cocukla hergun yemek zor oluyor zaten bende genelde iki gunluk yaparim :))Ben dünden kalan yemekleri yerim, epey kalmıştı, fazla yapmışım ☺
Benim de canım kahvaltı yapmak istiyor.Yada cılbır yapabilirimAksama ne yemekler yaptiniz hatunlar. Ben simdiden yemek isini hallettim. Yesil mercimek corbasi taze fasulye yaptim esime de pilav yapacagim.
Canım dukan kurabiyeyi hiç denemedim.DAHA canım çokta tatlı istemiyor ama en azından hazırlıklı olayım çayın yanında kış geceleri sağılıklı atıştırmalıklar yapayım mesela yanımda hurma oldu mu bir yere çay içmeye gidince yanında bişi aramıyorum kendi kurabiyemi yanımda taşısam unsuz şekersiz yapıp daha iyi.misafirlikte de sağlıksız şeyler yemem böylelikleesperenzaa yaptın mı hiç dukan kurabiye
günüm var haziran da çoğu diyette acaba dukan kurabiye mi yapsam
Benim bugün dışarıda çok işim vardı,onlarla uğraştım canımBen burdayimm :)) kizimi uyuttum telefonu elime aldim sizlere bir bakayim dedim. Aklima birsey takildi ne zamandir sorcam sorcam unutuyorum. Bayramin 1. Gunu cumaya geliyor tarti isini nasil yapacagiz. Ben memleketime gidecegim orda da var tarti ama fark illaki olur
Bol hareketli bi gün olmuş canımBen de buralardayim, ara ara bakıp çıkıyorum. Temizlik, kızıma ödev yaptirma, bebeğe bakma sürekli bi hareket hali ☺
Birazdan eşim gelince bebegi babasına verip supurge yapicam, hem de iftara yakın olsun ki susarsam diye. Sen nasılsın? Oğlun iyileşti mi canım
ben kabağı rendeleyip biraz suyunu sıktıktan sonra zeytinyağında az soteliyorum.5dk kadar. Ateşi kapattıktan sonra dereotu doğruyorum biraz. Sorbea sarımsaklı yoğurt yapıyorum canım.Yarini hafif atlatmak icin aksama kabak salatasi yapayim diyorum. Ama ilk defa yapacagim internette tatifine baktim da siz rendeleyip biraz kavurup yogurtluyormusunuz ?
Aynen benim de oyle oldu. Ogluma yanina pilav yapacagim o kadar.. az pisirme huyum hic yok. Birde duduklude ne kadar az yapayim desende olmuyorBen dünden kalan yemekleri yerim, epey kalmıştı, fazla yapmışım ☺
İyi olmuş canım izin aldığın, dinlen güzelce.inşallah geçmiştir şimdiyeÇok sağol canım. Bu sefer daha beter nedense.
İlaçsız geçmiyor valla ama bugün ters oldu, bu sayede acı eşiğim yükseliyor.
Ne güzel darısı bana. Hiç sorma sabah daha kötüydüm bir de yarına yetiştirilecek işler bar dayanamadım izin aldım şimdi yoldayım gidi gitmez uyuyacağım. Anca uyku rahatlatıyor beni
Buralardayız ama pek saki bugün, herkes spor mu yapıyor neHatunlar neredesiniz bakayım?
Bayrama kadar daha rahat girersin canım inşallahBu arada bugun cookk eskilerden kalma bir kumas pantalonumu denedim. Uniden mezun oldugum zaman yani 8 sene once almistim 40 beden. Tabi sonra kilo alinca giyemedim yeni gibi duruyordu bayrama giderken olursa getireyim dedim veee birazcik otursada oldu. O kadar mutlu oldum ki 2 3 kilo daha verirsem cok daha iyi olur tabi.
tadından emin olamadım canım, ben de biraz önce lor salatalık domates maydanoz ile bi salata yaptım hafif oldun diye ve çok da doyurdu,tavsiye ederimYarini hafif atlatmak icin aksama kabak salatasi yapayim diyorum. Ama ilk defa yapacagim internette tatifine baktim da siz rendeleyip biraz kavurup yogurtluyormusunuz ?
