- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
kaç haftadır etrafında dolanıp duruyoruz artık zirveye oturma vaktiBen de çok istiyorum takımımız birinci olsun,güzellerimiz bireyselde derece yapsın. İkincilik yada üçüncülükten yukarılara çıksak ne kadar güzel olur
Arkadaşım 12’de gitti de oğlumu zor uyuttum
Ne güzel ya ben de oğlumun kızımın o günlerini görmek istiyorumRegl olcam olamadim gitti. O da tetikliyo. Iyi bu aksam onun arkadasigilde yemekteydik. Onlar iftardan sonra okula gitti biz anneler dedikodu yaptik :)
Orana göre. Aslında 50-60 kilo aralığında olanların bireyselde derece yapma ihtimalleri çok yüksek canım.kaç haftadır etrafında dolanıp duruyoruz artık zirveye oturma vaktiBireyselin birinciliği orana göre mi kiloya göre mi canım?oransa haftaya bi deniyeyim olmazsa ama kiloysa yok anacım veremem öyle panda gibi 4-5 kiloyu bi haftada
Yatıya kalsaymış arkadaşın hem oğlunu da uyuturdu
37 yasindayim canim. Allah size de o gunleri gormeyi nasip etsin insallahNe güzel ya ben de oğlumun kızımın o günlerini görmek istiyorumGerçi bu halleri de bitmesin istiyorum Ama
Liseye gidiyordu değil mi oğlun?sen kaç yaşındaydın canım?
Oh ne güzel bir akşam olmuş.Benim de sabahın 11’inden gecenin 12’sine kadar çok yakın arkadaşım bendeydi.Biz de oğlum fırsat verdikçe dedikodu yaptıkRegl olcam olamadim gitti. O da tetikliyo. Iyi bu aksam onun arkadasigilde yemekteydik. Onlar iftardan sonra okula gitti biz anneler dedikodu yaptik :)
Keske yatsaymis siz de :))Oh ne güzel bir akşam olmuş.Benim de sabahın 11’inden gecenin 12’sine kadar çok yakın arkadaşım bendeydi.Biz de oğlum fırsat verdikçe dedikodu yaptık
Çok uzun yıllardır arkadaşım.20 yılı aşkın süredir tanışırız.Son 4 yıldır da karşılıklı sitelerde oturuyoruz.Sabaha kadar otursa da yatıya kalmaz.Yatağının evinin konforunu arar kontesKeske yatsaymis siz de :))
Ayni ben. Saat kac olursa olsun evime gidicem illa. Kalsamda uyuyamam zaten. Insanin oyle dostlari olmali sanslisin canimÇok uzun yıllardır arkadaşım.20 yılı aşkın süredir tanışırız.Son 4 yıldır da karşılıklı sitelerde oturuyoruz.Sabaha kadar otursa da yatıya kalmaz.Yatağının evinin konforunu arar kontesLakabı kontestir de
Bugun okuldan erken geldim uyudum iftara kadar. Sabahta gec dersim. Sahuru yaptim uyuyorum tatlislar. Hadi byeG Gonulbagi biraz uyumaya çalış canım.Uykusuzluk çok daha etkilemesin canım
@yolcukardelen canımm iyi geceler.Fırsatın varsa uyu,uykusuzluk ödemi olmasın tatlım
İyi geceler
Mesaj alınmıştır kaptanOrana göre. Aslında 50-60 kilo aralığında olanların bireyselde derece yapma ihtimalleri çok yüksek canım.
Amin canım, hay maşallah37 yasindayim canim. Allah size de o gunleri gormeyi nasip etsin insallah
Desene doğru düzgün dedikodu yapamadınızOh ne güzel bir akşam olmuş.Benim de sabahın 11’inden gecenin 12’sine kadar çok yakın arkadaşım bendeydi.Biz de oğlum fırsat verdikçe dedikodu yaptık
Öğleye kadar ara ara yatar öyle bildirim yaparım inşallah canım, sabah da erken kalkmıştım da uykusuzum bayaG Gonulbagi biraz uyumaya çalış canım.Uykusuzluk çok daha etkilemesin canım
@yolcukardelen canımm iyi geceler.Fırsatın varsa uyu,uykusuzluk ödemi olmasın tatlım
İyi geceler
senden de kontes değildir de miÇok uzun yıllardır arkadaşım.20 yılı aşkın süredir tanışırız.Son 4 yıldır da karşılıklı sitelerde oturuyoruz.Sabaha kadar otursa da yatıya kalmaz.Yatağının evinin konforunu arar kontesLakabı kontestir de
DİKKAT DİKKAT
** Spor ve kilo verme yüzdesi yarışmamız cuma itibari ile başlamış olup haftaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.
**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.
**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi beni etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!!
*Sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim
FİTNE’s & FESAT’s
1- G Gonulbagi -fitcivciv
2- @yolcukardelencgdmk
3- @smygncasilsoy
4- Y yenibirnurbecezey
5- @ysmozgn @Yasemin8668
6- @Lavinia12345
bahar2701 bahar2701
Afiyet olsun canım güzel ❤Menümü paylaşmayı unutuyordum ya
Kahvaltı her zamanki gibi
Ara yok
Akşam
koca bir tabak yoğurt
1,5 tavuk pirzola
Roka salatası
İftar tarçınlı süt
Ara badem yeşil çay siyah çay
esperenzaa medgic26 cgdmk @Lavinia12345
Geçen cuma: 81,8 KgMevcut kilom sabah itibariylr 81.8
sanırım % 2 olacak yuvarlama yaparsanBen geçen cuma
70.2 idim
Bugün 68.8
Fark 1.4 kg
%1.99
Sanırım bu şekilde hesaplanıyor yüzdeyi ilk defa hesapladım ya doğru mu acabaesperenzaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?