Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamlar
Beni hatırladın mı bilmiyorum tatlım ama takım olarak çok iyiyiz. Sen nasılsın?
Naptın kilocukları
Hatırladım hatırlamam mı ama tanıdığım bi sümeyye kalmış sanırım senden başka @Rzgrece de yok ben çok iuiyim kafama göre bir diyetisyen buldum sonunda ve 10 kilo verdim hedefe 12 kilo kaldı plastik. Seyhan abla falanda yoklar sanırım esraa hiçbirini göremedim

Günaydın canım
Uyandı canım, oyun oynuyor, yatak keyfi uzun sürmedi ☺ simdi kahvalti yaptiricam.
Sen nasılsın ne yapiyorsun
Afiyet olsun kuzuya yeme konusunda çok zorluk çıkarmıyordur inşallah.çocuk olunca keyif az ve öz oluyor
Ben iyiyim canım,kahvaltı faslı bizde bitti parka gitti oğlum.ben de azıcık keyif yapıyorum söylemesi ayıptır
Birazdan bir arkadaşım gelecek onunla laklak yaparım.

Elif ramazan yoğunluğu dolayısıyla gelemiyor pek. Ramazan dönüşü gelecek.
Seyhan mezun oldu,Esra izne ayrıldı şimdi sınav vs uğraşıyor 2 hafta sonra döner.plastik de yarışmaya ara verdi.
Çok çok güzel kilo vermişsin canım.Tebrikler.
Kalan 12 kiloyu da verirsin

Kızzlarrr akşama konunun ilk mesajını düzenleyeceğim.Konu sahipliğini Elif buralarda olamadığı için aldım.
Spor puanları konusunda önerilerinizi alayım.Puan değişikliği konusunda oylama yapabiliriz.
Yada takım için motivasyonumuz için fikirleriniz varsa önerilerinize açığım.

Ohhhh keyfine diyecek yok maaşallah ☺
Ben de isterim bi bakıcı, eşim bulalım diyor, bakabilecek biri yok etrafimda, yeni tanıdıgim birine de guvenemem. Ust komsum bakacakti ikizlere hamile kaldi hem anne hem bakıcı olunca cocuk ve anne için cok daha sağlıklı olur. Kaliteli zaman gecirirler. Hem is hem ev hem cocuk yorucu olacak benim için.
Boll bolll tadini cikar valla, arkadaşla lak lak yaparken kahveye bayılıyorum ❤

Teşekkür ederim bayaağı boşuna uğraşmışsım kendi çabamla ve devlet diyetisyeniyle , özel bi diyetisyen buldum valla iki ayda hop gidiverdi ramazanda kilo vermiyorum ama almıyorumda ramazandan sonra son surat devam edeceğim inşallah arara ara uğrar bakarım buralara sizi seviyprum

Oy kıyamam ben de sana annem otur sen otur hatta yat
Hoşgeldin canım
Günaydın gızlarr bugün köprüden önceki son çıkış ,az yiyin ha
Tavuk mu yesem köz patlıcan mı
esperenzaa cgdmk @yolcukardelen @smygnc coook teşekkür ederim hepinize iyiyim merak etmeyin kuslar ❤❤❤
daha da iyi ol inşallah canım

Bakıcı evet büyük rahatlık oluyor canım. 9 aya kadar ben tek baktım ve çok çok yoruldum.Oğlum kolik ve aşırı gazlı bebekti hiç uyumazdı.
kolik 11. Ay gibi bitti, gaz 2 yaşa kadar devam etti ve şu an bile gaz yapacak birşeyler yediğinde gece çığlık çığlığa uyanır. Herkesin bildiği üzere uykuyu da sevmeyen bi çocukOğlum 10 aylıkken işe başlamıştım.kendi işimdi haftada 3 gün giderdim.sonraa eşim de bi dönem çalışma dedi ben canıma minnet dedim.
Bakıcı o kadar çok aramıştım ki .kaç kişiye haber bıraktım kaç kişiyle görüştüm. En sonunda gözümü kararttım internetten bakıcı bulma sitelerine ilan verip buldum.
Vee çok şükür iyi biri çıktı karşımıza , ilk ve son bakıcı ile devam ediyoruz.

Dünden beri soylicem unutuyorum, hayırlı olsun mezun sembolün ve konu sahipliğin ❤
Spor puanlamasi için diyebileceğim tek sey yürüyüş olabilir, adimdan ziyade ya da adimla birlikte süre de olsun. Bazen adim değil de süre bazında yürüyüş olabiliyor.
Bir de bana çok zorlu rakip olmasın kuzum, kendi yağında kavrulandan istiyorum
Spora yuklenince bende artı yapıyor biliyorsun. Günde 1 saat yürüyüş ve bir saat kadar da bölgesel calisicam ben bir ay. lütfen totomu zorlamicak birisi olsun, totom yemiyor

Oğlunun sansi varmış canım. Ben güvenemem tavsiyeyle bile olsa, hele ki internetten hic güvenemem. Cevremden birisi olmasi lazım. Sakın bırakmayın o bakiciyi ☺

Menum
Sahur : bulgur pilavi, 3 kasik 1 kase cacik, 2 tane kayisi
Iftar: kuru fasulye, cacik, salata
2.5 litre su
Yesil cay
4 5 tane kiraz
7000 adim
esperenzaa
Afiyet olsun canım.Kuru fasulye bulgur pilavı biraz ödem yapmış da olabilir. Hazmı zor olduğu için.
Bu akşamı daha hafif geçirirsen daha doğrusu hazmı kolay sağlıklı yiyecekler yersen eksi görebilirsin.
Migrenin için de çok geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:
Amin. Çok şükür bir sağlık sorunum yok şu iştahımı kontrol altına alabilirim umarım akşam yazacağım

Oy canım görürsün inşallah inanıyorum benAma kirazı tartı sonrası yeseydin keşkebiraz önce köyden dut geldi mis gibi ama yarın yerim diye bıraktım
Merhaba 33 yaşındayım 10 aylık kızım var emzirirken 68 kilodan 83 kiloya çıktım artık eski kiloma dönmek iatiyorum hedefim 57 kiloya inmek grubunuza katılmak istiyorum
hoşgeldin canımEmzirme hamilelikten daha tehlikeli emin ol.bunu ilk bebeğimde öğrendiğimden şimdi kırkım çukmadan takında yerini aldımSu iç bol bol başka bir şeye gerek yok süt içinBeslenmene zamanla bakacağız zaten

Oğlunun sansi varmış canım. Ben güvenemem tavsiyeyle bile olsa, hele ki internetten hic güvenemem. Cevremden birisi olmasi lazım. Sakın bırakmayın o bakiciyi ☺
Oğlum seçti biraz aslında kaç tane bakıcı geldi gitti bakıcı adaylarına bakıp çığlık çığlığa ağladı. Bakıcısına bakıp bakıp güldü ki yabancılara güldüğü hiç olmazdı
Oğlum genel olarak yabancılara hep mesafeli bir bebekti hâlâ öyle.
1 ay beraber baktık,sonra ben yarı zamanlı işe başladım. 1 ay içinde bakıcımızı tanıyıp güvendiğim için kamera sistemi evde olmasına rağmen kurdurmadım. Hislerim genel olarak iyidir ya ona güvendim biraz.
Şans biraz. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…