Hepimiz aynıyız sanırım. Benim dünden enginar ve çorba var.yanına oğluma ve eşime pilav bana salata yaparım.Aynen benim de oyle oldu. Ogluma yanina pilav yapacagim o kadar.. az pisirme huyum hic yok. Birde duduklude ne kadar az yapayim desende olmuyor
Ben de düdüklüde pişiririm her yemeğimi, çok pratik oluyoAynen benim de oyle oldu. Ogluma yanina pilav yapacagim o kadar.. az pisirme huyum hic yok. Birde duduklude ne kadar az yapayim desende olmuyor
Kabağı seviyorsanız tadı fena değil aslında canım.bir gün az yapıp deneyebilirsin .İyi olmuş canım izin aldığın, dinlen güzelce.inşallah geçmiştir şimdiye
Buralardayız ama pek saki bugün, herkes spor mu yapıyor nesen nerelerdesin
Bayrama kadar daha rahat girersin canım inşallahBen de oğlumdan sonra kıyafet sorunu yaşamıştım baya, şimdi giriyorum hepsine çok mutluyum Ama 55e düşüp alışveriş yapmayı düşünüyorum ya bakalım
tadından emin olamadım canım, ben de biraz önce lor salatalık domates maydanoz ile bi salata yaptım hafif oldun diye ve çok da doyurdu,tavsiye ederimLorun kalorisi düşük protein değeri yüksek aklında bulunsun
Maşallah canım ne güzel kalori yakmışsındır sen şimdiKabağı seviyorsanız tadı fena değil aslında canım.bir gün az yapıp deneyebilirsin .
Canım dışarıda işlerim vardı. Evin tüm alış verişini yaptım,bankada işlerim vardı.bir de yeni kimlik kartı için foto vs çeltirdim de zor attım kendimi eve:))
Esim izin alacak isten bayram trafigine kalmayalim diye sali gunu filan cikmayi dusunuyoruz yola. Donuste yine sali filan olacak net degil tam. Bu hafta iyi basladim haftayada bu sekilde olursa kesin rahat giyerim bakalim tarif icinde tesekkurler yarin deneyecegim vakalim insallah severim tadini daBen de bi beş dakika girip çıktım
Canım dukan kurabiyeyi hiç denemedim.
Gün arkadaşlarının çoğu diyette ise; yap bi detoks ayran aşı çorbası,2 saatte bir kase daya önlerine
Benim bugün dışarıda çok işim vardı,onlarla uğraştım canım
Bayramlarda bazen etap birleştirme olabiliyor.bayramın olduğu cuma tartıdan muaf olup,sonraki hafta tartı sonucu ikiye bölünüyor. Bu durum kaptanlara sorulup oy çokluğu ile karar veriliyor.
Gittiğin yerde tartıl desem tartı farkı ve yol ödemi olur. Perşembe günü tartılabilirsen o olabilir sanki.
Bol hareketli bi gün olmuş canımtartıya yansır inşallah.
Teşekkür ederim canım,oğlum atlattı sayılır.burun akıntısı iyice azaldı ve ateşi de yok.
ben kabağı rendeleyip biraz suyunu sıktıktan sonra zeytinyağında az soteliyorum.5dk kadar. Ateşi kapattıktan sonra dereotu doğruyorum biraz. Sorbea sarımsaklı yoğurt yapıyorum canım.
Bu arada bayramda kesin 40 beden pantolonun daha rahat olur canım.
