Kız biz zaten ulaştık 58.5 e bizim hedef 57,5 ama ona ulaşmaya çok var işte
Adını kaçak yapmalısın bencenerdesin cancağızım, özletme kendini
İlk sayfada ilk mesajda spor puanları var canı. İnceleyebilirsin
Benim de inceldi, dur yarın bi ölçeyimhele memintoların altında belim pek inçe kaldı ama göbek basen ben burdayım dostum diyor
ayy bilirim canım çok acıryağ da fayda etmedi, günkurusu kayısı yedim biraz önce bol miktarda
Ben istanbul’daki düğümümde oynamaktan gerdeğe halim kalmamıştıesperenzaa ben aslında düğününde oynamamış bi insanım, hiç beceremem ama son dönemde bir haller oldu oynuyorum vallaha gündüz de vaktim kısıtlıydı baktım Leslie 200-400 arası bi şeydi, cumba 300-500 arası ama oryantal bi saati 800-1000 diyordu ben de vava diye diye oynadım bi sür aynanın karşısında
Eşim sevmediğini söyledi,bana tak yada takma diye bişey demedi.Yeni gelin hallerinden midir nedir ,eşime güzel gelmiyorsa takmayayım bari dedim .sonra da kapandı gittiben de burnunu deldirenleri anlamıyorumküçükken deldirmese annem kulağımdaki kalır kıymış bilmem merakla bekliyorum sonucu
esperenzaa sen a gözü kara değilsin onu anladım ama evlendikten sonra niye takmadın onu anlamadım
O küçülen mideni severimMidem yarim ekmek almiyor artik :) Burda oyle bildiginiz kofte ekmek tarzi satilmiyor zaten :)
Kolay gelsin canım.Ama spor gerçekten çok büyük fark yaratıyor.Tamamdır. Zaten onun hesabını da yapmıştım.
13 dk *2= 26 puan
Bundan sonra daha fazla çalışmalıyım
Moral bozmak yok canım,bu hafta regl seni biraz zorladıGünaydın. Bu hafta performansımı hiç beğenmedim o yüzden sabah sabah morali bozuk uyandım. Bugün bir yürüyüş yapıp eve gidince güzelce egzersi yapacağım. Bu iki gün köprüden son çıkış
Canım her geçen gün daha iyi oluyor.Su ve sporun farkını görünce daha da gaza geleceksin minnak civcivim:))sAHUR
AVUÇ İÇİ KADAR PEYNİRLİ KURU YUFKA KARATAYIN İZİN VERDİĞİ
ŞEKERSİZ ÇAY
AKŞAM
1 KEPÇE TARHANA
1 ADET FIRINDA ALABALIK YANINDA 3 4 DİLİM PATATES
DOMATES
1 HURMA
1,5 LİTREYE YAKIN SU
160 İP ATLAMA= 32 PUAN
BÖLGESEL 10 DAKİKA = 20 PUANesperenzaa @Gonulbagi @medgic26
Canım azminin elinden birşey kurtulamaz.Bayrama kadar sporu suyu arttır bir de şeker orucunun dışına çıkmazsan bayrama kadar daha da iyi kilo verirsinBen artık çevremden tarafımdan fark ediliyorum verdiğim yağlarımlaama çok azimliyim bayram da daha fark edilmek istiyorum bu akşam sahur yapmadım iftarıda kabak yemeği planlıyorum bir tabak : D
Cuma gecesi de sahur yapmamayı planlıyorum cuma sabahı tartılsam daha iyi
Canım ramazanda zor tahmin edebiliyorum.Bir sürü sorumlulukların da vardır ama diyetini,sporunu ihmal etme burada da ne kadar çok aktif olursan inan senin yararına olur.haklısın canım kusura bakmayın lütfen.. hem iş hem ramazanlık olunca birazcık zorlanıyorum. aslında zayıflama yarışmasına ramazandan sonra katılmayı düşünüyordum ama daha fazla geç kalmamak için hemen başlayayım dedim. diyetim istediğim gibi gitmiyor malesef ama söz veriyorum ramazandan sonra daha aktif ve diyetine dört elle sarılan biri olacağım. yazışma konusuna gelince de daha dikkatli olacağım bundan sonra:)
canım sitemden ziyade tüm takımı bir gözden geçirdim diyelimgünaydınlar kızlar.. kusura bakmayın dünden beri buraya uğrayamadım. çok yoğun çalışıyorum birde akşam iş yemeği (iş iftarı diyelim) olunca buraya gelemedim. kaptanım bana biraz sitem etmiş ne dese haklı ama elimden birşey gelmiyor. oruç ve iş beni çok yoruyor. iftarı açtıktan sonra resmen sızıyorum. bu 2 haftayı da atlatırsam kendime güzel bir program çıkarmayı düşünüyorum ve aktif olarak spor yapmayı...
akşamki menüm birazcık kötü oldu ama yine yazayım.
iftar: 1 küçük kase mercimek çorbası, 1 parça pide, 2 çatal humus, 3 kaşıt patlıcan salatası
1 porsiyon et
ara: bir dilim portakal ve küçük bir parça karpuz, 1 çatalda künefe
sahur: 2 tam buğ. ek. ile klasik kahvaltı
su: 1.5-2 litre yine spor yok
of reglm geçiyor hala olmadım şiştim kaldım. sporda yapamıyorum ama bu akşam birşeyler yapmaya çalışacağım
Sümeyye canım nişan telaşı koştırmacası seni yoruyor ama fırsat buldukça spor yap ki nişanlığında daha da taş gibi ol tatlım.Düğüne kadar yakandayım unutmaGünaydın canım.Bu hafta bende spor yapamadım hiç misafir hastane derken akşamları pert oluyorum.
