- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Yorma kendini canım, dinlen hüzelce
Has yok işte bugünde çok yoruldum gün boyunca işte, geçemezsin beni
Esperenz sagolsun cezamı kesti...
merakla bekliyorum canım
Merakla bekliyorum ☺
Bende çok merak ettim, tabi yedikten sonra suçluluk hissetmedim değil hatta gece yarısı 2,8 km eve yürümeye karar verdim yalnız olarak,sonra dedim kahramanlığa gerek yok nasılsa esperenzacım cezamı gayet iyi kesecektir...Yorma kendini canım, dinlen hüzelceBugün ben de yoruldum misafirim vardı sabah
Tartıl haber et, bayrama kadar geçip geçemeyeceğime bi bakayım
merakla bekliyorum canım
Ben bugün 59.7 olmayı hedefledim bakalım olacak mıyım? Ezan okunmadan iki dk once tartiliyorum ☺Bende çok merak ettim, tabi yedikten sonra suçluluk hissetmedim değil hatta gece yarısı 2,8 km eve yürümeye karar verdim yalnız olarak,sonra dedim kahramanlığa gerek yok nasılsa esperenzacım cezamı gayet iyi kesecektir...
Sizler kaç oldunuz bu arada ben pek aktif değilim buralarda... girdiğim zaman pek insan olmuyor...
Dün 59.9 dum.Sen kaç olduncgdmk ?
Olursun inşallah!! Sizler en azından benim gibi kaçamak yapmıyorsunuz :))Dün 59.9 dum.
Seninki gibi metabolizmamiz olmadigindan korkup yapamiyoruzOlursun inşallah!! Sizler en azından benim gibi kaçamak yapmıyorsunuz :))
Merhaba canımKilo yarisina devam ediyorsunuz bakiyorum :) Merhaba kızlar
Merhaba canım nasılsınmerhaba kızlar
Gece gece canım ne olur ne olmaz, gündüz yürü senBende çok merak ettim, tabi yedikten sonra suçluluk hissetmedim değil hatta gece yarısı 2,8 km eve yürümeye karar verdim yalnız olarak,sonra dedim kahramanlığa gerek yok nasılsa esperenzacım cezamı gayet iyi kesecektir...
Sizler kaç oldunuz bu arada ben pek aktif değilim buralarda... girdiğim zaman pek insan olmuyor...
Olursun inşallah canımBen bugün 59.7 olmayı hedefledim bakalım olacak mıyım? Ezan okunmadan iki dk once tartiliyorum ☺
esperenzaa en fazla kaca kadar bekleniyor ramazanda kilo bildirimi icin cumaları?
Evet canım ya yarış olunca daha bi etkili oluyorKilo yarisina devam ediyorsunuz bakiyorum :) Merhaba kızlar
metabolizmamız öyle olsa bu menülerle iki haftada ulaşırız hedefeSeninki gibi metabolizmamiz olmadigindan korkup yapamiyoruz
Senin de metabolizman hizlidir aslında emzirdiginden dolayı. Ben de sizlerle yarisicam diye debelenipduruyorumGece gece canım ne olur ne olmaz, gündüz yürü senNe zaman evde olur ne zaman tartılırsın? Ona göre hedef koyacağım bak
Olursun inşallah canımCanım 6gibi istiyor esperenza en son, 8 de yayınlanmış olması gerekiyormuş son haliyle.galiba böyleydi ama gelince o da yazar
Evet canım ya yarış olunca daha bi etkili oluyorGeçen hafta sevgili rakibem cgdmk canından bezdirdim çenemle Şimdi de Ramazan diye zorlamıyorum
metabolizmamız öyle olsa bu menülerle iki haftada ulaşırız hedefe
İyiyim kuzum su saatler pilim bitiyor. Yatıyorum. 7 de kalkip bi ağırlık çalışayım kollara diyorum bakalımcgdmk güzel rakibem nasılsın? Bi ikimiz kalmışız yine buralarda
Evet canım emzirmesem bu kadar gitmiyor zaten, önceki diyetimde de başladım iyi gitti, emzirmeyi bıraktığımda Çok zor gittiSenin de metabolizman hizlidir aslında emzirdiginden dolayı. Ben de sizlerle yarisicam diye debelenipduruyorum
günler uzun ve sıcak, rabbim kolaylık versinİyiyim kuzum su saatler pilim bitiyor. Yatıyorum. 7 de kalkip bi ağırlık çalışayım kollara diyorum bakalım
Canım misafirim vardı ki hâlâ bizdeesperenzaa kaptaniçem nerelerdesin Spor için şu bölgesel hareketlerin 5 i değil de 10u 3 puan olabilir sanki, yapması çok zaman almıyor ya hani Hatta onu bile dk üzerinden yapabiliriz, böylelikle on tane yapıp bırakmak yerine her hareketi en az bir dk yapmaya çalışırız Ki bu da daha etkili olabilir “Ne dersin, iyi fikir öi?”(tırnak içindeki kısım oğlumun repliği, günde 1500 kere duyuyorum da
Sen de çok pis yemiştin canım ya
Has yok işte bugünde çok yoruldum gün boyunca işte, geçemezsin beni
Esperenz sagolsun cezamı kesti...
