tebrikler canım.. ne güzel tatlı heyecanlar bunlar:) bu günlerin kıymetini bil ilerde çok özlüyorsun her anının tadını çıkar:)Selam kızlar ben bugün kep ve cübbemi aldım cübbeler ne kadar büyük oluyormuş S beden aldımyarın da sınav sonuçlarım açıklanıyor heyecanlı bir hafta oluyor benim için birazcık
Günaydın canım.Bu hafta bende spor yapamadım hiç misafir hastane derken akşamları pert oluyorum.Günaydın. Bu hafta performansımı hiç beğenmedim o yüzden sabah sabah morali bozuk uyandım. Bugün bir yürüyüş yapıp eve gidince güzelce egzersi yapacağım. Bu iki gün köprüden son çıkış
Çok az olur gün içerisinde seni çok zorlar.Ben artık çevremden tarafımdan fark ediliyorum verdiğim yağlarımlaama çok azimliyim bayram da daha fark edilmek istiyorum bu akşam sahur yapmadım iftarıda kabak yemeği planlıyorum bir tabak : D
Cuma gecesi de sahur yapmamayı planlıyorum cuma sabahı tartılsam daha iyi
Çok az olur gün içerisinde seni çok zorlar.
Afiyet olsun kuşum bu karniyarik nasol yaptin ya ben denedim pismediBugün ki menüm
Sahur : yok
İftar
1/2 kase yayla çorbası
1 küçük karnıyarık (fırında ve kızartılmadan)
1 tane but
Salata
1 avuç içi pide
2 sb ayran
Ara
12 kiraz
2 lt su, 1 kupa kayısılı form çay
7000 adım 105 puan
@esperenzaamedgic26 asilsoy
Ver coşkuyu masallah hatun... bu ne kiz bu kadarsAHUR
AVUÇ İÇİ KADAR PEYNİRLİ KURU YUFKA KARATAYIN İZİN VERDİĞİ
ŞEKERSİZ ÇAY
AKŞAM
1 KEPÇE TARHANA
1 ADET FIRINDA ALABALIK YANINDA 3 4 DİLİM PATATES
DOMATES
1 HURMA
1,5 LİTREYE YAKIN SU
160 İP ATLAMA= 32 PUAN
BÖLGESEL 10 DAKİKA = 20 PUAN @esperenzaa @Gonulbagimedgic26
Aynen:)sanırım diyetisyen menüsü :)
Aynen dudaklarım kuruyorCanım saatlerini de yazar mısın yediklerininSuyu şakın ihmal etme, ben 3 lt içerim her ZAman mutlaka Emzirirken ateş basmıyor mu sana da, sen de suya bas
Ben de senicanım rakibeciğim,iyi ki varsın
Ayy ne güzel telaşlarTebrik ederim canım, sonuçlar da iyi gelir inşallah
@ballikayfe Linke baktım canım,fena görünmüyor sanki.İstanbuldaki yeri de Sirkeci’deymiş. Hocapaşa Vergi dairesinin yakınlarında bi yerde diye tahmin ettim yerini.Sorular bölümünü bile okudum:))Önce bir görüş canım.
gençken benim de deldirmişliğim var
Yemek yapmaya üşenmem ama bulaşıkları makineye koymaya üşenirim.Biz neden kilo sorunu yaşıyoruz ,yemek yapmayı ve yemeyi sevdiğimiz için
Peynir benim de vazgeçilmezimdir.Peynir sevmeyeni anlamam zatenpeynir nasıl sevilmez
tebrikler canım.. ne güzel tatlı heyecanlar bunlar:) bu günlerin kıymetini bil ilerde çok özlüyorsun her anının tadını çıkar:)
Canım benim annem yapıyor öğrenir yazarım.Afiyet olsun kuşum bu karniyarik nasol yaptin ya ben denedim pismedi
Biliyorum sahursuz tuttuğunu.Ancak iftarda kabak az gelir doyurmaz diye düşünüyorumBen zaten sahursuz tuttum bu yıl çoğunu canım daha kolay su içip yatıyorum illa kalkacaksam da
Bugün ve cuma günü yürüyüş yapmam gerek yoksa kurtarmaz beni bu haftaGünaydın canım.Bu hafta bende spor yapamadım hiç misafir hastane derken akşamları pert oluyorum.
Biliyorum sahursuz tuttuğunu.Ancak iftarda kabak az gelir doyurmaz diye düşünüyorum
Yap canım en azından yoğurt ye süt içBen artık çevremden tarafımdan fark ediliyorum verdiğim yağlarımlaama çok azimliyim bayram da daha fark edilmek istiyorum bu akşam sahur yapmadım iftarıda kabak yemeği planlıyorum bir tabak : D
Cuma gecesi de sahur yapmamayı planlıyorum cuma sabahı tartılsam daha iyi
İşte bol bol su iç emzirirken şişen yanında olsunAynen dudaklarım kuruyor
canım, balım , gaymaamm, gözünün yağına tam buğday ekmeği bandığım günaydınGünaydınlar herkese ❤
Yap canım en azından yoğurt ye süt iç
İşte bol bol su iç emzirirken şişen yanında olsun
canım, balım , gaymaamm, gözünün yağına tam buğday ekmeği bandığım günaydınson iki ya da senin üç gün tartıya datlım, bugün yarım saat yaptığın yürüyüşe bi yarım saat gönlünden geçen bi sporu eklesen mi ne dersin gızz ikimiz de eriyip bitelim takımdakiler ağzı açık bakakalsın hadi kaldıralım caaanım oturan yerlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?