Canım yarışmaya varım ama zayıflama konusunda % olmamalı.Kilo fazlalığı olanlar dezavantajda.Benim rakibimle kilo farkım - 11 .O 1 kiloda verse % olarak beni geçer.DİKKAT DİKKAT
** Spor ve kilo verme yüzdesi yarışmamız cuma itibari ile başlamış olup haftaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.
**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.
**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi beni etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!!
*Sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim
FİTNE’s & FESAT’s
1- @Gonulbagi -fitcivciv
2- @yolcukardelencgdmk
3- S smygnc @asilsoy
4- @yenibirnur @becezey
5- @ysmozgn @Yasemin8668
6- @Lavinia12345
@bahar2701[/USER
* Eşleştirmelerde birbirine yakın kiloda olanları eşleştirmeye çabaladım. Sadece 6. Eşleşme biraz dengesiz oldu.
@medgic26 canım sana da eş verecektim ama takımda 13 kişi var canım:KK43: Sen yine de sporlarını bildir
Esperenzamm canimm ben bugun bireyselde dereceye girebilirim, sabah çok guzel eksi gördüm. Aksama kadar da eksilmeye devam edersemBen de çok istiyorum takımımız birinci olsun,güzellerimiz bireyselde derece yapsın. İkincilik yada üçüncülükten yukarılara çıksak ne kadar güzel olur
Arkadaşım 12’de gitti de oğlumu zor uyuttum
Virgülden sonraki 3. Rakam 2. Rakama yuvarlaniyor sadece, başka yuvarlama yapmıyoruz canım. Senin 2,56 da kalıyor meselasanırım % 2 olacak yuvarlama yaparsan
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın kızlar.Hayırlı cumalar.
Esperenzamm canimm ben bugun bireyselde dereceye girebilirim, sabah çok guzel eksi gördüm. Aksama kadar da eksilmeye devam edersem
Sagol canım benim ❤Allah yardımcın olsun canım ❤
Benden 1 cm uzunsun :) benimde hedefim 75Merhaba, desteğiniz için tskrler.
Kilom 86 boyum 171 hedeftim 70 olmak
Benden 1 cm uzunsun :) benimde hedefim 75
Afiyet olsun canimMenümü paylaşmayı unutuyordum ya
Kahvaltı her zamanki gibi
Ara yok
Akşam
koca bir tabak yoğurt
1,5 tavuk pirzola
Roka salatası
İftar tarçınlı süt
Ara badem yeşil çay siyah çay
@esperenzaamedgic26 cgdmk @Lavinia12345
Afiyet olsun canimdünkü menüm
sahur
yok
akşam
6 7 kaşık kıymalı yumurta
yarım dilim ekmek
hurma
şekersiz çay
5 6 bardak su
150 adet bölgesel hareket
1 saat yürüyüş @esperenzaamedgic26
Olsun az görme verdigin kiloyu tebrik ederim ❤yine -500 gram canım
Ekmek yediğini goruyorum, belki ondan olabilirBen niye eksi göremiyorum canım ki o kadar da az yiyorum sıfır tatlı
Ekmek yediğini goruyorum, belki ondan olabilir
500 de az değil bizim kilodakiler için
Tebrikler ❤
Ben de yillardir sahur etmiyorum, ama ekmek de yemiyorumaMA SAHURUM HİÇ YOKKİ CANIM ÇOĞU ZAMAN DA YARIM DİLİM
Tebrik ederim canım, dr a git reglden sonra ben iyi bi eksi bekliyorum sendemGeçen cuma : 60,50
şimdiki kilom:60,00
yüzdesi : 0,82
-500 gram sadecebu haftada 5 li rakamları göremedim sanırım bayramda 58 hedefimi tutturamıcam. şimdiye kadar ki en hareketli en kaçamaksız haftamdı yine olmadı sanırım hormonlarım engel olan artık sporu yemeği geçtim çünkü @esperenzaa
vallaha moEsperenzamm canimm ben bugun bireyselde dereceye girebilirim, sabah çok guzel eksi gördüm. Aksama kadar da eksilmeye devam edersem
Kulağını getir soylicemTebrik ederim canım, dr a git reglden sonra ben iyi bi eksi bekliyorum sendem
vallaha moay hadi inşallah canım çok sevindim kulağıma söylesene kaçsın
Yatak keyfi eksi getirmiyo kuzum
hadi yaYatak keyfi eksi getirmiyo kuzum
Geç tartilacaksan gezin, evin işlerini yap vs eksi gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?