Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kaç haftadır etrafında dolanıp duruyoruz artık zirveye oturma vaktiBireyselin birinciliği orana göre mi kiloya göre mi canım?oransa haftaya bi deniyeyim olmazsaama kiloysa yok anacım veremem öyle panda gibi 4-5 kiloyu bi haftada
Yatıya kalsaymış arkadaşın hem oğlunu da uyuturdu

Regl olcam olamadim gitti. O da tetikliyo. Iyi bu aksam onun arkadasigilde yemekteydik. Onlar iftardan sonra okula gitti biz anneler dedikodu yaptik :)
Ne güzel ya ben de oğlumun kızımın o günlerini görmek istiyorumGerçi bu halleri de bitmesin istiyorum Ama
Liseye gidiyordu değil mi oğlun?sen kaç yaşındaydın canım?

Orana göre. Aslında 50-60 kilo aralığında olanların bireyselde derece yapma ihtimalleri çok yüksek canım.

Regl olcam olamadim gitti. O da tetikliyo. Iyi bu aksam onun arkadasigilde yemekteydik. Onlar iftardan sonra okula gitti biz anneler dedikodu yaptik :)
Oh ne güzel bir akşam olmuş.Benim de sabahın 11’inden gecenin 12’sine kadar çok yakın arkadaşım bendeydi.Biz de oğlum fırsat verdikçe dedikodu yaptık

Ayni ben. Saat kac olursa olsun evime gidicem illa. Kalsamda uyuyamam zaten. Insanin oyle dostlari olmali sanslisin canim

Merhabalar.. sahur menüm; 1 kase çorba, cacık, 1 köfte, 2 kaşık falan yeşil fasulye ara; 1 şeftali ve kiraz sahur; 1 yumurta, 1,5 dilim ekmek bir dilim peynir domates 4 5 zeytin .. 1,5 litre su galiba ben hala düzen oturtamadım. Gerçek menüler için ramazan sonunu bekliyorum. Inş. Aktif spora da başlayacağım.

Orana göre. Aslında 50-60 kilo aralığında olanların bireyselde derece yapma ihtimalleri çok yüksek canım.
Mesaj alınmıştır kaptan
37 yasindayim canim. Allah size de o gunleri gormeyi nasip etsin insallah
Amin canım, hay maşallahGenç anne olmuşsun galiba değil mi
Oh ne güzel bir akşam olmuş.Benim de sabahın 11’inden gecenin 12’sine kadar çok yakın arkadaşım bendeydi.Biz de oğlum fırsat verdikçe dedikodu yaptık
Desene doğru düzgün dedikodu yapamadınızbu sıpalar bırakmıyor ki adamı iki lafın belini kırak
G Gonulbagi biraz uyumaya çalış canım.Uykusuzluk çok daha etkilemesin canım

@yolcukardelen canımm iyi geceler.Fırsatın varsa uyu,uykusuzluk ödemi olmasın tatlım
İyi geceler
Öğleye kadar ara ara yatar öyle bildirim yaparım inşallah canım, sabah da erken kalkmıştım da uykusuzum baya
senden de kontes değildir de mi maşallah ne güzel bu devirde böyle bir dost Sahibi olmak, allah muhabbetinizi daim eylesin

Çok güzel olmuş bu benim de rakibim becezey heyecan yaptım

ama anlamadığım bi mevzu var hem spor hem kilo verme yüzdesi olarak yarışıyoruz ya örnek veriyorum tamamen yanlış anlaşılmasın biri yüzde olarak daha fazla ama sporu daha az çıktı o durumda ne oluyor her iki kişi de birbirine ceza mı veriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…