Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok maalesef. Rezene çayı içtim oda kafi gelmedi. İznimi harcamak istemiyorum tedavi için kullanacağım. 2 saatten fazlada saatlik izin yok. Ölü gibiyim odaklanamıyorum işe.
Ağrı kesici mi alsan o zaman? Bu kadar şiddetliyse çaylar kesmez sanırım canım öğle arası az yürüyüş iyi gelir belki
GunayGün canımmm ❤
Ben bugün de 59u goremicem sanırım, yerimde sayıyorum
Ben de bugun biraz spor yapayım bakalim iftara doğru, cezamin üçte birini
Belki işe yarar ☺
Neden acaba canım menin de gayet güzeldi dün evet iftara doğru yap terleyene kadar.önce az oyna ısınınca ip atla, sonra da bölgesel hareketler yap biraz sonra da esneme hareketlerini yapıp bırak.dün ben öyle yaptım sadece ip atlamadığım için Leslie yaptım 15 dk.
Günaydınlar.!!!
Herkesin günü mutlu ve huzurlu geçsin!!
hoşgeldin canımAkşama bi tartılsana canım, takip edemedik seni bi bakalım e mi

Ağrı kesici mi alsan o zaman? Bu kadar şiddetliyse çaylar kesmez sanırım canım öğle arası az yürüyüş iyi gelir belki
Gözüm saatte vallahi gidip uyuyacağım. Uyumadan geçmez ağrım. Eskiden birde kusma olurdu çok şükür o geçti ama hala şiddetli mide bulantısı devam ediyor.

Tamam canım sağol, sanirim biraz marmelat gibi oluyor ama yine de fikir icin teşekkürler. Kendimce deniycem ☺

Gözüm saatte vallahi gidip uyuyacağım. Uyumadan geçmez ağrım. Eskiden birde kusma olurdu çok şükür o geçti ama hala şiddetli mide bulantısı devam ediyor.
Eskiden benim de öyle olurdu, soğuk soğuk terlerdim hatta ama geçti çok şükür Bulantı da çok kötü olur canım ya allah kolaylık versin, uyuyanileceğin bi yer var mo peki?

ŞEKERSİZ REÇEL MALZEMELER

· 1 su bardağı dondurulmuş veya taze yumuşak meyve (karadut, böğürtlen, vişne, frambuaz vs.),

· 1/2 çay bardağı sıcak su,

· 2-3 damla limon suyu.

HAZIRLANIŞI

1. Suyu bir sos tenceresinde kaynar konuma getirin,

2. İçine meyveleri ekleyip orta hararetli ateşte sık sık karıştırarak meyveler iyice yumuşayana kadar pişirin,

3. Limon suyunu ekleyin,

4. Altını kısıp suyunu yarı yarıya çekene kadar pişirmeye devam edin,

5. Ateşten alıp ılıdıktan veya soğuduktan sonra servis edin,

6. Saklamak istiyorsanız kaynar haldeyken konserve kavanozuna koyup ağzını sıkıca kapatın ve ters çevirip soğuyana kadar bekletin, buzdolabında saklayın.

YALANCI ÇİKOLATA MALZEMELER

· 7 adet etli yumuşak Hurma (çekirdeksiz şekilde 100 g),

· 1 su bardağı yulaf ezmesi,

· 1/2 su bardağı fındık,

· 1 silme yemek kaşığı kakao.

HAZIRLANIŞI

1. Yulaf ezmesini rondoda un haline gelene kadar çekip bir karıştırma kabına alın,

2. Hurma ve fındıkları rondoya alıp hamur haline gelene kadar çekip yulaf ununa ekleyin,

3. Kakaoyu da ekleyip iyice karışana kadar yoğurun,

4. Karışımı streç filmin üzerine alıp kare ya da dikdörtgen haline getirin ve istediğiniz boyutta dilimleyin.

Afiyet olsun…

Teşekk ederim canım❤

Bu cok iyiymis ya bende deneyecegim yapinca resim atarim :))

Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz.Ben bi bende va zannediyordum mide bulantısı olayını.Allah yardımcın olsun.

Çok sağol canım. Bu sefer daha beter nedense.

Gecmis olsun canim. Ilacsiz geciyorsa iyi

İlaçsız geçmiyor valla ama bugün ters oldu, bu sayede acı eşiğim yükseliyor.
Eskiden benim de öyle olurdu, soğuk soğuk terlerdim hatta ama geçti çok şükür Bulantı da çok kötü olur canım ya allah kolaylık versin, uyuyanileceğin bi yer var mo peki?

Ne güzel darısı bana. Hiç sorma sabah daha kötüydüm bir de yarına yetiştirilecek işler bar dayanamadım izin aldım şimdi yoldayım gidi gitmez uyuyacağım. Anca uyku rahatlatıyor beni

DAHA canım çokta tatlı istemiyor ama en azından hazırlıklı olayım çayın yanında kış geceleri sağılıklı atıştırmalıklar yapayım mesela yanımda hurma oldu mu bir yere çay içmeye gidince yanında bişi aramıyorum kendi kurabiyemi yanımda taşısam unsuz şekersiz yapıp daha iyi.misafirlikte de sağlıksız şeyler yemem böylelikle esperenzaa yaptın mı hiç dukan kurabiye
günüm var haziran da çoğu diyette acaba dukan kurabiye mi yapsam

Aksama ne yemekler yaptiniz hatunlar. Ben simdiden yemek isini hallettim. Yesil mercimek corbasi taze fasulye yaptim esime de pilav yapacagim.

Bu arada bugun cookk eskilerden kalma bir kumas pantalonumu denedim. Uniden mezun oldugum zaman yani 8 sene once almistim 40 beden. Tabi sonra kilo alinca giyemedim yeni gibi duruyordu bayrama giderken olursa getireyim dedim veee birazcik otursada oldu. O kadar mutlu oldum ki 2 3 kilo daha verirsem cok daha iyi olur tabi.

Hatunlar neredesiniz bakayım?
Ben de buralardayim, ara ara bakıp çıkıyorum. Temizlik, kızıma ödev yaptirma, bebeğe bakma sürekli bi hareket hali ☺
Birazdan eşim gelince bebegi babasına verip supurge yapicam, hem de iftara yakın olsun ki susarsam diye. Sen nasılsın? Oğlun iyileşti mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…