Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrik ederim canım, dr a git reglden sonra ben iyi bi eksi bekliyorum sendem
vallaha moay hadi inşallah canım çok sevindimkulağıma söylesene kaçsın

evet canım ben bir hormonel dengemi ayarlasam çok güzel eksi görcem bence şişkinlikte var ve bu durumda kilo vermek mucize gibi bişi aslında ama nankörlük ediyorum

Virgülden sonraki 3. Rakam 2. Rakama yuvarlaniyor sadece, başka yuvarlama yapmıyoruz canım. Senin 2,56 da kalıyor mesela

Hımm ben rakamlar bazında baktım virgül den sonrası olduğunu gözden kaçırmışım pardon ve teşekkürler:)

evet canım ben bir hormonel dengemi ayarlasam çok güzel eksi görcem bence şişkinlikte var ve bu durumda kilo vermek mucize gibi bişi aslında ama nankörlük ediyorum
Hah işte onu diyorum, biz aylık refl olurken bile şişiyoruz aenin iki ayı geçmedi mi
Benim menüm
Sahurda 2 yumurta beyazı
Peynir
Domates salatalık

Iftar

Bir porsiyon günün yemeği
1 dilim pide
Yoğurt
Salata
afiyet olsun canım, yumurtanın sarışının yağ oranı fazla diye mi yemiyorsun yoksa sevmiyor musun

Daha 2 hafta var bence rahatlıkla vereceksindir, pes etme:

Evet evde yogurt bitmis markete fitmistim gitmisken lorumu da alayim dedim :) bu hafta cok iyi gecti benim icin ama bakalim tarti ne diyecek
Evet rakibiz ama iyiki bu hafta degilmisiz cok guzel kilo vermissin masallah
Ben geçen cuma
70.2 idim
Bugün 68.8
Fark 1.4 kg
%1.99

Sanırım bu şekilde hesaplanıyor yüzdeyi ilk defa hesapladım ya doğru mu acaba esperenzaa
Tebrikler canim
Geçen cuma: 81,8 Kg
Bu Cuma: 79,7 ( Aslında daha düşük bekliyordum ama son 2 gün spor yapmadım onun etkisi olabilir )
Fark: 2,1 Kg
Yüzdesi: %2,56 yuvarlama yapacağım sanırım. % 2,6 :)
esperenzaa
Bir guzel eksi daha tebrik ederim canim
500 gr kotu degil ki senin hem kilon dusuk hemde regl olamiyorsun

Çok teşekkür ediyorum.
İnşallah haftaya daha iyi olacak. Bu haftayı atlatayım haftaya sıkı bir spor yapacağım. Şuan hala kendimde değilim.
Canım üzme kendini, zamanla verilen miktar azalıyor yağ da azaldığı için malum, inşallah daha iyi olur haftaya ama beklediğini görememek mutsuz etmesin sakın

gunaydin evet malesef burda gelen bir tane sutcu var onunda nerden geldigi belli degil malesef mecbur hazor yogurt aliyorum
Anladım canım, süt bulmak zor tabi şehir merkezlerinde ama istersen ve bulabilirsen marketlere gelen günlük sütle mayalayabilirsinKaratay öneriyordu sanırım esperenzaa ne dersin?

Canım üzme kendini, zamanla verilen miktar azalıyor yağ da azaldığı için malum, inşallah daha iyi olur haftaya ama beklediğini görememek mutsuz etmesin sakın
Yok yok üzülmem canım. Ama bu hafta istediğim performansı göstermedim.
En büyük sorun kabızlık meselesi. Doktorluk olacağım artık sanırım.
Bir de regl bitsin haftaya iyi bir spor yapacağım.

Anladım canım, süt bulmak zor tabi şehir merkezlerinde ama istersen ve bulabilirsen marketlere gelen günlük sütle mayalayabilirsinKaratay öneriyordu sanırım esperenzaa ne dersin?
ek gidaya basladigimda kizimin dr uda o sekilde soylemisti 1 aya yakin onun icin mayaladim yemedigi icin biz yiyorduk ama tadini sevmedik esimle yenoden hazir yogurda donduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…