Hatırladım hatırlamam mı ama tanıdığım bi sümeyye kalmış sanırım senden başka @Rzgrece de yok ben çok iuiyim kafama göre bir diyetisyen buldum sonunda ve 10 kilo verdim hedefe 12 kilo kaldıSelamlar
Beni hatırladın mı bilmiyorum tatlım ama takım olarak çok iyiyiz. Sen nasılsın?
Naptın kilocukları
Günaydın canımGunaydin canlar
Afiyet olsun kuzuyaUyandı canım, oyun oynuyor, yatak keyfi uzun sürmedi ☺ simdi kahvalti yaptiricam.
Sen nasılsın ne yapiyorsun
Elif ramazan yoğunluğu dolayısıyla gelemiyor pek. Ramazan dönüşü gelecek.Hatırladım hatırlamam mı ama tanıdığım bi sümeyye kalmış sanırım senden başka @Rzgrece de yok ben çok iuiyim kafama göre bir diyetisyen buldum sonunda ve 10 kilo verdim hedefe 12 kilo kaldıplastik. Seyhan abla falanda yoklar sanırım esraa hiçbirini göremedim
Sabah yine kötüydüm bugün de ağrı kesici aldımSu iç asilsoy diye diye su alışkanlığı kazanacaksın canım.
Maşallah canımm
Spor,kahvaltı ve ara öğün gayet güzel canım.
Bu arada nasıl oldun bugün daha iyisindir umarım.
Ohhhh keyfine diyecek yok maaşallah ☺Günaydın canım
Afiyet olsun kuzuyayeme konusunda çok zorluk çıkarmıyordur inşallah.çocuk olunca keyif az ve öz oluyor
Ben iyiyim canım,kahvaltı faslı bizde bitti parka gitti oğlum.ben de azıcık keyif yapıyorum söylemesi ayıptır
Birazdan bir arkadaşım gelecek onunla laklak yaparım.
Ortalama kaç gün ağrı oluyor canım? Yaşam kaliteni çok çok düşürüyordur.Sabah yine kötüydüm bugün de ağrı kesici aldım
Teşekkür ederim bayaağı boşuna uğraşmışsım kendi çabamla ve devlet diyetisyeniyle , özel bi diyetisyen buldum valla iki ayda hop gidiverdi ramazanda kilo vermiyorum ama almıyorumda ramazandan sonra son surat devam edeceğim inşallah arara ara uğrar bakarım buralara sizi seviyprumElif ramazan yoğunluğu dolayısıyla gelemiyor pek. Ramazan dönüşü gelecek.
Seyhan mezun oldu,Esra izne ayrıldı şimdi sınav vs uğraşıyor 2 hafta sonra döner.plastik de yarışmaya ara verdi.
Çok çok güzel kilo vermişsin canım.Tebrikler.
Kalan 12 kiloyu da verirsin
Oy kıyamam ben de sana annem otur sen otur hatta yatKiyamadim
Hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar... sanırım takımınızda yeni kişilere ihtiyaç varmış. bende sizinle zayıflamak istiyorum. takımı henüz incelemedim ancak 6 benim uğurlu rakamım diye sizin yanınıza geldim.
ismim bahar, 31 yaşındayım, çalışıyorum. maalesef oturarak çalıştığım için epey kilo almış durumdayım. sizinle eski motivasyonuma kavuşup o pis kilolarıma veda etmek istiyorum. bu arada boyum 176 kilo 82 idi en son..
Tavuk mu yesem köz patlıcan mıGünaydın gızlarrbugün köprüden önceki son çıkış ,az yiyin ha
daha da iyi ol inşallah canımesperenzaa cgdmk @yolcukardelen @smygnc coook teşekkür ederim hepinize iyiyim merak etmeyin kuslar ❤❤❤
Benim de migrenim tuttu regl olcam ondan tetikleniyor. Insallah orucu acmak zorunda kalmam. Kilom da sabit gelebilir şiş hissediyorum kendimi. Bi turlu olamadim.Ortalama kaç gün ağrı oluyor canım? Yaşam kaliteni çok çok düşürüyordur.
Bir an önce geçer umarım.
