Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yapamıyorum artık canım bıkkınlık geldi. git gide yemeklerden medet ummaya başladım. bunalımlar ağlama krizleri başladı.
Devamını okuyunca esperenza yazmış zaten yazılması gerekeni en iyi şekildeBüyük sözü dinle canım
burun deldirmek mitırstım kızhiç dayanamam ben öyle şeylere

Hehe aynen öyle oldu gerçekten :)

Bakayım şimdi linke canım.
Spor salonundaki sorunu halledip spora başlarsan senin için çok iyi olur.Yoğun olmadığın bir dönemindesin bunu iyi değerlendir canım.

Evet bayılıyorum hellim peynirine :) farkettiyseniz ben çok peynir yerim, nerdeyse her öğünümde az da olsa peynir yiyorum zaten :))

Kahvaltı 11 gibi
Lorlu omlet her zamanki gibi
Zeytin marul az da tahin pekmezle ekmek

Su su su su

Akşam (18.30)
Bamya bamya bamya bamya
Yoğurt
Akşam 21 yeşilçay

Spor: (dün)
Oryantal 15 dk 30p
Ev işi 1,5 saat30p

Bugün
Oryantal 25dk 50 puan
Bölgesel egzersiz 5 dk 10p
Toplam 120 p
esperenzaa cgdmk

ballikayfe Linke baktım canım,fena görünmüyor sanki.İstanbuldaki yeri de Sirkeci’deymiş. Hocapaşa Vergi dairesinin yakınlarında bi yerde diye tahmin ettim yerini.Sorular bölümünü bile okudum:))Önce bir görüş canım.
Devamını okuyunca esperenza yazmış zaten yazılması gerekeni en iyi şekildeBüyük sözü dinle canım
burun deldirmek mitırstım kızhiç dayanamam ben öyle şeylere
gençken benim de deldirmişliğim var
esperenzaa bence de sayılmamalı da bugün aklıma geldi ayakta olunca falan dahil mi acaba diyeBen de çok severim yemek yapmayı
Yemek yapmaya üşenmem ama bulaşıkları makineye koymaya üşenirim.Biz neden kilo sorunu yaşıyoruz ,yemek yapmayı ve yemeyi sevdiğimiz için
Evet bayılıyorum hellim peynirine :) farkettiyseniz ben çok peynir yerim, nerdeyse her öğünümde az da olsa peynir yiyorum zaten :))
Peynir benim de vazgeçilmezimdir.Peynir sevmeyeni anlamam zaten peynir nasıl sevilmez

Menüne tek yorumum oryantal en sevdiğim

led bir' vele diştiri
vela di seau diftiri
led bir' vele diştiri
vela di seau diftiri

dil esvuayyini murra (murra)
il esvuayyeni (murra)

ya el yelil (li li lil)
lili li lilil (li li lil)
ya el yelil (li li lil)
ye lil yelil (li li lil)
ya el yelil (li li lil)
ye lil ye'lil

vü gemered zuggari
vü gemered zuggari

ene kul fi baoğ sefa (aaa)
min êbli ma'rafağ (aaa)
ene kul fi b

Bakayım şimdi linke canım.
Spor salonundaki sorunu halledip spora başlarsan senin için çok iyi olur.Yoğun olmadığın bir dönemindesin bunu iyi değerlendir canım.
spor haricinde bir de sabah ve akşam serinliğini değerlendirmek istiyorum ama sabah 5,30 erken geliyor korkuyorum biraz çıkmaya

yeri çok ters değil bana, bir de taksimde buldum bir yer tam istiklal de ikisine de bir bakayım

bu mesaja koptum ya

spor haricinde bir de sabah ve akşam serinliğini değerlendirmek istiyorum ama sabah 5,30 erken geliyor korkuyorum biraz çıkmaya

yeri çok ters değil bana, bir de taksimde buldum bir yer tam istiklal de ikisine de bir bakayım
Sirkeci’dense taksimi tercih et bence.Benim bir arkadaşım bakırköyde yaptırmıştı.Ona yarın sorarım canım.
Tahminimce sur içinde bi yerlerde oturuyorsun Bakırköy de sana yakın olabilir.
Gate tattoo denen bir yer var bir de orayı araştır.Taksimdeydi.

bakırköy yakın değil ama gidiş zor da değil bir bakayım benim baktığım başka yer

orası da iyi gibi baktım da şimdi

esperenzaa gate tattoo daha doğal fotolar koymuş tırstım biraz şu burnunu ortadaki kıkırdaktan deldirenleri anlamıyorum ya
Adamlar yaptıkları işi koymuşlar ben çok oldu deldireli ,acı eşiğinm de iyi olduğundan mıdır bilinmez ama çok zor değildi diye hatırlıyorum.
Burunlarını ortadan deldirenler hep burnuna halka takılmış zavallı ayıları çağrıştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…