Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende su içmek istiyorum canım hemde çok ama su içsem uyuyamıyorum wc ye gitmekten bu sefer uykusuz kalıyorum iki ucu çiçekli değnek tamam bakalım suya yüklencem yine spora devam inş bölgesel hareket ve ip atlamaya çalışıcam bu akşam

İlk sayfa çok kalabalık ve düzensiz olduğu için şimdilik kaldırdım ama bende ölçüleniz duruyor. Haziran 13-15 arası bir aylık yeniden ölçü isteyip ilk satfaya ekleyeceğim canım.
Himm tamam o zaman. Ben de 12 si gibi alınır diye düşünmüştüm.
Bu arada cezami 20454. Sayfada yaptigimj belirtmisim

Haklısın canım ama suan acıkıyorum yemeyince yarından itibaren azaltarak bırakıcam umarım

Sahur
şekersiz çay
avuç içi kadar yufka karatayın izin verdiği kuru yufka peynirli (ne zamandır sahur yoktu şaşırtmaca yaptım vücudumda )

Akşam
fırında alabalık bir adet
yanında 3 4 patates
hurma

8 bardak su, 150 ip atlamayı düşünüyorum 150 de bölgesel hareket buraya bu akşamki hedefimi yazayım ki akşama yapmaya mecbur hissedeyim çünkü bugün çok yorgunum gündüz yok bu baş dönmesi şimdi yine başladı akşamda beşten sonra başladı

Allahtan esim de et ve patlican sevmez ☺
Ayy duyunca bile ağzım sulanıyor benim
Kiloda eziyorum derken
Hayir yani boyle konusuyon konusuyon icraatta bisey bisey hatun
önce konuşayım sonra icra ederim cancağızım

Sabah
1 adet haş. Yumurta
Salatalık
5-6 Zeytin
1 dilim peynir
1 kızarmiş ekmek

Öğlen
7 kaşk etsiz sebze y.
3 kaşık yoğurt

Ara
10 adet çiğ fındık

Akşam
3 kaşık sebze yemeği
50 gram et döner
1 dilm ekmek

Ara
1 bardak laktozsuz süt

Su içmeyi hep unutuyorum

esperenzaa kabak var elimde bununla yarın akşam ne pişirebilirim :) yemek yapsam soğanlı tavuk etli yada nasıl yapim
Ben de salata diyecektim ama az olabilir canım sanaEtki yapmadım hiç

Yicem seni esperenza, ben bi gecmise bakayim
Lavinia görür gibi oldum sankiRakibinden huy kapan yemeğine kaptan katarmış
patlıcanı közde salata olarak seviyorum bende
Ayy ben de çok severim onu
Pek ettiğini görmedim, anca konusuyorsun
ayy yazamiyciimm gidip az spor yapayım ben

Himm tamam o zaman. Ben de 12 si gibi alınır diye düşünmüştüm.
Bu arada cezami 20454. Sayfada yaptigimj belirtmisim
Aslında 12-14’ü arası ölçüleri alsam daha iyi olur.Malum bayram var.
Örtmenim 20455 ve sonrasından sorumluyuz diye 20455’ten öncesine çalışmadım

Emziriyorken su içmeyi hiç unutma canım.bol bol su içmelisin.
Su içmeyi hatırlatan aplikasyonlardan var ,onlardan yükle telefonuna.
Yada kızını her emzirme sonrası bir bardak su içme alışkanlığı edin.sütle su gitti su gelsin diye düşün.

Selam kızlar ben bugün kep ve cübbemi aldım cübbeler ne kadar büyük oluyormuş S beden aldım yarın da sınav sonuçlarım açıklanıyor heyecanlı bir hafta oluyor benim için birazcık

Canım saatlerini de yazar mısın yediklerinin Suyu şakın ihmal etme, ben 3 lt içerim her ZAman mutlakaEmzirirken ateş basmıyor mu sana da, sen de suya bas
seviyorum seni ❤❤❤
Ben de seni canım rakibeciğim,iyi ki varsın
Selam kızlar ben bugün kep ve cübbemi aldım cübbeler ne kadar büyük oluyormuş S beden aldım yarın da sınav sonuçlarım açıklanıyor heyecanlı bir hafta oluyor benim için birazcık
Ayy ne güzel telaşlarTebrik ederim canım, sonuçlar da iyi gelir inşallah

Çok teşekkür ederim canım inşallah :)

Canım nişan telaşı var birde bugün hastaneyle uğraştım.Miyom için kontrolüm vardı.Onları hallettim.
Açıkcası girip yazmaya çalışıyorum ama yeni arkadaşlarla tanışıp kaynaşamadım daha.Onun için mesaj sayım eksiktir.Daha aktif olacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…