İyi geceler canım ☺Iyiyim ama galiba uyuyorum :) gorusuruz canim
Canım benim problemin ne olduğunu bilmiyorum ama dediğin gibi sıkıntı her zaman oluyor: ( sen eşini seviyorsan eğer kurtarmaya çalış, çocuklar için de olsa bir arada olmak yorar seni: ( rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Nerdesin hatuncum sen??? Bende pek gelemedim karisti yine durumlar bugunde aklima dustun seviliyorsun ahsenim ❤❤❤
Canım ne denir bilmiyorum Allah yardımcın olsun.Önünüzdeki zorlukları kaldırsın mevlam.
Amin canım.Alışkınım sahursuz tutmaya açlık değilde susuzluk zorluyorAllah kolaylık versin canım sahursuNoruç zorluyordur.
Çok güzel adım ve su miktarın.
Rica ederim canımesperenzaa canımm ne güzel böyle uğraşmışsın herkes için yazmışsın gerçekten ellerine sağlık
Sonuçların inşallah çok iyi olur canım. Okul mezun olurken S beden mutluluğu yaşatmışSelam kızlar ben bugün kep ve cübbemi aldım cübbeler ne kadar büyük oluyormuş S beden aldımyarın da sınav sonuçlarım açıklanıyor heyecanlı bir hafta oluyor benim için birazcık
Afiyet olsun canım,adımların bugün azalmışDünkü menümü yazayım
Sahur : 1 sb su
İftar
1/2 kase çorba
1 adet karnıyarık (fırında kızartılmadan)
Salata
Ayran
1 avuç içi pide
Ara
10 kiraz
1 kayısı
2 lt su,1 kupa kayısılı form
5000 adım :15*5 = 75 puan
esperenzaa
Profillerinizi boş yere didik didik etmedimesperenzaa evet canimbenim aciklarimi guzel yakalamissin. masallah guzel calismissin :) yarindan itibaren silkelenip kendime geliyorum hemen. e okul islerimi daha yeni bitirdim. Bilgisayardan internetten böğg geldi. O yuzden ihmallerim olmustr canim.
Nişan telaşını biliyorum canımCanım nişan telaşı var birde bugün hastaneyle uğraştım.Miyom için kontrolüm vardı.Onları hallettim.
Açıkcası girip yazmaya çalışıyorum ama yeni arkadaşlarla tanışıp kaynaşamadım daha.Onun için mesaj sayım eksiktir.Daha aktif olacağım inşallah.
Ekmek de Allah bilir yarım ekmektirKahvalti yok :
Oglen kofte ekmek ayran
Ara: 3 hurma
Aksam: kuru fasulye salata
Su 4 litre
Spor 10000 adim: 150 puan
@fitcivciv
esperenzaa
2 dilim değildir yarım ekmektir oAma kucuktu urfada Ramazan da disarida yiyebilecegim pek alternatif yoktu. Ekmek iki dilim ancadir
En beğendiğim menülerden birisiMenü
İftar
Kapuska
Cacık
YEsillik
Peynir
2800 su
300 bitki çayı
Sutlu kahve
esperenzaa @yolcukardelen
Ekmek görünce ben kutsal su görmüş şeytan gibi oluyorumEkmek görünce hoşuma gitmiyor ☺
Bölgesel egzersizlerin puanını takıma sorarak değiştirdim, yazmıştım da sonra görmedin canım sanırım.hesapladıkların kalsın .bundan sonrakileri dakika olarak yapmaya çalış tatlım.Canım ben hatalı mı hesapladım acaba. Egzersiz adeti kaç puan ben daha önce baktığımda yanlış mı gördüm şimdi bulamıyorum. Sanırım hatalı topladım. Adet 3 puan olarak görmüştüm. Hatalıysa yularıdaki 195 puan yeniden hesaplanmalı.
Sabah; 1 yumurta, 2 domates , 4 salatalık, 5 zeytin
Ara: 4 kayısı
Öğlen; 5 kaşık taze fasulye, bir kase yoğurt.
