Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de bi beş dakika girip çıktım
Canım dukan kurabiyeyi hiç denemedim.
Gün arkadaşlarının çoğu diyette ise; yap bi detoks ayran aşı çorbası,2 saatte bir kase daya önlerine

Benim bugün dışarıda çok işim vardı,onlarla uğraştım canım
Bayramlarda bazen etap birleştirme olabiliyor.bayramın olduğu cuma tartıdan muaf olup,sonraki hafta tartı sonucu ikiye bölünüyor. Bu durum kaptanlara sorulup oy çokluğu ile karar veriliyor.
Gittiğin yerde tartıl desem tartı farkı ve yol ödemi olur. Perşembe günü tartılabilirsen o olabilir sanki.
Bol hareketli bi gün olmuş canım tartıya yansır inşallah.
Teşekkür ederim canım,oğlum atlattı sayılır.burun akıntısı iyice azaldı ve ateşi de yok.
Yarini hafif atlatmak icin aksama kabak salatasi yapayim diyorum. Ama ilk defa yapacagim internette tatifine baktim da siz rendeleyip biraz kavurup yogurtluyormusunuz ?
ben kabağı rendeleyip biraz suyunu sıktıktan sonra zeytinyağında az soteliyorum.5dk kadar. Ateşi kapattıktan sonra dereotu doğruyorum biraz. Sorbea sarımsaklı yoğurt yapıyorum canım.
Bu arada bayramda kesin 40 beden pantolonun daha rahat olur canım.

İyi olmuş canım izin aldığın, dinlen güzelce.inşallah geçmiştir şimdiye
Hatunlar neredesiniz bakayım?
Buralardayız ama pek saki bugün, herkes spor mu yapıyor ne sen nerelerdesin
Bayrama kadar daha rahat girersin canım inşallahBen de oğlumdan sonra kıyafet sorunu yaşamıştım baya, şimdi giriyorum hepsine çok mutluyumAma 55e düşüp alışveriş yapmayı düşünüyorum ya bakalım
Yarini hafif atlatmak icin aksama kabak salatasi yapayim diyorum. Ama ilk defa yapacagim internette tatifine baktim da siz rendeleyip biraz kavurup yogurtluyormusunuz ?
tadından emin olamadım canım, ben de biraz önce lor salatalık domates maydanoz ile bi salata yaptım hafif oldun diye ve çok da doyurdu,tavsiye ederimLorun kalorisi düşük protein değeri yüksek aklında bulunsun

Aynen benim de oyle oldu. Ogluma yanina pilav yapacagim o kadar.. az pisirme huyum hic yok. Birde duduklude ne kadar az yapayim desende olmuyor
Ben de düdüklüde pişiririm her yemeğimi, çok pratik oluyoBen de akşama eşime bulgur pilavı yapacağım, ben doyurdum karnımı çok şükür

Kabağı seviyorsanız tadı fena değil aslında canım.bir gün az yapıp deneyebilirsin .
Canım dışarıda işlerim vardı. Evin tüm alış verişini yaptım,bankada işlerim vardı.bir de yeni kimlik kartı için foto vs çeltirdim de zor attım kendimi eve:))

cgdmk canımmmm Ama yorma kendini, aşk olsun niye eziyet ediyorsun kendine
Devam devam canım ben de bugün oğlumla yakalamaç oynadım evin içinde, kanepeye yatağa inip çıktım koşarken.bi Leslie yapsam bu kadar terlemezdimnormalde gündüz uyumazdı uyuyor şimdi parti çıktı akşam bi daha oynarım gücüm kalırsa
esperenzaa canım menüye sporu eklemeyeceğim bu hafta artık, ne dersin?ya da yarışma olmasa da eklemek mi gerekiyor, bilemedim ben onu

Maşallah canım ne güzel kalori yakmışsındır sen şimdiTartılıyor musun arada malum alışkanlık yapıyo

Esim izin alacak isten bayram trafigine kalmayalim diye sali gunu filan cikmayi dusunuyoruz yola. Donuste yine sali filan olacak net degil tam. Bu hafta iyi basladim haftayada bu sekilde olursa kesin rahat giyerim bakalim tarif icinde tesekkurler yarin deneyecegim vakalim insallah severim tadini da
insallah canim bende nasilsa zayiflayacagim diye diyeti birakana kadar bisey almama karari aldim. Ben cig domates yiyemiyorum ama digerleriyle denerim bir normalde de beyaz peynirle salatalik yemeyi severim evde simdi lor yok ama markete ilk gittigimde alio deneyecegim cok sagol

Menü:
sabah (11)
kıymalı yumurta,
zeytin,
peynir,
keçiboynuzu pekmezi,
yufka ekmeği az(Karatay ekmek yerine yufkaya izin veriyor diye bugün bi yiyeyim demiştim ama sonra yediklerimin kalori hesabını yaparken yüksek olduğunu gördüm, sanırım uzunca bi zaman yemem)
Ara(15) bi kade yoğurt
Akşam(17)
1 domates 2 salatalık 3 yk lordan salata
1 tk taze fasulye
1
Yemek tabağı yoğurt
(Kızlar yoğurttan mu spordan mı bilmem ama ara öğünlerde iki gündür yoğurt yiyorum hem çok tok tutuyo hem de iki gündür çok güzel eksiliyorum, yarın bi deneyin olmazsa)
Ara(21) çay ile ya on tane badem ya da üç tane cevizli hurma yerim.yatmadan acıkırsam ki sanmıyorum süt içerim
esperenzaa medgic26 cgdmk @Lavinia12345

camım ben de beyaz peynirin kalsiyum değeri Yüksek diye çok çok tüketiyordum ama kalorisi çok yüksekmiş o yüzden bi süre lor yemeye karar verdim.sen marulla falan da deneyebilirsin ya da yumurtayla omlet yapabilirsin.bi dene bakalım
Her bahar alışveriş yapmak isterdi canım ama bu sene hiç öyle bi isteğim olmadı ben de şaşkınımbelki de gebelikten öncekilerin içine girdiğimi gördükçe mutlu oluyorumdur

Bu arada kimlik için benim de yapmam gerekenler var, çıkartmadık daha evde bi kızımın kimliği yeniballı kız, balkız

Herkes eşlere, çocuklara pilav yapmis, bi bizimkiler mi sevmiyor ne, ben de aksine çok severim pilavi
Seninkiler pilav sevmez miOh ne güzel o zaman sen de pişirmeye üşen yapmaBen de çok severim ama mümkün oldukça bunu dillendirmemeye çalışıyorum artık

Canım 2014ten beri karatay yapiyorum, iki de kitabını okudum ama hiç yufkaya izin verdiğini bilmiyorum. Tv de falan söylediyse tv izlemedigim icin görmemiş olabilirim. Lahmacuna ayda bir izin veriyor, o mantıktan yola cikilirsa yufka da ayda bir yenilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…