Bakıcı evet büyük rahatlık oluyor canım. 9 aya kadar ben tek baktım ve çok çok yoruldum.Oğlum kolik ve aşırı gazlı bebekti hiç uyumazdı.Ohhhh keyfine diyecek yok maaşallah ☺
Ben de isterim bi bakıcı, eşim bulalım diyor, bakabilecek biri yok etrafimda, yeni tanıdıgim birine de guvenemem. Ust komsum bakacakti ikizlere hamile kaldihem anne hem bakıcı olunca cocuk ve anne için cok daha sağlıklı olur. Kaliteli zaman gecirirler. Hem is hem ev hem cocuk yorucu olacak benim için.
Boll bolll tadini cikar valla, arkadaşla lak lak yaparken kahveye bayılıyorum ❤
Dünden beri soylicem unutuyorum, hayırlı olsun mezun sembolün ve konu sahipliğin ❤Kızzlarrr akşama konunun ilk mesajını düzenleyeceğim.Konu sahipliğini Elif buralarda olamadığı için aldım.
Spor puanları konusunda önerilerinizi alayım.Puan değişikliği konusunda oylama yapabiliriz.
Yada takım için motivasyonumuz için fikirleriniz varsa önerilerinize açığım.
Oğlunun sansi varmış canım. Ben güvenemem tavsiyeyle bile olsa, hele ki internetten hic güvenemem. Cevremden birisi olmasi lazım. Sakın bırakmayın o bakiciyi ☺Bakıcı evet büyük rahatlık oluyor canım. 9 aya kadar ben tek baktım ve çok çok yoruldum.Oğlum kolik ve aşırı gazlı bebekti hiç uyumazdı.
kolik 11. Ay gibi bitti, gaz 2 yaşa kadar devam etti ve şu an bile gaz yapacak birşeyler yediğinde gece çığlık çığlığa uyanır. Herkesin bildiği üzere uykuyu da sevmeyen bi çocukOğlum 10 aylıkken işe başlamıştım.kendi işimdi haftada 3 gün giderdim.sonraa eşim de bi dönem çalışma dedi ben canıma minnet dedim.
Bakıcı o kadar çok aramıştım ki .kaç kişiye haber bıraktım kaç kişiyle görüştüm. En sonunda gözümü kararttım internetten bakıcı bulma sitelerine ilan verip buldum.
Vee çok şükür iyi biri çıktı karşımıza , ilk ve son bakıcı ile devam ediyoruz.
Afiyet olsun canım.Kuru fasulye bulgur pilavı biraz ödem yapmış da olabilir. Hazmı zor olduğu için.Menum
Sahur : bulgur pilavi, 3 kasik 1 kase cacik, 2 tane kayisi
Iftar: kuru fasulye, cacik, salata
2.5 litre su
Yesil cay
4 5 tane kiraz
7000 adim
esperenzaa
Amin. Çok şükür bir sağlık sorunum yok şu iştahımı kontrol altına alabilirim umarım akşam yazacağımHoşgeldin canım
Ben de hamilelikte az kilo alıp emzirme dönemi ve sonrasında çok kilo almıştım.
İsteyip çabaladıktan sonra olur tatlım.
Bir sağlık sorunun yoktur inşallah ve gün sonunda menünü toplu olarak yazarsan yorumlarız.
Evladını da Allah bağışlasın.
Oy canım görürsün inşallah inanıyorum benDünkü menüm
sahur
yok
akşam
6 7 çatal kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
domates
şekersiz çay
ara
kiraz
su yanılmıyorsam 5 bardak içtim ama 5 kere de wc ye gittim acaba ödem mi oluşmuş bende
spor 1,30 saat yürüyüş
tartı öncesi eksi görmek için herşeyi yaptım ama kısmet akşam halen aynı gibiydim daha inemedim 5 li rakamlara bugün inş eksi görürüm sahura da kalkmadım bu akşam su içip yaptım vicdanen rahatım takımım için herşeyi yaptımesperenzaa @medgic26
hoşgeldin canımMerhaba 33 yaşındayım 10 aylık kızım var emzirirken 68 kilodan 83 kiloya çıktım artık eski kiloma dönmek iatiyorum hedefim 57 kiloya inmek grubunuza katılmak istiyorum
Oğlum seçti biraz aslındaOğlunun sansi varmış canım. Ben güvenemem tavsiyeyle bile olsa, hele ki internetten hic güvenemem. Cevremden birisi olmasi lazım. Sakın bırakmayın o bakiciyi ☺
Burası gerçekten çok işe yarıyor canım.motivasyon için burası çok iyi.Amin. Çok şükür bir sağlık sorunum yok şu iştahımı kontrol altına alabilirim umarım akşam yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?