- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Sabah gelen canımAnlaştık canım
Misafirin sabahki gelense yeşermeye bile başlamıştır
Misal Komşum gözleme gönderdi ama yimedim, yimemmm..Azyiyen_azimli olsa götürdüydü hepsini
spor yarışmasını aynı zamanda oranlarını da yarıştırarak yapalım yıkılsın burası
@yolcukardelen dün pilav yemedim, ekmek yemedim:) sonra çok salata yedim, çok obur değilim yaaaAnlaştık canım
Misafirin sabahki gelense yeşermeye bile başlamıştır
Misal Komşum gözleme gönderdi ama yimedim, yimemmm..Azyiyen_azimli olsa götürdüydü hepsini
spor yarışmasını aynı zamanda oranlarını da yarıştırarak yapalım yıkılsın burası
Adın cikti 9 a :)
İnmez 8 demiAdın cikti 9 a :)
Merhaba canım nasılsın
Günaydınlar.
Sabah öenüm
Teyağlı yumurta bir tanr
3 dilim domates
Yarım litre su
ara öğün sanırım 5 leblebi 5 badem
Allah muhabbetinizi artırsın ne güzelSabah gelen canımOğlumla çok düşkünlerdir birbirlerine oğlum uyuyana kadar kalır,oğlum da arkadaşım gitmesin diye uyumaz
Tamam canım spor yarışmasına verilen kilo yüzdesi de dahil olsun daha da kızışsın rekabet
Yemek sonrası tekrar uğrarım.
Öptüm canım
Sen baklavayı götür sonrada ekmek yemedim de
Tartıldın mı de heleİnmez 8 demiinsin be , ben zayıflayacağım göreceksiniz, Ağustos ta 52 kilo olacağım demi esperenzaa hadi bana destek... incecik olacağım. @yolcukardelen cgdmk , bayrama mesela tatlı filan YÖK hep spor yapacağım...
öğünlerde su tüketmemeye çalış canım hazımsızlık yapar.15 dk önce, bir saat sonra içÖğlen; salata
Suuu
Araöğün 5 adet fındık
Akşam öğün; 3 tane köfte, salata
Suuuu
1.5 litreyi tamamladım şimdi devam ediyorum içmeyeesperenzaa
Sorunlu bir donemin tam ortasindayim kuzum
Tartıldım, dün 57,5 görmüştüm, bugün 57,7, şimdi attım arkadaşımın zoruyla dışarı, çok hafif iftar yapacağız, hurma su kuru yemiş filan sadece :))Allah muhabbetinizi artırsın ne güzelAkşam listeleri bekliyoruz heyecanla
Sen baklavayı götür sonrada ekmek yemedim de
Tartıldın mı de hele
öğünlerde su tüketmemeye çalış canım hazımsızlık yapar.15 dk önce, bir saat sonra iç
Baklavanın elbet bi getirisi olmalıydı canım ucuz yırtmışsın bile sayılırTartıldım, dün 57,5 görmüştüm, bugün 57,7, şimdi attım arkadaşımın zoruyla dışarı, çok hafif iftar yapacağız, hurma su kuru yemiş filan sadece :))
Yarın umarım 57,5 görürüm.
Geçen hafta 58, ama yine ara ara batırmıştım menuleri :)) yavaş yavaş alışacağım...Baklavanın elbet bi getirisi olmalıydı canım ucuz yırtmışsın bile sayılırBugün dikkat edersen yarın 57,5 i görürsün inşallah Geçen hafta kaçtın?
Kol calisamadim yine ☺5-6 dan sonra durgunluk cokuyor, yapamadım. Neyse yarın tarti günü bahanesiyle spor yapmayayimEvet canım emzirmesem bu kadar gitmiyor zaten, önceki diyetimde de başladım iyi gitti, emzirmeyi bıraktığımda Çok zor gitti
günler uzun ve sıcak, rabbim kolaylık versinBence sağlık problemin yoksa yağ yakımın hızlı olur, Leslie yapabilirsin az ya da ip atlatabilirsin en güzelisğırlığı akşam da çalışırsın cankm
18.45 cok iyi olur canım. Ben o zaman yapayim, 100 gr 100 gramdirCanım misafirim vardı ki hâlâ bizdekök saldı,kazık çaktı misafir dediğime de bakma çok yakın arkadaşım aslında.
Bence de bölgesel hareketlerde dakika puanı belirlemek daha mantıklı canım.
Oyyy yerim o minnakın ,Ne dersin, iyi fikir mi diyen dillerini
Sen de çok pis yemiştin canım ya
Canım en geç 18:45 gibi bildirilirse ben de ona göre ayarlarım kendimi.
Yarışma için son paylaşım saati 20:00 canım.
spor yarışması başlayacak canım:))
Aynı fikirdeyim canım.Lavinia metabolizmasının kıymetini bilip daha dikkatli olsa ve spor yapsa bireyselde derece bile yapabilir:)
Oran çok iyi olur bakSabah gelen canımOğlumla çok düşkünlerdir birbirlerine oğlum uyuyana kadar kalır,oğlum da arkadaşım gitmesin diye uyumaz
Tamam canım spor yarışmasına verilen kilo yüzdesi de dahil olsun daha da kızışsın rekabet
Yemek sonrası tekrar uğrarım.
Öptüm canım
Evet Allah'tan artik bizi yemiyorsun en azından
Senin hedefine ulasacagina hepimiz inaniyoruz da neden daha kısa zamanda olmasın ve dereceye giremeyesinİnmez 8 demiinsin be , ben zayıflayacağım göreceksiniz, Ağustos ta 52 kilo olacağım demi esperenzaa hadi bana destek... incecik olacağım. @yolcukardelen cgdmk , bayrama mesela tatlı filan YÖK hep spor yapacağım...
Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin canım ❤biraz yorgunum ve yoğunum canım final sınavlarım olduğu için cumartesinden sonra rahatlamış olucam
Harika gidiyorsun canım maaşallah ❤Öğlen; salata
Suuu
Araöğün 5 adet fındık
Akşam öğün; 3 tane köfte, salata
Suuuu
1.5 litreyi tamamladım şimdi devam ediyorum içmeyeesperenzaa
Allah yardımcın olsun canım ❤Sorunlu bir donemin tam ortasindayim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?