Biz ailece gecen sene çıkardik ☺Bu arada kimlik için benim de yapmam gerekenler var, çıkartmadık dahaevde bi kızımın kimliği yeni ballı kız, balkız
Üç öğün pilav olsun yerim canım hiç usenmemSeninkiler pilav sevmez miOh ne güzel o zaman sen de pişirmeye üşen yapma Ben de çok severim ama mümkün oldukça bunu dillendirmemeye çalışıyorum artık
Afiyet olsun canim. Ben normal tencerede yemek yapamiyorum pilav ve makarna haric her sey duduklude pisiyor. Dolma bile :) diger tBen de düdüklüde pişiririm her yemeğimi, çok pratik oluyoBen de akşama eşime bulgur pilavı yapacağım, ben doyurdum karnımı çok şükür
Bende cacik ve salata yaptim. karpuz kestim yeter :)Hepimiz aynıyız sanırım. Benim dünden enginar ve çorba var.yanına oğluma ve eşime pilav bana salata yaparım.
Afiyet olsun.Menü gayet güzel.İki ara öğünde kayısı olmuş.Sabah;
1 tane haşşnmış yumurta
1/2 dilim peynir
1 tane Salatalık
1 fincan yeşil çay
Ara öğün;
4 tane kayısı
Öğlen;
3 kaşık tavuk sote
1 kase cacık
Ara öğün;
3 adet kayısı
Akşam;
2 kaşık sote
5 kaşık cacık
Su 1 lt içtim. Midem çok bulandığı için içemedim
Maalesef 2000 küsür adımda kaldım.
esperanzaa
Bi röportajında okumuştum, herhalde doğrudur Ama kalorisi niye bu kadar yüksek AnlamadımCanım 2014ten beri karatay yapiyorum, iki de kitabını okudum ama hiç yufkaya izin verdiğini bilmiyorum. Tv de falan söylediyse tv izlemedigim icin görmemiş olabilirim. Lahmacuna ayda bir izin veriyor, o mantıktan yola cikilirsa yufka da ayda bir yenilebilir.
Darısı başımızaBiz ailece gecen sene çıkardik ☺
Adıyaman pilot iller arasindaydi ☺
Ayy canım çekti deme öyle mukaddes deme öyleÜç öğün pilav olsun yerim canım hiç usenmem
Hele yanında kavun, karpuz ya da salata, cacık, olunca ohhh. Ama pilavin tek bile gideri var yaa nasıl ozlemisim nasil
yok dolmayı sarmayı güveçte pişiriyorumAfiyet olsun canim. Ben normal tencerede yemek yapamiyorum pilav ve makarna haric her sey duduklude pisiyor. Dolma bile :) diger t
Bende cacik ve salata yaptim. karpuz kestim yeter :)
Afiyet olsun.Menü gayet güzel.İki ara öğünde kayısı olmuş.
Anladım afiyet şifa olsun canımCanım kabızlık problemim var o yüzden kayısı tüketmeye özen gösteriyorum.
Nasıl oldun canım, ağrın gecti miSabah;
1 tane haşşnmış yumurta
1/2 dilim peynir
1 tane Salatalık
1 fincan yeşil çay
Ara öğün;
4 tane kayısı
Öğlen;
3 kaşık tavuk sote
1 kase cacık
Ara öğün;
3 adet kayısı
Akşam;
2 kaşık sote
5 kaşık cacık
Su 1 lt içtim. Midem çok bulandığı için içemedim
Maalesef 2000 küsür adımda kaldım.
esperanzaa
İp atla,zıpla spor yap bir de su iç civcivimDURAKSAMAK NORMAL Mİ CANIM 66 DAN BERİ İLK DEFA DURAKSADIM İP ATLAMAYA BAŞLADIM BAKALIM
Afiyet olsun canım. Akşamki ekmek,şekesiz reçel sabah olsa daha iyi olurdu sankiDünkü menü
Sabah
Beyaz peynir
2 yumurtadan sucuklu omlet
2 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen
10 kiraz
Akşam
Beyaz peynir
1 tabak zeytinyağlı fasulye
1 dilim ekmek azıcık gerçek tereyağı
1 çay kaşığı şekersiz reçel
Ara
1 sade Türk kahvesi
Su 2 lt
esperenzaa medgic26
Ramazan dolayısyla sporun biraz aksadı canım, ama ben cumaya iyi eksi ile geleceğini tahmin ediyorum.GunayGün canımmm ❤
Ben bugün de 59u goremicem sanırım, yerimde sayıyorum
Ben de bugun biraz spor yapayım bakalim iftara doğru, cezamin üçte birini
Belki işe yarar ☺
Genelde alıyorum benimde sorunlu. Ama sabah almadım şimdide Öğlen gliför kullanıyorum diye beraber kullanmakta istemedim. Öyle karışık bir durum yani.
