Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok yok üzülmem canım. Ama bu hafta istediğim performansı göstermedim.
En büyük sorun kabızlık meselesi. Doktorluk olacağım artık sanırım.
Bir de regl bitsin haftaya iyi bir spor yapacağım.
kabızlık büyük sorun gerçekten yağlı ılık su içtin mi canım

Çok teşekkür ederim canım bu hafta umarım daha da çok gider :))

Y yenibirnur canım tebrik ederim çok güzel eksilmişsin

Çok teşekkür ederim:)
Günaydın canım hayırlı cumalar

Y yenibirnur seni de tebrik ederim canım, sen de çok iyi vermişsin

Çok teşekkür ederim canım

Çok teşekkür ederim canım bu hafta umarım daha da çok gider :))

Çok teşekkür ederim:)

Çok teşekkür ederim canım
Insallah canim sen ne guzel 6 lara gecmissin insallah bende kisa surede 7 lerden kurtulurum. Ama tabi ben senden daha fazla kilo verecegim hele birde regl olursam tutmayin beni

Günaydınnnn,nasılsınız bakayım?
Y yenibirnur tebrik ederim canım.çok iyi kilo vermişsin. Spor ve yüzde yarışında
1-1 beraberlik durumunda dilerseniz ceza vermeyebilir dilerseniz spor yapmak ve yaptırmak için her iki taraf da birbirine ceza verebilir.

asilsoy canımm harikasın.Tebrikler. Haftaya da böyle olursanız kızlar, takım yüzdemiz şahane olur.
fitcivciv canım verdiğin kiloyu hiç küçümseme canım.regl olamama sorununu atlatırsan daha iyi olacak.
Ekmek az yiyorsun ama ekmek mayalı olduğu için şişkinlik de yapar canım.

Anladım canım, süt bulmak zor tabi şehir merkezlerinde ama istersen ve bulabilirsen marketlere gelen günlük sütle mayalayabilirsinKaratay öneriyordu sanırım esperenzaa ne dersin?
Canım ben de günlük sütle mayalıyorum. Büyük şehirlerde güvenilir süt bulmak zor olduğu için ben böyle yapıyorum.
Hatta tadına da çok alıştık.

Kayısılı form çayı bir dene canım.Ev yoğurdu,kefir de bağırsak floranı düzenlet ve çok iyi yağ yaktırır canım.

Diyetisyen ilk başta kayısılı form çayı önerdi içiyorum kaç gündür yok. Neden olduğunu anlamadım diyetten önce bu kadar değildim sanki. Katı da beslenmiyorum. Regl olduğumda dedim iyi şimdi tam tersi olacak ama bunda bile olmadı normalde regl döneminde tam tersi etki olur bende midem bozulur. O bile olmadı. O yüzden ara öğünde yediğim fındığı bıraktım o mu yaptı diye. Şimdi açlık otu çayı önerdi onu alıp deneyeceğim:) Bu kabızlık olmada 79,5 i görmüştüm kolaylıkla

Açlık otunu çok kullanma ama bagirsaklari kotu etkiliyormus diye duydum

Haftaya spor programı yapacağım kendime, şuan diyet oturdu verimi devam ettirmek için bolca spor gerek. Hala azimliyim, başaracağım

Canım yarışmaya varım ama zayıflama konusunda % olmamalı.Kilo fazlalığı olanlar dezavantajda.Benim rakibimle kilo farkım - 11 .O 1 kiloda verse % olarak beni geçer.
Senin kilonda maslesef kimse olmadığı için böyle oldu eşleşme. Lavinia ve rakibi arasında uçurum fark var ama başka türlü çıkamadım içinden.
Kilo yüzdesinden kimin kime fark atacağı belli olmaz ama sporda kim daha çok spor yaparsa o kazanır bu net canım.

becezey akyaka’yı sormuştun canım.ben tatile gitmiştim ve bayılmıştım.kış aylarını bilmiyorum ama çok güzel sahili denizi olan muğla’nın diğer yerlerine nazaran daha sakin ilçesi.yazın da rüzgarlı olduğu için kavrulmamıştık.
Son dönemlerde biraz popüler olmaya başladığı için son halini bilmiyorum.

Hiç sorma nasıl midem bulandı. Sabah içtim çok fena oldum iştahım sıfır resmen, hala kötü midem
Yemek düşündükçe midem kalkıyor o kadar düşün
Ayy evet biraz kötü tadı, ne yapsak bilemedim kiinşallah faydasını görüp tüm kötülüklerinden kurtulursun da çektiğine değer canım

Hmm tamam canim merkezden ziyadr deniz kenari olmasi cezbetmisti beni de sakin yerleri de daha cok severim kurumuma da yaklasik 20 km hayitlisi bir netlessin de alternatiflerden degerlendirecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…