Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yediklerin azdı canım,onu demeye çalıştım da anlatamadım
Ben pastanın içine gömülmüştüm
Yediklerimi hatırladıkça hem midem bulandı hem de kendimden tiksindim

Yarın sabah deneyeyim bakalım. Teşekkür ederim canım
Ben sen yapacağım yarın sabahFaydası olur inşallah canIm
En iyisini yapıyorsun çocuklar çiçeği böceği sevmeyi öğrenmeli, biz de oğlumla sularız
Atlatırsın atlatırsın maşallah iraden süperDüzenini bozmadığını tahmin ettiğimden sormuştum tartıyı da bak hala eksiliyorsun ne güzel
İşten gelince aç karnına tartılayım bi dedim. Bugün tam 1 hafta oldu diyete başlayalı. Tartı 79.9 gösteriyordu, çok sevindim.
Tebrik ederim canım başlangıç kaçtı
Aile mevzulari canım... zaman ayiramiyorum farkindayim sabah gelicem halsizlik uykusuzluk migde bulanti istifa tansiyon hersey tavan... sabah görüşürüz iyi geceler
rabbim kolaylık versin canım benim

63’ün altına düşmeyi istemiyorum aslında. Ben bi ara çok çok zayıftım ve kötü duruyordu.Bayramdan sonra göbek ve iç bacak için spora başlarım.
Oğlum hayvanları çok sever,hatta kedi aşığıdır.
Çevreye duyarlı,doğayı hayvanları seven bir çocuk olması için çabalıyorum
Sen nasılsın,kuzucuklar nasıl canım?

Ben bayram sonunda öyle bir geliyorum ki.. sevgilimin 10 ay sonra nişan, ağustosta düğün demesiyle acı gerçek yüzüme tokat gibi çarptı biliyorum esperenzam işe başlayacağını. Sana söz verdiğim gibi sen gitmeden ben gelirim. Ama burayı hiç bırakma. Yeni bir düzenin olacak bu dönemde kilo almak olası. Korumadaykende fırsat buldukça gel burda sana ihtiyacı olan bi kız var

Yaşasınn 1 sene sonra tavık yicem( koyun et,kasap can derdinde)

Canım önünde nişan için 10 ay var, sabırlı iradeli olsan ayda 1,5 kilo versen bile 15 kilo eder kuzum.Bildiklerini uygulasan yeter kuzum ya

Burayı bırakmam canım, burası bana iyi geliyor ve seviyorum kız sizleri.
İş koşturmaca derken bu kadar aktif olamam ama buradan da uzak duramam canım:)
Öpüyorummmm canım.

Tek derdin o olsun ne güzelMaşallah kuzuma çocuklar öncelikle bunu kazanmalı bence, ne mutlu sana
Çok şükür iyiyim ben de.kuzucuklarla koşturup duruyorumİyiler teyzesi onlar da
İnşallah canım hepimiz eksilelim ❤
Yok iftar sonrası yediklerimi eritmek için yaptım
iftar öncesi kıyamadın mı kendine

merhaba arkadaşlar... sanırım takımınızda yeni kişilere ihtiyaç varmış. bende sizinle zayıflamak istiyorum. takımı henüz incelemedim ancak 6 benim uğurlu rakamım diye sizin yanınıza geldim.
ismim bahar, 31 yaşındayım, çalışıyorum. maalesef oturarak çalıştığım için epey kilo almış durumdayım. sizinle eski motivasyonuma kavuşup o pis kilolarıma veda etmek istiyorum. bu arada boyum 176 kilo 82 idi en son..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…