- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Böyle yorumlar çok iyi geliyor canım.Hedefe kadar tam gaz devamMesai arkadaslarim bana zayif insan diye espri yapiyor :) Bazilari da artik zayiflama yeter diyor. 3 4 kilo verdim topu topu..0 beden olsalar bu yorumlari yapmazlardi herhalde :) bana gore enli boylular. Havam 1500 oldu da insallah daha zayiflayip kilomu korurum :)
tartıda,aynada ve giydiklerin içinde mutlu olup olmadığına bak canım.ben de huzurun dediği gibi 7-8 kilo verdiğimde çok zayıflamışsın diyorlardı ,ellerin sözünü dinleseydim 80’lerdeydim şimdiDogru soyluyosun bazen hic kilo vermedigim halde vermissin diyen bile oluyor. Ben onlara gore hareket edecegimden degil de fark edilmesine sevindim
Afiyet olsun canımİyi akşamlar.
Sanah menü;
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Salatalık, domates
1 fincan Yeşil çay
Ara öğün; 6 adet fındık, şekersiz süvari türk kahvesi.
Öğlen;
Biber, patlıcan, patates, kabak ( ortalama hepsinden dört dilim)- fırında zeytinyağda pişirdim.
1 kase Buğdaylı yoğurt.
Ara öğün;
1 bardak kayısılı form çayı.
5 fındık, 5 leblebi
Akşam:
Patates,kabak, patlıcan ( hepsinden 1 dilim)
Bir kase cacık.
Not: akşam çok iştahım yoktu. Eşim korkmaya başladım diyor, az yiyorsundiyette olduğumu kimse anlamadı mı ya.
Öğlen biraz egzersiz yapıp yürüdüm. İş çıkışıda yürüdüm.
Adım sayısı: 6454
Km; 4,6
Afiyet olsun canım leblebi mücveri nasıl oluyorMerhabalar !
Benim dün sahur
Sucuklu yumurta
Birazcık soya soslu tavuk,
Leblebi mucverie acılı yoğutlu
Su
Toplam iftarla beraber yaklaşık 2 litre içtim.
@yolcukardelencgdmk
Spor
8000 adım=120 puan
@fattylamb94
Yorgunum ama iyiyim çok şükür sen nasılsın canım
Yok canım nerde 59,5 benim cumaki kilom, hedefe 700 varBenim de ancak 200 gitmis :) 60.1
İkimizin de hedefe 200 kalmış bakalim yarın ulasabilecek miyiz ☺
Hoşgeldin canımŞimdi gelebildim kızlar.
İyi geceler.
Bi geçmişe gideyim.
Kavun olmasaydı yada sabah öğününde olsaydı daha iyi olurdu canım.Bugunku menum
Ogle. 1 haslama yumurta, 1 dilim peynir, 10 tane siyah zeytin, 2 dilim tb ekmegi
Ara. Sekersiz nescafe 4 kuru kyisi 7 8 tane cig badem
Aksam. 6 kasik tavuk sote, 3 kasik bulgur pilavi, 1 kase yogurt, 1 dilim kavun
Su. 3 lt
Spor. 45 dk eliptik 180 puan
Afiyet olsun canımMenü
İftar
Az keşkek
Az tavuklu kerevizli taze fasulye
Bir kase cacık
Az yogurtlu kabak
İki erik
Bir hurma
2800 su olur
800 bitki çayı
@esperenzaa @medgic26 @yolcukardelenAzyiyen_azimli
öperim seni, çok iyi eksiye geçmişsinİlahi benben de yazdım sanıyorum 59.7 canım 300 gitmiş düne göre şimdi menümü ve sporlarımı da atacağım bak bi Sen tartıldın mı bugün
Bize kalbin kadar güzel bu menüyü,sporu ve yazıyı gösterdiğin için teşekkür ederiz
Canim sen az once 59.7 çıktım demedin mi ☺ ayrıca kasap sucuğu ise rahatlıkla yiyebilirsinAfiyet olsun canım leblebi mücveri nasıl oluyorSucuk yiyebiliyor muyuz esperenzaa ?? Bi sucuklu yumurta yaparım yarın, serbestse
Yok canım nerde 59,5 benim cumaki kilom, hedefe 700 var
Hoşgeldin canım
Sucuk sahurda çok susatmadı mı canım seniMerhabalar !
