Merhaba canım. Önce ilk sayfa oku bi, kurallar uyarsa seni aramizda görmek isteriz tabi ki ☺merhaba arkadaşlar... sanırım takımınızda yeni kişilere ihtiyaç varmış. bende sizinle zayıflamak istiyorum. takımı henüz incelemedim ancak 6 benim uğurlu rakamım diye sizin yanınıza geldim.
ismim bahar, 31 yaşındayım, çalışıyorum. maalesef oturarak çalıştığım için epey kilo almış durumdayım. sizinle eski motivasyonuma kavuşup o pis kilolarıma veda etmek istiyorum. bu arada boyum 176 kilo 82 idi en son..
Merhaba Bahar, takımımıza hoş geldin canım.merhaba arkadaşlar... sanırım takımınızda yeni kişilere ihtiyaç varmış. bende sizinle zayıflamak istiyorum. takımı henüz incelemedim ancak 6 benim uğurlu rakamım diye sizin yanınıza geldim.
ismim bahar, 31 yaşındayım, çalışıyorum. maalesef oturarak çalıştığım için epey kilo almış durumdayım. sizinle eski motivasyonuma kavuşup o pis kilolarıma veda etmek istiyorum. bu arada boyum 176 kilo 82 idi en son..
Evet bugun olabildiğince dikkatli olmak lazimGünaydın gızlarrbugün köprüden önceki son çıkış ,az yiyin ha
Ohhh ne güzel.Benim için de keyif yap canım.İşteyim çalışmaya başladım.Ramazanda iş çekilmiyor malesefEvet canım doğum iznindeyim ama haftaya ctesi bitiyor
Kızımı okula gönderdim, bebis de uyuyor, ben de yatak keyfi yapiyorum ☺
Sen nasılsın canım
Kolay gelsin canım evet ramazanda gerçekten zor ve sıkıcı olur çalışmak. Allah yardımcın olsun. Sen nerede calisiyordun?Ohhh ne güzel.Benim için de keyif yap canım.İşteyim çalışmaya başladım.Ramazanda iş çekilmiyor malesef
Günaydın canım.Ben bu akşam tartıldığımı söyleyeceğim.Sabah gerçek kilom olmuyor.Günaydın gızlarrbugün köprüden önceki son çıkış ,az yiyin ha
Saol canım.Yarı özel yarı kamuya ait bir şirkette çalışıyorum.Kolay gelsin canım evet ramazanda gerçekten zor ve sıkıcı olur çalışmak. Allah yardımcın olsun. Sen nerede calisiyordun?
Allah daha iyi etsin canım.esperenzaa cgdmk @yolcukardelen S smygnc coook teşekkür ederim hepinize iyiyim merak etmeyin kuslar ❤❤❤
O zaman genellikle masa basindasin, en azından çok yorucu olmaz sanırım ramazandaSaol canım.Yarı özel yarı kamuya ait bir şirkette çalışıyorum.
İyi olmana sevindim ❤❤❤esperenzaa cgdmk @yolcukardelen S smygnc coook teşekkür ederim hepinize iyiyim merak etmeyin kuslar ❤❤❤
Genellikle öyle oluyor.Bu ay yeni binamıza taşındık onun koşturmacası oldu.O zaman genellikle masa basindasin, en azından çok yorucu olmaz sanırım ramazanda
Bir sey sorucam, 2. Grup yazmissin ya, ne demek oluyor?Genellikle öyle oluyor.Bu ay yeni binamıza taşındık onun koşturmacası oldu.
Bikaç ay önce gruplara ayırıp yarışmıştık.Bende 2. Gruptaydım o canım.Bir sey sorucam, 2. Grup yazmissin ya, ne demek oluyor?
Ben yazı memlekette geçiriyorum canım, deniz kenari oldugu icin ayrica baska yere gitmiyorum. Balayı icin ckalede assos u arastirabilirsin. Ben yazin oralardayim hep. Ya da akcay da fena değil ama o balikesirin.Kızlar bi diyin hele.Tatile nereye gideceksiniz?Ve öneriniz var mı?Her işi bitirdim balayı için otel bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?