Oy canım görürsün inşallah inanıyorum benAma kirazı tartı sonrası yeseydin keşkebiraz önce köyden dut geldi mis gibi ama yarın yerim diye bıraktım
hoşgeldin canımEmzirme hamilelikten daha tehlikeli emin ol.bunu ilk bebeğimde öğrendiğimden şimdi kırkım çukmadan takında yerini aldım Su iç bol bol başka bir şeye gerek yok süt için Beslenmene zamanla bakacağız zaten
Oğlum seçti biraz aslındakaç tane bakıcı geldi gitti bakıcı adaylarına bakıp çığlık çığlığa ağladı. Bakıcısına bakıp bakıp güldü ki yabancılara güldüğü hiç olmazdı
Oğlum genel olarak yabancılara hep mesafeli bir bebekti hâlâ öyle.
1 ay beraber baktık,sonra ben yarı zamanlı işe başladım. 1 ay içinde bakıcımızı tanıyıp güvendiğim için kamera sistemi evde olmasına rağmen kurdurmadım. Hislerim genel olarak iyidir ya ona güvendim biraz.
Şans biraz. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Şuan bende 83 kiloyum bende düşerim inşallah beslenme düzeniniz nasıl ?Burası gerçekten çok işe yarıyor canım.motivasyon için burası çok iyi.
Ben buraya ilk geldiğimde 83’tüm şimdi 63 kiloyum.
Canım oğlum 10 aylıkken işe başlamıştım yarı zamanlı olarak.6-7 ay sonra hem kendi istediğim hem de eşim de istediği için bıraktım işi. Geceleri oğlum uyumadığı için uykusuzluktan iş temposunu yarı zamanlı bile olsa kaldıramadım.sEN ÇALIŞIYOR MUSUN CANIM EVDE MİSİN KAFAM KARIŞTI BENİM :) SPORUMU GÖRMEDİN SANKİ 1,30 SAAT YÜRÜYÜŞÜ :)
Ben 4 aydır karatay tarzı besleniyorum.Şuan bende 83 kiloyum bende düşerim inşallah beslenme düzeniniz nasıl ?
Amin canım inşallah ❤Oğlum seçti biraz aslındakaç tane bakıcı geldi gitti bakıcı adaylarına bakıp çığlık çığlığa ağladı. Bakıcısına bakıp bakıp güldü ki yabancılara güldüğü hiç olmazdı
Oğlum genel olarak yabancılara hep mesafeli bir bebekti hâlâ öyle.
1 ay beraber baktık,sonra ben yarı zamanlı işe başladım. 1 ay içinde bakıcımızı tanıyıp güvendiğim için kamera sistemi evde olmasına rağmen kurdurmadım. Hislerim genel olarak iyidir ya ona güvendim biraz.
Şans biraz. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Arkadaşım geldi
Biraz laklak yapar fırsat buldukça buraya bakarım.
Kutsal cuma öncesi lütfen kontrollü yiyin olur mu? Yarına tartı hepinizi güldürsün canlarım.Artı geleni fururum,hırsımı alamaz bi daha bi daha fururum
Herkese Merhaba,
20-26 yaşları aralığımda 69- 70 kilo civarındaydım. evlendikten sonra birden işhahım açıldı ve sürekli ekmek ve şekere ihtiyaç duymaya başladım. hamilelikle dönemiyle beraber şu anda 86 kiloyum. bununla alakalı dr gittim. ilaç ve iğne kullandım. fakat sonuç yine değişmedi. çünkü eski alışkanlıklarıma hep geri döndüm. işten eve geliyorum ve sanki beynim komut veriyor git o ekmeği ye der gibi :) gidip hemen bir yarım ekmek yiyorum ve o an rahatlıyorum. son zamanlarda kilolarımdan rahatsız olmayan eşim artık bana tabir ederken farklı lakaplar kullanmaya başladı. bunlar komik olsa da rencide oluyorum. sanki ben kilo aldıkça herşeyi üstelebilirim, canım hiç yanmaz ve her işi yapabilirim olarak görmeye başladı. mesela şakayla yumruk atıyor ve canımın yanmayacağını düşünüyor. ağustos ayında tatile gidicez ve eşim bana bu kiloyla bikini giyip milletin içinemi çıkacaksın diyor. ve bu canımı çok yakıyor. artık bunları kendime yaptırmak istemiyorum.
artık kesin kararlıyım. iyi bir spor merkezine yazıldım. diyette de bugün itibariyle başladım. ama yanlızım. sizlerin desteğine ihtiyacım var.
dilerim herşey gönlümüzce olur.
sevgiler.
