Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İştahın toksa zorla yumurta falan Yenal, miden uyandın canım ya da salatalık falan
Yedim canım :)
Ben de suracikta durayim, bu didiklemeleri okuması güzel oluyor
Aynen güzel oluyor ama kendi didiklememden korkuyorum
Beynim yandı
Şu anda cozur cızır sesler çıkarıyor
Dönerim birazdan haydin selametlen
İyi dayandın valla kaptan zor oluyor bu profil kontrolü

@Lavinia12345 cumadan bugüne 17 mesajın var ve bunlardan 9'u cuma gününe ait. katılımın çok düştü. takıma uğramıyorsun desem yeridir. eksik menün var ve menü olmadığında hepimiz biliyoruz ki kaçamak dolu olduğu için menü yazılmıyor. menülerin kaçamaklarla dolu, cuma tartı bildirimlerin iki defa aksadı.pazartesiye 500 gram artı ile geldin korkarım bu cumaya artı geleceksin diye hissediyorum.
takıma yazmıyorsun ama BDV'ye yazıyorsun canım. Bu böyle olmuyor. takıma verdiğin sözleri tutmanı ve bir an önce silkelenip kendine gelmeni istiyorum.
spor olarak 3.000 adım 45 puan haricinde yok.
Kendine emeklerine ve bizim emeklerimize yazık etme ve bir an önce kararlı bir şekilde dön .

Bugün dışardayım canım o yüzden aktif olamıyorum ama diyete spora devam rakibşm kaç adım attı bilmiyoum ama ben sabah 2 saat kardiyo yaptım salonda

bahar2701 canım katılımın az, 19 mesajın var sadece.
yeni olduğun için kaçamaklı menülerin var tatlım, zamanla daha da iyi olacak inanıyorum ama biraz daha aktif olabilsen iyi olur.
cumartesi: 8.000 adım 120 puan haricinde sporun yok tatlım.
sadece okuma canım, gördüğün menülere bildiğin kadarı ile yorum yap ki takımla kaynaş bizler de seni daha iyi tanıyalım. inan buranın sana sağlayacağı motivasyona sen bile inanamayacaksın.

Bugün dışardayım canım o yüzden aktif olamıyorum ama diyete spora devam rakibşm kaç adım attı bilmiyoum ama ben sabah 2 saat kardiyo yaptım salonda
sporun harikaymış
rakibin hergün minimum 10.bin adım atar. doktor çok zorlayıcı sporlara izin vermediği için daha fazlasını yapmıyor ki daha önce hastanelik olana kadar spor yapmışlığı var
Şimdi bildiğim kadarı ile doktor belli dozda spora izin verdi.

Benimde yeni sezeryanlı olduğum için bölgesel çalışamıyorum o yüzden bu göbek gitmedi ya

Benimde yeni sezeryanlı olduğum için bölgesel çalışamıyorum o yüzden bu göbek gitmedi ya
O göbek bir miktar bende de kaldı
Dikişlerini hiç zorlama bence.Zayıfladıkça zaten bir nebze küçülüyor göbek ,ilerleyen zamanlarda göbek için bölgesel soor yapabilirsin

Kahvaltı: haşlanmış yumurta ,peynir,zeytin
Maydanoz,roka,domates
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara: kahve bir adet hurma içind bitter (ufak kare)
Öğle : yok.
Akşam : köfte , salata ,ayran düşünüyorum

Bana ne ben görmedim cezayı yaptığınıBen görene kadar tekrar tekrar yap canım
Ben de suracikta durayim, bu didiklemeleri okuması güzel oluyor
Tabi tuzun kuru olunca,köşeden çekirdek çitleyerek izlemesi güzel oluyor değil mi?
Tünaydınnn. Diyetisyenime tartı sonucumu attım çok beğendi. Bugün yeni listemi vericek
maşallah canım spor için de acele etme bence
kARŞILIKSIZ İYİLİKLERİN İİÇİN KENDİ ADIMA MİNNETTARIM
Minnettar olma cüvcivim su iç ,spor yap

Yicem seni esperenza, ben bi gecmise bakayim

inş canım su içmem lazım bu akşam farkındayım :) bayrama kadar 57 ,50 olma şansım var mı sence

inş canım su içmem lazım bu akşam farkındayım :) bayrama kadar 57 ,50 olma şansım var mı sence
Canım su miktarı inan o kadar önemli ki.Ramazanda zor geliyordur ama su içeceksin ki vücudun tıkır tıkır işlesin ve kalorileri yaksın.
Bayrama bu tempoyla gidersen neden olmasın canım.Sporu da arttırırsan verdiğin kilodan daha sıkı görünebilirsin.

Kahvaltı: haşlanmış yumurta ,peynir,zeytin
Maydanoz,roka,domates
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara: kahve bir adet hurma içind bitter (ufak kare)
Öğle : yok.
Akşam : köfte , salata ,ayran düşünüyorum
Menün şimdilik güzel canım.İlerleyen dönemlerde ekmeğin azalt iyice.Ekmek az bile yenilse inan şişkinlik yapıyor ve çabuk acıktırıyor.Ekmek yerine çiğ kuru yemiş koy daha çok tutar.Ekmeksiz yapamayanlardanım dersen bir dilim te yanında 3-4 ceviz ye daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…