D vitamini en iyi zeytinyağında çözünür canım. Bir tatlı kaşığı zeytinyaginin icine damlatip içBugün ki menüm
Sahur:
1 bardak su
1 lokma pide (d vitamini ilacı damlatıyorum)
İftar
1,5 kepçe işkembe çorbası
Avuç içinden biraz fazla tavuk
Avuç içi kadar pide
2 sb ayran
3 kiraz
1 kayısı
2 lt su içeceğim
Herşeyi bilip uygulamayan bebekimÇok nomal. Biraz beslenmende değişiklik yapabilirsin. Hiç yemediğin sağlıklı besinleri ekleyebilirsin diyetine
Benim de birkaç kez baş ağrısından midem fena olmuştu.Ağrı mide bulantısı yapabiliyor kuzum.Gözüm saatte vallahi gidip uyuyacağım. Uyumadan geçmez ağrım. Eskiden birde kusma olurdu çok şükür o geçti ama hala şiddetli mide bulantısı devam ediyor.
Bilgi küpümMeyve şeker olduğu için ters etki yapabilir ama mesela chia yemiyosan yiyebilirsin ya da klasik kahvaltı yapıyosan yulafla kahvaltı yapabilirsin, yulafla yapıyorsan klasik kahvaltı. Kefir içmiyosan kefir ya da naneli ayran vs bu tarz şeyler yapabilirsin
Canım pkos çoğu kişide sancılı bol ağrılı regle sebep oluyor,ağrı da mideyi mahvediyor ya ondan öyle tatlımSeninle aynı şeyleri yaşıyoruz.Ben bi bende va zannediyordum mide bulantısı olayını.Allah yardımcın olsun.
Teşekkürler canımŞEKERSİZ REÇEL MALZEMELER
· 1 su bardağı dondurulmuş veya taze yumuşak meyve (karadut, böğürtlen, vişne, frambuaz vs.),
· 1/2 çay bardağı sıcak su,
· 2-3 damla limon suyu.
HAZIRLANIŞI
1. Suyu bir sos tenceresinde kaynar konuma getirin,
2. İçine meyveleri ekleyip orta hararetli ateşte sık sık karıştırarak meyveler iyice yumuşayana kadar pişirin,
3. Limon suyunu ekleyin,
4. Altını kısıp suyunu yarı yarıya çekene kadar pişirmeye devam edin,
5. Ateşten alıp ılıdıktan veya soğuduktan sonra servis edin,
6. Saklamak istiyorsanız kaynar haldeyken konserve kavanozuna koyup ağzını sıkıca kapatın ve ters çevirip soğuyana kadar bekletin, buzdolabında saklayın.
Eklesen iyi olur sanki:)) 3 aylık bebişi olsn Sultan’ı birileri görüp de belki utanma belasına spor yapar.cgdmk canımmmm Ama yorma kendini, aşk olsun niye eziyet ediyorsun kendine
Devam devam canım ben de bugün oğlumla yakalamaç oynadım evin içinde, kanepeye yatağa inip çıktım koşarken.bi Leslie yapsam bu kadar terlemezdimnormalde gündüz uyumazdı uyuyor şimdi parti çıktı akşam bi daha oynarım gücüm kalırsa
esperenzaa canım menüye sporu eklemeyeceğim bu hafta artık, ne dersin?ya da yarışma olmasa da eklemek mi gerekiyor, bilemedim ben onu
Ayy çeyrek pideyi mideme indirmişken bu yazdıklarımla yüzleşmem
Herşeyi bilip uygulamayan bebekim
Benim de birkaç kez baş ağrısından midem fena olmuştu.Ağrı mide bulantısı yapabiliyor kuzum.
Bilgi küpüm
Canım pkos çoğu kişide sancılı bol ağrılı regle sebep oluyor,ağrı da mideyi mahvediyor ya ondan öyle tatlım
Evlenince geçer diyeceğimasilsoy da evli. Benim ağrılarım sezaryen de olsa doğumdan sonra azaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?