Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aleyküm selam canım , nasılsın
Menü
İftar
Kapuska
Cacık
YEsillik
Peynir
2800 su
300 bitki çayı
Sutlu kahve
esperenzaa @yolcukardelen
Afiyet olsun cancağızım, çiğlöfte de ne güzel olur yavv
Bir çiğ köfte
Bir hurma
Unutmuşum yazmayı ☺

Merhaba kızlar kusura bakmayın sizi habersiz bıraktım
canım hoşgeldin, nasılsın? Problemlerin çözülmüştür inşallah

Yine eşimle sorunlar yaşadık 10 yıldır bu evlilikte bu kadar ciddi sorunlar yaşamamistik ama bu sefer çok farklı çok ciddiydi. bu ramazan arefesinde böyle bişey olması çok uzdu beni. ramazanın ilk 2-3 günü hariç hergünum berbat geçti malesef iftarda sahurda hiç bişey anlamadım.
Eşim bana karşı hataları oldu onu asla affetmiycem ve şuan elimi kolumu bağlayan çocuklarım onlar olmasaydı 1 saniye bile durmaz çeker giderdim

NOT. sinirden telefonu parçaladım bi süredir telefonsuzdum
Buraya da giremiyordum çocukların tabletlerinden girmeye çalıştım ama yazamiyordum (bozuktu doğru düzgün çalışmiyordu)
Esim tek aldi ben kabul etmedim
Malesef alma gucumde yoktu sağolsun bi arkadaştan rica ettim ödünç olarak ayarladı dün

Ruzgarim yeter hatunummm dogum gunusu cocuguyum bugun gelemeyrumm

14.00 klasik kahvaltı 1 dilim ekmek
18.00 tam buğday sandviç ekmeğine domates peynir kaşar salam biber hepsinden az az, büyük ayran
20.00 1 avuç kara üzüm

1.5 lt su 3 saat gezinti yürüyüş

Hoş buldum canım.
Şimdilik idare daha düzelmiş değil artık eskisi gibi de olacağını sanmıyorum
Canım benim problemin ne olduğunu bilmiyorum ama dediğin gibi sıkıntı her zaman oluyor: ( sen eşini seviyorsan eğer kurtarmaya çalış, çocuklar için de olsa bir arada olmak yorar seni: ( rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah

14.00 klasik kahvaltı 1 dilim ekmek
18.00 tam buğday sandviç ekmeğine domates peynir kaşar salam biber hepsinden az az, büyük ayran
20.00 1 avuç kara üzüm

1.5 lt su 3 saat gezinti yürüyüş
canım ekmek akşam olmamış: ( aslında biliyorsun ne yiyip ne içeceğini ama neden böyle düzensiz oldu ki menün: (

Canım ne denir bilmiyorum Allah yardımcın olsun.Önünüzdeki zorlukları kaldırsın mevlam.

Allah kolaylık versin canım sahursuNoruç zorluyordur.
Çok güzel adım ve su miktarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…