Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bi sürü ameliyatlar olmuşum onu mu yaptıramayacağım
Abovvv ne oldun bakim geçmiş olsun heleben ilk kanı evleneceğimde işlemler için verdim desem 25 yaşında ilk serumumu evlendikten bir yol sonra yedim amanın sonra bi baktım bunlar daha başlangıçmışben tırsıyorum hastane işlerinden hiç soğuk kanlı değilim
hadi makineye de diziyorum da boşaltması çok zor geliyo yaaz da temizlik yapmayı sevseydim de büyütmeseydim şu totoyu iyiydi ama

esperenzaa ben aslında düğününde oynamamış bi insanım, hiç beceremem ama son dönemde bir haller oldu oynuyorum vallahagündüz de vaktim kısıtlıydı baktım Leslie 200-400 arası bi şeydi, cumba 300-500 arası ama oryantal bi saati 800-1000 diyorduben de vava diye diye oynadım bi sür aynanın karşısında

esperenzaa gate tattoo daha doğal fotolar koymuş tırstım biraz şu burnunu ortadaki kıkırdaktan deldirenleri anlamıyorum ya
ben de burnunu deldirenleri anlamıyorumküçükken deldirmese annem kulağımdaki kalır kıymış bilmem merakla bekliyorum sonucu
esperenzaa sen a gözü kara değilsin onu anladım ama evlendikten sonra niye takmadın onu anlamadım

ben de tırsarım ama üstüne yürüyom işte

Tamamdır. Zaten onun hesabını da yapmıştım.
13 dk *2= 26 puan

Bundan sonra daha fazla çalışmalıyım

Ben artık çevremden tarafımdan fark ediliyorum verdiğim yağlarımla ama çok azimliyim bayram da daha fark edilmek istiyorum bu akşam sahur yapmadım iftarıda kabak yemeği planlıyorum bir tabak : D
Cuma gecesi de sahur yapmamayı planlıyorum cuma sabahı tartılsam daha iyi

haklısın canım kusura bakmayın lütfen.. hem iş hem ramazanlık olunca birazcık zorlanıyorum. aslında zayıflama yarışmasına ramazandan sonra katılmayı düşünüyordum ama daha fazla geç kalmamak için hemen başlayayım dedim. diyetim istediğim gibi gitmiyor malesef ama söz veriyorum ramazandan sonra daha aktif ve diyetine dört elle sarılan biri olacağım. yazışma konusuna gelince de daha dikkatli olacağım bundan sonra:)

sanırım diyetisyen menüsü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…