Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Seninkiler pilav sevmez miOh ne güzel o zaman sen de pişirmeye üşen yapmaBen de çok severim ama mümkün oldukça bunu dillendirmemeye çalışıyorum artık
Üç öğün pilav olsun yerim canım hiç usenmem
Hele yanında kavun, karpuz ya da salata, cacık, olunca ohhh. Ama pilavin tek bile gideri var yaa nasıl ozlemisim nasil

Sabah;
1 tane haşşnmış yumurta
1/2 dilim peynir
1 tane Salatalık
1 fincan yeşil çay

Ara öğün;
4 tane kayısı

Öğlen;
3 kaşık tavuk sote
1 kase cacık

Ara öğün;
3 adet kayısı

Akşam;
2 kaşık sote
5 kaşık cacık

Su 1 lt içtim. Midem çok bulandığı için içemedim

Maalesef 2000 küsür adımda kaldım.

esperanzaa

Ben de düdüklüde pişiririm her yemeğimi, çok pratik oluyoBen de akşama eşime bulgur pilavı yapacağım, ben doyurdum karnımı çok şükür
Afiyet olsun canim. Ben normal tencerede yemek yapamiyorum pilav ve makarna haric her sey duduklude pisiyor. Dolma bile :) diger t
Hepimiz aynıyız sanırım. Benim dünden enginar ve çorba var.yanına oğluma ve eşime pilav bana salata yaparım.
Bende cacik ve salata yaptim. karpuz kestim yeter :)

Afiyet olsun.Menü gayet güzel.İki ara öğünde kayısı olmuş.

Bi röportajında okumuştum, herhalde doğrudur Ama kalorisi niye bu kadar yüksek Anlamadım
Biz ailece gecen sene çıkardik ☺
Adıyaman pilot iller arasindaydi ☺
Darısı başımıza
Üç öğün pilav olsun yerim canım hiç usenmem
Hele yanında kavun, karpuz ya da salata, cacık, olunca ohhh. Ama pilavin tek bile gideri var yaa nasıl ozlemisim nasil
Ayy canım çekti deme öyle mukaddes deme öyle
Afiyet olsun canim. Ben normal tencerede yemek yapamiyorum pilav ve makarna haric her sey duduklude pisiyor. Dolma bile :) diger t

Bende cacik ve salata yaptim. karpuz kestim yeter :)
yok dolmayı sarmayı güveçte pişiriyorum

Bugün ki menüm

Sahur:
1 bardak su
1 lokma pide (d vitamini ilacı damlatıyorum)

İftar
1,5 kepçe işkembe çorbası
Avuç içinden biraz fazla tavuk
Avuç içi kadar pide
2 sb ayran
3 kiraz
1 kayısı

2 lt su içeceğim

menü
Sabah 7.00
2 haşlanmış yumurta
Örgü peyniri
4 zeytin
1.5 dilim ekmek
Ara 10.30
Sütlü filtre kahve
Öğlen 14.00
2 tatlı kaşığı badem ezmesi (rafine şekersiz sadece çok az balla tatlandırmıştım yarım kiloda 3 yemek kaşığı bal vardı toplamda bu arada bal gerçek,tamamen nasıl yapıldığını bildiğim bal)
1 avuç fındık
Akşam 20.30
2 dilim et
3 kaşık yoğurtlu pazı
Beyaz peynir
Su 3 lt
esperenzaa medgic26

Nasıl oldun canım, ağrın gecti mi

DURAKSAMAK NORMAL Mİ CANIM 66 DAN BERİ İLK DEFA DURAKSADIM İP ATLAMAYA BAŞLADIM BAKALIM
İp atla,zıpla spor yap bir de su iç civcivim
Afiyet olsun canım. Akşamki ekmek,şekesiz reçel sabah olsa daha iyi olurdu sanki menün iyi de aslında.
GunayGün canımmm ❤
Ben bugün de 59u goremicem sanırım, yerimde sayıyorum
Ben de bugun biraz spor yapayım bakalim iftara doğru, cezamin üçte birini
Belki işe yarar ☺
Ramazan dolayısyla sporun biraz aksadı canım, ama ben cumaya iyi eksi ile geleceğini tahmin ediyorum.
Genelde alıyorum benimde sorunlu. Ama sabah almadım şimdide Öğlen gliför kullanıyorum diye beraber kullanmakta istemedim. Öyle karışık bir durum yani.

Nasıl oldun canım Daha iyisindir umarım.

D vitamini en iyi zeytinyağında çözünür canım. Bir tatlı kaşığı zeytinyaginin icine damlatip iç

Çok nomal. Biraz beslenmende değişiklik yapabilirsin. Hiç yemediğin sağlıklı besinleri ekleyebilirsin diyetine
Herşeyi bilip uygulamayan bebekim
Gözüm saatte vallahi gidip uyuyacağım. Uyumadan geçmez ağrım. Eskiden birde kusma olurdu çok şükür o geçti ama hala şiddetli mide bulantısı devam ediyor.
Benim de birkaç kez baş ağrısından midem fena olmuştu.Ağrı mide bulantısı yapabiliyor kuzum.
Bilgi küpüm
Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz.Ben bi bende va zannediyordum mide bulantısı olayını.Allah yardımcın olsun.
Canım pkos çoğu kişide sancılı bol ağrılı regle sebep oluyor,ağrı da mideyi mahvediyor ya ondan öyle tatlım
Evlenince geçer diyeceğim asilsoy da evli. Benim ağrılarım sezaryen de olsa doğumdan sonra azaldı.

Bugunku menum

Ogle. 4 kasik tavuk sote, 3 kasik bulgur pilavi, 1 kase yogurt

Ara. Sekersiz nescafe, 2 tane hurma, 6 7 tane kiraz

Aksam. 2 kepce yesil mercimek corbasi, 1 tabak taze fasulye, 1 kase yogurt

Cayin yanina 1 avuc tuzsuz cekirdek

Su. 3 lt civari
Spor 45 dk eliptik 180 puan

Teşekkürler canım
Eklesen iyi olur sanki:)) 3 aylık bebişi olsn Sultan’ı birileri görüp de belki utanma belasına spor yapar.
Cuma için listeleri yarın gece geç saatte olsa da paylaşırım.tartıdan sonra spora başlanır heralde

Ayy çeyrek pideyi mideme indirmişken bu yazdıklarımla yüzleşmem o kadar tombiş oldum ki bazen aynaya bakip bu ben miyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…