Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bence akşam meyve yememeye çalış, yenek istiyorsan sahurda ye

@esperenzaa iyim çok şükür, yoğun biraz çalışmalar, ama güzel
Sizler nasılsınız cgdmk @yolcukardelen
Nasıl gidiyor günler!!!
İyiyim ben canım, evde cocuklarla devam ☺iznimin son günlerini yaşıyorum, haftaya başlıyorum ben de
Su metabolizmanin kiymetini bilemiyorsun ya, 1 temmuza kadar bana ödünç versene

arkadaşlar en iyi kilo verdiren spor hangisi ;

ben yeni yazıldım ilk etapta benide motive edecek hangisi olmalı ?

Hosgeldin canim ben 6.takimin ordünaryussproffdocdrve vb kimlikli gurmeyim insanlarin yediklerini bogazina dizerim menune beni ve esperenze yi etiketle canim dogruyu yanlisi konusalim.. bence senin ilk önce diyetine adapte olman lazim hemen spor diyetle olma cabuk eror verirsin... cunku okudugum kadariyla irade yazifligimiz var önce seninle bunu basaricaz canim ben sana güveniyorum ve inaniyorum hedefini kilonu boyunu yazarmisin ve tabiki hayalini ....

Allahim bu regl beklemek ne zor ya davul oldum daha 5 gun var poffff sanciyi agriyi demiyorum bile... zalımsın regl zalımmm

Merhaba,

hedefim 70 kilo. boyum 1.71
Hoşgeldin canım
üç gün mü allah kolaylık versin canım, uzun sürüyormuş

Bugün öğle menüm de salata var.
Arkadaşlar öğlen yemek için döner yemeye gidiyor ve beni de davet ettiler.
Ama benn ısrarlara rağmen hayır dedim
Bence bi aferini hak ettim
@esperanzaa
Canım protein olurdu ama porsiyon olarak tabi ekmeksiz
Hoşgeldin canım
karnıyarık kızartma değildir diyeceğim amma kek baklava hem de fıstıklı naman allahım bayılazağım Hedefini 57den 60a çektin de benim mi haberim yok

esperenzaa kaptaniçem nerelerdesin Spor için şu bölgesel hareketlerin 5 i değil de 10u 3 puan olabilir sanki, yapması çok zaman almıyor ya haniHatta onu bile dk üzerinden yapabiliriz, böylelikle on tane yapıp bırakmak yerine her hareketi en az bir dk yapmaya çalışırız Ki bu da daha etkili olabilir“Ne dersin, iyi fikir öi?”(tırnak içindeki kısım oğlumun repliği, günde 1500 kere duyuyorum da

iyi gidiyor çok şükür canım, sen nasılsın? Vicdansız sabuha nasıl kıydın emeklerineonları yemesen 57.0 olurdun belki neyse ye sen yeeee, ben seni bi geceyim de gör
Has yok işte bugünde çok yoruldum gün boyunca işte, geçemezsin beni
Esperenz sagolsun cezamı kesti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…