Dün yediklerinin karşılığı canımTartıldım, dün 57,5 görmüştüm, bugün 57,7, şimdi attım arkadaşımın zoruyla dışarı, çok hafif iftar yapacağız, hurma su kuru yemiş filan sadece :))
Yarın umarım 57,5 görürüm.
Haftada yarım kilo senin için çok az canımGeçen hafta 58, ama yine ara ara batırmıştım menuleri :)) yavaş yavaş alışacağım...
Çalışma çalışmaKol calisamadim yine ☺5-6 dan sonra durgunluk cokuyor, yapamadım. Neyse yarın tarti günü bahanesiyle spor yapmayayim
Ben kizimda emzirirken o metabolizma denen sey hep tersine çalıştı
Ben seve seve senin rakibin olurum annem18.45 cok iyi olur canım. Ben o zaman yapayim, 100 gr 100 gramdir
Spor yarismasinda bu kez hep cezayi yiyen ben olurumbana cok dişli rakip verme kuzummm
Lavinia evet dikkat etse cidden dereceye girerama kime söylüyorsun
hay aklımla bin yaşıyayım de mi, ne kadar tatlıyımOran çok iyi olur bak
Gecen hafta son anda guncelleme yapmadığın icin gunduz söylediğini yazdi esperenza 58.2 canımGeçen hafta 58, ama yine ara ara batırmıştım menuleri :)) yavaş yavaş alışacağım...
Sen sporda rakibim olma, bi de senden ceza yemeyeyim, bana karsi aşırı insaflisin yaHaftada yarım kilo senin için çok az canımhedefine odaklan
Çalışma çalışma
Aaa niye öyle oldu kiben de kabıZlık çekiyorum yabamya da yapmadım bu hafta
Ben seve seve senin rakibin olurum annemçennemden korkuna oturmazsın
hay aklımla bin yaşıyayım de mi, ne kadar tatlıyım
Benim sen yapabileceklerim sınırlı da ondan dedim zaten canımSen sporda rakibim olma, bi de senden ceza yemeyeyim, bana karsi aşırı insaflisin ya
Oran harika fikir canim, aklını opeyim
Afiyet olsun canım benimmenum
İftar
Yoğurtlu kabak
Cacık
Cok cok az da 3-4 yemek kaşığı gibi taze fasulye
Sekersiz kahve
2800 su olur
800 de bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen Azyiyen_azimli
Sagol canım ❤Benim sen yapabileceklerim sınırlı da ondan dedim zaten canımÖnce 15 dk oynarım, 15-20 dk Leslie, sonra bölgesel ve esneme hareketleri Haa bi de oğlumla oynarım
Afiyet olsun canım benim
çok teşekkür ederim canımAllah kolaylık ve zihin açıklığı versin canım ❤
Yasaklı yemeyerek ya da çok az miktarda erken saatte olabilir haftada bir iki defaya mahsus ama sen suan verme donemindesin, yasaklilara yer yokcgdmk @yolcukardelen yapmaya calisiyorum, Evet haklisiniz kacamak yapmasam cok hizli hedefe ulasirim, ama ben daha once 2 yada 8 kilo verince hemen geri , onun icin yavas yavas vermem daha dogru olur gibi dusundum, bana kilo koruma daha zor, hatirliyorum gunden gune 400-500 gr fark ettigim zamanlar hemencecik geri aldim hepsini....
Bana kilomu nasil uzun sure koruyacagimi ogrettine lutfen ...
Lor almışsın, afiyet olsun canım benimBugunki super menum
Ogle. 2 yumurta ile lorlu omlet, yarim dilim peynir, 7 adet siyah zeytin, 1 dilim tb ekmegi
Ara. 1 bardak sut, 4 hurma
Aksam. Koca bir tabak 3 kabak ve 2 tam ceviz ile yaptigim yogurtlu salata
Iftarda da 2 catal taze fasulye
Su. 2.5 lt
Spor yok
Korumaya geçince yasaklıları öğleden önce ve az miktarda tüketmelisin ki koruyabilesin canım ama Çiğdem’in de dediği gibi haftanın her günü değil tabicgdmk @yolcukardelen yapmaya calisiyorum, Evet haklisiniz kacamak yapmasam cok hizli hedefe ulasirim, ama ben daha once 2 yada 8 kilo verince hemen geri , onun icin yavas yavas vermem daha dogru olur gibi dusundum, bana kilo koruma daha zor, hatirliyorum gunden gune 400-500 gr fark ettigim zamanlar hemencecik geri aldim hepsini....
Bana kilomu nasil uzun sure koruyacagimi ogrettine lutfen ...
çok az canım böyle dayanabilecek misinBugun menu:
Iftarda
1 hurma 1 kuru incir 1 kuru kayisi 1 Kuru erik
500 ml su
1 ayran
esperenzaa cezamın yarısı 45 dakika yürüyüşü yaptım.
Ekstradan yürüdüm.
Sahurda haşlanmış yumurta süt tüketmeye planlıyorum.
cgdmk @yolcukardelen
Eksik yazmışım yarım haşlanmış Mısır yedim...Lor almışsın, afiyet olsun canım benimTartı öncesi nasıl hissediyorsun kendini bakalım
Korumaya geçince yasaklıları öğleden önce ve az miktarda tüketmelisin ki koruyabilesin canım ama Çiğdem’in de dediği gibi haftanın her günü değil tabiGünlere göre dengelemeye çalışmalısın
çok az canım böyle dayanabilecek misintartı öncesi iyi olmuş ama sonra bir şeylere saldırmak istiyor insan malum
Mısır güzel ama safi şeker be canımEksik yazmışım yarım haşlanmış Mısır yedim...
Şimdi yollardayım hala :)
Yok canım saf şeker değil kalori yüksek değile ve hazmı zor faydalı aminoasitleri barındırır :)Mısır güzel ama safi şeker be canım
Diyette yasak ama canım benimYok canım saf şeker değil kalori yüksek değile ve hazmı zor faydalı aminoasitleri barındırır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?