- 18 Ekim 2017
- 570
- 1.134
- 113
Diyette yasak olduğunu düşünmüyorum, ben yarım haşlanmış mısır yedim, yaklaşık 60 kilo kalori yapıyor, liflidir. Tam tersi diyete manı değildir.Diyette yasak ama canım benim
Diyette yasak olduğunu düşünmüyorum, ben yarım haşlanmış mısır yedim, yaklaşık 60 kilo kalori yapıyor, liflidir. Tam tersi diyete manı değildir.
İftarın cok az olmuş, corba icseydin en azından. afiyet olsun. Domates, salatalık, peynir, zeytin de ekleyebilirsin sahuraBugun menu:
Iftarda
1 hurma 1 kuru incir 1 kuru kayisi 1 Kuru erik
500 ml su
1 ayran
esperenzaa cezamın yarısı 45 dakika yürüyüşü yaptım.
Ekstradan yürüdüm.
Sahurda haşlanmış yumurta süt tüketmeye planlıyorum.
cgdmk @yolcukardelen
Kilo verme döneminde mısır yeme canim, yeme kuzum yeme annemmmYok canım saf şeker değil kalori yüksek değile ve hazmı zor faydalı aminoasitleri barındırır :)
Merhaba, desteğiniz için tskrler.Hosgeldin canim ben 6.takimin ordünaryussproffdocdrve vb kimlikli gurmeyim insanlarin yediklerini bogazina dizerimmenune beni ve esperenze yi etiketle canim dogruyu yanlisi konusalim.. bence senin ilk önce diyetine adapte olman lazim hemen spor diyetle olma cabuk eror verirsin... cunku okudugum kadariyla irade yazifligimiz var önce seninle bunu basaricaz canim ben sana güveniyorum ve inaniyorum hedefini kilonu boyunu yazarmisin ve tabiki hayalini ....
DİKKAT DİKKAT
** Spor ve kilo verme yüzdesi yarışmamız cuma itibari ile başlamış olup haftaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.
**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.
**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi beni etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!!
*Sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim
FİTNE’s & FESAT’s
1- G Gonulbagi -fitcivciv
2- @yolcukardelencgdmk
3- S smygncasilsoy
4- Y yenibirnurbecezey
5-ysmozgn Y Yasemin8668
6- @Lavinia12345
bahar2701 bahar2701
Takımımıza hayırlı uğurlu olsun, artık birinci olalım inşallahDİKKAT DİKKAT
** Spor ve kilo verme yüzdesi yarışmamız cuma itibari ile başlamış olup haftaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.
**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.
**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi beni etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!!
*Sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim
FİTNE’s & FESAT’s
1- G Gonulbagi -fitcivciv
2- @yolcukardelencgdmk
3- S smygncasilsoy
4- Y yenibirnurbecezey
5-ysmozgn Y Yasemin8668
6- @Lavinia12345
bahar2701 bahar2701
Hergün spor yap civciv diye diye spora alıştıracağım inşallah.fitcivciv baya dişli bir rakip demek. Hadi bakalim :)
Afiyet olsun canım.Sahurdaki makarna az ama olmasaydı keşke.Sahur:3 kasik makarna cacik kayisi
Iftar et sote, yarim kasik patates puresi, ayran 2 3 kasik salata
3000 adim
1.5 litre su
esperenzaa
Tammdir sefasi varsa cefasi da var ne yapak :)Hergün spor yap civciv diye diye spora alıştıracağım inşallah.
Nasıl oldun canım ?
Afiyet olsun canım.Sahurdaki makarna az ama olmasaydı keşke.
15dk yürüyüş cezası verdim sansinsaflı davrandım, kaşık başına 5dk
Oglusun da iyi insallahTeşekkür ederim canımİyiyim.
Ben de çok istiyorum takımımız birinci olsun,güzellerimiz bireyselde derece yapsın. İkincilik yada üçüncülükten yukarılara çıksak ne kadar güzel olurTakımımıza hayırlı uğurlu olsun, artık birinci olalım inşallah
Allah kolaylık versin canım. Açlık,susuzluk ve uykusuzluk da tetikliyordur canım.Tammdir sefasi varsa cefasi da var ne yapak :)
Migren atagim ilac icmeden gecmedi maalesef agri kesici icmemek icin ne yapacam onu arastircam artik
Regl olcam olamadim gitti. O da tetikliyo. Iyi bu aksam onun arkadasigilde yemekteydik. Onlar iftardan sonra okula gitti biz anneler dedikodu yaptik :)Allah kolaylık versin canım. Açlık,susuzluk ve uykusuzluk da tetikliyordur canım.
Oğlum da iyi canım.Senin delikanlı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?