- 18 Ekim 2017
- 570
- 1.134
- 113
Merhaba herkeseAzyiyen_azimli cumadan bugüne 17 mesajın var ve bunlardan 9'u cuma gününe ait. katılımın çok düştü. takıma uğramıyorsun desem yeridir. eksik menün var ve menü olmadığında hepimiz biliyoruz ki kaçamak dolu olduğu için menü yazılmıyor. menülerin kaçamaklarla dolu, cuma tartı bildirimlerin iki defa aksadı.pazartesiye 500 gram artı ile geldin korkarım bu cumaya artı geleceksin diye hissediyorum.
takıma yazmıyorsun ama BDV'ye yazıyorsun canım. Bu böyle olmuyor. takıma verdiğin sözleri tutmanı ve bir an önce silkelenip kendine gelmeni istiyorum.
spor olarak 3.000 adım 45 puan haricinde yok.
Kendine emeklerine ve bizim emeklerimize yazık etme ve bir an önce kararlı bir şekilde dön .
Çok fit olacaksın bu gidişle !!Sahur
şekersiz çay
avuç içi kadar yufka karatayın izin verdiği kuru yufka peynirli (ne zamandır sahur yoktu şaşırtmaca yaptım vücudumda )
Akşam
fırında alabalık bir adet
yanında 3 4 patates
hurma
8 bardak su, 150 ip atlamayı düşünüyorum 150 de bölgesel hareket buraya bu akşamki hedefimi yazayım ki akşama yapmaya mecbur hissedeyim çünkü bugün çok yorgunumgündüz yok bu baş dönmesi şimdi yine başladı akşamda beşten sonra başladı
60in altinda düşünce totom, bacaklarım bariz inceldi benim ☺Yap canım en azından yoğurt ye süt iç
İşte bol bol su iç emzirirken şişen yanında olsun
canım, balım , gaymaamm, gözünün yağına tam buğday ekmeği bandığım günaydınson iki ya da senin üç gün tartıya datlım, bugün yarım saat yaptığın yürüyüşe bi yarım saat gönlünden geçen bi sporu eklesen mi ne dersin gızz ikimiz de eriyip bitelim takımdakiler ağzı açık bakakalsın hadi kaldıralım caaanım oturan yerlerimizi
Çok fit olacaksın bu gidişle !!
60in altinda düşünce totom, bacaklarım bariz inceldi benim ☺
54-55 olsam kollarım da incelecek demek ki, ben oturam sen benim yerime de spor yap
Canım hiç sorma sıkıntı çektim ama bugün çözdüm sanırım. Sürekli su içiyor ve bir şey yememeye özen gösteriyorum. Sabah terayağlı yumurta yedim bilerek yağlı şeyler midemi bozuyor diye. Öğlende sadece bir kase çorba içtim. Bakalım şuan problemi aşmış gibiyim ama tekrarlarda bu sefer beklemeden doktora gideceğim. Çünkü elstradan bir rahatsızlık daha getirdi bana. O daha da sıkıntı yarattı canımın yanmasından bıktım kaç gündürHanımlar naparsınız bakimNe yiyip ne içeceksiniz bugün ben bugün sürekli salatalık yemeyi düşünüyorum iki saate bir asilsoy canım kabızlık ne alemde ben bi yemek kaşığı zeytinyağı içip üzerine de bi bardak ılık su içtim, dünkü iki tabak bamya da işe yaramadı
Evet az kaldı,maşallah ne güzel azim. Bende olacağım...ÖYLE Mİ HİSSEDİYORSUN :)
Evet az kaldı,maşallah ne güzel azim. Bende olacağım...
Kız biz zaten ulaştık 58.5 e bizim hedef 57,5 ama ona ulaşmaya çok var iştebEN SANKİ KİNİZDEN ÖNCE ULAŞCAM HEDEFE BİR GELCEM CUMA 58,50 :)
Adını kaçak yapmalısın benceMerhaba herkese
Evet haklisiniz, Az mesaj yaziyorum, bazen girdigimde konular çok çabuk ilerliyor, dün misafirim vardı onun için hiç giremedim.
Regl agrısı iş ve toplantılar derken, burası aksadı.
İlk sayfada ilk mesajda spor puanları var canı. İnceleyebilirsinPuanlar nedir acaba?
Benim de inceldi, dur yarın bi ölçeyim60in altinda düşünce totom, bacaklarım bariz inceldi benim ☺
54-55 olsam kollarım da incelecek demek ki, ben oturam sen benim yerime de spor yap
ayy bilirim canım çok acırCanım hiç sorma sıkıntı çektim ama bugün çözdüm sanırım. Sürekli su içiyor ve bir şey yememeye özen gösteriyorum. Sabah terayağlı yumurta yedim bilerek yağlı şeyler midemi bozuyor diye. Öğlende sadece bir kase çorba içtim. Bakalım şuan problemi aşmış gibiyim ama tekrarlarda bu sefer beklemeden doktora gideceğim. Çünkü elstradan bir rahatsızlık daha getirdi bana. O daha da sıkıntı yarattı canımın yanmasından bıktım kaç gündür
Canım misafirim var iki gündür, önceki günlerde hep misafirim var, okul iş toplantı derken pek vakit bulamadım buraya girmeye, kaçak oldum resmen :))Kız biz zaten ulaştık 58.5 e bizim hedef 57,5 ama ona ulaşmaya çok var işte
Adını kaçak yapmalısın bencenerdesin cancağızım, özletme kendini
İlk sayfada ilk mesajda spor puanları var canı. İnceleyebilirsin
Benim de inceldi, dur yarın bi ölçeyimhele memintoların altında belim pek inçe kaldı ama göbek basen ben burdayım dostum diyor
ayy bilirim canım çok acıryağ da fayda etmedi, günkurusu kayısı yedim biraz önce bol miktarda
Hoşgeldin canım, yatmadan falan gir ihmal etme ki kaçamağın olmasınCanım misafirim var iki gündür, önceki günlerde hep misafirim var, okul iş toplantı derken pek vakit bulamadım buraya girmeye, kaçak oldum resmen :))
Geldim canım,şükür sorun yok da işim çoktu.Nasılsın canımmHoşgeldin canım, yatmadan falan gir ihmal etme ki kaçamağın olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?