Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Amin canım inşallah..
gerçekten çok yoruldum artık
Tabiki sorunlar olabiliyor ama bizde artık sureklı olmaya başladı ve bizi bu duruma sokan eşimin inatçı dik kafalı ve benimde onunla aynı huyda olması Ve Bu sefer sorun daha farklı
çocuklar için inşalla hherşey yoluna girer diye umut ediyorum

Nerdesin hatuncum sen??? Bende pek gelemedim karisti yine durumlar bugunde aklima dustun seviliyorsun ahsenim ❤❤❤

Geç oldu ama geldim canım telefonla ilgili sıkıntılar oldu.
Bende seni seviyorum güzel arkadaşım..

Canım ne denir bilmiyorum Allah yardımcın olsun.Önünüzdeki zorlukları kaldırsın mevlam.

Amin canım.. duanın gücüne sığınarak Allahtan herseyin hayirlisini diliyorum başka bişey diyemiyorum

Menü
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim hindi füme eti
1 dilim hellim peyniri
İftar
1 tabak kabak biber fırında
Yoğurt 1 kase
Beyaz peynir
Ara
1 küçük armut
3 ahududu
2 kiraz
1 çilek
1 soda
Su 2 lt
Spor 13000 adım-195 puan

esperenzaa canımm ne güzel böyle uğraşmışsın herkes için yazmışsın gerçekten ellerine sağlık
Rica ederim canım
Selam kızlar ben bugün kep ve cübbemi aldım cübbeler ne kadar büyük oluyormuş S beden aldım yarın da sınav sonuçlarım açıklanıyor heyecanlı bir hafta oluyor benim için birazcık
Sonuçların inşallah çok iyi olur canım. Okul mezun olurken S beden mutluluğu yaşatmış
Afiyet olsun canım,adımların bugün azalmış
Profillerinizi boş yere didik didik etmedimRegl de bitti bitiyor dön artık güzel menü ve tatlı sohbetinle canım

Nişan telaşını biliyorum canım
Sağlık kontrollerin inşallah iyi geçmiştir canım.
Kahvalti yok :
Oglen kofte ekmek ayran
Ara: 3 hurma
Aksam: kuru fasulye salata
Su 4 litre
Spor 10000 adim: 150 puan
@fitcivciv
esperenzaa
Ekmek de Allah bilir yarım ekmektir akşam da kuru yemişsin bugün çok karbonhşdrat almışsın canım.Tartıda artı görmemek için yarın akşam milli yemeğimiz kabak salata tavsiye ederim
45 dk spor cezan var bu arada
Aç aç sa
Ama kucuktu urfada Ramazan da disarida yiyebilecegim pek alternatif yoktu. Ekmek iki dilim ancadir
2 dilim değildir yarım ekmektir o
Menü
İftar
Kapuska
Cacık
YEsillik
Peynir
2800 su
300 bitki çayı
Sutlu kahve
esperenzaa @yolcukardelen
En beğendiğim menülerden birisi

Ekmek görünce hoşuma gitmiyor ☺
Ekmek görünce ben kutsal su görmüş şeytan gibi oluyorum
Bölgesel egzersizlerin puanını takıma sorarak değiştirdim, yazmıştım da sonra görmedin canım sanırım.hesapladıkların kalsın .bundan sonrakileri dakika olarak yapmaya çalış tatlım.

Canımmm ahsenim datlum kıymatlum.Çok çok merak etmiştim seni.Buraya dönebilecek kadar iyi olduğuna sevindim canım.Böyle durumlarda ne denir ki bilemedim.Allah eşini ıslah etsin ,sana da hayırlı bir çıkış yolu nasip etsin.Yaşadıkların zordur tahmin edebiliyorum.Olayların içeriğini bilemesem de bir süredir tekrarlanan sorunlar diye tahmin ediyorum.Sen güçlü kadın,güçlü annesin unutma.Sakın bırakma kendini.
Çook öpüyorummm seni,sımsıkı sarılıyorum tatlım

14.00 klasik kahvaltı 1 dilim ekmek
18.00 tam buğday sandviç ekmeğine domates peynir kaşar salam biber hepsinden az az, büyük ayran
20.00 1 avuç kara üzüm

