Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

zATEN fattylamb94 MEYVE ŞEKER DEYİNCE POŞETİYLE HOP ANNEME YOLLADIM AZICIK AYIRDIM KENDİME SOĞUK SOĞUK İYİ GELİYO İFTARDAN SONRA BE :) İNŞ CANIM 59,50 OLSAM YETECEK BANA İYİCE MOTİVE OLCAM BAKALIM İFTARA 1 SAAT KALA TARTILCAM SEN KAÇLARDASIN CANIM

sEN ÇALIŞIYOR MUSUN CANIM EVDE MİSİN KAFAM KARIŞTI BENİM :) SPORUMU GÖRMEDİN SANKİ 1,30 SAAT YÜRÜYÜŞÜ :)

sEN ÇALIŞIYOR MUSUN CANIM EVDE MİSİN KAFAM KARIŞTI BENİM :) SPORUMU GÖRMEDİN SANKİ 1,30 SAAT YÜRÜYÜŞÜ :)
Canım oğlum 10 aylıkken işe başlamıştım yarı zamanlı olarak.6-7 ay sonra hem kendi istediğim hem de eşim de istediği için bıraktım işi. Geceleri oğlum uyumadığı için uykusuzluktan iş temposunu yarı zamanlı bile olsa kaldıramadım.
Eylülde tekrar işe başlarım artık.

Şuan bende 83 kiloyum bende düşerim inşallah beslenme düzeniniz nasıl ?
Ben 4 aydır karatay tarzı besleniyorum.
Ekmek,işlenmiş gıda,şeker vs gibi karatayın yasakladıklarından hiç yemiyorum, serbest bıraktıklarından ise 2 öğün çatlayana kadar yiyorum. Su 2,5 ltden az olmuyor.kilo vermeye çalılırken haftada 4-5 gün leslie 3 mil ve bol yürüyüş yapardım.şimdi koruma döneminde olduğum için biraz daha rahatım sanki. Spor pek yok ama bayram dönüşü bölgesel hareketlere başlayacağım.
Aşağıdaki linkte üç aşağı beş yukarı nasıl kilo verdiğim yazıyor canım.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/elveda-26-1-kilo.1073310/

Amin canım inşallah ❤

Herkese Merhaba,

20-26 yaşları aralığımda 69- 70 kilo civarındaydım. evlendikten sonra birden işhahım açıldı ve sürekli ekmek ve şekere ihtiyaç duymaya başladım. hamilelikle dönemiyle beraber şu anda 86 kiloyum. bununla alakalı dr gittim. ilaç ve iğne kullandım. fakat sonuç yine değişmedi. çünkü eski alışkanlıklarıma hep geri döndüm. işten eve geliyorum ve sanki beynim komut veriyor git o ekmeği ye der gibi :) gidip hemen bir yarım ekmek yiyorum ve o an rahatlıyorum. son zamanlarda kilolarımdan rahatsız olmayan eşim artık bana tabir ederken farklı lakaplar kullanmaya başladı. bunlar komik olsa da rencide oluyorum. sanki ben kilo aldıkça herşeyi üstelebilirim, canım hiç yanmaz ve her işi yapabilirim olarak görmeye başladı. mesela şakayla yumruk atıyor ve canımın yanmayacağını düşünüyor. ağustos ayında tatile gidicez ve eşim bana bu kiloyla bikini giyip milletin içinemi çıkacaksın diyor. ve bu canımı çok yakıyor. artık bunları kendime yaptırmak istemiyorum.

artık kesin kararlıyım. iyi bir spor merkezine yazıldım. diyette de bugün itibariyle başladım. ama yanlızım. sizlerin desteğine ihtiyacım var.

dilerim herşey gönlümüzce olur.

sevgiler.

Boyunu göremedim canım ve hedef kilon nedir. Hoşgeldin bu arada :)

Hoşgeldin canım, burada hep beraber çok iyi motive olup zayifliyoruz ❤

Hoşgeldin tatlım.
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul eder misin? Tam ben çıkıyorken yazdın,müsait olduğumda daha uzun yazarım canım.

Ben eksi çıkmazsam beni muaf tut cancazım
Su iç spor yap kuzum canım spora azar azar alışıyorsun ama su az tatlım.
Bir de sen bu salıdan sonra doktora gitmezsen seni bi daha fururum.
Salı gününe kadar regl olmazsam doktıra gideceğim demiştin hatırladın mı?
Haydi öptüm

yarın için randevu aldım canım saat 3 ve 4 arası inş iş az olur da izin verirler

Su için zorluyorum kendimi canım ama ramazanda çok zor oluyor 5 bardak içtim akşam tam yattım bu sefer wc den gelemedim uykuya dalmam 12 yi buldu

Hoşgeldin tatlım.
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul eder misin? Tam ben çıkıyorken yazdın,müsait olduğumda daha uzun yazarım canım.

il

kuralları kabul ediyorum.

Ortalama kaç gün ağrı oluyor canım? Yaşam kaliteni çok çok düşürüyordur.
Bir an önce geçer umarım.
İlk üç gün şiddetli ağrı 4. Gn hafif sonra iki gün zaten bişi hissetmiyorum çok batmlar dışında. 6 gün sürüyor.
Hem de nasıl. Odaklanma sorunu sinir hassasiyet hepsi üstüne bir de ağrı olunca o zamanlar hayattan zevk alamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…