- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Ağrı kesici mi alsan o zaman? Bu kadar şiddetliyse çaylar kesmez sanırım canım öğle arası az yürüyüş iyi gelir belkiYok maalesef. Rezene çayı içtim oda kafi gelmedi. İznimi harcamak istemiyorum tedavi için kullanacağım. 2 saatten fazlada saatlik izin yok. Ölü gibiyim odaklanamıyorum işe.
Neden acaba canım menin de gayet güzeldi dünGunayGün canımmm ❤
Ben bugün de 59u goremicem sanırım, yerimde sayıyorum
Ben de bugun biraz spor yapayım bakalim iftara doğru, cezamin üçte birini
Belki işe yarar ☺
hoşgeldin canımGünaydınlar.!!!
Herkesin günü mutlu ve huzurlu geçsin!!
Gözüm saatte vallahi gidip uyuyacağım. Uyumadan geçmez ağrım. Eskiden birde kusma olurdu çok şükür o geçti ama hala şiddetli mide bulantısı devam ediyor.Ağrı kesici mi alsan o zaman? Bu kadar şiddetliyse çaylar kesmez sanırım canım öğle arası az yürüyüş iyi gelir belki
Tamam canım sağol, sanirim biraz marmelat gibi oluyor ama yine de fikir icin teşekkürler. Kendimce deniycem ☺Valla tarifini ben yapmıyorum canım anneannem yapıyor sağolsun ama açıkçası biraz sulu olması beni çok etkilemiyor aksine daha iyi oluyor benim için,çilek kayısı güzel oluyor özellikle çilek gayet yeterli oluyor ama tabiki o normal reçellerin tatlılığı olmuyor ama bana yetiyor ekmeğim tereyağım üzerinde reçelim yiyebiliyorum en azından arada değişiklik olduğu kesin.ben rafine şeker ve normal un yaklaşık 1 senedir kullanmıyorum bu arada
Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz.Ben bi bende va zannediyordum mide bulantısı olayını.Allah yardımcın olsun.Gözüm saatte vallahi gidip uyuyacağım. Uyumadan geçmez ağrım. Eskiden birde kusma olurdu çok şükür o geçti ama hala şiddetli mide bulantısı devam ediyor.
Gecmis olsun canim. Ilacsiz geciyorsa iyiGözüm saatte vallahi gidip uyuyacağım. Uyumadan geçmez ağrım. Eskiden birde kusma olurdu çok şükür o geçti ama hala şiddetli mide bulantısı devam ediyor.
Eskiden benim de öyle olurdu, soğuk soğuk terlerdim hatta ama geçti çok şükürGözüm saatte vallahi gidip uyuyacağım. Uyumadan geçmez ağrım. Eskiden birde kusma olurdu çok şükür o geçti ama hala şiddetli mide bulantısı devam ediyor.
Teşekk ederim canım❤ŞEKERSİZ REÇEL MALZEMELER
· 1 su bardağı dondurulmuş veya taze yumuşak meyve (karadut, böğürtlen, vişne, frambuaz vs.),
· 1/2 çay bardağı sıcak su,
· 2-3 damla limon suyu.
HAZIRLANIŞI
1. Suyu bir sos tenceresinde kaynar konuma getirin,
2. İçine meyveleri ekleyip orta hararetli ateşte sık sık karıştırarak meyveler iyice yumuşayana kadar pişirin,
3. Limon suyunu ekleyin,
4. Altını kısıp suyunu yarı yarıya çekene kadar pişirmeye devam edin,
5. Ateşten alıp ılıdıktan veya soğuduktan sonra servis edin,
6. Saklamak istiyorsanız kaynar haldeyken konserve kavanozuna koyup ağzını sıkıca kapatın ve ters çevirip soğuyana kadar bekletin, buzdolabında saklayın.
Bu cok iyiymis ya bende deneyecegim yapinca resim atarim :))YALANCI ÇİKOLATA MALZEMELER
· 7 adet etli yumuşak Hurma (çekirdeksiz şekilde 100 g),
· 1 su bardağı yulaf ezmesi,
· 1/2 su bardağı fındık,
· 1 silme yemek kaşığı kakao.
HAZIRLANIŞI
1. Yulaf ezmesini rondoda un haline gelene kadar çekip bir karıştırma kabına alın,
2. Hurma ve fındıkları rondoya alıp hamur haline gelene kadar çekip yulaf ununa ekleyin,
3. Kakaoyu da ekleyip iyice karışana kadar yoğurun,
4. Karışımı streç filmin üzerine alıp kare ya da dikdörtgen haline getirin ve istediğiniz boyutta dilimleyin.
Afiyet olsun…
Tamam canım sağol, sanirim biraz marmelat gibi oluyor ama yine de fikir icin teşekkürler. Kendimce deniycem ☺
Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz.Ben bi bende va zannediyordum mide bulantısı olayını.Allah yardımcın olsun.
Gecmis olsun canim. Ilacsiz geciyorsa iyi
Eskiden benim de öyle olurdu, soğuk soğuk terlerdim hatta ama geçti çok şükürBulantı da çok kötü olur canım ya allah kolaylık versin, uyuyanileceğin bi yer var mo peki?
Ben burdayimm :)) kizimi uyuttum telefonu elime aldim sizlere bir bakayim dedim. Aklima birsey takildi ne zamandir sorcam sorcam unutuyorum. Bayramin 1. Gunu cumaya geliyor tarti isini nasil yapacagiz. Ben memleketime gidecegim orda da var tarti ama fark illaki olurHatunlar neredesiniz bakayım?
Ben dünden kalan yemekleri yerim, epey kalmıştı, fazla yapmışım ☺Aksama ne yemekler yaptiniz hatunlar. Ben simdiden yemek isini hallettim. Yesil mercimek corbasi taze fasulye yaptim esime de pilav yapacagim.
Ben de buralardayim, ara ara bakıp çıkıyorum. Temizlik, kızıma ödev yaptirma, bebeğe bakma sürekli bi hareket hali ☺Hatunlar neredesiniz bakayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?