Geçmiş olsun canımAile mevzulari canım... zaman ayiramiyorum farkindayim sabah gelicem halsizlik uykusuzluk migde bulanti istifa tansiyon hersey tavan... sabah görüşürüz iyi geceler
İnşallah koruyup daha da eksilirim ☺Yırttın kız cezadan
Kendind dikkat et.Hakkınızda en hayırlısı olsun canımAile mevzulari canım... zaman ayiramiyorum farkindayim sabah gelicem halsizlik uykusuzluk migde bulanti istifa tansiyon hersey tavan... sabah görüşürüz iyi geceler
Rica ederim adam yanaşmıyor yamacıma.Hala istediği ölçülerde değilim sanırım ondanHahahahaSizi tebrik ederim
İnşallah canım.İnşallah koruyup daha da eksilirim ☺
Kendine ve ilişkiniz haksızlık etme,kilo değildir sebep.Nikahı bekliyordur. İnandığı değerlerden olabilir.Rica ederim adam yanaşmıyor yamacıma.Hala istediği ölçülerde değilim sanırım ondan
Aynen canım, cuma tartisindab kurtulunca ipinden kurtulmuslar gibi oluyorumİnşallah canım.
Senin sorunun hafta sonu cozutmaları
Hafta için cumaya kadar çok iyi gidiyorsun.Yarın da eksilmen olur tahminimce.
Canımmm maşallah gidiyor kilolar.Bende bugün tartıda 91,5 i gördüm.Ama sonuç çok iyi değil 1 kilo daha olamadı
Bu aradaesperenzaa canım verdiğin yarım saatlik cezayı bugün tamamladım.45 dakika plates yaptım.
45 dakika plates :135
9000 adım : 135 puan
Toplam : 270 puan
Anladım ben okudum canımcgdmk
Alıntıyı becerememişim de
Doğum gününü aslında kalori olarak baktığımızda çok iyi atlattın canım
Benim oğlumun doğum günü şubat sonuydu, ben doğum gününde altın vuruş yapıp, çatlayana kadar yedim ve martın başında diyete döndüm hiç cozutmadım.
Sana iyi bile gelmiştir.
Yok yanaşmam canım.Ben ona çektireceğim daha zayıfladığımdaKendine ve ilişkiniz haksızlık etme,kilo değildir sebep.Nikahı bekliyordur. İnandığı değerlerden olabilir.
Ayrıca seni olduğun gibi beğenmiyorsa pok yesin
Sen yanaşıp sıkıştırsana desem mi demesem mi
İnşallah kuzum.88 ile nişan kıyafetimi giymek istiyorum.Canımmm maşallah gidiyor kilolar.
8’li kilolara geleceksin kız,spor ile daha da sıkı olursun boyun da uzun.
Haydi canım gayret
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım,doğum günü kutlamasında insan gibi yemiştin canımEvet o gün tüm gün 500-750 kalori arasında kaldığımı düşünüyorum. Ertesi gün 200 gr falan eksi görmüştüm ☺
Hahaha kız azıcık yaklaş biraz yoldan çıkacağını anlayınca sonra sıvışYok yanaşmam canım.Ben ona çektireceğim daha zayıfladığımda
İnşallah kuzum.88 ile nişan kıyafetimi giymek istiyorum.
Yok gerçekten oyleydi, hatırlıyorum, yazayim istersen bi dahaŞimdi eğri oturup doğru konuşalım,doğum günü kutlamasında insan gibi yemiştin canım
Benim ceza testiyi kırmadan önceki tokatımsı bişeydi
3 kilo kaldı canım.Tabi ki ne kilolardan geldim.Avantajım boyumun uzun olması ve yağ oranımın kas oranıma göre düşük olması.Şuan işyerindeki iş arkadaşım 63 kilo boyda 1.69 aynı yağ oranına sahibizHahaha kız azıcık yaklaş biraz yoldan çıkacağını anlayınca sonra sıvışama çoook hızlı koşman gerek
Canım benim geçen yıla göre çok iyi kilı verdin ve devamı da geliyor.
88’e ne kaldı canım,geriye dönüp verdiğin kilolara bir bak da kendinle gurur duy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?