1.5 lt su 3 saat gezinti yürüyüş
Canımm bildiğin üzere akşam öğünün olmamış ama sanırım senin motivasyon anlamında sıkıntıların var ve burada olmaya devam et.zamanla daha da iyi olur.
Bir de yaklaşan sınav,belirsizlik,gelecek kaygısı vs seni umutsuzluğa sokuyor sanırım doğal olarak bu da uyku düzeninden yeme içme alışkanlıklarına kadar herşeyi etkiliyor haliyle.
Tüm sıkıntılarını yiyerek anlık mutluluklarla geçiştirmeye mi çalışıyorsun acaba?Hayatında olan aksaklıkları düzeltecek yegane kişi de sensin canım.Bir yerden başla düzeltmeye çabala.
Geçiyor canım bu günler .Yeterki direnecek gücün içinde olduğunu farkına varıp pes etme

esperenzaa canım bu ev işinin içine yemek yapmak falan da dahil mi?
Ev işine dahil değil bence olmamalı
Ev işinden nefret eden ben, yemek yapmayı çok sevdiğimden midir nedir ,ev işinden saymıyorum canım:))
Takım olarak sayılsın derseniz o başk
Afiyet olsun canım:) Sen de hellimi çok seviyorsun galiba.Ben de bayılırım

pes etmekle etmemek arasındayım sürekli ite kaka gidiyorum. benim için ideal olan hayalimdeki insan aynaya baktığımda gördüğüm değil. moralim çok bozuk aslında onu ört bas etmek için sürekli hayal kuruyorum dizi film izliyorum kendimi çok yalnız hissediyorum

Canım garip gelecek ama farkındayım. Bir çeşit kaçış sendromundasın .Ben de okuldan mezun olduktan bir süre sonra aynı senin gibiydim.Ben de o dönemimi uyuyarak ört bas etmeye çalışıyordum. Yalnızlığımdan şikayet edip,herkesten kaçıyordum.Geceleri iç sesimi susturabilmek için ya uyuyordum yada internette takılıyordum.
Aynaya bakmak bile istemiyordum.Bir gün dank etti,önce kendimi sokağa attım,sonra arkadaşlarımı aramaya ve içinde bulunduğum durumdan çıkmak için çabalamaya çalıştım.
İşe yaradığımı hissetmek için sevdiğim ve yapabildiğim işleri yaptım.
Biraz silkelen tatlım ,inan geçiyor sadece çabalaman gerek.

canım arkadaşdan yana pek şansım yok ..
yok gitmedi geldi önce güzel bi spa keyfi yapiciğim sonra doğru kuaföre saçlarımı boyatıcam (kapalıyım ama kendime boyatıyorum ) sonra kulak ve burun deldirmeye ordan da hint kınacısına ..

Sevdiğin ilgi duyduğun bir hobin varsa onun için kurslara katılabilirsin ,biraz sosyalleşirsin,yeni arkadaşlıklar kurabilirsin.
Spa ve kendin için kendine bakım yaptırmak sana iyi gelir.Ne renge boyatacaksın canumm:))
Burun deldireceğin yeri de iyi seç canım.Biraz sıkıntılı olabiliyor.Benim de yıllar yıllar önce burnumu deldirmişliğim varBende bir sorun olmadı ama bir arkadaşım çok sıkıntı çekti.Evlendiğimden beri hızma takmadığım için delik kapandı tabi ama belli brlirsiz bi izi var hâlâ.

hobim var canım ama kurs 3 4 hafta kadar tatile girdi. orda birkaç arkadaş edindim ama yaşları benden büyük renge karar vermedim daha kuaförle konuşup öyle yapayım diyorum :) burun deldirme işini de nerde yaptıracağımı bilmiyorum ya çok iyi araştırmak lazım onu bir an evvel deldireyim kurs açılana kadar atlatayım diyorum bi de kilo iyi verebilirsem başını döndürmek istediğim biri olabilir oralarda

Üsküdar musiki cemiyetinde mi edindin arkadaşı
Canım o zaman spora ağırlık ver.Spora gidiyordun (madem 3-4 hafta zamanın var )spora tekrar yoğunlaş.Spor hem seni daha dinç kılar hem de bolbol mutluluk hormonu salgılatır.1 hafta düzenli tempolu spor bile seni kendine getirir.
Daha önce iyi kilo vermişliğin var şimdi neden tekrar yapamayasın.
Bir bakmışsın başının dönmesini istediğin kişi pervane olmuş etrafında dönüyor

orası değil ama 7den70e insanlar var :) spor salonuyla ilgili ufak bir pürüz var bakalım halledebilirsem iyi olur aslında. canım özelden bir link atsam bir yer buldum burun deldirmek için. göz boyaması da olabilir tabi internet sitesi ama gidip orda da görüşürüm bi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…