Normalde düşündüm ama diyetisyen bna mercimekli salata önerdi. O yüzden üç gün öğlen bunu tüketeceğim.Aferin ☺
Sen de porsiyon olarak yeseydin, lavassiz, ekmeksiz, patatessiz
Bence akşam meyve yememeye çalış, yenek istiyorsan sahurda yeMerhaba,
bende yeni başladım ve oruçluyum. sahurda protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim. . 2 yumurta beyazı, peynir, 2 salatalık yiyorum.
akşamda bir porsiyon evde ne varsa. yanına da salata ve yoğurt
eğer çok su içip şişmemişsem de 1 meyve olabilir.
Harikasın ❤❤❤Oldum bile dün :)))
Anladim canım afiyet olsun o zaman ☺Normalde düşündüm ama diyetisyen bna mercimekli salata önerdi. O yüzden üç gün öğlen bunu tüketeceğim.
İyiyim ben canım, evde cocuklarla devam ☺iznimin son günlerini yaşıyorum, haftaya başlıyorum ben de@esperenzaa iyim çok şükür, yoğun biraz çalışmalar, ama güzel
Sizler nasılsınızcgdmk @yolcukardelen
Nasıl gidiyor günler!!!
arkadaşlar en iyi kilo verdiren spor hangisi ;
ben yeni yazıldım ilk etapta benide motive edecek hangisi olmalı ?
bakalım öyle yapmaya çalışacağım canım:)En azından kalori siniri koyabilirsin canim, başlangıçta oruca da denk gelmesi sebebiyle cok da zorlamaz. Seker, un ile yapılanlardan uzak durmaya çalıştın mı gerisi gelir
İyiyim ben canım, evde cocuklarla devam ☺iznimin son günlerini yaşıyorum, haftaya başlıyorum ben de
Su metabolizmanin kiymetini bilemiyorsun ya, 1 temmuza kadar bana ödünç versene
Baksana bu metabolizmayla cok daha iyi verebilecekken yine bir sürü şey yemissin, metabolizmana yazik etmissin. Resmen bağırıyor kurtarın beni lavinianin elindeeeeennnn diyeVermem vermem , neden bilmiyormuşum canım
Hoşgeldin canımMerhaba,
hedefim 70 kilo. boyum 1.71
üç gün müİlk üç gün şiddetli ağrı 4. Gn hafif sonra iki gün zaten bişi hissetmiyorum çok batmlar dışında. 6 gün sürüyor.
Hem de nasıl. Odaklanma sorunu sinir hassasiyet hepsi üstüne bir de ağrı olunca o zamanlar hayattan zevk alamıyorum.
Canım protein olurdu ama porsiyon olarak tabi ekmeksizBugün öğle menüm de salata var.
Arkadaşlar öğlen yemek için döner yemeye gidiyor ve beni de davet ettiler.
Ama benn ısrarlara rağmen hayır dedim
Bence bi aferini hak ettim
@esperanzaa
Hoşgeldin canımtekrardan merhaba arkadaşlar. Diyet yapmaya karar verdim ama ne yapacağım nerden başlayacağım bilmiyorum. Malum ramazan ve bende orucum. Ramazanda çok fazla halsizligim olduğundan beslenmemden çok kısamıyorum. Sizce nasil beslenmeli neler yapmalıyım?
karnıyarık kızartma değildir diyeceğim amma kek baklava hem de fıstıklı naman allahım bayılazağımMerhaba arkadaşlar
Dün iftarda:
Ayran çorbası, soya soslu tavuk, karnıyarık
Ayran
Bir ince dilim kek ve maalesef 2 tane fıstıklı baklava yedim.
Sahurda
Sebzeli krep 1 tane, kuru incir badem kuru kayısı birAzcık:)
Su yaklaşık 2 litreye yakın
10000 adım, 150 puan
Şimdi ceza yıyeceğim biliyorum...
Yarın güzel sayılarla geleceğim inşallah :))
esperenzaa ben belki görmezsin diye düşündüm
iyi gidiyor çok şükür canım, sen nasılsın? Vicdansız sabuha nasıl kıydın emeklerine@esperenzaa iyim çok şükür, yoğun biraz çalışmalar, ama güzel
Sizler nasılsınızcgdmk @yolcukardelen
Nasıl gidiyor günler!!!
Has yok işte bugünde çok yoruldum gün boyunca işte, geçemezsin beni
iyi gidiyor çok şükür canım, sen nasılsın? Vicdansız sabuha nasıl kıydın emeklerineonları yemesen 57.0 olurdun belki neyse ye sen yeeee, ben seni bi geceyim de gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?