- 24 Mayıs 2018
- 197
- 366
- 18
- 30
İp atla,zıpla spor yap bir de su iç civcivim
Afiyet olsun canım. Akşamki ekmek,şekesiz reçel sabah olsa daha iyi olurdu sankimenün iyi de aslında.
Ramazan dolayısyla sporun biraz aksadı canım, ama ben cumaya iyi eksi ile geleceğini tahmin ediyorum.
Nasıl oldun canımDaha iyisindir umarım.
Bizim evde her yemeğin yanında pilav,ya da makarna olmak zorunda. Eşim ve oğlum pilav makarna yemeden olmuyor:))Herkes eşlere, çocuklara pilav yapmis, bi bizimkiler mi sevmiyor ne, ben de aksine çok severim pilavi
Ben yeni kimlik için nüfustan temmuzun sonuna gün alabildimBiz ailece gecen sene çıkardik ☺
Adıyaman pilot iller arasindaydi ☺
Aslında yumurta kabuğu ciddi anlamda kalsiyum deposu.benim yengem 5-10 yıldır yumurta kabuklarını 5 dakika kaynatır rondodan geçirip un gibi yapar ve su ile içer. Kemik erimesine çok iyi geliyormuş.camım ben de beyaz peynirin kalsiyum değeri Yüksek diye çok çok tüketiyordum ama kalorisi çok yüksekmiş o yüzden bi süre lor yemeye karar verdim.sen marulla falan da deneyebilirsin ya da yumurtayla omlet yapabilirsin.bi dene bakalım
Her bahar alışveriş yapmak isterdi canım ama bu sene hiç öyle bi isteğim olmadı ben de şaşkınımbelki de gebelikten öncekilerin içine girdiğimi gördükçe mutlu oluyorumdur
tekrar geçmiş olsun canım.menün çok güzel.su miktarı için de laf etmeyeSabah;
1 tane haşşnmış yumurta
1/2 dilim peynir
1 tane Salatalık
1 fincan yeşil çay
Ara öğün;
4 tane kayısı
Öğlen;
3 kaşık tavuk sote
1 kase cacık
Ara öğün;
3 adet kayısı
Akşam;
2 kaşık sote
5 kaşık cacık
Su 1 lt içtim. Midem çok bulandığı için içemedim
Maalesef 2000 küsür adımda kaldım.
@esperanzaa
Afiyet olsun canımAfiyet olsun canim. Ben normal tencerede yemek yapamiyorum pilav ve makarna haric her sey duduklude pisiyor. Dolma bile :) diger t
Bende cacik ve salata yaptim. karpuz kestim yeter :)
Afiyet olsun canımBugün ki menüm
Sahur:
1 bardak su
1 lokma pide (d vitamini ilacı damlatıyorum)
İftar
1,5 kepçe işkembe çorbası
Avuç içinden biraz fazla tavuk
Avuç içi kadar pide
2 sb ayran
3 kiraz
1 kayısı
2 lt su içeceğim
Afiyet olsun canım. Yasaklı yoksa ceza da yokMenüm dunkuyle ayni, farkli olarak hurma yemedim, yasakli yok.
Su yine 2800 olur.
800 de bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen @Lavinia12345
Afiyet olsun canım.Böyle devam edersen tukaka 70’lerden yakında kurtulursun yakında:)Bugunku menum
Ogle. 4 kasik tavuk sote, 3 kasik bulgur pilavi, 1 kase yogurt
Ara. Sekersiz nescafe, 2 tane hurma, 6 7 tane kiraz
Aksam. 2 kepce yesil mercimek corbasi, 1 tabak taze fasulye, 1 kase yogurt
Cayin yanina 1 avuc tuzsuz cekirdek
Su. 3 lt civari
Spor 45 dk eliptik 180 puan
Neyse sınavlar geçsin,sen elime düşersin Esra’mmAyy çeyrek pideyi mideme indirmişken bu yazdıklarımla yüzleşmemo kadar tombiş oldum ki bazen aynaya bakip bu ben miyim diyorum
Bu pazartesi değil haftaya pazartesi dönebilirim esperenzamAfiyet olsun canım. Yasaklı yoksa ceza da yok
Afiyet olsun canım.Böyle devam edersen tukaka 70’lerden yakında kurtulursun yakında:)
Neyse sınavlar geçsin,sen elime düşersin Esra’mmPazartesiden itibaren artık takıma dönmeni istiyorum..dön bebeğim
2 aylık yapalım biz onu teyzesiTeşekkürler canım
Eklesen iyi olur sanki:)) 3 aylık bebişi olsn Sultan’ı birileri görüp de belki utanma belasına spor yapar.
