Canım su miktarı inan o kadar önemli ki.Ramazanda zor geliyordur ama su içeceksin ki vücudun tıkır tıkır işlesin ve kalorileri yaksın.
Bayrama bu tempoyla gidersen neden olmasın canım.Sporu da arttırırsan verdiğin kilodan daha sıkı görünebilirsin.
Himm tamam o zaman. Ben de 12 si gibi alınır diye düşünmüştüm.İlk sayfa çok kalabalık ve düzensiz olduğu için şimdilik kaldırdım ama bende ölçüleniz duruyor. Haziran 13-15 arası bir aylık yeniden ölçü isteyip ilk satfaya ekleyeceğim canım.
Haklısın canım ama suan acıkıyorum yemeyince yarından itibaren azaltarak bırakıcam umarımMenün şimdilik güzel canım.İlerleyen dönemlerde ekmeğin azalt iyice.Ekmek az bile yenilse inan şişkinlik yapıyor ve çabuk acıktırıyor.Ekmek yerine çiğ kuru yemiş koy daha çok tutar.Ekmeksiz yapamayanlardanım dersen bir dilim te yanında 3-4 ceviz ye daha iyi olur.
Ayy duyunca bile ağzım sulanıyor benimAllahtan esim de et ve patlican sevmez ☺
Kiloda eziyorum derkenAdimsayari takmayi unutuyorum canim disari cikarken, telinkine de guvenmiyorum. Saat olarak dersen her gun mutlaka en az bir saat yürüyorum ama tabi sultancimm beni ezer sporda
Neyse ben de onu kiloda eziyorum, biz ezisip buzusup gidiyoruz rakibecigimle mutluyuz biz
Cezayi yapmadın diye bana dediysen ben gecen hafta carsamba yapmistim canim onu, seni de etiketlemistim ama gözünden kaçmış sanırım.
önce konuşayım sonra icra ederim cancağızımHayir yani boyle konusuyon konusuyon icraatta bisey bisey hatun
Ayy duyunca bile ağzım sulanıyor benim
Kiloda eziyorum derken
önce konuşayım sonra icra ederim cancağızım
Pek ettiğini görmedim, anca konusuyorsunAyy duyunca bile ağzım sulanıyor benim
Kiloda eziyorum derken
önce konuşayım sonra icra ederim cancağızım
Ben de salata diyecektim ama az olabilir canım sanaesperenzaa kabak var elimde bununla yarın akşam ne pişirebilirim :) yemek yapsam soğanlı tavuk etli yada nasıl yapim
Lavinia görür gibi oldum sanki
Yicem seni esperenza, ben bi gecmise bakayim
Ayy ben de çok severim onupatlıcanı közde salata olarak seviyorum bende
ayy yazamiyciimm gidip az spor yapayım benPek ettiğini görmedim, anca konusuyorsun
Aslında 12-14’ü arası ölçüleri alsam daha iyi olur.Malum bayram var.Himm tamam o zaman. Ben de 12 si gibi alınır diye düşünmüştüm.
Bu arada cezami 20454. Sayfada yaptigimj belirtmisim
Emziriyorken su içmeyi hiç unutma canım.bol bol su içmelisin.Sabah
1 adet haş. Yumurta
Salatalık
5-6 Zeytin
1 dilim peynir
1 kızarmiş ekmek
Öğlen
7 kaşk etsiz sebze y.
3 kaşık yoğurt
Ara
10 adet çiğ fındık
Akşam
3 kaşık sebze yemeği
50 gram et döner
1 dilm ekmek
Ara
1 bardak laktozsuz süt
Su içmeyi hep unutuyorum
seviyorum seni ❤❤❤Ben de salata diyecektim ama az olabilir canım sanaEtki yapmadım hiç
Lavinia görür gibi oldum sankiRakibinden huy kapan yemeğine kaptan katarmış
Ayy ben de çok severim onu
ayy yazamiyciimm gidip az spor yapayım ben
Inşallah gönlüne göre bi iş bulursun çiğdoşumEvet canim ariyorum yavastan artik baslamam lazım kuzum
Canım saatlerini de yazar mısın yediklerininSabah
1 adet haş. Yumurta
Salatalık
5-6 Zeytin
1 dilim peynir
1 kızarmiş ekmek
Öğlen
7 kaşk etsiz sebze y.
3 kaşık yoğurt
Ara
10 adet çiğ fındık
Akşam
3 kaşık sebze yemeği
50 gram et döner
1 dilm ekmek
Ara
1 bardak laktozsuz süt
Su içmeyi hep unutuyorum
Ben de seniseviyorum seni ❤❤❤
Ayy ne güzel telaşlarSelam kızlar ben bugün kep ve cübbemi aldım cübbeler ne kadar büyük oluyormuş S beden aldımyarın da sınav sonuçlarım açıklanıyor heyecanlı bir hafta oluyor benim için birazcık
Canım saatlerini de yazar mısın yediklerininSuyu şakın ihmal etme, ben 3 lt içerim her ZAman mutlaka Emzirirken ateş basmıyor mu sana da, sen de suya bas
Ben de senicanım rakibeciğim,iyi ki varsın
Ayy ne güzel telaşlarTebrik ederim canım, sonuçlar da iyi gelir inşallah
Canım nişan telaşı var birde bugün hastaneyle uğraştım.Miyom için kontrolüm vardı.Onları hallettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?