Hoşgeldin.Burayı takip eder ve düzenli menü paylaşımı yaparsan kilolarda gider canım.Herkese Merhaba,
20-26 yaşları aralığımda 69- 70 kilo civarındaydım. evlendikten sonra birden işhahım açıldı ve sürekli ekmek ve şekere ihtiyaç duymaya başladım. hamilelikle dönemiyle beraber şu anda 86 kiloyum. bununla alakalı dr gittim. ilaç ve iğne kullandım. fakat sonuç yine değişmedi. çünkü eski alışkanlıklarıma hep geri döndüm. işten eve geliyorum ve sanki beynim komut veriyor git o ekmeği ye der gibi :) gidip hemen bir yarım ekmek yiyorum ve o an rahatlıyorum. son zamanlarda kilolarımdan rahatsız olmayan eşim artık bana tabir ederken farklı lakaplar kullanmaya başladı. bunlar komik olsa da rencide oluyorum. sanki ben kilo aldıkça herşeyi üstelebilirim, canım hiç yanmaz ve her işi yapabilirim olarak görmeye başladı. mesela şakayla yumruk atıyor ve canımın yanmayacağını düşünüyor. ağustos ayında tatile gidicez ve eşim bana bu kiloyla bikini giyip milletin içinemi çıkacaksın diyor. ve bu canımı çok yakıyor. artık bunları kendime yaptırmak istemiyorum.
artık kesin kararlıyım. iyi bir spor merkezine yazıldım. diyette de bugün itibariyle başladım. ama yanlızım. sizlerin desteğine ihtiyacım var.
dilerim herşey gönlümüzce olur.
sevgiler.
Bugün öğle menüm de salata var.
Arkadaşlar öğlen yemek için döner yemeye gidiyor ve beni de davet ettiler.
Ama benn ısrarlara rağmen hayır dedim
Bence bi aferini hak ettim
esperanzaa
Sağol canımmmmmAferin canımgeri çevirmelerin daim olsun
Kararlıysan bu iş tamam.Herkese Merhaba,
20-26 yaşları aralığımda 69- 70 kilo civarındaydım. evlendikten sonra birden işhahım açıldı ve sürekli ekmek ve şekere ihtiyaç duymaya başladım. hamilelikle dönemiyle beraber şu anda 86 kiloyum. bununla alakalı dr gittim. ilaç ve iğne kullandım. fakat sonuç yine değişmedi. çünkü eski alışkanlıklarıma hep geri döndüm. işten eve geliyorum ve sanki beynim komut veriyor git o ekmeği ye der gibi :) gidip hemen bir yarım ekmek yiyorum ve o an rahatlıyorum. son zamanlarda kilolarımdan rahatsız olmayan eşim artık bana tabir ederken farklı lakaplar kullanmaya başladı. bunlar komik olsa da rencide oluyorum. sanki ben kilo aldıkça herşeyi üstelebilirim, canım hiç yanmaz ve her işi yapabilirim olarak görmeye başladı. mesela şakayla yumruk atıyor ve canımın yanmayacağını düşünüyor. ağustos ayında tatile gidicez ve eşim bana bu kiloyla bikini giyip milletin içinemi çıkacaksın diyor. ve bu canımı çok yakıyor. artık bunları kendime yaptırmak istemiyorum.
artık kesin kararlıyım. iyi bir spor merkezine yazıldım. diyette de bugün itibariyle başladım. ama yanlızım. sizlerin desteğine ihtiyacım var.
dilerim herşey gönlümüzce olur.
sevgiler.
.
Kararlıysan bu iş tamam.
Ben 70 kilo ile evlendim. Geçen yıl 89. 9 a kadar çıktı kilom. Geçen yıl 10 kilo civarında verdim 4 kilo geri aldım. Şimdi buranın da desteği ile 79 u gördüm 3 yıl aradan sonra.
Yeter ki iste canım. Allah gönlüne göre versin umarım hedefine ulaşırsın
Aferin ☺Bugün öğle menüm de salata var.
Arkadaşlar öğlen yemek için döner yemeye gidiyor ve beni de davet ettiler.
