Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yorma kendini canım, dinlen hüzelceBugün ben de yoruldum misafirim vardı sabah
Tartıl haber et, bayrama kadar geçip geçemeyeceğime bi bakayım
merakla bekliyorum canım
Bende çok merak ettim, tabi yedikten sonra suçluluk hissetmedim değil hatta gece yarısı 2,8 km eve yürümeye karar verdim yalnız olarak,sonra dedim kahramanlığa gerek yok nasılsa esperenzacım cezamı gayet iyi kesecektir...
Sizler kaç oldunuz bu arada ben pek aktif değilim buralarda... girdiğim zaman pek insan olmuyor...

Ben bugün 59.7 olmayı hedefledim bakalım olacak mıyım? Ezan okunmadan iki dk once tartiliyorum ☺
esperenzaa en fazla kaca kadar bekleniyor ramazanda kilo bildirimi icin cumaları?

Gece gece canım ne olur ne olmaz, gündüz yürü senNe zaman evde olur ne zaman tartılırsın? Ona göre hedef koyacağım bak
Ben bugün 59.7 olmayı hedefledim bakalım olacak mıyım? Ezan okunmadan iki dk once tartiliyorum ☺
esperenzaa en fazla kaca kadar bekleniyor ramazanda kilo bildirimi icin cumaları?
Olursun inşallah canımCanım 6gibi istiyor esperenza en son, 8 de yayınlanmış olması gerekiyormuş son haliyle.galiba böyleydi ama gelince o da yazar
Kilo yarisina devam ediyorsunuz bakiyorum :) Merhaba kızlar
Evet canım ya yarış olunca daha bi etkili oluyorGeçen hafta sevgili rakibem cgdmk canından bezdirdim çenemle Şimdi de Ramazan diye zorlamıyorum
Seninki gibi metabolizmamiz olmadigindan korkup yapamiyoruz
metabolizmamız öyle olsa bu menülerle iki haftada ulaşırız hedefe

Senin de metabolizman hizlidir aslında emzirdiginden dolayı. Ben de sizlerle yarisicam diye debelenipduruyorum

Senin de metabolizman hizlidir aslında emzirdiginden dolayı. Ben de sizlerle yarisicam diye debelenipduruyorum
Evet canım emzirmesem bu kadar gitmiyor zaten, önceki diyetimde de başladım iyi gitti, emzirmeyi bıraktığımda Çok zor gitti
İyiyim kuzum su saatler pilim bitiyor. Yatıyorum. 7 de kalkip bi ağırlık çalışayım kollara diyorum bakalım
günler uzun ve sıcak, rabbim kolaylık versin Bence sağlık problemin yoksa yağ yakımın hızlı olur, Leslie yapabilirsin az ya da ip atlatabilirsin en güzelisğırlığı akşam da çalışırsın cankm

Canım misafirim vardı ki hâlâ bizde kök saldı,kazık çaktı misafir dediğime de bakma çok yakın arkadaşım aslında.
Bence de bölgesel hareketlerde dakika puanı belirlemek daha mantıklı canım.
Oyyy yerim o minnakın ,Ne dersin, iyi fikir mi diyen dillerini

Has yok işte bugünde çok yoruldum gün boyunca işte, geçemezsin beni
Esperenz sagolsun cezamı kesti...
Sen de çok pis yemiştin canım ya
Canım en geç 18:45 gibi bildirilirse ben de ona göre ayarlarım kendimi.
Yarışma için son paylaşım saati 20:00 canım.
Merhaba canım
Bu hafta durgunuz bile ☺
Yaris olmayinca yağların gideceği yok ☺
spor yarışması başlayacak canım:))
Aynı fikirdeyim canım.Lavinia metabolizmasının kıymetini bilip daha dikkatli olsa ve spor yapsa bireyselde derece bile yapabilir:)

cgdmk güzel rakibem nasılsın? Bi ikimiz kalmışız yine buralarda
Bu hafta dırgundu burası benim de yemek saati öncesi bi kontrole çıkasım geldi de baktım buraya.
İyiyim kuzum su saatler pilim bitiyor. Yatıyorum. 7 de kalkip bi ağırlık çalışayım kollara diyorum bakalım
Ağırlık çok iyi gelebilir ama dediğim gibi ramazan zorluyor biraz.Allah kolaylık versin canım.

Anlaştık canım
Misafirin sabahki gelense yeşermeye bile başlamıştır
Misal Komşum gözleme gönderdi ama yimedim, yimemmm.. Azyiyen_azimli olsa götürdüydü hepsini
Bu hafta dırgundu burası benim de yemek saati öncesi bi kontrole çıkasım geldi de baktım buraya.

Ağırlık çok iyi gelebilir ama dediğim gibi ramazan zorluyor biraz.Allah kolaylık versin canım.
spor yarışmasını aynı zamanda oranlarını da yarıştırarak yapalım yıkılsın burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…