hepsinden 1 dilim)
Bir kase cacık.

Not: akşam çok iştahım yoktu. Eşim korkmaya başladım diyor, az yiyorsun diyette olduğumu kimse anlamadı mı ya.

Öğlen biraz egzersiz yapıp yürüdüm. İş çıkışıda yürüdüm.
Adım sayısı: 6454
Km; 4,6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…