Suyunu arttır canım.Her emzirmeden sonra kocaman bir bardak su iç canım.Aynen dudaklarım kuruyor
regl sıkıntın geçtiğine göre yürüyüşünü arttırabilirsin canım:)Bugün ve cuma günü yürüyüş yapmam gerek yoksa kurtarmaz beni bu hafta
ayy hadi inşallah canım.bEN SANKİ KİNİZDEN ÖNCE ULAŞCAM HEDEFE BİR GELCEM CUMA 58,50 :)
Geçmiş olsun halletmişsin ne güzelGeldim canım,şükür sorun yok da işim çoktu.Nasılsın canımm
evet pazartesi 59.4 dün 58.9 bugün 58.6 bi de içindeki kötülüklerden kurtulabilsem görecem o 57yi dee sen pazartesi 59 küsür yazmamış mıydın 57 iyse hedef yok yetişmem ben size
Seni tanımayayım diye kılık mı değiştirdin LavinyamDün menü:
Kahvaltı: yumurta haşlanma
Öğlen tonbalıklı salata
Ara: siyah dut
Akşam:
Çorba, bol salata, cacık,
Ara : meyve
2,5 su
Spor 10000 adım:150 puan
Aynen daha motivasyonlu olmak istedim, birde artık beni obur olarak hatırlamasınlar diye...Seni tanımayayım diye kılık mı değiştirdin LavinyamAfiyet olsun canım menün iyi,adımlar da iyi.
Bu arada nickin de iyi. Canım inan burada aktif oldukça daha kolaylaşıyor kilo vermek.Ben hepiniz verebileceğiniz kiloları verin bir an önce koruma dönemine girin diye uğraşıyorım biraz da.
Aramızda ama ben Lavinia...Azyiyen_azimli hmm eski nick neydi ki simdi ben taniyamadim seni ama :))
Aman yakamda ol canım.Nişana kadar 88 i görmek için çabalıyorumCanım ramazanda zor tahmin edebiliyorum.Bir sürü sorumlulukların da vardır ama diyetini,sporunu ihmal etme burada da ne kadar çok aktif olursan inan senin yararına olur.
Ramazanın bitmesine az kaldı,daha da iyi menüler ve katılımla çok daha iyi olacağına inanıyorum.
canım sitemden ziyade tüm takımı bir gözden geçirdim diyelim
Menün kötü canım farkındasın bir daha tekrarı durumunda ceza veririm ha
Sümeyye canım nişan telaşı koştırmacası seni yoruyor ama fırsat buldukça spor yap ki nişanlığında daha da taş gibi ol tatlım.Düğüne kadar yakandayım unutma
Biz iyiyiz çok şükür de sen de gelsen de gecen haftalardaki o didismelerimize devam etsek, kilocuklari atsak
Canım şu an kaçsın? Nişana ne kadar vakit kaldı?Aman yakamda ol canım.Nişana kadar 88 i görmek için çabalıyorum
Ya benimde ayni durdu kilom, oruçlu değilim reglim, okul yorucu geliyor, bazi ufak problemler var.Biz iyiyiz çok şükür de sen de gelsen de gecen haftalardaki o didismelerimize devam etsek, kilocuklari atsak
Ne durumdasin, benim regl dönemi, daha gelmedi, onun etkisiyle durdum. Sen kacsin
Iyiyim canim sen nasilsin? Yoldayım hala eve gitmeye calisiyorum. Servisten yazıyorum. Valla dün menü kötü diye bugün hafif geçireyim demiştim bir tanıdık marastan dondurma ve tarhana getirmiş. Akşam ne yapacağım ben yahu akıl ver birde orucum canim çok dondurma istedi.
Allh yardımcın olsun canım. Tez çok zordur, eminim, ben teze gerek olmayan bi unv den mezun oldum, kendi adima şanslıyım ama seninki doktora olduğu için mecbursun tabi. Tezine daha onceden baslasaydin keske, şimdi sıkışacak iyice. Sıkıntıların için de Allah yardimcin olsun, aşmak için güç, sabir versin inşallah. Ozelden anlatmak istersen dinlerim canimYa benimde ayni durdu kilom, oruçlu değilim reglim, okul yorucu geliyor, bazi ufak problemler var.
Aslında Bdv konu açmak istiyordum, ama bilemedim şimdi... tezim bana bakıyor konu başlığı bende ona ... Hocamdan kaçar oldum... yani yapmam gerekiyor biliyorum ama konu başlarda pek içime sinmedi. Şu an daha iyim, dua et bana yapayım bireyim şu tezi...
Canım şuan 90,7 yim.Haziran 23 de nişanım.Umarım vereceğim inşallahCanım şu an kaçsın? Nişana ne kadar vakit kaldı?
Ben anneme Nazi kamptaki görevli diyordum,esperenzaa bu konuda annemi arattı :)
Geçen sahursuz oruç tutum anneme dedim, cevabi şu: ne güzel zayıflarsın
Diyeceğim o ki esperenza seni daha ince yapar...
Bende aldım canım, dediğim gibi bugün bu sorunu aştım sanırım, daha çok sıvı tüketeceğim ve daha az yiyeceğim bakalım ne olacak.ayy bilirim canım çok acıryağ da fayda etmedi, günkurusu kayısı yedim biraz önce bol miktarda
regl sıkıntın geçtiğine göre yürüyüşünü arttırabilirsin canım:)
Kolay gelsin canım.Ama spor gerçekten çok büyük fark yaratıyor.
Hiç sorma Pazartesine kadar kendimi bilemedim. Ama bugün itibariyle toparlandım:)Moral bozmak yok canım,bu hafta regl seni biraz zorladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?