Cuma için listeleri yarın gece geç saatte olsa da paylaşırım.tartıdan sonra spora başlanır heralde
annem de çiçeklerin dibine gömerAslında yumurta kabuğu ciddi anlamda kalsiyum deposu.benim yengem 5-10 yıldır yumurta kabuklarını 5 dakika kaynatır rondodan geçirip un gibi yapar ve su ile içer. Kemik erimesine çok iyi geliyormuş.
tekrar geçmiş olsun canım.menün çok güzel.su miktarı için de laf etmeye
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Canım ılık suya zeytin yağı damlatıp biraz içsene sabah aç karna.ben faydasını gördümCanım kabızlık problemim var o yüzden kayısı tüketmeye özen gösteriyorum.
Hahaha kız senin yüzün zaten güzeldiBu pazartesi değil haftaya pazartesi dönebilirim esperenzamama bana tombişlikte yakışıyomuş kız yüzüm puf puf olmuş
Ben de çiçeklerimi yumurta haşladığım su ile sularım.çiçek diplerine de kabuk koyarım. Çok iyi geliyor.2 aylık yapalım biz onu teyzesiiki ay iki günlük kızım Tamam eklerim seve seve
annem de çiçeklerin dibine gömerbu aralar yeterince alıyorum kalsiyumu ama aklıma not ettim
Ben de çiçeklerimi yumurta haşladığım su ile sularım.çiçek diplerine de kabuk koyarım. Çok iyi geliyor.
Spor yapmamak için mazeret üreten gızzlar,sizlere yazıklar olsun
Bakınız canımız ciğerimiz Sultan’ımız ( 2 ay 2 günlük tazecik annemiz) ve utanınız
ben sormuştum canımbecezey tatlım güncel kilomu sen mi sormuştun:))
63,9 ile mezun olmuştum ya 63,5 ile 63,8 arasında gidip geliyorum.
Sağol canım. Dayanamayıp ilerleyen saatte ağrı kesici aldım şuan iyiyim.Nasıl oldun canım, ağrın gecti mi
İyiyim canım. SağolasınNasıl oldun canımDaha iyisindir umarım.
Yarın sabah deneyeyim bakalım. Teşekkür ederim canımCanım ılık suya zeytin yağı damlatıp biraz içsene sabah aç karna.ben faydasını gördüm
Bilmiyordum canım.Şimdi yapayım ben onu.Zeytinyağı bağırsaklarıda çalıştırır inşallah.Teşekkür ederim.D vitamini en iyi zeytinyağında çözünür canım. Bir tatlı kaşığı zeytinyaginin icine damlatip iç
Su içmeyendevam ettim ama zor oldutekrar geçmiş olsun canım.menün çok güzel.su miktarı için de laf etmeye
Ben teyzeme benzemişim.Annem hiç regl ağrısı çekmemiş teyzemde ben gibiymiş.Teyzem 3 çocuk doğurmuş yine de ağrısı olmuş.Yani demem o ki bende ağrı menepoza kadar devam
Herşeyi bilip uygulamayan bebekim
Benim de birkaç kez baş ağrısından midem fena olmuştu.Ağrı mide bulantısı yapabiliyor kuzum.
Bilgi küpüm
Canım pkos çoğu kişide sancılı bol ağrılı regle sebep oluyor,ağrı da mideyi mahvediyor ya ondan öyle tatlım
Evlenince geçer diyeceğimasilsoy da evli. Benim ağrılarım sezaryen de olsa doğumdan sonra azaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?