Tebrik ederim canım, dr a git reglden sonra ben iyi bi eksi bekliyorum sendem
vallaha moay hadi inşallah canım çok sevindim kulağıma söylesene kaçsın
hadi yaAma çok keyifliydi hemen kalkıyorum o zaman, keyfi sonranyaparım
Virgülden sonraki 3. Rakam 2. Rakama yuvarlaniyor sadece, başka yuvarlama yapmıyoruz canım. Senin 2,56 da kalıyor mesela
Geçen cuma: 81,8 Kg
Bu Cuma: 79,7 ( Aslında daha düşük bekliyordum ama son 2 gün spor yapmadım onun etkisi olabilir)
Fark: 2,1 Kg
Yüzdesi: %2,56
esperenzaa
Hah işte onu diyorum, biz aylık refl olurken bile şişiyoruz aenin iki ayı geçmedi mievet canım ben bir hormonel dengemi ayarlasam çok güzel eksi görcem bence şişkinlikte var ve bu durumda kilo vermek mucize gibi bişi aslında ama nankörlük ediyorum
afiyet olsun canım, yumurtanın sarışının yağ oranı fazla diye mi yemiyorsun yoksa sevmiyor musunBenim menüm
Sahurda 2 yumurta beyazı
Peynir
Domates salatalık
Iftar
Bir porsiyon günün yemeği
1 dilim pide
Yoğurt
Salata
Geçen cuma : 60,50
şimdiki kilom:60,00
yüzdesi : 0,82
-500 gram sadecebu haftada 5 li rakamları göremedim sanırım bayramda 58 hedefimi tutturamıcam. şimdiye kadar ki en hareketli en kaçamaksız haftamdı yine olmadı sanırım hormonlarım engel olan artık sporu yemeği geçtim çünkü esperenzaa
Evet evde yogurt bitmis markete fitmistim gitmisken lorumu da alayim dedim :) bu hafta cok iyi gecti benim icin ama bakalim tarti ne diyecekLor almışsın, afiyet olsun canım benimTartı öncesi nasıl hissediyorsun kendini bakalım
Korumaya geçince yasaklıları öğleden önce ve az miktarda tüketmelisin ki koruyabilesin canım ama Çiğdem’in de dediği gibi haftanın her günü değil tabiGünlere göre dengelemeye çalışmalısın
çok az canım böyle dayanabilecek misintartı öncesi iyi olmuş ama sonra bir şeylere saldırmak istiyor insan malum
Evet rakibiz ama iyiki bu hafta degilmisiz cok guzel kilo vermissin masallahÇok güzel olmuş bu benim de rakibimbecezey heyecan yaptım
ama anlamadığım bi mevzu var hem spor hem kilo verme yüzdesi olarak yarışıyoruz ya örnek veriyorum tamamen yanlış anlaşılmasın biri yüzde olarak daha fazla ama sporu daha az çıktı o durumda ne oluyor her iki kişi de birbirine ceza mı veriyor?
Tebrikler canimBen geçen cuma
70.2 idim
Bugün 68.8
Fark 1.4 kg
%1.99
Sanırım bu şekilde hesaplanıyor yüzdeyi ilk defa hesapladım ya doğru mu acabaesperenzaa
Bir guzel eksi daha tebrik ederim canimGeçen cuma: 81,8 Kg
Bu Cuma: 79,7 ( Aslında daha düşük bekliyordum ama son 2 gün spor yapmadım onun etkisi olabilir)
Fark: 2,1 Kg
Yüzdesi: %2,56 yuvarlama yapacağım sanırım. % 2,6 :)
esperenzaa
500 gr kotu degil ki senin hem kilon dusuk hemde regl olamiyorsunGeçen cuma : 60,50
şimdiki kilom:60,00
yüzdesi : 0,82
-500 gram sadecebu haftada 5 li rakamları göremedim sanırım bayramda 58 hedefimi tutturamıcam. şimdiye kadar ki en hareketli en kaçamaksız haftamdı yine olmadı sanırım hormonlarım engel olan artık sporu yemeği geçtim çünkü esperenzaa
Canım üzme kendini, zamanla verilen miktar azalıyor yağ da azaldığı için malum, inşallah daha iyi olur haftaya ama beklediğini görememek mutsuz etmesin sakınÇok teşekkür ediyorum.
İnşallah haftaya daha iyi olacak. Bu haftayı atlatayım haftaya sıkı bir spor yapacağım. Şuan hala kendimde değilim.
Günaydın canım, nasılsın? Hazır yoğurt mu tüketiyorsunGunaydin herkese hayirli cumalar
gunaydin evet malesef burda gelen bir tane sutcu var onunda nerden geldigi belli degil malesef mecbur hazor yogurt aliyorumGünaydın canım, nasılsın? Hazır yoğurt mu tüketiyorsun
Bu arada çok iyi vermişsin canim tebrikler ❤Hımm ben rakamlar bazında baktım virgül den sonrası olduğunu gözden kaçırmışım pardon ve teşekkürler:)
Anladım canım, süt bulmak zor tabi şehir merkezlerindegunaydin evet malesef burda gelen bir tane sutcu var onunda nerden geldigi belli degil malesef mecbur hazor yogurt aliyorum
Yok yok üzülmem canım. Ama bu hafta istediğim performansı göstermedim.Canım üzme kendini, zamanla verilen miktar azalıyor yağ da azaldığı için malum, inşallah daha iyi olur haftaya ama beklediğini görememek mutsuz etmesin sakın
Günaydın canım hayırlı cumalarGunaydin herkese hayirli cumalar
ek gidaya basladigimda kizimin dr uda o sekilde soylemisti 1 aya yakin onun icin mayaladim yemedigi icin biz yiyorduk ama tadini sevmedik esimle yenoden hazir yogurda dondukAnladım canım, süt bulmak zor tabi şehir merkezlerindeama istersen ve bulabilirsen marketlere gelen günlük sütle mayalayabilirsin Karatay öneriyordu sanırım esperenzaa ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?