Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Doğru söylüyorsun canım yanlış oldu onlar

Herkes eşlere, çocuklara pilav yapmis, bi bizimkiler mi sevmiyor ne, ben de aksine çok severim pilavi
Bizim evde her yemeğin yanında pilav,ya da makarna olmak zorunda. Eşim ve oğlum pilav makarna yemeden olmuyor:))
Biz ailece gecen sene çıkardik ☺
Adıyaman pilot iller arasindaydi ☺
Ben yeni kimlik için nüfustan temmuzun sonuna gün alabildim
Avrupa yakasındaki 8-10 nüfus dairesinden randevu almaya çalıştım,sonunda temmuzun sonunda beşiktaştan gün alabildim şaka gibi
Çok şanslıymışsınız .

Aslında yumurta kabuğu ciddi anlamda kalsiyum deposu.benim yengem 5-10 yıldır yumurta kabuklarını 5 dakika kaynatır rondodan geçirip un gibi yapar ve su ile içer. Kemik erimesine çok iyi geliyormuş.
tekrar geçmiş olsun canım.menün çok güzel.su miktarı için de laf etmeye
Afiyet olsun canim. Ben normal tencerede yemek yapamiyorum pilav ve makarna haric her sey duduklude pisiyor. Dolma bile :) diger t

Bende cacik ve salata yaptim. karpuz kestim yeter :)
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Menüm dunkuyle ayni, farkli olarak hurma yemedim, yasakli yok.
Su yine 2800 olur.
800 de bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen @Lavinia12345
Afiyet olsun canım. Yasaklı yoksa ceza da yok
Afiyet olsun canım.Böyle devam edersen tukaka 70’lerden yakında kurtulursun yakında:)
Ayy çeyrek pideyi mideme indirmişken bu yazdıklarımla yüzleşmem o kadar tombiş oldum ki bazen aynaya bakip bu ben miyim diyorum
Neyse sınavlar geçsin,sen elime düşersin Esra’mm Pazartesiden itibaren artık takıma dönmeni istiyorum..dön bebeğim

Bu pazartesi değil haftaya pazartesi dönebilirim esperenzam ama bana tombişlikte yakışıyomuş kız yüzüm puf puf olmuş

2 aylık yapalım biz onu teyzesiiki ay iki günlük kızımTamam eklerim seve seve
annem de çiçeklerin dibine gömerbu aralar yeterince alıyorum kalsiyumu ama aklıma not ettim

Bu pazartesi değil haftaya pazartesi dönebilirim esperenzam ama bana tombişlikte yakışıyomuş kız yüzüm puf puf olmuş
Hahaha kız senin yüzün zaten güzeldi
Canım ben ağustos sonu dedim mi,büyük ihtimalle buraya artık daha az zaman verebilirim. Bari ben gitmeden seni biraz yola sokabilseydim diyorum Eylül gibi büyük ihtimalle şaşalı ev kadınlığı günlerime veda eder işe başlarım.

2 aylık yapalım biz onu teyzesiiki ay iki günlük kızımTamam eklerim seve seve
annem de çiçeklerin dibine gömerbu aralar yeterince alıyorum kalsiyumu ama aklıma not ettim
Ben de çiçeklerimi yumurta haşladığım su ile sularım.çiçek diplerine de kabuk koyarım. Çok iyi geliyor.

Spor yapmamak için mazeret üreten gızzlar,sizlere yazıklar olsun
Bakınız canımız ciğerimiz Sultan’ımız ( 2 ay 2 günlük tazecik annemiz) ve utanınız

Ben de çiçeklerimi yumurta haşladığım su ile sularım.çiçek diplerine de kabuk koyarım. Çok iyi geliyor.
Ben de ben dehatta eşim se alıştı, sahurda bazen sofrayı hazırlar yatarım, o yumurtanın suyunu dökmez içinden alır
Spor yapmamak için mazeret üreten gızzlar,sizlere yazıklar olsun
Bakınız canımız ciğerimiz Sultan’ımız ( 2 ay 2 günlük tazecik annemiz) ve utanınız
Yalnız fena hamlamışım her yerim ağriiiii
becezey tatlım güncel kilomu sen mi sormuştun:))
63,9 ile mezun olmuştum ya 63,5 ile 63,8 arasında gidip geliyorum.
ben sormuştum canımMaşallahher daim koruyacağına inancım tam canım

Ben teyzeme benzemişim.Annem hiç regl ağrısı çekmemiş teyzemde ben gibiymiş.Teyzem 3 çocuk doğurmuş yine de ağrısı olmuş.Yani demem o ki bende ağrı menepoza kadar devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…