Anladim canım ☺Bikaç ay önce gruplara ayırıp yarışmıştık.Bende 2. Gruptaydım o canım.
merhaba canım. aslında kuralları biliyor sayılırım yinede okuyayım:) fazla kilolu durmuyorum gerçekten ama kendimi çok iri hissediyorum. şimdilik 70 diyelim belki 66 ya kadar giderim:)Merhaba canım. Önce ilk sayfa oku bi, kurallar uyarsa seni aramizda görmek isteriz tabi ki ☺
Aslında boyuna göre cok da kilo fazlan yok gibi. Hedefin 70 mi?
hoş bulduk canım. tamam okuyup kabul ediyorum. şimdilik hedef kilom 70:)Merhaba Bahar, takımımıza hoş geldin canım.
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul eder misin? Boyuna göre kilo fazlan da az gibi.kolayca hedefine ulaşırsın.
Bir de hedef kilon kaç?
Denizi sıcak oluyor mu Assosun peki?Bizim ki için en önemli konu buBen yazı memlekette geçiriyorum canım, deniz kenari oldugu icin ayrica baska yere gitmiyorum. Balayı icin ckalede assos u arastirabilirsin. Ben yazin oralardayim hep. Ya da akcay da fena değil ama o balikesirin.
Hehe kork o zaman bendenAllah daha iyi etsin canım.
Bu hafta beni çok rahat ezip geçersin.Bu hafta tırtım
Canim adasim cok sagol❤İyi olmana sevindim ❤❤❤
Hoşgeldin canım, ilk sayfayı okuyup kabul ettiysen bize kendini tanıtır mısın? KaptanimizMerhaba 33 yaşındayım 10 aylık kızım var emzirirken 68 kilodan 83 kiloya çıktım artık eski kiloma dönmek iatiyorum hedefim 57 kiloya inmek grubunuza katılmak istiyorum
Yok canım epey soğuktur ☺Denizi sıcak oluyor mu Assosun peki?Bizim ki için en önemli konu bu
Hoşgeldin canım, ilk sayfayı okuyup kabul ettiysen bize kendini tanıtır mısın? Kaptanimizesperenzaa birazdan gelir.
İnşallah hedeflediğin kiloya en yakın zamanda inersin. Bu arada yasitiz ☺H.b canım evet okudum kabul ediyorum .
yaşım 33 evlenmeden önce 65 kiloydum evlendikten sonra 75 e kadar çıktım ,bir süre bu kiloda kaldım hamile kaldım ben hamilelikte şekerim çıktı diyet yaptım ve hiç kilo almadım bebeğim 36 haftalık 2890 doğdu doğumdan çıktığımda 67 kiloydum ama o süt olur bu süt olsun derken 83 kiloya çıktım ve inanılmaz bir iştah artışı oldu tabi bunun en büyük etkeni evde oturup çocuk bakmam daha önceleri hep çalıştım çünkü şuanda bebeğim 10 aylık oldu spora yazılacağım burasıda bana destek olur motive olurum die düşünüyorum.
İnşallah teşekkür ederim.İnşallah hedeflediğin kiloya en yakın zamanda inersin. Bu arada yasitiz ☺
Hoşgeldin canım.H.b canım evet okudum kabul ediyorum .
yaşım 33 evlenmeden önce 65 kiloydum evlendikten sonra 75 e kadar çıktım ,bir süre bu kiloda kaldım hamile kaldım ben hamilelikte şekerim çıktı diyet yaptım ve hiç kilo almadım bebeğim 36 haftalık 2890 doğdu doğumdan çıktığımda 67 kiloydum ama o süt olur bu süt olsun derken 83 kiloya çıktım ve inanılmaz bir iştah artışı oldu tabi bunun en büyük etkeni evde oturup çocuk bakmam daha önceleri hep çalıştım çünkü şuanda bebeğim 10 aylık oldu spora yazılacağım burasıda bana destek olur motive olurum die düşünüyorum.
Balayı için ben eylül sonunda evlendiğim için Antalya’yı tercih etmiştim,eşimin memleketine de yakındı.oradaki düğünden sonra gitmiştim ama Antalyayı pek sevmiyorım ben.Kızlar bi diyin hele.Tatile nereye gideceksiniz?Ve öneriniz var mı?Her işi bitirdim balayı için otel bakıyorum
Tekrar hoşgeldin canım.Boyun uzun olduğu için 70’ten aşağısı sanki çok mu zayıf durur.Tabi önemli olan senin ne istediğin.Ben de 1.72’yim 63’te sabitlemeye çalışıyorum.merhaba canım. aslında kuralları biliyor sayılırım yinede okuyayım:) fazla kilolu durmuyorum gerçekten ama kendimi çok iri hissediyorum. şimdilik 70 diyelim belki 66 ya kadar giderim:)
hoşgeldin canım.Allah bağışlasın kızını.Merhaba 33 yaşındayım 10 aylık kızım var emzirirken 68 kilodan 83 kiloya çıktım artık eski kiloma dönmek iatiyorum hedefim 57 kiloya inmek grubunuza katılmak istiyorum
Tamam canım.Kilo almana sebep nedir yada spor yapmana engel bir sağlık sorunun yoktur inşallah.hoş bulduk canım. tamam okuyup kabul ediyorum. şimdilik hedef kilom 70:)
Ben de hamilelikte az kilo alıp emzirme dönemi ve sonrasında çok kilo almıştım.H.b canım evet okudum kabul ediyorum .
Su iç asilsoy diye diye su alışkanlığı kazanacaksın canım.Günaydınlar.
Sabah öenüm
Teyağlı yumurta bir tanr
3 dilim domates
Yarım litre su
Dün yatmadan yirmi kere mekik çektim.
Bugün biraz kol hareketi yaptım 50 ye yakın. 5 defa ellerimi bir yere dayayıp ayaklarımı yere koymdan karın hizama kaldırdım.çok zorlandığım işin beşte tıkandım.
Şimdi ara öğün sanırım 5 leblebi 5 badem yiyeceğim.
Tabi bolll suuuuuesperanzaa
Uyandı canım, oyun oynuyor, yatak keyfi uzun sürmedi ☺ simdi kahvalti yaptiricam.
Günaydın canımGunaydin canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?