insallah canim bende nasilsa zayiflayacagim diye diyeti birakana kadar bisey almama karari aldim. Ben cig domates yiyemiyorum ama digerleriyle denerim bir normalde de beyaz peynirle salatalik yemeyi severim evde simdi lor yok ama markete ilk gittigimde alio deneyecegim cok sagolİyi olmuş canım izin aldığın, dinlen güzelce.inşallah geçmiştir şimdiye
Buralardayız ama pek saki bugün, herkes spor mu yapıyor nesen nerelerdesin
Bayrama kadar daha rahat girersin canım inşallahBen de oğlumdan sonra kıyafet sorunu yaşamıştım baya, şimdi giriyorum hepsine çok mutluyum Ama 55e düşüp alışveriş yapmayı düşünüyorum ya bakalım
tadından emin olamadım canım, ben de biraz önce lor salatalık domates maydanoz ile bi salata yaptım hafif oldun diye ve çok da doyurdu,tavsiye ederimLorun kalorisi düşük protein değeri yüksek aklında bulunsun
camım ben de beyaz peynirin kalsiyum değeri Yüksek diye çok çok tüketiyordum ama kalorisi çok yüksekmiş o yüzden bi süre lor yemeye karar verdim.sen marulla falan da deneyebilirsin ya da yumurtayla omlet yapabilirsin.bi dene bakalımEsim izin alacak isten bayram trafigine kalmayalim diye sali gunu filan cikmayi dusunuyoruz yola. Donuste yine sali filan olacak net degil tam. Bu hafta iyi basladim haftayada bu sekilde olursa kesin rahat giyerim bakalim tarif icinde tesekkurler yarin deneyecegim vakalim insallah severim tadini da
insallah canim bende nasilsa zayiflayacagim diye diyeti birakana kadar bisey almama karari aldim. Ben cig domates yiyemiyorum ama digerleriyle denerim bir normalde de beyaz peynirle salatalik yemeyi severim evde simdi lor yok ama markete ilk gittigimde alio deneyecegim cok sagol
Bu arada kimlik için benim de yapmam gerekenler var, çıkartmadık dahaKabağı seviyorsanız tadı fena değil aslında canım.bir gün az yapıp deneyebilirsin .
Canım dışarıda işlerim vardı. Evin tüm alış verişini yaptım,bankada işlerim vardı.bir de yeni kimlik kartı için foto vs çeltirdim de zor attım kendimi eve:))
Valla benim baya var, bugün de bitmez sanırım, o kadar yapmisiz yanicocukla hergun yemek zor oluyor zaten bende genelde iki gunluk yaparim :))
Ben de, az gibi geliyor, azcik daha derken iki günlüğü de aşıyor ☺Aynen benim de oyle oldu. Ogluma yanina pilav yapacagim o kadar.. az pisirme huyum hic yok. Birde duduklude ne kadar az yapayim desende olmuyor
Herkes eşlere, çocuklara pilav yapmis, bi bizimkiler mi sevmiyor ne, ben de aksine çok severim pilaviBen de düdüklüde pişiririm her yemeğimi, çok pratik oluyoBen de akşama eşime bulgur pilavı yapacağım, ben doyurdum karnımı çok şükür
Seninkiler pilav sevmez miHerkes eşlere, çocuklara pilav yapmis, bi bizimkiler mi sevmiyor ne, ben de aksine çok severim pilavi
Canım 2014ten beri karatay yapiyorum, iki de kitabını okudum ama hiç yufkaya izin verdiğini bilmiyorum. Tv de falan söylediyse tv izlemedigim icin görmemiş olabilirim. Lahmacuna ayda bir izin veriyor, o mantıktan yola cikilirsa yufka da ayda bir yenilebilir.Menü:
sabah (11)
kıymalı yumurta,
zeytin,
peynir,
keçiboynuzu pekmezi,
yufka ekmeği az(Karatay ekmek yerine yufkaya izin veriyor diye bugün bi yiyeyim demiştim ama sonra yediklerimin kalori hesabını yaparken yüksek olduğunu gördüm, sanırım uzunca bi zaman yemem)
Ara(15) bi kade yoğurt
Akşam(17)
1 domates 2 salatalık 3 yk lordan salata
1 tk taze fasulye
1
Yemek tabağı yoğurt
(Kızlar yoğurttan mu spordan mı bilmem ama ara öğünlerde iki gündür yoğurt yiyorum hem çok tok tutuyo hem de iki gündür çok güzel eksiliyorum, yarın bi deneyin olmazsa)
Ara(21) çay ile ya on tane badem ya da üç tane cevizli hurma yerim.yatmadan acıkırsam ki sanmıyorum süt içerim
esperenzaa medgic26 cgdmk @Lavinia12345
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?