Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar ben bugün kep ve cübbemi aldım cübbeler ne kadar büyük oluyormuş S beden aldım yarın da sınav sonuçlarım açıklanıyor heyecanlı bir hafta oluyor benim için birazcık
tebrikler canım.. ne güzel tatlı heyecanlar bunlar:) bu günlerin kıymetini bil ilerde çok özlüyorsun her anının tadını çıkar:)

günaydınlar kızlar.. kusura bakmayın dünden beri buraya uğrayamadım. çok yoğun çalışıyorum birde akşam iş yemeği (iş iftarı diyelim) olunca buraya gelemedim. kaptanım bana biraz sitem etmiş ne dese haklı ama elimden birşey gelmiyor. oruç ve iş beni çok yoruyor. iftarı açtıktan sonra resmen sızıyorum. bu 2 haftayı da atlatırsam kendime güzel bir program çıkarmayı düşünüyorum ve aktif olarak spor yapmayı...
akşamki menüm birazcık kötü oldu ama yine yazayım.
iftar: 1 küçük kase mercimek çorbası, 1 parça pide, 2 çatal humus, 3 kaşıt patlıcan salatası
1 porsiyon et
ara: bir dilim portakal ve küçük bir parça karpuz, 1 çatalda künefe
sahur: 2 tam buğ. ek. ile klasik kahvaltı
su: 1.5-2 litre yine spor yok
of reglm geçiyor hala olmadım şiştim kaldım. sporda yapamıyorum ama bu akşam birşeyler yapmaya çalışacağım

Günaydın canım.Bu hafta bende spor yapamadım hiç misafir hastane derken akşamları pert oluyorum.

Çok az olur gün içerisinde seni çok zorlar.

Afiyet olsun kuşum bu karniyarik nasol yaptin ya ben denedim pismedi

Ver coşkuyu masallah hatun... bu ne kiz bu kadar

Aynen dudaklarım kuruyor

Aynenn canım
tebrikler canım.. ne güzel tatlı heyecanlar bunlar:) bu günlerin kıymetini bil ilerde çok özlüyorsun her anının tadını çıkar:)

Çok teşekkür ederim :)

Yap canım en azından yoğurt ye süt iç
Aynen dudaklarım kuruyor
İşte bol bol su iç emzirirken şişen yanında olsun
Günaydınlar herkese ❤
canım, balım , gaymaamm, gözünün yağına tam buğday ekmeği bandığım günaydınson iki ya da senin üç gün tartıya datlım, bugün yarım saat yaptığın yürüyüşe bi yarım saat gönlünden geçen bi sporu eklesen mi ne dersingızz ikimiz de eriyip bitelim takımdakiler ağzı açık bakakalsınhadi kaldıralım caaanım oturan yerlerimizi

Hanımlar naparsınız bakim Ne yiyip ne içeceksiniz bugün ben bugün sürekli salatalık yemeyi düşünüyorum iki saate bir asilsoy canım kabızlık ne alemdeben bi yemek kaşığı zeytinyağı içip üzerine de bi bardak ılık su içtim, dünkü iki tabak bamya da işe yaramadı

bEN SANKİ KİNİZDEN ÖNCE ULAŞCAM HEDEFE BİR GELCEM CUMA 58,50 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…