- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Devamını okuyunca esperenza yazmış zaten yazılması gerekeni en iyi şekildeyapamıyorum artık canım bıkkınlık geldi. git gide yemeklerden medet ummaya başladım. bunalımlar ağlama krizleri başladı.
burun deldirmek micanım arkadaşdan yana pek şansım yok ..
yok gitmedi geldiönce güzel bi spa keyfi yapiciğim sonra doğru kuaföre saçlarımı boyatıcam (kapalıyım ama kendime boyatıyorum ) sonra kulak ve burun deldirmeye ordan da hint kınacısına ..
Rica ederim canım
Sonuçların inşallah çok iyi olur canım. Okul mezun olurken S beden mutluluğu yaşatmış
Afiyet olsun canım,adımların bugün azalmış
Profillerinizi boş yere didik didik etmedimRegl de bitti bitiyor dön artık güzel menü ve tatlı sohbetinle canım
Bakayım şimdi linke canım.orası değil ama 7den70e insanlar var :) spor salonuyla ilgili ufak bir pürüz var bakalım halledebilirsem iyi olur aslında. canım özelden bir link atsam bir yer buldum burun deldirmek için. göz boyaması da olabilir tabi internet sitesi ama gidip orda da görüşürüm bi olmadı
sprey falan sıkıyorlarmışDevamını okuyunca esperenza yazmış zaten yazılması gerekeni en iyi şekildeBüyük sözü dinle canım
burun deldirmek mitırstım kız hiç dayanamam ben öyle şeylere
Ev işine dahil değil bence olmamalı
Ev işinden nefret eden ben, yemek yapmayı çok sevdiğimden midir nedir ,ev işinden saymıyorum canım:))
Takım olarak sayılsın derseniz o başk
Afiyet olsun canım:) Sen de hellimi çok seviyorsun galiba.Ben de bayılırım
gözü kara insansprey falan sıkıyorlarmışbende korkarım aslında ama bakalım istiyorum
bi sürü ameliyatlar olmuşum onu mu yaptıramayacağımgözü kara insanben her iki Doğuma da ağlayarak giren bi insan olduğumdan
gençken benim de deldirmişliğim varDevamını okuyunca esperenza yazmış zaten yazılması gerekeni en iyi şekildeBüyük sözü dinle canım
burun deldirmek mitırstım kız hiç dayanamam ben öyle şeylere
Yemek yapmaya üşenmem ama bulaşıkları makineye koymaya üşenirim.Biz neden kilo sorunu yaşıyoruz ,yemek yapmayı ve yemeyi sevdiğimiz içinesperenzaa bence de sayılmamalı da bugün aklıma geldi ayakta olunca falan dahil mi acaba diye Ben de çok severim yemek yapmayı
Peynir benim de vazgeçilmezimdir.Peynir sevmeyeni anlamam zatenEvet bayılıyorum hellim peynirine :) farkettiyseniz ben çok peynir yerim, nerdeyse her öğünümde az da olsa peynir yiyorum zaten :))
Menüne tek yorumum oryantal en sevdiğimKahvaltı 11 gibi
Lorlu omlet her zamanki gibi
Zeytin marul az da tahin pekmezle ekmek
Su su su su
Akşam (18.30)
Bamya bamya bamya bamya
Yoğurt
Akşam 21 yeşilçay
Spor: (dün)
Oryantal 15 dk 30p
Ev işi 1,5 saat30p
Bugün
Oryantal 25dk 50 puan
Bölgesel egzersiz 5 dk 10p
Toplam 120 p
esperenzaa cgdmk
spor haricinde bir de sabah ve akşam serinliğini değerlendirmek istiyorum ama sabah 5,30 erken geliyor korkuyorum biraz çıkmayaBakayım şimdi linke canım.
Spor salonundaki sorunu halledip spora başlarsan senin için çok iyi olur.Yoğun olmadığın bir dönemindesin bunu iyi değerlendir canım.
yeri çok ters değil bana, bir de taksimde buldum bir yer tam istiklal de ikisine de bir bakayımballikayfe Linke baktım canım,fena görünmüyor sanki.İstanbuldaki yeri de Sirkeci’deymiş. Hocapaşa Vergi dairesinin yakınlarında bi yerde diye tahmin ettim yerini.Sorular bölümünü bile okudum:))Önce bir görüş canım.
gençken benim de deldirmişliğim var
Yemek yapmaya üşenmem ama bulaşıkları makineye koymaya üşenirim.Biz neden kilo sorunu yaşıyoruz ,yemek yapmayı ve yemeyi sevdiğimiz için
Peynir benim de vazgeçilmezimdir.Peynir sevmeyeni anlamam zatenpeynir nasıl sevilmez
bu mesaja koptum yaMenüne tek yorumum oryantal en sevdiğim
led bir' vele diştiri
vela di seau diftiri
led bir' vele diştiri
vela di seau diftiri
dil esvuayyini murra (murra)
il esvuayyeni (murra)
ya el yelil (li li lil)
lili li lilil (li li lil)
ya el yelil (li li lil)
ye lil yelil (li li lil)
ya el yelil (li li lil)
ye lil ye'lil
vü gemered zuggari
vü gemered zuggari
ene kul fi baoğ sefa (aaa)
min êbli ma'rafağ (aaa)
ene kul fi b
Sirkeci’dense taksimi tercih et bence.Benim bir arkadaşım bakırköyde yaptırmıştı.Ona yarın sorarım canım.spor haricinde bir de sabah ve akşam serinliğini değerlendirmek istiyorum ama sabah 5,30 erken geliyor korkuyorum biraz çıkmaya
yeri çok ters değil bana, bir de taksimde buldum bir yer tam istiklal de ikisine de bir bakayım
bakırköy yakın değil ama gidiş zor da değil bir bakayım benim baktığım başka yerSirkeci’dense taksimi tercih et bence.Benim bir arkadaşım bakırköyde yaptırmıştı.Ona yarın sorarım canım.
Tahminimce sur içinde bi yerlerde oturuyorsunBakırköy de sana yakın olabilir.
Gate tattoo denen bir yer var bir de orayı araştır.Taksimdeydi.
orası da iyi gibi baktım da şimdiSirkeci’dense taksimi tercih et bence.Benim bir arkadaşım bakırköyde yaptırmıştı.Ona yarın sorarım canım.
Tahminimce sur içinde bi yerlerde oturuyorsunBakırköy de sana yakın olabilir.
Gate tattoo denen bir yer var bir de orayı araştır.Taksimdeydi.
Taksimdeki yerler daha fazla iş yaptıklarından daha iyi ve daha pahalıdır tahminimce.İyice araştır varsa yorumları oku öyle karar ver canım.orası da iyi gibi baktım da şimdi
daha en az 1 haftam var zaten canım iyice araştırırımTaksimdeki yerler daha fazla iş yaptıklarından daha iyi ve daha pahalıdır tahminimce.İyice araştır varsa yorumları oku öyle karar ver canım.
Adamlar yaptıkları işi koymuşlaresperenzaa gate tattoo daha doğal fotolar koymuş tırstım biraz şu burnunu ortadaki kıkırdaktan deldirenleri anlamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?