Doktor bana evlenince geçer demişti evlendim sadece kusma geçti ağrılarım devam etti. Şimdi de doğum yap geçer diyor. Pek inanmıyorum ama bakalım nasip olurasa göreceğiz
Canım pkos çoğu kişide sancılı bol ağrılı regle sebep oluyor,ağrı da mideyi mahvediyor ya ondan öyle tatlım
Evlenince geçer diyeceğimasilsoy da evli. Benim ağrılarım sezaryen de olsa doğumdan sonra azaldı.
Hahaha benim eşim hatta oğlum bile alıştı ki,çiçeklerimize oğlumla su veririz.Ben de ben dehatta eşim se alıştı, sahurda bazen sofrayı hazırlar yatarım, o yumurtanın suyunu dökmez içinden alır
Yalnız fena hamlamışım her yerim ağriiiii
ben sormuştum canımMaşallah her daim koruyacağına inancım tam canım
Hahaha hepsi aynıDoktor bana evlenince geçer demişti evlendim sadece kusma geçti ağrılarım devam etti. Şimdi de doğum yap geçer diyor. Pek inanmıyorum ama bakalım nasip olurasa göreceğiz
Selamlar6. Takım ne yapıyorsunuz bakalım gitdimi kilolarrr...
Harikasınnnİşten gelince aç karnına tartılayım bi dedim. Bugün tam 1 hafta oldu diyete başlayalı. Tartı 79.9 gösteriyordu, çok sevindim.
İnşallah öyle olmaz canım.Ben teyzeme benzemişim.Annem hiç regl ağrısı çekmemiş teyzemde ben gibiymiş.Teyzem 3 çocuk doğurmuş yine de ağrısı olmuş.Yani demem o ki bende ağrı menepoza kadar devam
Hahaha hepsi aynıBenim evlilikle biraz azalmıştı ama doğum normal olmamasına rağmen geçti.belki de psikolojik olarak geçti ya da oğlum o kadar pert ediyor ki bazen beni regl ağrısı hissedemeyecek kadar yanlarım ağrıyor
Regl ağrısı geçti ama regl heyheyliğim baki
Harikasınnn
İyi ki geldin canım takıma.
Bir de regl ödemin vardır ve regl döneminde metabolizman hızlanır çok daha iyi kilo verirsin
Biz hafta bir gün görüşüyoruz.Ufak çocuk da yok.Ayrıca biz uzak duruyoruz birbirimizden.Evlenince yaklaşacağızİnşallah öyle olmaz canım.
Napiyonuz gızzz sözlünle
Nişanlı çiftlerin yanına aileden küçük bi velet takarlar ki uslu dursunlarsizde de oluyor mu kız
Aile mevzulari canım... zaman ayiramiyorum farkindayim sabah gelicem halsizlik uykusuzluk migde bulanti istifa tansiyon hersey tavan... sabah görüşürüz iyi gecelermedgic26 güzel rakibem.Nerelerdesin?Sesin çıkmıyor,canının sıkıntısı geçti mi?
HahahahaBiz hafta bir gün görüşüyoruz.Ufak çocuk da yok.Ayrıca biz uzak duruyoruz birbirimizden.Evlenince yaklaşacağız
Adiyaman küçük bi yer, bi de gecen yıl pek kimse yeniletmiyordu bence.Bizim evde her yemeğin yanında pilav,ya da makarna olmak zorunda. Eşim ve oğlum pilav makarna yemeden olmuyor:))
Ben yeni kimlik için nüfustan temmuzun sonuna gün alabildim
Avrupa yakasındaki 8-10 nüfus dairesinden randevu almaya çalıştım,sonunda temmuzun sonunda beşiktaştan gün alabildim şaka gibi
Çok şanslıymışsınız .
Verdiğin emeklerin karşılığıını mutlaka alırsın canım. Burada hafta hafta eridiğini göreceğizGerçekten merak ediyorum. Umarım benimde geçer.
İnşallah canım Cuma günü güzel bir eksi yazarım inşallah. Özen gösteriyorum emeğimi alırım diye umut ediyorum
Küçük yerlerin avantajlarından biri.Adiyaman küçük bi yer, bi de gecen yıl pek kimse yeniletmiyordu bence.
Cok şükür bugün 59.9 gördüm canım ☺cgdmk canım afiyet oldun, sabah 59 u göreceğine Eminim ben, sen de İnan e öi @Lavinia12345 nerelerde ne yiyorsun acaba kuzucum
İyi geceler canımAile mevzulari canım... zaman ayiramiyorum farkindayim sabah gelicem halsizlik uykusuzluk migde bulanti istifa tansiyon hersey tavan... sabah görüşürüz iyi geceler
Ben cezami yaptım canım, üstüne de 45 dk kadar yürüdüm ☺Spor yapmamak için mazeret üreten gızzlar,sizlere yazıklar olsun
Bakınız canımız ciğerimiz Sultan’ımız ( 2 ay 2 günlük tazecik annemiz) ve utanınız
Gelmiş geçmiş olsun canımSağol canım. Dayanamayıp ilerleyen saatte ağrı kesici aldım şuan iyiyim.
Ben cezami yaptım canım, üstüne de 45 dk kadar yürüdüm ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?