Hoşgeldin canım, burada hep beraber çok iyi motive olup zayifliyoruz ❤Herkese Merhaba,
20-26 yaşları aralığımda 69- 70 kilo civarındaydım. evlendikten sonra birden işhahım açıldı ve sürekli ekmek ve şekere ihtiyaç duymaya başladım. hamilelikle dönemiyle beraber şu anda 86 kiloyum. bununla alakalı dr gittim. ilaç ve iğne kullandım. fakat sonuç yine değişmedi. çünkü eski alışkanlıklarıma hep geri döndüm. işten eve geliyorum ve sanki beynim komut veriyor git o ekmeği ye der gibi :) gidip hemen bir yarım ekmek yiyorum ve o an rahatlıyorum. son zamanlarda kilolarımdan rahatsız olmayan eşim artık bana tabir ederken farklı lakaplar kullanmaya başladı. bunlar komik olsa da rencide oluyorum. sanki ben kilo aldıkça herşeyi üstelebilirim, canım hiç yanmaz ve her işi yapabilirim olarak görmeye başladı. mesela şakayla yumruk atıyor ve canımın yanmayacağını düşünüyor. ağustos ayında tatile gidicez ve eşim bana bu kiloyla bikini giyip milletin içinemi çıkacaksın diyor. ve bu canımı çok yakıyor. artık bunları kendime yaptırmak istemiyorum.
artık kesin kararlıyım. iyi bir spor merkezine yazıldım. diyette de bugün itibariyle başladım. ama yanlızım. sizlerin desteğine ihtiyacım var.
sevgiler.
Hoşgeldin tatlım.Herkese Merhaba,
sevgiler.
Su iç spor yapBen eksi çıkmazsam beni muaf tut cancazım
Su iç spor yapkuzum canım spora azar azar alışıyorsun ama su az tatlım.
Bir de sen bu salıdan sonra doktora gitmezsen seni bi daha fururum.
Salı gününe kadar regl olmazsam doktıra gideceğim demiştin hatırladın mı?
Haydi öptüm
Boyunu göremedim canım ve hedef kilon nedir. Hoşgeldin bu arada :)
Su iç spor yapkuzum canım spora azar azar alışıyorsun ama su az tatlım.
Bir de sen bu salıdan sonra doktora gitmezsen seni bi daha fururum.
Salı gününe kadar regl olmazsam doktıra gideceğim demiştin hatırladın mı?
Haydi öptüm
Hoşgeldin tatlım.
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul eder misin? Tam ben çıkıyorken yazdın,müsait olduğumda daha uzun yazarım canım.
6. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
Takim Kaptani : @esprenzaa
Kaptan yardimcilari @medgic26 & @fattylamb94
KURALLAR
☆ Menu paylasımının ertesi gun en gec 15.00'a kadar yapılması gerekir.
☆ Menü paylaşımı yapıldıktan sonra, diger arkadaslarin menulerine yorum yapmasi zorunludur.
☆ Haftalik 50 mesaj alt limiti vardir.
☆ Menu paylasimi yaparken, menunun sonuna gun icinde icilen su miktari ve yapilan spor suresinin yazilmasi sarttir.
☆ Cuma gunu kilo bildiriminin en geç saat 14.00'a kadar yapılması gerekmektedir.
Kilo bildirimi su şekilde yapılmaktadır;
Gecen Cuma gunu kilom : xx
Bu Cuma gunu kilom : xx
Fark :xx
Yuzde :×× ( asagida hesaplanisi var)
☆ 2 hafta üst üste kilo bildirimi yapmayanlar diskalifiye edilir.
☆ Hafta sonu yapılan kaçamakları engellemek amaciyla Pazartesi gunu de kilo bildirimi yapilmaktadir.
Pazartesi gunu en gec saat 14.00 a kadar kilo bildirimi yapmak zorunludur.
☆ Takima zaruri durumlar haric 3 gun gelmeyen diskalifiye edilir.
☆ Uzun sure takıma gelemeyecek olanlarin bu durumu takim kaptanina iletmesi gerekir.
☆ Takima yeni katilacak olan arkadaslarin guncel ve hedef kilosunu belirten bir mesajla kendilerini tanitmasi gerekir.
☆ Takima yeni katilan arkadaslarin deneme suresi 2 haftadir. 2 haftalik deneme surecinden sonra cuma gunu yapilan bildirimde kilo yuzdeleri 0.9 ve ustu oldugu hafta listeye alinir.
☆ Takim icinde verilen gorevlerin yerine getirilmesi ve gerektiginde takim motivasyonunu arttirmak icin yapilan aktivitelere katilmak zorunludur.
☆ Takimda motivasyon dusuren,polemige girmeye calisan kisi suresiz olarak takimdan uzaklastirilir.
Unutmayın! Buradaki herkesin amaci zayıflayıp, istedigi vucuda kavusmak. O yuzden yapilan her kacamak amaca uzaklasmak demektir.
