Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen hafta 58, ama yine ara ara batırmıştım menuleri :)) yavaş yavaş alışacağım...
Haftada yarım kilo senin için çok az canımhedefine odaklan
Kol calisamadim yine ☺5-6 dan sonra durgunluk cokuyor, yapamadım. Neyse yarın tarti günü bahanesiyle spor yapmayayim
Ben kizimda emzirirken o metabolizma denen sey hep tersine çalıştı
Çalışma çalışma
Aaa niye öyle oldu ki ben de kabıZlık çekiyorum yabamya da yapmadım bu hafta
18.45 cok iyi olur canım. Ben o zaman yapayim, 100 gr 100 gramdir
Spor yarismasinda bu kez hep cezayi yiyen ben olurum bana cok dişli rakip verme kuzummm
Lavinia evet dikkat etse cidden dereceye girer ama kime söylüyorsun
Ben seve seve senin rakibin olurum annemçennemden korkuna oturmazsın
Oran çok iyi olur bak
hay aklımla bin yaşıyayım de mi, ne kadar tatlıyım

Sen sporda rakibim olma, bi de senden ceza yemeyeyim, bana karsi aşırı insaflisin ya
Oran harika fikir canim, aklını opeyim

Sen sporda rakibim olma, bi de senden ceza yemeyeyim, bana karsi aşırı insaflisin ya
Oran harika fikir canim, aklını opeyim
Benim sen yapabileceklerim sınırlı da ondan dedim zaten canımÖnce 15 dk oynarım, 15-20 dk Leslie, sonra bölgesel ve esneme hareketleriHaa bi de oğlumla oynarım
menum
İftar
Yoğurtlu kabak
Cacık
Cok cok az da 3-4 yemek kaşığı gibi taze fasulye
Sekersiz kahve
2800 su olur
800 de bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen Azyiyen_azimli
Afiyet olsun canım benim

menü
sabah 11.00
2 yumurtadan omlet
1 yuvarlak hellim peyniri
1 dilim ekmek
1 sütlü espresso
öğlen 15.00
1 sade türk kahvesi
2 avuç fındık
1 hurma
akşam 20.30
salata .
6 küçük köfte
fırında biber
ara
1 sade türk kahvesi olcak birazdan
su 3 lt
esperenzaa

Bugunki super menum

Ogle. 2 yumurta ile lorlu omlet, yarim dilim peynir, 7 adet siyah zeytin, 1 dilim tb ekmegi

Ara. 1 bardak sut, 4 hurma

Aksam. Koca bir tabak 3 kabak ve 2 tam ceviz ile yaptigim yogurtlu salata

Iftarda da 2 catal taze fasulye

Su. 2.5 lt
Spor yok

cgdmk @yolcukardelen yapmaya calisiyorum, Evet haklisiniz kacamak yapmasam cok hizli hedefe ulasirim, ama ben daha once 2 yada 8 kilo verince hemen geri , onun icin yavas yavas vermem daha dogru olur gibi dusundum, bana kilo koruma daha zor, hatirliyorum gunden gune 400-500 gr fark ettigim zamanlar hemencecik geri aldim hepsini....
Bana kilomu nasil uzun sure koruyacagimi ogrettine lutfen ...

Yasaklı yemeyerek ya da çok az miktarda erken saatte olabilir haftada bir iki defaya mahsus ama sen suan verme donemindesin, yasaklilara yer yok

Lor almışsın, afiyet olsun canım benimTartı öncesi nasıl hissediyorsun kendini bakalım
Korumaya geçince yasaklıları öğleden önce ve az miktarda tüketmelisin ki koruyabilesin canım ama Çiğdem’in de dediği gibi haftanın her günü değil tabiGünlere göre dengelemeye çalışmalısın
çok az canım böyle dayanabilecek misin tartı öncesi iyi olmuş ama sonra bir şeylere saldırmak istiyor insan malum

Eksik yazmışım yarım haşlanmış Mısır yedim...
Şimdi yollardayım hala :)

esperenzaa canım haftalık hedefler tablosu yapalım, herkes hedefine ulaşabilmek için gayret etsin.bunu da bi yüzdenin üzerinde olmak kaydıyla yapalım ne dersin, iyi fikir mi?Haftalık en düşük yüzdeyi alan kişi sonraki hafta tabloyu düzenlesin.mesela benim gibi pc başına oturma imkanı yoksa kalemle kağıtla yapsın ne dersin?hatta bu ilk sayfada yer alabilir haftalık hedefler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…