Ara öğün; 2 kasıyı, 1 erik. 1 bardak form çayı
Akşm; 1 yumurta, 3 dikim salatalık,2 dilim domates, 2 adet içli köfte( kayınvalidemdeydim bu akşam böyle oldu)
Ara; 2 kayısı, 1 nektarı, 1 erik
1400 adım; 20
80 egzersiz kaç puan bilemedim??? Dk hesabı mı adet hesabı mı ?
Su; 1.7 litre civarında
Canımmm ahsenim datlum kıymatlum.Çok çok merak etmiştim seni.Buraya dönebilecek kadar iyi olduğuna sevindim canım.Böyle durumlarda ne denir ki bilemedim.Allah eşini ıslah etsin ,sana da hayırlı bir çıkış yolu nasip etsin.Yaşadıkların zordur tahmin edebiliyorum.Olayların içeriğini bilemesem de bir süredir tekrarlanan sorunlar diye tahmin ediyorum.Sen güçlü kadın,güçlü annesin unutma.Sakın bırakma kendini.Yine eşimle sorunlar yaşadık 10 yıldır bu evlilikte bu kadar ciddi sorunlar yaşamamistik ama bu sefer çok farklı çok ciddiydi. bu ramazan arefesinde böyle bişey olması çok uzdu beni. ramazanın ilk 2-3 günü hariç hergünum berbat geçti malesef iftarda sahurda hiç bişey anlamadım.
Eşim bana karşı hataları oldu onu asla affetmiycem ve şuan elimi kolumu bağlayan çocuklarım onlar olmasaydı 1 saniye bile durmaz çeker giderdim
NOT. sinirden telefonu parçaladım bi süredir telefonsuzdum
Buraya da giremiyordum çocukların tabletlerinden girmeye çalıştım ama yazamiyordum (bozuktu doğru düzgün çalışmiyordu)
Esim tek aldi ben kabul etmedim
Malesef alma gucumde yoktu sağolsun bi arkadaştan rica ettim ödünç olarak ayarladı dün
Canımm bildiğin üzere akşam öğünün olmamış ama sanırım senin motivasyon anlamında sıkıntıların var ve burada olmaya devam et.zamanla daha da iyi olur.14.00 klasik kahvaltı 1 dilim ekmek
18.00 tam buğday sandviç ekmeğine domates peynir kaşar salam biber hepsinden az az, büyük ayran
20.00 1 avuç kara üzüm
1.5 lt su 3 saat gezinti yürüyüş
Ev işine dahil değil bence olmamalıesperenzaa canım bu ev işinin içine yemek yapmak falan da dahil mi?
Afiyet olsun canım:) Sen de hellimi çok seviyorsun galiba.Ben de bayılırımMenü
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim hindi füme eti
1 dilim hellim peyniri
İftar
1 tabak kabak biber fırında
Yoğurt 1 kase
Beyaz peynir
Ara
1 küçük armut
3 ahududu
2 kiraz
1 çilek
1 soda
Su 2 lt
Spor 13000 adım-195 puan
pes etmekle etmemek arasındayım sürekli ite kaka gidiyorum. benim için ideal olan hayalimdeki insan aynaya baktığımda gördüğüm değil. moralim çok bozuk aslında onu ört bas etmek için sürekli hayal kuruyorum dizi film izliyorum kendimi çok yalnız hissediyorumCanımm bildiğin üzere akşam öğünün olmamış ama sanırım senin motivasyon anlamında sıkıntıların var ve burada olmaya devam et.zamanla daha da iyi olur.
Bir de yaklaşan sınav,belirsizlik,gelecek kaygısı vs seni umutsuzluğa sokuyor sanırım doğal olarak bu da uyku düzeninden yeme içme alışkanlıklarına kadar herşeyi etkiliyor haliyle.
Tüm sıkıntılarını yiyerek anlık mutluluklarla geçiştirmeye mi çalışıyorsun acaba?Hayatında olan aksaklıkları düzeltecek yegane kişi de sensin canım.Bir yerden başla düzeltmeye çabala.