Canım en geç 18:45 gibi bildirilirse ben de ona göre ayarlarım kendimi.Ben bugün 59.7 olmayı hedefledim bakalım olacak mıyım? Ezan okunmadan iki dk once tartiliyorum ☺
esperenzaa en fazla kaca kadar bekleniyor ramazanda kilo bildirimi icin cumaları?
spor yarışması başlayacak canım:))Merhaba canım
Bu hafta durgunuz bile ☺
Yaris olmayinca yağların gideceği yok ☺
Aynı fikirdeyim canım.Lavinia metabolizmasının kıymetini bilip daha dikkatli olsa ve spor yapsa bireyselde derece bile yapabilir:)Gece gece canım ne olur ne olmaz, gündüz yürü senNe zaman evde olur ne zaman tartılırsın? Ona göre hedef koyacağım bak
Olursun inşallah canımCanım 6gibi istiyor esperenza en son, 8 de yayınlanmış olması gerekiyormuş son haliyle.galiba böyleydi ama gelince o da yazar
Evet canım ya yarış olunca daha bi etkili oluyorGeçen hafta sevgili rakibem cgdmk canından bezdirdim çenemle Şimdi de Ramazan diye zorlamıyorum
metabolizmamız öyle olsa bu menülerle iki haftada ulaşırız hedefe
Bu hafta dırgundu burasıcgdmk güzel rakibem nasılsın? Bi ikimiz kalmışız yine buralarda
Ağırlık çok iyi gelebilir ama dediğim gibi ramazan zorluyor biraz.Allah kolaylık versin canım.İyiyim kuzum su saatler pilim bitiyor. Yatıyorum. 7 de kalkip bi ağırlık çalışayım kollara diyorum bakalım
Anlaştık canımCanım misafirim vardı ki hâlâ bizdekök saldı,kazık çaktı misafir dediğime de bakma çok yakın arkadaşım aslında.
Bence de bölgesel hareketlerde dakika puanı belirlemek daha mantıklı canım.
Oyyy yerim o minnakın ,Ne dersin, iyi fikir mi diyen dillerini
Sen de çok pis yemiştin canım ya
Canım en geç 18:45 gibi bildirilirse ben de ona göre ayarlarım kendimi.
Yarışma için son paylaşım saati 20:00 canım.
spor yarışması başlayacak canım:))
Aynı fikirdeyim canım.Lavinia metabolizmasının kıymetini bilip daha dikkatli olsa ve spor yapsa bireyselde derece bile yapabilir:)
spor yarışmasını aynı zamanda oranlarını da yarıştırarak yapalım yıkılsın burasıBu hafta dırgundu burasıbenim de yemek saati öncesi bi kontrole çıkasım geldi de baktım buraya.
Ağırlık çok iyi gelebilir ama dediğim gibi ramazan zorluyor biraz.Allah kolaylık versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?