Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba herkese
Evet haklisiniz, Az mesaj yaziyorum, bazen girdigimde konular çok çabuk ilerliyor, dün misafirim vardı onun için hiç giremedim.
Regl agrısı iş ve toplantılar derken, burası aksadı.

Çok fit olacaksın bu gidişle !!

60in altinda düşünce totom, bacaklarım bariz inceldi benim ☺
54-55 olsam kollarım da incelecek demek ki, ben oturam sen benim yerime de spor yap

Canım hiç sorma sıkıntı çektim ama bugün çözdüm sanırım. Sürekli su içiyor ve bir şey yememeye özen gösteriyorum. Sabah terayağlı yumurta yedim bilerek yağlı şeyler midemi bozuyor diye. Öğlende sadece bir kase çorba içtim. Bakalım şuan problemi aşmış gibiyim ama tekrarlarda bu sefer beklemeden doktora gideceğim. Çünkü elstradan bir rahatsızlık daha getirdi bana. O daha da sıkıntı yarattı canımın yanmasından bıktım kaç gündür

bEN SANKİ KİNİZDEN ÖNCE ULAŞCAM HEDEFE BİR GELCEM CUMA 58,50 :)
Kız biz zaten ulaştık 58.5 e bizim hedef 57,5 ama ona ulaşmaya çok var işte
Merhaba herkese
Evet haklisiniz, Az mesaj yaziyorum, bazen girdigimde konular çok çabuk ilerliyor, dün misafirim vardı onun için hiç giremedim.
Regl agrısı iş ve toplantılar derken, burası aksadı.
Adını kaçak yapmalısın bencenerdesin cancağızım, özletme kendini
Puanlar nedir acaba?
İlk sayfada ilk mesajda spor puanları var canı. İnceleyebilirsin
60in altinda düşünce totom, bacaklarım bariz inceldi benim ☺
54-55 olsam kollarım da incelecek demek ki, ben oturam sen benim yerime de spor yap
Benim de inceldi, dur yarın bi ölçeyimhele memintoların altında belim pek inçe kaldı ama göbek basen ben burdayım dostum diyor
ayy bilirim canım çok acır yağ da fayda etmedi, günkurusu kayısı yedim biraz önce bol miktarda

Canım misafirim var iki gündür, önceki günlerde hep misafirim var, okul iş toplantı derken pek vakit bulamadım buraya girmeye, kaçak oldum resmen :))

Herkese merhabalar. Birkac gundur bildiginiz depresyondaydim. O kadar keyifsizdim ki ne buraya baktim ne bir is yaptim ne dogru yemek yedim.. bugun sonunda regl da geldi biraz karin agrisi biraz bas agrisi idare ediyorum . Su bayram tatili cok iyi gelecek sabirsizlikla bekliyorum artik cok bunaldim burda. Sizler nasilsiniz gecmis cookk birikmis masallah firsat buldukca donup okurum.

Selamlar
Ancak gelebildim kızlar
Çarşı pazar yaptım bir de oğlumun akülü arabası bozulmuştu,epey uzak bir yerde servisi vardı,ona götür tamirini bekle geri getir derken akşam olmuş.
Eşim olmadığı için bu tür işler bana kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…