- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Adamlar yaptıkları işi koymuşlarben çok oldu deldireli ,acı eşiğinm de iyi olduğundan mıdır bilinmez ama çok zor değildi diye hatırlıyorum.
Burunlarını ortadan deldirenler hep burnuna halka takılmış zavallı ayıları çağrıştırıyor
iyi geceler ben de kalkacağım şimdi
Abovvv ne oldun bakim geçmiş olsun helebi sürü ameliyatlar olmuşum onu mu yaptıramayacağım
hadi makineye de diziyorum da boşaltması çok zor geliyo yaballikayfe Linke baktım canım,fena görünmüyor sanki.İstanbuldaki yeri de Sirkeci’deymiş. Hocapaşa Vergi dairesinin yakınlarında bi yerde diye tahmin ettim yerini.Sorular bölümünü bile okudum:))Önce bir görüş canım.
gençken benim de deldirmişliğim var
Yemek yapmaya üşenmem ama bulaşıkları makineye koymaya üşenirim.Biz neden kilo sorunu yaşıyoruz ,yemek yapmayı ve yemeyi sevdiğimiz için
Peynir benim de vazgeçilmezimdir.Peynir sevmeyeni anlamam zatenpeynir nasıl sevilmez
ben de burnunu deldirenleri anlamıyorumesperenzaa gate tattoo daha doğal fotolar koymuş tırstım biraz şu burnunu ortadaki kıkırdaktan deldirenleri anlamıyorum ya
ben de tırsarım ama üstüne yürüyom işteAbovvv ne oldun bakim geçmiş olsun heleben ilk kanı evleneceğimde işlemler için verdim desem 25 yaşında ilk serumumu evlendikten bir yol sonra yedim amanın sonra bi baktım bunlar daha başlangıçmış ben tırsıyorum hastane işlerinden hiç soğuk kanlı değilim
hadi makineye de diziyorum da boşaltması çok zor geliyo yaaz da temizlik yapmayı sevseydim de büyütmeseydim şu totoyu iyiydi ama
ben de burnunu deldirenleri anlamıyorumküçükken deldirmese annem kulağımdaki kalır kıymış bilmem merakla bekliyorum sonucu
esperenzaa sen a gözü kara değilsin onu anladım ama evlendikten sonra niye takmadın onu anlamadım
Midem yarim ekmek almiyor artik :) Burda oyle bildiginiz kofte ekmek tarzi satilmiyor zaten :)2 dilim değildir yarım ekmektir o
Maşallah canımben de tırsarım ama üstüne yürüyom işte
Midem yarim ekmek almiyor artik :) Burda oyle bildiginiz kofte ekmek tarzi satilmiyor zaten :)
günaydun canınGunaydin bu arada
Tamamdır. Zaten onun hesabını da yapmıştım.Ekmek görünce ben kutsal su görmüş şeytan gibi oluyorum
Bölgesel egzersizlerin puanını takıma sorarak değiştirdim, yazmıştım da sonra görmedin canım sanırım.hesapladıkların kalsın .bundan sonrakileri dakika olarak yapmaya çalış tatlım.
Günaydın. Bu hafta performansımı hiç beğenmedim o yüzden sabah sabah morali bozuk uyandım. Bugün bir yürüyüş yapıp eve gidince güzelce egzersi yapacağım. Bu iki gün köprüden son çıkışGünaydın kızlar.Nasılsınız?
haklısın canım kusura bakmayın lütfen.. hem iş hem ramazanlık olunca birazcık zorlanıyorum. aslında zayıflama yarışmasına ramazandan sonra katılmayı düşünüyordum ama daha fazla geç kalmamak için hemen başlayayım dedim. diyetim istediğim gibi gitmiyor malesef ama söz veriyorum ramazandan sonra daha aktif ve diyetine dört elle sarılan biri olacağım. yazışma konusuna gelince de daha dikkatli olacağım bundan sonra:)bahar2701 canım katılımın az, 19 mesajın var sadece.
yeni olduğun için kaçamaklı menülerin var tatlım, zamanla daha da iyi olacak inanıyorum ama biraz daha aktif olabilsen iyi olur.
cumartesi: 8.000 adım 120 puan haricinde sporun yok tatlım.
sadece okuma canım, gördüğün menülere bildiğin kadarı ile yorum yap ki takımla kaynaş bizler de seni daha iyi tanıyalım. inan buranın sana sağlayacağı motivasyona sen bile inanamayacaksın.
günaydınlar:))GÜNAYDIN FİT OLANLAR FİT OLMAYA ÇALIŞANLAR :)
gayet başarılı:)Kahvaltı: haşlanmış yumurta ,peynir,zeytin
Maydanoz,roka,domates
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara: kahve bir adet hurma içind bitter (ufak kare)
Öğle : yok.
Akşam : köfte , salata ,ayran düşünüyorum
sanırım diyetisyen menüsü :)Sabah
1 adet haş. Yumurta
Salatalık
5-6 Zeytin
1 dilim peynir
1 kızarmiş ekmek
Öğlen
7 kaşk etsiz sebze y.
3 kaşık yoğurt
Ara
10 adet çiğ fındık
Akşam
3 kaşık sebze yemeği
50 gram et döner
1 dilm ekmek
Ara
1 bardak laktozsuz süt
Su içmeyi hep unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?