- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Yedim canım :)İştahın toksa zorla yumurta falan Yenal, miden uyandın canım ya da salatalık falan
Aynen güzel oluyor ama kendi didiklememden korkuyorumBen de suracikta durayim, bu didiklemeleri okuması güzel oluyor
İyi dayandın valla kaptan zor oluyor bu profil kontrolüBeynim yandı
Şu anda cozur cızır sesler çıkarıyor
Dönerim birazdan haydin selametlen
ysmozgn mesaj sayısı 22. katılımın çok az canım.
Yeni üyeleri yarışma listesine alabilmek için katılım, spor ve menü paylaşımını da göz önünde bulunduruyorum.
Menüler düzenli değil, yazılmayan menüler var
30 dakikalık yürüyüş var. başkaca spor yok.
Dişli rakip arıyordun tatlım , son anda rakibin olanmedgic26 sadece attığı adımlarla bile seni sporda yeniyor haberin olsun.
Bir de sen takımı birinci yapacaktın , azıcık icraata geçsen de şu vaadini uygulamaya döksen diyorum.
bekle sana da sıra gelecekYedim canım :)
Aynen güzel oluyor ama kendi didiklememden korkuyorum
İyi dayandın valla kaptan zor oluyor bu profil kontrolü
Hatuncum sen dersinde olmazmi :) yalnız rakibimi tanımam lazimona göre savas acicam hehehe
sporun harikaymışBugün dışardayım canım o yüzden aktif olamıyorum ama diyete spora devam rakibşm kaç adım attı bilmiyoum ama ben sabah 2 saat kardiyo yaptım salonda
sporun harikaymış
rakibin hergün minimum 10.bin adım atar. doktor çok zorlayıcı sporlara izin vermediği için daha fazlasını yapmıyor ki daha önce hastanelik olana kadar spor yapmışlığı var
Şimdi bildiğim kadarı ile doktor belli dozda spora izin verdi.
O göbek bir miktar bende de kaldıBenimde yeni sezeryanlı olduğum için bölgesel çalışamıyorum o yüzden bu göbek gitmedi ya
Yemek yap canım sen.Sahurda yemediğin için yediklerin az canım.Kabak sakatası da olabilirdi ama sana az olur.esperenzaa kabak var elimde bununla yarın akşam ne pişirebilirim :) yemek yapsam soğanlı tavuk etli yada nasıl yapim
Bana ne ben görmedim cezayı yaptığınıAdimsayari takmayi unutuyorum canim disari cikarken, telinkine de guvenmiyorum. Saat olarak dersen her gun mutlaka en az bir saat yürüyorum ama tabi sultancimm beni ezer sporda
Neyse ben de onu kiloda eziyorum, biz ezisip buzusup gidiyoruz rakibecigimle mutluyuz biz
Cezayi yapmadın diye bana dediysen ben gecen hafta carsamba yapmistim canim onu, seni de etiketlemistim ama gözünden kaçmış sanırım.
Tabi tuzun kuru olunca,köşeden çekirdek çitleyerek izlemesi güzel oluyor değil mi?Ben de suracikta durayim, bu didiklemeleri okuması güzel oluyor
maşallah canımTünaydınnn. Diyetisyenime tartı sonucumu attım çok beğendi. Bugün yeni listemi vericek
Minnettar olma cüvcivim su iç ,spor yapkARŞILIKSIZ İYİLİKLERİN İİÇİN KENDİ ADIMA MİNNETTARIM
Bana ne ben görmedim cezayı yaptığınıBen görene kadar tekrar tekrar yap canım
Tabi tuzun kuru olunca,köşeden çekirdek çitleyerek izlemesi güzel oluyor değil mi?
maşallah canımspor için de acele etme bence
Minnettar olma cüvcivim su iç ,spor yap
Bana ne ben görmedim cezayı yaptığınıBen görene kadar tekrar tekrar yap canım
Tabi tuzun kuru olunca,köşeden çekirdek çitleyerek izlemesi güzel oluyor değil mi?
maşallah canımspor için de acele etme bence
Minnettar olma cüvcivim su iç ,spor yap
İlk sayfa çok kalabalık ve düzensiz olduğu için şimdilik kaldırdım ama bende ölçüleniz duruyor. Haziran 13-15 arası bir aylık yeniden ölçü isteyip ilk satfaya ekleyeceğim canım.esperenzaa cim ilk sayfaya baktım bi yine de, olculer kaldirilmis. Artık ölçü almicak miyiz
Canım su miktarı inan o kadar önemli ki.Ramazanda zor geliyordur ama su içeceksin ki vücudun tıkır tıkır işlesin ve kalorileri yaksın.inş canım su içmem lazım bu akşam farkındayım :) bayrama kadar 57 ,50 olma şansım var mı sence
Menün şimdilik güzel canım.İlerleyen dönemlerde ekmeğin azalt iyice.Ekmek az bile yenilse inan şişkinlik yapıyor ve çabuk acıktırıyor.Ekmek yerine çiğ kuru yemiş koy daha çok tutar.Ekmeksiz yapamayanlardanım dersen bir dilim te yanında 3-4 ceviz ye daha iyi olur.Kahvaltı: haşlanmış yumurta ,peynir,zeytin
Maydanoz,roka,domates
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara: kahve bir adet hurma içind bitter (ufak kare)
Öğle : yok.
Akşam : köfte , salata ,ayran düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?