- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Yediklerin azdı canım,onu demeye çalıştım da anlatamadımYok gerçekten oyleydi, hatırlıyorum, yazayim istersen bi daha
5 sarma
Yarım dilim pasta
Bir bardak kola
Bu akşamdı.
Sabah da yumurta
Bir sigara böreği
İki minik küp patates kızartması
İki lokma da recele ekmek bandım.
Cok görünüyor ama miktar az. Belki o aklinda kalmıştır
Ayyy çok kara vicdanlıymışımHesapladim yumurta hariç 671 kalori imiş. Hadi olsun 750. Fat secrettan hesapladimesperenzaa
Çok yalvardım yakardim ama dinlemedinAyyy çok kara vicdanlıymışım
Hiç hakkaniyetli yaklaşmamışım, ne olacak bu halimKendime kızdım seni çok takdir ettim canım
İyi hal indirimi bile uygulamadımÇok yalvardım yakardim ama dinlemedin
Ben sen yapacağım yarın sabahYarın sabah deneyeyim bakalım. Teşekkür ederim canım
En iyisini yapıyorsun çocuklar çiçeği böceği sevmeyi öğrenmeli, biz de oğlumla sularızHahaha benim eşim hatta oğlum bile alıştı ki,çiçeklerimize oğlumla su veririz.
Oyyy ağrıyan yerlerin kurban
Önümüzdeki kışı kilo almadan atlatırsam sanki sabitlermişim gibi geliyor.
Buraya menü yazmıyorum artık ama hiç abartmadım :))
Bu sabah klasik karatay kahvaltı
Akşam enginar yoğurt salata
Dışarda 2 kahve
Eskiden bu yediklerimle doyarsın deseler kafa mı buluyorsunuz benimle derdim
Tebrik ederim canım başlangıç kaçtıİşten gelince aç karnına tartılayım bi dedim. Bugün tam 1 hafta oldu diyete başlayalı. Tartı 79.9 gösteriyordu, çok sevindim.
rabbim kolaylık versin canım benimAile mevzulari canım... zaman ayiramiyorum farkindayim sabah gelicem halsizlik uykusuzluk migde bulanti istifa tansiyon hersey tavan... sabah görüşürüz iyi geceler
Daha da düşecek inşallah canımCok şükür bugün 59.9 gördüm canım ☺
İftar öncesi mi yaptın?nasıl iyi yakıyor değil miBen cezami yaptım canım, üstüne de 45 dk kadar yürüdüm ☺
her zaman 1 olmayabilir canım bozma moralini, az kaldı 8li sayılaraBende bugün tartıda 91,5 i gördüm.Ama sonuç çok iyi değil 1 kilo daha olamadı
63’ün altına düşmeyi istemiyorum aslında. Ben bi ara çok çok zayıftım ve kötü duruyordu.Bayramdan sonra göbek ve iç bacak için spora başlarım.Ben sen yapacağım yarın sabahFaydası olur inşallah canIm
En iyisini yapıyorsun çocuklar çiçeği böceği sevmeyi öğrenmeli, biz de oğlumla sularız
Atlatırsın atlatırsın maşallah iraden süperDüzenini bozmadığını tahmin ettiğimden sormuştum tartıyı da bak hala eksiliyorsun ne güzel
Tebrik ederim canım başlangıç kaçtı
rabbim kolaylık versin canım benim
Bi dahakine smokin giyeyimİyi hal indirimi bile uygulamadım
Takım elbise giyip menünü öyle paylaşmadığın için oldu
İnşallah canım hepimiz eksilelim ❤Daha da düşecek inşallah canım
İftar öncesi mi yaptın?nasıl iyi yakıyor değil mi
her zaman 1 olmayabilir canım bozma moralini, az kaldı 8li sayılara
Ben de uyuyayım artık.Kızlar yattım ben hepinize iyi geceler ❤
Ben bayram sonunda öyle bir geliyorum ki..Hahaha kız senin yüzün zaten güzeldi
Canım ben ağustos sonu dedim mi,büyük ihtimalle buraya artık daha az zaman verebilirim. Bari ben gitmeden seni biraz yola sokabilseydim diyorumEylül gibi büyük ihtimalle şaşalı ev kadınlığı günlerime veda eder işe başlarım.
Yaşasınn 1 sene sonra tavık yicemBen bayram sonunda öyle bir geliyorum ki..sevgilimin 10 ay sonra nişan, ağustosta düğün demesiyle acı gerçek yüzüme tokat gibi çarptı biliyorum esperenzam işe başlayacağını. Sana söz verdiğim gibi sen gitmeden ben gelirim. Ama burayı hiç bırakma. Yeni bir düzenin olacak bu dönemde kilo almak olası. Korumadaykende fırsat buldukça gel burda sana ihtiyacı olan bi kız var
Tek derdin o olsun ne güzel63’ün altına düşmeyi istemiyorum aslında. Ben bi ara çok çok zayıftım ve kötü duruyordu.Bayramdan sonra göbek ve iç bacak için spora başlarım.
Oğlum hayvanları çok sever,hatta kedi aşığıdır.
Çevreye duyarlı,doğayı hayvanları seven bir çocuk olması için çabalıyorum
Sen nasılsın,kuzucuklar nasıl canım?
iftar öncesi kıyamadın mı kendineİnşallah canım hepimiz eksilelim ❤
Yok iftar sonrası yediklerimi eritmek için yaptım
KiyamadimTek derdin o olsun ne güzelMaşallah kuzuma çocuklar öncelikle bunu kazanmalı bence, ne mutlu sana
Çok şükür iyiyim ben de.kuzucuklarla koşturup duruyorumİyiler teyzesi onlar da
iftar öncesi kıyamadın mı kendine
Günaydın canım.Sen de erkencisin.Doğum iznindeydin sanırım.Günaydın ❤
Evet canım doğum iznindeyim ama haftaya ctesi bitiyorGünaydın kızlar.
Günaydın canım.Sen de erkencisin.Doğum iznindeydin sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?