- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
ayy halbukicgdmk al bi geveze daha mesaj sayın şaşıracaksın ama +50
eksik menü yok
spor attığın adımı bile yazmamışsın
@yolcukardelen bas cezayı diyeceğim de kimin daha çok kilo vereceğini kestiremiyorum. iyisi mi biriniz sporda diğeriniz kilo yüzdesinde kazansın karşılıklı cezalar verilsin de ortam şenlensin
bi ceza alacağım var ve hala tahsil edemedimbu hafta sonuna alacak verecek kalmasın aksi takdirde faiz işletirim
Allahtan esim de et ve patlican sevmez ☺He valla, nedir arkadaş bu tembelliklaf aramızda sıpalar uyuşa ben uyurdum ammaaa
ben patlıcanı etli severim diğer sebzelerde aramam pek ama bamya yemeği de etli güzelbi de eti severim.kız ben evlendikten sonra alıştım ete desem annemle didişirdim et koyma yemeklere diye
Adimsayari takmayi unutuyorum canim disari cikarken, telinkine de guvenmiyorum. Saat olarak dersen her gun mutlaka en az bir saat yürüyorum ama tabi sultancimm beni ezer spordacgdmk al bi geveze daha mesaj sayın şaşıracaksın ama +50
eksik menü yok
spor attığın adımı bile yazmamışsın
@yolcukardelen bas cezayı diyeceğim de kimin daha çok kilo vereceğini kestiremiyorum. iyisi mi biriniz sporda diğeriniz kilo yüzdesinde kazansın karşılıklı cezalar verilsin de ortam şenlensin
bi ceza alacağım var ve hala tahsil edemedimbu hafta sonuna alacak verecek kalmasın aksi takdirde faiz işletirim
Hayir yani boyle konusuyon konusuyon icraatta bisey bisey hatunayy halbuki cgdmk ile biz nasıl sessiz hatunlarız
Şimdi ikisini de ben kazanırsambamya pişiyor ocakta ona göre
Baş baş cezaları çiğdema
Bi daha mı gelicez dünyaya
Evet canim ariyorum yavastan artik baslamam lazım kuzumKız iş mi ariyosun sen
Beynim yandı
Şu anda cozur cızır sesler çıkarıyor
Dönerim birazdan haydin selametlen
Y yenibirnur menü eksiğin yok canım
mesaj sayısı 29 cumaya mezuniyet hazırlıklarından sanırım katılımın az gibi tatlım.
Cumartesi
15000 adım - 225 puan
Pazar
8000 adım = 120 puan
Pazartesi
10000 adım - 150 puan
asilsoy menü eskiğin yok canım
mesaj sayın:46
sporlar:
Egzersiz 130 adet ; 78 puan
1500 adım;22.5 puan
65 adet ( kol bacak hareketleri ve mekik) : 195 puan
1300 adım: 19.5 puan cumartesi
Ev işi puanı; 60 Pazar
spor: 2 saatten fazla yürüyüş
9595 adım= 143 puan
canım adımları hesaplarken küsuratlı olarak hesaplayabilirsin. attığın adımlar boşa gitmesin
kabızlıkla ilgili olarak da dediğin gibi doktora görünsen sanki iyi olacak. su miktarın arttı, beslenmen düzene gir, hareketin arttı, üstelik regl dönemindesin bağırsaklarının iyi çalışması gerekirken neden kabızlık sorunu yaşıyorsun ben de tahmin edemiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?