Bir yarismada oldugumuzu her zaman aklımızın bir kosesinde bulundurmali ve yapılan her kaçamagin, tartida fazla gelen 1 gramın bile takimi etkileyip, takimdaki diger arkadaslarin emeklerini çöp edecegini unutmayın!!!
Eki Görüntüle 2078826
♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
Kilo Verme Yüzdesi Hesaplama
Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakamın 5 ve 5 den büyük olması durumunda yuvarlama yaparak, önündeki sayıya (yani 2.rakama) 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor.
●●●●●●●●●●●●●
Beden ölçüleri ~
Rzgrece
Gogus 93-92-91
Bel 88-84-84
Kalca 116-114-113
Sag kol : 35 sol kol :36
☆
Huzur
G: 98-92-92
B: 80-79-78
K : 108-102-100
Kol :29
☆
Fattylamb
Göğüs: 84-80-80
Bel: 79-74-74
Kalça: 111-109-109
☆
Smygnc
Göğüs : 103-101-88
Bel: 91-89-90
Kalça: 117-114-116
Kol :31
☆
AhSen
Gogus : 110-110-111
Bel : 86-84-85
Kalça : 105-104-104
Sag kol 31 sol kol 32
☆
Medgic26
Gogus:114
Bel:103
Kalca:137
Kol :41
☆
Becezey
Gogus:97
Bel:80
Kalca:111
Sag kol :31 sol kol :30
☆
Gitsinkilolar01
Gogus :105
Bel:97
Kalca:117
☆
Cgdmk
Bel:80
Kalca:101
Kol:27
☆
Yolcukardelen
Bel:82
Kalca:106
Kol:33
☆
Esperenzaa
Gogus 98-97
Bel74- 73
Kalca 100-99
Kol 28
☆☆☆☆☆☆
》12 Mayis 2018 tarihinde guncellenecektir《
《
**6. Takım 570.Etap***
Esperenzaa (65.4/63,9/1,5/%2,29) mezun olmak istiyor.
Smygnc (94.8/93,8/1/%1,05)
medgic26 (104/103,1/0,9/%0,87)
fitcivciv (62.1/61/1,1/%1,77)
Ballikayfe (83.5/ bildirimsiz izne ayrıldı
gitsinkilolar01 (79.3/bildirimsiz izne ayrıldı
becezey (74.8/73,8/1/%1,34)
yolcukardelen (61.5/60,6/0,9/%1,46)
Gonulbagi (64.1/63,6/0,5/%0,78)
Yeni üye basl tarigi 27.04.18. Basl kilosu 65.8 hedef kilo :60
6. Takım Ortalaması: %1,062
Deneme suresindeki uyeler
Lavinia12345- başlangıç tarihi:7 mayıs
Bşlngç kilo:63
Hedef:52
Lyeaph: başlangıç tarihi 13 mayıs
Bşlngıç kilo:120
Hedef 75
İzindeki Üyeler
Rzgrece listeye girmesi icin olmasi gereken kilo 79.9
AhSen_yarim liste girmesi icib olmasi gerekn kilo 76.7. Nick degisikligi eski nick :Yasmin2504
Cgdmk 567. Etapta 61 kilo ile bildirimli izne ayrıldı
♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤
SPOR SÜRE/ADET PUAN
Cardio- leslie 5k -dk-5 Puan
Spinning- dk -4.5 Puan
Eliptik- dk- 4 Puan
Koşu- dk- 4 Puan
Yüzme- dk- 4 Puan
Jillian- dk -4 Puan
Zumba- dk -3.5 Puan
Step -dk -3 Puan
Kondisyon Bisiklet- dk -3 Puan
Egzersiz (Bölgesel çalışmalar: Pilates, mekik,şınav,kol ve bacak hareketleri vb.) 5 adet 3 Puan
Leslie- dk- 3 Puan
Stepper -dk -2.5 Puan
Tempolu Yürüyüş -dk- 2.5 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş- dk -1 Puan
Keyfi Yüzme- dk- 1 Puan
Park Aletleri -dk- 1 Puan
İp atlama- 5 Adet- 1 Puan
Plank -3 sn-1puan
1000 adim - 15 puan
Govde dondurme 30 sn - 1 puan
Ev isi 30 dkk- 10 puan
gobek atma (oyun havasi vs:)) dk 2 puan
◇◇◇◇◇◇◇
Merhaba,
hedefim 70 kilo. boyum 1.71
İlk üç gün şiddetli ağrı 4. Gn hafif sonra iki gün zaten bişi hissetmiyorum çok batmlar dışında. 6 gün sürüyor.Ortalama kaç gün ağrı oluyor canım? Yaşam kaliteni çok çok düşürüyordur.
Bir an önce geçer umarım.
Hoşgeldinil
kuralları kabul ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?