Geçiyor canım bu günler .Yeterki direnecek gücün içinde olduğunu farkına varıp pes etme
Canım garip gelecek ama farkındayım. Bir çeşit kaçış sendromundasın .Ben de okuldan mezun olduktan bir süre sonra aynı senin gibiydim.Ben de o dönemimi uyuyarak ört bas etmeye çalışıyordum. Yalnızlığımdan şikayet edip,herkesten kaçıyordum.Geceleri iç sesimi susturabilmek için ya uyuyordum yada internette takılıyordum.pes etmekle etmemek arasındayım sürekli ite kaka gidiyorum. benim için ideal olan hayalimdeki insan aynaya baktığımda gördüğüm değil. moralim çok bozuk aslında onu ört bas etmek için sürekli hayal kuruyorum dizi film izliyorum kendimi çok yalnız hissediyorum
Gitti saçlarbazı imaj düşüncelerim var. ama regl olmayı bekliyorum onu bir atlatsam iyi olacak
canım arkadaşdan yana pek şansım yok ..Canım garip gelecek ama farkındayım. Bir çeşit kaçış sendromundasın .Ben de okuldan mezun olduktan bir süre sonra aynı senin gibiydim.Ben de o dönemimi uyuyarak ört bas etmeye çalışıyordum. Yalnızlığımdan şikayet edip,herkesten kaçıyordum.Geceleri iç sesimi susturabilmek için ya uyuyordum yada internette takılıyordum.
Aynaya bakmak bile istemiyordum.Bir gün dank etti,önce kendimi sokağa attım,sonra arkadaşlarımı aramaya ve içinde bulunduğum durumdan çıkmak için çabalamaya çalıştım.
İşe yaradığımı hissetmek için sevdiğim ve yapabildiğim işleri yaptım.
Biraz silkelen tatlım ,inan geçiyor sadece çabalaman gerek.
yok gitmedi geldiGitti saçlar
Sevdiğin ilgi duyduğun bir hobin varsa onun için kurslara katılabilirsin ,biraz sosyalleşirsin,yeni arkadaşlıklar kurabilirsin.canım arkadaşdan yana pek şansım yok ..
yok gitmedi geldiönce güzel bi spa keyfi yapiciğim sonra doğru kuaföre saçlarımı boyatıcam (kapalıyım ama kendime boyatıyorum ) sonra kulak ve burun deldirmeye ordan da hint kınacısına ..
hobim var canım ama kurs 3 4 hafta kadar tatile girdi. orda birkaç arkadaş edindim ama yaşları benden büyükSevdiğin ilgi duyduğun bir hobin varsa onun için kurslara katılabilirsin ,biraz sosyalleşirsin,yeni arkadaşlıklar kurabilirsin.
Spa ve kendin için kendine bakım yaptırmak sana iyi gelir.Ne renge boyatacaksın canumm:))
Burun deldireceğin yeri de iyi seç canım.Biraz sıkıntılı olabiliyor.Benim de yıllar yıllar önce burnumu deldirmişliğim varBende bir sorun olmadı ama bir arkadaşım çok sıkıntı çekti.Evlendiğimden beri hızma takmadığım için delik kapandı tabi ama belli brlirsiz bi izi var hâlâ.
Üsküdar musiki cemiyetinde mi edindin arkadaşıhobim var canım ama kurs 3 4 hafta kadar tatile girdi. orda birkaç arkadaş edindim ama yaşları benden büyükrenge karar vermedim daha kuaförle konuşup öyle yapayım diyorum :) burun deldirme işini de nerde yaptıracağımı bilmiyorum ya çok iyi araştırmak lazım onu bir an evvel deldireyim kurs açılana kadar atlatayım diyorum bi de kilo iyi verebilirsem başını döndürmek istediğim biri olabilir oralarda
Üsküdar musiki cemiyetinde mi edindin arkadaşı
Canım o zaman spora ağırlık ver.Spora gidiyordun (madem 3-4 hafta zamanın var )spora tekrar yoğunlaş.Spor hem seni daha dinç kılar hem de bolbol mutluluk hormonu salgılatır.1 hafta düzenli tempolu spor bile seni kendine getirir.
Daha önce iyi kilo vermişliğin var şimdi neden tekrar yapamayasın.
Bir bakmışsın başının dönmesini istediğin kişi pervane olmuş etrafında dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?