Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ağrıdan ölüyorum. Günü nasıl geçireceğim bilmiyorum.

Dünkü menü
Sabah
Beyaz peynir
2 yumurtadan sucuklu omlet
2 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen
10 kiraz
Akşam
Beyaz peynir
1 tabak zeytinyağlı fasulye
1 dilim ekmek azıcık gerçek tereyağı
1 çay kaşığı şekersiz reçel
Ara
1 sade Türk kahvesi
Su 2 lt
esperenzaa medgic26

Yok maalesef. Rezene çayı içtim oda kafi gelmedi. İznimi harcamak istemiyorum tedavi için kullanacağım. 2 saatten fazlada saatlik izin yok. Ölü gibiyim odaklanamıyorum işe.
Çok geçmiş olsun.Ağrı kesici aldın mı?Bende aşırı sancılı geçiririm doktorum adet sancısı için ağrı kesici verdi onu kullanıyorum.Birde şerbet de iyi gelir

Sekersiz recel nasil oluyor canım hiç duymadım

Çok geçmiş olsun.Ağrı kesici aldın mı?Bende aşırı sancılı geçiririm doktorum adet sancısı için ağrı kesici verdi onu kullanıyorum.Birde şerbet de iyi gelir
Genelde alıyorum benimde sorunlu. Ama sabah almadım şimdide Öğlen gliför kullanıyorum diye beraber kullanmakta istemedim. Öyle karışık bir durum yani.

Şekersiz sadece meyve ile canım yani içinde sadece meyvenin şekeri oluyor
Recel yaparken hani seker kivam veriyor, koyulastiriyor ya, sekersiz nasil bi kivamda oluyor, merak ettim, tarif edebilir misin? Kizim recel cok sever, benim de cok sekerli oluyor diye icim pek elvermiyor. Kızım için deneyebilirim.

Çok nomal. Biraz beslenmende değişiklik yapabilirsin. Hiç yemediğin sağlıklı besinleri ekleyebilirsin diyetine

MEYVE HİÇ YEMEZDİM MEYVE EKLEDİM CANIM SONRA İP ATLAYIŞI GÜNLÜK YAPMAK İSTİYORUM ARTIK HERGÜN 200 250 FAYDASI OLURMU , İŞ ÇIKIŞ 30 - 45 DAKİKA YÜRÜMEYİ PLANLIYORUM BAKALIM

Recel yaparken hani seker kivam veriyor, koyulastiriyor ya, sekersiz nasil bi kivamda oluyor, merak ettim, tarif edebilir misin? Kizim recel cok sever, benim de cok sekerli oluyor diye icim pek elvermiyor. Kızım için deneyebilirim.

Valla tarifini ben yapmıyorum canım anneannem yapıyor sağolsun ama açıkçası biraz sulu olması beni çok etkilemiyor aksine daha iyi oluyor benim için,çilek kayısı güzel oluyor özellikle çilek gayet yeterli oluyor ama tabiki o normal reçellerin tatlılığı olmuyor ama bana yetiyor ekmeğim tereyağım üzerinde reçelim yiyebiliyorum en azından arada değişiklik olduğu kesin.ben rafine şeker ve normal un yaklaşık 1 senedir kullanmıyorum bu arada

MEYVE HİÇ YEMEZDİM MEYVE EKLEDİM CANIM SONRA İP ATLAYIŞI GÜNLÜK YAPMAK İSTİYORUM ARTIK HERGÜN 200 250 FAYDASI OLURMU , İŞ ÇIKIŞ 30 - 45 DAKİKA YÜRÜMEYİ PLANLIYORUM BAKALIM
Meyve şeker olduğu için ters etki yapabilir ama mesela chia yemiyosan yiyebilirsin ya da klasik kahvaltı yapıyosan yulafla kahvaltı yapabilirsin, yulafla yapıyorsan klasik kahvaltı. Kefir içmiyosan kefir ya da naneli ayran vs bu tarz şeyler yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…