Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Size doyum olmaz ama benim çok uykum var, gündüz de gelemedim pek diye uyumadan geleyim dedimdiBu arada esperenzaa spor yapan mo yok ben mi göremiyorum
Spor yapan yok denecek kadar az,haftalık mesaj sayısının altında olan çok var ki sohbet aynı kişiler etrafında dönüyor ,menü paylaşımını atlayan da var.
Bu cuma mesajları sayacağım,geçen cumadan bakalım kim ne kadar sohbete dahil olmuş göreceğim.
Sınırın altında kalanlara,su,spor ve menü takibi görevleri vereceğim.
Spor listesini hazırlayacaktım ,oğlumdan fırsat bulamadım.şimdi hazırlarsam spor ödemi olabilir yeni başlayacaklara.
Cuma sabah spor listesini paylaşırım ki o gün katılım çok oluyor.
İyi geceler canım.

Haklısın canım ne diyeyimOğluşun nasıl oldu?

Ben bugün naptım biliyon mukaratay demişti galiba sabah yağ içebilirsiniz diye.işte ben de ılık suya limon değil az zeytinyağı damlattım ve sonuç başarılı
Hahaha kız sen bayrama mezuniyeti aklına koydun içindeki kötülüklerden arındıysa yine eksiler geliyor demektir

yok canim ya belli olmadi sinirlerim tepemde zaten o konuda sabirsizlikla bekliyorum bakalim sonuc belli olunca yazarim yine. Kavunu da aksam esim pazara ugramisti ordan aldi. Nasil bir kokusu varsa tum mutfagi kaplamis 2 tane kavun. Bu senede daha hic yememistim bir kerecik yiyim dedim. Sonraki gunlerde yersemde sabah saatlerinde yemeye ozen gosteririm. Iyi geceler

Hahaha kız sen bayrama mezuniyeti aklına koydun içindeki kötülüklerden arındıysa yine eksiler geliyor demektir
Sabahı çok merak ediyorum ben de spor da olunca yine güzel bi yüzde yakalamak istiyorum, bakalım nasipgeç yemek zorunda kalmam iyi olmuyor işte bana yaramıyor ya bakalım

Ben su miktarını yazarken bitki çayını ve sabah içtiğim suyu saymıyordum baktım geçemiyorum onlarıda dahil ettim

Günaydınlar bu arada. Regl olmuşum umarım diyete olumsuz etki yaratmaz

200 DEFA İP ATLADIM, CEZAM BİTTİ :) CANIM MENÜMÜN DIŞINA ÇIKMADIM AMA PATATES 4 5 DİLİM OLABİLİRSONUÇTA FIRINDA ZARARSIZ :) AMA SU SAHURDA İÇERİM DEDİM ZORLAMADIM KENDİMİ BİR KALKTIM SABAH EZANI OKUNUYOR BU YIL SAHURSUZ TUTMAYA ALIŞTIM GERÇİ

esperenzaa hergün spor spor dediğin iyi oluyor bana üşensemde kalkıp atlıyorum ip atlarken bir ara kalbim ağzımda atıyordu ama ilk defa bir kerede 200 atladım taş çatlasa 120 olurdu buraya çok şey borçluyum . Mesela balığı önceden kızartırdım kokusu evi sarardı eşim yemezdi. Şimdi fırında yapıyorum hem ev kokmuyor hem eşim yiyor hem kalorisi düşük oluyor hem sağlıklı
Çok imrenirdim evinde balık gecesi yapanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…