Günaydın canımGünaydın arkadaşlar ❤❤❤
Hiç bişey kalmamış ya bu cumaya gider o da
Canım adaçayı falan varsa yanında hafifletir belkiAğrıdan ölüyorum. Günü nasıl geçireceğim bilmiyorum.
Yok maalesef. Rezene çayı içtim oda kafi gelmedi. İznimi harcamak istemiyorum tedavi için kullanacağım. 2 saatten fazlada saatlik izin yok. Ölü gibiyim odaklanamıyorum işe.Canım adaçayı falan varsa yanında hafifletir belki
Çok geçmiş olsun.Ağrı kesici aldın mı?Bende aşırı sancılı geçiririm doktorum adet sancısı için ağrı kesici verdi onu kullanıyorum.Birde şerbet de iyi gelirYok maalesef. Rezene çayı içtim oda kafi gelmedi. İznimi harcamak istemiyorum tedavi için kullanacağım. 2 saatten fazlada saatlik izin yok. Ölü gibiyim odaklanamıyorum işe.
GunayGün canımmm ❤
Sekersiz recel nasil oluyor canım hiç duymadımDünkü menü
Sabah
Beyaz peynir
2 yumurtadan sucuklu omlet
2 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen
10 kiraz
Akşam
Beyaz peynir
1 tabak zeytinyağlı fasulye
1 dilim ekmek azıcık gerçek tereyağı
1 çay kaşığı şekersiz reçel
Ara
1 sade Türk kahvesi
Su 2 lt
esperenzaa medgic26
Genelde alıyorum benimde sorunlu. Ama sabah almadım şimdide Öğlen gliför kullanıyorum diye beraber kullanmakta istemedim. Öyle karışık bir durum yani.Çok geçmiş olsun.Ağrı kesici aldın mı?Bende aşırı sancılı geçiririm doktorum adet sancısı için ağrı kesici verdi onu kullanıyorum.Birde şerbet de iyi gelir
Sekersiz recel nasil oluyor canım hiç duymadım
Çok nomal. Biraz beslenmende değişiklik yapabilirsin. Hiç yemediğin sağlıklı besinleri ekleyebilirsin diyetineDURAKSAMAK NORMAL Mİ CANIM 66 DAN BERİ İLK DEFA DURAKSADIM İP ATLAMAYA BAŞLADIM BAKALIM
Recel yaparken hani seker kivam veriyor, koyulastiriyor ya, sekersiz nasil bi kivamda oluyor, merak ettim, tarif edebilir misin? Kizim recel cok sever, benim de cok sekerli oluyor diye icim pek elvermiyor. Kızım için deneyebilirim.Şekersiz sadece meyve ile canım yani içinde sadece meyvenin şekeri oluyor
Günaydınlar!!!
Çok nomal. Biraz beslenmende değişiklik yapabilirsin. Hiç yemediğin sağlıklı besinleri ekleyebilirsin diyetine
Recel yaparken hani seker kivam veriyor, koyulastiriyor ya, sekersiz nasil bi kivamda oluyor, merak ettim, tarif edebilir misin? Kizim recel cok sever, benim de cok sekerli oluyor diye icim pek elvermiyor. Kızım için deneyebilirim.
Meyve şeker olduğu için ters etki yapabilir ama mesela chia yemiyosan yiyebilirsin ya da klasik kahvaltı yapıyosan yulafla kahvaltı yapabilirsin, yulafla yapıyorsan klasik kahvaltı. Kefir içmiyosan kefir ya da naneli ayran vs bu tarz şeyler yapabilirsinMEYVE HİÇ YEMEZDİM MEYVE EKLEDİM CANIM SONRA İP ATLAYIŞI GÜNLÜK YAPMAK İSTİYORUM ARTIK HERGÜN 200 250 FAYDASI OLURMU , İŞ ÇIKIŞ 30 - 45 DAKİKA YÜRÜMEYİ PLANLIYORUM BAKALIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?