Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

S smygnc mesaj sayısı 39 ama çoğu mesaj cuma gününe ait canım.
dünkü menün yok
spor:
8000 adım : 120 puan 01.06.2018
9000 adım : 135 puan 01.06.2018
1 saat ev işi = 20 puan, 4000 adım = 60 puan toplam:60 puan
sporların iyi ama eski spor puanların yok
nişan telaşından olduğunu biliyorum tatlım

ayy halbuki cgdmk ile biz nasıl sessiz hatunlarız
Şimdi ikisini de ben kazanırsam bamya pişiyor ocakta ona göre
Baş baş cezaları çiğdema
Bi daha mı gelicez dünyaya

asilsoy menü eskiğin yok canım
mesaj sayın:46
sporlar:
Egzersiz 130 adet ; 78 puan
1500 adım;22.5 puan

65 adet ( kol bacak hareketleri ve mekik) : 195 puan
1300 adım: 19.5 puan cumartesi
Ev işi puanı; 60 Pazar
spor: 2 saatten fazla yürüyüş
9595 adım= 143 puan

canım adımları hesaplarken küsuratlı olarak hesaplayabilirsin. attığın adımlar boşa gitmesin
kabızlıkla ilgili olarak da dediğin gibi doktora görünsen sanki iyi olacak. su miktarın arttı, beslenmen düzene gir, hareketin arttı, üstelik regl dönemindesin bağırsaklarının iyi çalışması gerekirken neden kabızlık sorunu yaşıyorsun ben de tahmin edemiyorum artık.

Allahtan esim de et ve patlican sevmez ☺

Adimsayari takmayi unutuyorum canim disari cikarken, telinkine de guvenmiyorum. Saat olarak dersen her gun mutlaka en az bir saat yürüyorum ama tabi sultancimm beni ezer sporda
Neyse ben de onu kiloda eziyorum, biz ezisip buzusup gidiyoruz rakibecigimle mutluyuz biz
Cezayi yapmadın diye bana dediysen ben gecen hafta carsamba yapmistim canim onu, seni de etiketlemistim ama gözünden kaçmış sanırım.

becezey son dönemlerde motivasyon kaybın çok oldu canım, ve izne de ayrılacaksın inşallah izin dönemini en az hasarla atlatıp dönersin tekrar. Motivasyonunu tekrar bulduğunda harika işler çıkaracağını sen de biliyorsun.Aile ziyareti dönüşü menülerinle tekrar bekleriz canım.

Mesaj sayısı 35
Spor.
Cumartesi 45 dk eliptik 180 puan
45 dakika tempolu yürüyüş ama ceza olduğu için yarışmaya dahil değil.

Spora nasıl zaman ayırıcam hiçbir fikrim yok bebişim uyurken ya yemek yapıyorum ya ütü ya temizlik

ysmozgn mesaj sayısı 22. katılımın çok az canım.
Yeni üyeleri yarışma listesine alabilmek için katılım, spor ve menü paylaşımını da göz önünde bulunduruyorum.
Menüler düzenli değil, yazılmayan menüler var
30 dakikalık yürüyüş var. başkaca spor yok.
Dişli rakip arıyordun tatlım , son anda rakibin olan medgic26 sadece attığı adımlarla bile seni sporda yeniyor haberin olsun.
Bir de sen takımı birinci yapacaktın , azıcık icraata geçsen de şu vaadini uygulamaya döksen diyorum.

Ayyy evet canım mezuniyet hazırlıkları elbise ayakkabı iç çamaşırı bi ton şey aldım bugün de önce Pazara gittim sebze aldım sonra okula geldim kep ve cübbe aldım :) hep bir şeyler çıkıyor bu hafta yarın ve perşembe evdeyim şükür cuma kuaföre gidicem cumartesi mezuniyet zaten :)) koşturmalı bir hafta

Ellerine sağlık. Tamam tüm adımları hesaplarım
Normalde midemi bozmam gerek bu süreçte ama oda olmadı. İyice korkmaya başladım o yüzden doktora gidip bir fikir alayım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…