Ama benn ısrarlara rağmen hayır dedim
Bence bi aferini hak ettim
esperanzaa
En azından kalori siniri koyabilirsin canim, başlangıçta oruca da denk gelmesi sebebiyle cok da zorlamaz. Seker, un ile yapılanlardan uzak durmaya çalıştın mı gerisi gelirtekrardan merhaba arkadaşlar. Diyet yapmaya karar verdim ama ne yapacağım nerden başlayacağım bilmiyorum. Malum ramazan ve bende orucum. Ramazanda çok fazla halsizligim olduğundan beslenmemden çok kısamıyorum. Sizce nasil beslenmeli neler yapmalıyım?
57.5 olabilecek misinMerhaba arkadaşlar
Dün iftarda:
Ayran çorbası, soya soslu tavuk, karnıyarık
Ayran
Bir ince dilim kek ve maalesef 2 tane fıstıklı baklava yedim.
Sahurda
Sebzeli krep 1 tane, kuru incir badem kuru kayısı birAzcık:)
Su yaklaşık 2 litreye yakın
10000 adım, 150 puan
Şimdi ceza yıyeceğim biliyorum...
Yarın güzel sayılarla geleceğim inşallah :))
En azından kalori siniri koyabilirsin canim, başlangıçta oruca da denk gelmesi sebebiyle cok da zorlamaz. Seker, un ile yapılanlardan uzak durmaya çalıştın mı gerisi gelir
İnşallah olursun canım, gel artık 5lerezATEN @fattylamb94 MEYVE ŞEKER DEYİNCE POŞETİYLE HOP ANNEME YOLLADIM AZICIK AYIRDIM KENDİME SOĞUK SOĞUK İYİ GELİYO İFTARDAN SONRA BE :) İNŞ CANIM 59,50 OLSAM YETECEK BANA İYİCE MOTİVE OLCAM BAKALIM İFTARA 1 SAAT KALA TARTILCAM SEN KAÇLARDASIN CANIM
Hoş sohbetlerArkadaşım geldi
Biraz laklak yapar fırsat buldukça buraya bakarım.
Kutsal cuma öncesi lütfen kontrollü yiyin olur mu? Yarına tartı hepinizi güldürsün canlarım.Artı geleni fururum,hırsımı alamaz bi daha bi daha fururum
beynine eksi çıkacağın yönünde komut ver canım benim e miBen eksi çıkmazsam beni muaf tut cancazım
Oldum bile dün :)))57.5 olabilecek misin
Sahuru protein ağırlıklı geçirebilirsen ,iftar ile sahur arasında çok az süre var ama su miktarını da dengeleyebilirsen ramazanda da kilo verebilirsin canım.tekrardan merhaba arkadaşlar. Diyet yapmaya karar verdim ama ne yapacağım nerden başlayacağım bilmiyorum. Malum ramazan ve bende orucum. Ramazanda çok fazla halsizligim olduğundan beslenmemden çok kısamıyorum. Sizce nasil beslenmeli neler yapmalıyım?
Sporun her türü yürüyüş dahil istikrarlı bir şekilde yapıldığında çok iyi kilo verdirir canım.arkadaşlar en iyi kilo verdiren spor hangisi ;
ben yeni yazıldım ilk etapta benide motive edecek hangisi olmalı ?
Bakıyorum eket bile yapılmamışMerhaba arkadaşlar
Dün iftarda:
Ayran çorbası, soya soslu tavuk, karnıyarık
Ayran
Bir ince dilim kek ve maalesef 2 tane fıstıklı baklava yedim.
Sahurda
Sebzeli krep 1 tane, kuru incir badem kuru kayısı birAzcık:)
Su yaklaşık 2 litreye yakın
10000 adım, 150 puan
Şimdi ceza yıyeceğim biliyorum...
Yarın güzel sayılarla geleceğim inşallah :))
İftara gelince böyle oldu.Bakıyorum eket bile yapılmamış
Çok çok kötü menün. Hele cuma tartıya 2 gün kala hiç olmamış.
Karnıyarık kızartma ise kötü,kek,baklava,sahurda krep çok çok kötü.
90 dakika spor cezan var canım.
45 dakika bölgesel hareketler,45 dakika yüksek tempo yürüyüş şeklinde yapabilirsin.
Hafta sonu gelmeden kaçamakların geldi canım,hafta sonu da böyle olursa daha da artacak cezalar.
Kızartma olsaydı daha çok kızacaktımİftara gelince böyle oldu.
Tamamdır yapacağım...
Kızartma değildi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?