Benim dün sahur
Sucuklu yumurta
Birazcık soya soslu tavuk,
Leblebi mucverie acılı yoğutlu
Su
Toplam iftarla beraber yaklaşık 2 litre içtim.
@yolcukardelencgdmk
Spor
8000 adım=120 puan
@fattylamb94
Canım dün iftara gittik, bugün de dizim vardı haftada tek izlediğim, unutmusum. Yarin yapicam ❤Kavun olmasaydı yada sabah öğününde olsaydı daha iyi olurdu canım.
Spor ve su miktarın da şahane:)
Tayin yeriniz daha belli olmadı değil mi canım?
Afiyet olsun canımbizim bi ceza işimiz vardı,ne oldu o iş
öperim seni, çok iyi eksiye geçmişsin
Bize kalbin kadar güzel bu menüyü,sporu ve yazıyı gösterdiğin için teşekkür ederiz
Canım ev sucuğu yada güvenirliğine inandığın kasap sucuğu yenilebilir ki ben de arada yerim:)Afiyet olsun canım leblebi mücveri nasıl oluyorSucuk yiyebiliyor muyuz esperenzaa ?? Bi sucuklu yumurta yaparım yarın, serbestse
Yok canım nerde 59,5 benim cumaki kilom, hedefe 700 var
Hoşgeldin canım
Onu ben tam bilemedim, nohut gibi leblebi gibi hint yemeği, çok lezzetli ve hafifti..Sucuk sahurda çok susatmadı mı canım seni
Afiyet olsun. Biraz leblebiyi sevmedim sanki
Canım hepsini birden yapma,çok yorucu olur,cumaya kadar yapsan da olur.Canım dün iftara gittik, bugün de dizim vardı haftada tek izlediğim, unutmusum. Yarin yapicam ❤
Sucuk yediğim zaman ben çok susarım daOnu ben tam bilemedim, nohut gibi leblebi gibi hint yemeği, çok lezzetli ve hafifti..
Spor çok fark ettiriyor, az az artırıyorum ben de bakalımKavun olmasaydı yada sabah öğününde olsaydı daha iyi olurdu canım.
Spor ve su miktarın da şahane:)
Tayin yeriniz daha belli olmadı değil mi canım?
Afiyet olsun canımbizim bi ceza işimiz vardı,ne oldu o iş
öperim seni, çok iyi eksiye geçmişsin
Canım geçtiğimiz cuma 59,5tim, dün +500 düm ya haniCanim sen az once 59.7 çıktım demedin mi ☺ ayrıca kasap sucuğu ise rahatlıkla yiyebilirsin
tamam canım sağ olasınCanım ev sucuğu yada güvenirliğine inandığın kasap sucuğu yenilebilir ki ben de arada yerim:)
Hoşbuldumm canım.
Tamam canım öyle yapayım, sağol ❤Canım hepsini birden yapma,çok yorucu olur,cumaya kadar yapsan da olur.
Hatta cuma spor ödemi olur dersen yarın, cuma,cumartesi tamamla istersen.
Canımmm iyi misin
maşallah canımesperenzaa 57,9 kg hatta belki 57,6 olabilir... sağolun arkadaşlar, Cuma’ya 57,5 olacağım...
Allahtan esperanza nikli kızcağız en son 28 şubatta girmiş siteye.
Afiyet olsun canım ☺cgdmk benim ev arkadaşım Hintli, baya acılı yemekleri var, ben kendimde az az yiyorum, mesela iftarda yediğim bir salata su ve hurma kalanı hint yemekleri adlarını bilemiyorum, baya değişik ama güzel tatlar. Sebze ağırlıklı besleniyorlar, çok güzel sosları var :))
Menü yazarken zorlanacağım biraz ama artık anlatabildiğim kadar:))
Ben son duzeltmeyle hedefin 59.5 sandım. Olsun daha var, ulaşırsın bu gayretleSpor çok fark ettiriyor, az az artırıyorum ben de bakalım
Ben teşekkür ederim, siz olmasanız davet sofrasından her şeyin tadına az da olsa bakardım ama hep aklımdaydınoz, bakmadımcgdmk Azyiyen_azimli
Canım geçtiğimiz cuma 59,5tim, dün +500 düm ya haniBu cuma hedefim 59.0
tamam canım sağ olasın
Anladım canım ama işte geçen hafta zar zor tutturdum ya o hedefi hatırşasanaBen son duzeltmeyle hedefin 59.5 sandım. Olsun daha var, ulaşırsın bu gayretle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?