Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin.Burayı takip eder ve düzenli menü paylaşımı yaparsan kilolarda gider canım.

Kararlıysan bu iş tamam.
Ben 70 kilo ile evlendim. Geçen yıl 89. 9 a kadar çıktı kilom. Geçen yıl 10 kilo civarında verdim 4 kilo geri aldım. Şimdi buranın da desteği ile 79 u gördüm 3 yıl aradan sonra.
Yeter ki iste canım. Allah gönlüne göre versin umarım hedefine ulaşırsın

kararlıyım. inşallah bende vereceğim. :)

En azından kalori siniri koyabilirsin canim, başlangıçta oruca da denk gelmesi sebebiyle cok da zorlamaz. Seker, un ile yapılanlardan uzak durmaya çalıştın mı gerisi gelir

Merhaba arkadaşlar
Dün iftarda:
Ayran çorbası, soya soslu tavuk, karnıyarık
Ayran
Bir ince dilim kek ve maalesef 2 tane fıstıklı baklava yedim.
Sahurda
Sebzeli krep 1 tane, kuru incir badem kuru kayısı birAzcık:)
Su yaklaşık 2 litreye yakın

10000 adım, 150 puan

Şimdi ceza yıyeceğim biliyorum...
Yarın güzel sayılarla geleceğim inşallah :))

57.5 olabilecek misin

En azından kalori siniri koyabilirsin canim, başlangıçta oruca da denk gelmesi sebebiyle cok da zorlamaz. Seker, un ile yapılanlardan uzak durmaya çalıştın mı gerisi gelir

Merhaba,

bende yeni başladım ve oruçluyum. sahurda protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim. . 2 yumurta beyazı, peynir, 2 salatalık yiyorum.

akşamda bir porsiyon evde ne varsa. yanına da salata ve yoğurt

eğer çok su içip şişmemişsem de 1 meyve olabilir.

İnşallah olursun canım, gel artık 5lereBen geçen hafta 59,5 ile giriş yaptım 5li rakamlara bakalım yarın ne olacak
Hoş sohbetler
Ben eksi çıkmazsam beni muaf tut cancazım
beynine eksi çıkacağın yönünde komut ver canım benim e mi

Sahuru protein ağırlıklı geçirebilirsen ,iftar ile sahur arasında çok az süre var ama su miktarını da dengeleyebilirsen ramazanda da kilo verebilirsin canım.
Sahurda en iyisi haşlanmış yumurta,domates salatalık tuzu az peynir zeytin olabilir canım.
arkadaşlar en iyi kilo verdiren spor hangisi ;

ben yeni yazıldım ilk etapta benide motive edecek hangisi olmalı ?
Sporun her türü yürüyüş dahil istikrarlı bir şekilde yapıldığında çok iyi kilo verdirir canım.
İlk günler çok ağır sporlar yapmanı tavsiye etmem biraz alıştıkça arttırırsın.

Bakıyorum eket bile yapılmamış
Çok çok kötü menün. Hele cuma tartıya 2 gün kala hiç olmamış.
Karnıyarık kızartma ise kötü,kek,baklava,sahurda krep çok çok kötü.
90 dakika spor cezan var canım.
45 dakika bölgesel hareketler,45 dakika yüksek tempo yürüyüş şeklinde yapabilirsin.
Hafta sonu gelmeden kaçamakların geldi canım,hafta sonu da böyle olursa daha da artacak cezalar.

İftara gelince böyle oldu.
Tamamdır yapacağım...
Kızartma değildi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…