Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Doktor bana evlenince geçer demişti evlendim sadece kusma geçti ağrılarım devam etti. Şimdi de doğum yap geçer diyor. Pek inanmıyorum ama bakalım nasip olurasa göreceğiz

Hahaha benim eşim hatta oğlum bile alıştı ki,çiçeklerimize oğlumla su veririz.
Oyyy ağrıyan yerlerin kurban
Önümüzdeki kışı kilo almadan atlatırsam sanki sabitlermişim gibi geliyor.
Buraya menü yazmıyorum artık ama hiç abartmadım :))
Bu sabah klasik karatay kahvaltı
Akşam enginar yoğurt salata
Dışarda 2 kahve
Eskiden bu yediklerimle doyarsın deseler kafa mı buluyorsunuz benimle derdim

Doktor bana evlenince geçer demişti evlendim sadece kusma geçti ağrılarım devam etti. Şimdi de doğum yap geçer diyor. Pek inanmıyorum ama bakalım nasip olurasa göreceğiz
Hahaha hepsi aynıBenim evlilikle biraz azalmıştı ama doğum normal olmamasına rağmen geçti.belki de psikolojik olarak geçti ya da oğlum o kadar pert ediyor ki bazen beni regl ağrısı hissedemeyecek kadar yanlarım ağrıyor
Regl ağrısı geçti ama regl heyheyliğim baki

Ben teyzeme benzemişim.Annem hiç regl ağrısı çekmemiş teyzemde ben gibiymiş.Teyzem 3 çocuk doğurmuş yine de ağrısı olmuş.Yani demem o ki bende ağrı menepoza kadar devam
İnşallah öyle olmaz canım.
Napiyonuz gızzz sözlünle
Nişanlı çiftlerin yanına aileden küçük bi velet takarlar ki uslu dursunlarsizde de oluyor mu kız

Gerçekten merak ediyorum. Umarım benimde geçer.

Harikasınnn
İyi ki geldin canım takıma.
Bir de regl ödemin vardır ve regl döneminde metabolizman hızlanır çok daha iyi kilo verirsin

İnşallah canım Cuma günü güzel bir eksi yazarım inşallah. Özen gösteriyorum emeğimi alırım diye umut ediyorum

Adiyaman küçük bi yer, bi de gecen yıl pek kimse yeniletmiyordu bence.

Gerçekten merak ediyorum. Umarım benimde geçer.

İnşallah canım Cuma günü güzel bir eksi yazarım inşallah. Özen gösteriyorum emeğimi alırım diye umut ediyorum
Verdiğin emeklerin karşılığıını mutlaka alırsın canım. Burada hafta hafta eridiğini göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…