Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah gelen canım Oğlumla çok düşkünlerdir birbirlerine oğlum uyuyana kadar kalır,oğlum da arkadaşım gitmesin diye uyumaz
Tamam canım spor yarışmasına verilen kilo yüzdesi de dahil olsun daha da kızışsın rekabet
Yemek sonrası tekrar uğrarım.
Öptüm canım

@yolcukardelen dün pilav yemedim, ekmek yemedim:) sonra çok salata yedim, çok obur değilim yaaa

Günaydınlar.
Sabah öenüm
Teyağlı yumurta bir tanr
3 dilim domates
Yarım litre su
ara öğün sanırım 5 leblebi 5 badem

Öğlen; salata
Suuu

Araöğün 5 adet fındık

Akşam öğün; 3 tane köfte, salata
Suuuu

1.5 litreyi tamamladım şimdi devam ediyorum içmeye esperenzaa

Allah muhabbetinizi artırsın ne güzel Akşam listeleri bekliyoruz heyecanla
@yolcukardelen dün pilav yemedim, ekmek yemedim:) sonra çok salata yedim, çok obur değilim yaaa
Sen baklavayı götür sonrada ekmek yemedim de
Tartıldın mı de hele
Öğlen; salata
Suuu

Araöğün 5 adet fındık

Akşam öğün; 3 tane köfte, salata
Suuuu

1.5 litreyi tamamladım şimdi devam ediyorum içmeye esperenzaa
öğünlerde su tüketmemeye çalış canım hazımsızlık yapar.15 dk önce, bir saat sonra iç

Tartıldım, dün 57,5 görmüştüm, bugün 57,7, şimdi attım arkadaşımın zoruyla dışarı, çok hafif iftar yapacağız, hurma su kuru yemiş filan sadece :))
Yarın umarım 57,5 görürüm.

Tartıldım, dün 57,5 görmüştüm, bugün 57,7, şimdi attım arkadaşımın zoruyla dışarı, çok hafif iftar yapacağız, hurma su kuru yemiş filan sadece :))
Yarın umarım 57,5 görürüm.
Baklavanın elbet bi getirisi olmalıydı canım ucuz yırtmışsın bile sayılırBugün dikkat edersen yarın 57,5 i görürsün inşallahGeçen hafta kaçtın?

Kol calisamadim yine ☺5-6 dan sonra durgunluk cokuyor, yapamadım. Neyse yarın tarti günü bahanesiyle spor yapmayayim
Ben kizimda emzirirken o metabolizma denen sey hep tersine çalıştı

18.45 cok iyi olur canım. Ben o zaman yapayim, 100 gr 100 gramdir
Spor yarismasinda bu kez hep cezayi yiyen ben olurum bana cok dişli rakip verme kuzummm
Lavinia evet dikkat etse cidden dereceye girer ama kime söylüyorsun

Oran çok iyi olur bak

Senin hedefine ulasacagina hepimiz inaniyoruz da neden daha kısa zamanda olmasın ve dereceye giremeyesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…