Evet son golle beni geçmiştinAnladım canım ama işte geçen hafta zar zor tutturdum ya o hedefi hatırşasanaVucüt kabullenemedi daha
Sana ve herkese iyi geceler rakibemBen yatıyorum arkadaşlar iyi geceler ❤❤❤
Sen bana göstereme diye iki çocukla spora başladım,tırsıyorum bu hafta sendenEvet son golle beni geçmiştinbu hafta göstericiiimmm sana
Spor yapan yok denecek kadar az,haftalık mesaj sayısının altında olan çok var ki sohbet aynı kişiler etrafında dönüyor ,menü paylaşımını atlayan da var.Size doyum olmaz ama benim çok uykum var, gündüz de gelemedim pek diye uyumadan geleyim dedimdi Bu arada esperenzaa spor yapan mo yok ben mi göremiyorum
Yarın ve perşembe bamya ye kız
Sen bana göstereme diye iki çocukla spora başladım,tırsıyorum bu hafta senden
Haklısın canım ne diyeyimSpor yapan yok denecek kadar az,haftalık mesaj sayısının altında olan çok var ki sohbet aynı kişiler etrafında dönüyor ,menü paylaşımını atlayan da var.
Bu cuma mesajları sayacağım,geçen cumadan bakalım kim ne kadar sohbete dahil olmuş göreceğim.
Sınırın altında kalanlara,su,spor ve menü takibi görevleri vereceğim.
Spor listesini hazırlayacaktım ,oğlumdan fırsat bulamadım.şimdi hazırlarsam spor ödemi olabilir yeni başlayacaklara.
Cuma sabah spor listesini paylaşırım ki o gün katılım çok oluyor.
İyi geceler canım.
İyi geceler canım.ben de yatayım ufaktan.Ben yatıyorum arkadaşlar iyi geceler ❤❤❤
Ben bugün naptım biliyon muYarın ve perşembe bamya ye kız
Bamya seni uçurmuştu
Daha iyi sanki.Bu gece şimdilik sakin geçiyor.burnunu açıyorum sık sık.Haklısın canım ne diyeyimOğluşun nasıl oldu?
İnşallah dinlenince sabaha bir şeyciği kalmazDaha iyi sanki.Bu gece şimdilik sakin geçiyor.burnunu açıyorum sık sık.
Yarına iyice toparlanır tahminimce.
Hahaha kız sen bayrama mezuniyeti aklına koydunBen bugün naptım biliyon mukaratay demişti galiba sabah yağ içebilirsiniz diye.işte ben de ılık suya limon değil az zeytinyağı damlattım ve sonuç başarılı
yok canim ya belli olmadi sinirlerim tepemde zaten o konuda sabirsizlikla bekliyorum bakalim sonuc belli olunca yazarim yine. Kavunu da aksam esim pazara ugramisti ordan aldi. Nasil bir kokusu varsa tum mutfagi kaplamis 2 tane kavun. Bu senede daha hic yememistim bir kerecik yiyim dedim. Sonraki gunlerde yersemde sabah saatlerinde yemeye ozen gosteririm. Iyi gecelerKavun olmasaydı yada sabah öğününde olsaydı daha iyi olurdu canım.
Spor ve su miktarın da şahane:)
Tayin yeriniz daha belli olmadı değil mi canım?
Afiyet olsun canımbizim bi ceza işimiz vardı,ne oldu o iş
öperim seni, çok iyi eksiye geçmişsin
Bize kalbin kadar güzel bu menüyü,sporu ve yazıyı gösterdiğin için teşekkür ederiz
Sabahı çok merak ediyorum ben deHahaha kız sen bayrama mezuniyeti aklına koyduniçindeki kötülüklerden arındıysa yine eksiler geliyor demektir
Ben su miktarını yazarken bitki çayını ve sabah içtiğim suyu saymıyordum baktım geçemiyorum onlarıda dahil ettimBöyle yorumlar çok iyi geliyor canım.Hedefe kadar tam gaz devam
tartıda,aynada ve giydiklerin içinde mutlu olup olmadığına bak canım.ben de huzurun dediği gibi 7-8 kilo verdiğimde çok zayıflamışsın diyorlardı ,ellerin sözünü dinleseydim 80’lerdeydim şimdi
Afiyet olsun canımvalla eşin bile diyette olduğunu anlamadıysa amacını iyi gizliyorsun demektir
Su miktarın da 2 litreden bir bardak eksik mi yoksa
Allah iyilik versin kız 5leri gördün mü
Ama sen arayı açıyosunn
Zayıfladığımızı bilmekten çok duymak sanırım daha da gaza getiriyor.
Babam,kilodan nefret eder ve zaman zaman patavatsızlığa varan dürüstlüğü vardır en son beni gördüğünde (6 aydır görmemişti) kızım çok zayıflamışsın 3-4 kilo daha versen çok güzel olur demişti:)
Menün iyiymiş,dışına çıkarsan yedim seni civcivim
Hazır konusu açılmışken ,suyu arttır spor yap
Hiç bişey kalmamış ya bu cumaya gider o da60,50 TAKILDIM KALDIM CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?