Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

e sen pazartesi 59 küsür yazmamış mıydın 57 iyse hedef yok yetişmem ben size

Ben istanbul’daki düğümümde oynamaktan gerdeğe halim kalmamıştı
Ortantal,dans hem eğlenceli hem de kilo verdiriyor.İyi yapmışsın canım.Attığın göbeğine sağlık
Eşim sevmediğini söyledi,bana tak yada takma diye bişey demedi.Yeni gelin hallerinden midir nedir ,eşime güzel gelmiyorsa takmayayım bari dedim .sonra da kapandı gitti
Midem yarim ekmek almiyor artik :) Burda oyle bildiginiz kofte ekmek tarzi satilmiyor zaten :)
O küçülen mideni severim
Tamamdır. Zaten onun hesabını da yapmıştım.
13 dk *2= 26 puan

Bundan sonra daha fazla çalışmalıyım
Kolay gelsin canım.Ama spor gerçekten çok büyük fark yaratıyor.

Moral bozmak yok canım,bu hafta regl seni biraz zorladı
Canım her geçen gün daha iyi oluyor.Su ve sporun farkını görünce daha da gaza geleceksin minnak civcivim:))
Canım azminin elinden birşey kurtulamaz.Bayrama kadar sporu suyu arttır bir de şeker orucunun dışına çıkmazsan bayrama kadar daha da iyi kilo verirsin

Canım ramazanda zor tahmin edebiliyorum.Bir sürü sorumlulukların da vardır ama diyetini,sporunu ihmal etme burada da ne kadar çok aktif olursan inan senin yararına olur.
Ramazanın bitmesine az kaldı,daha da iyi menüler ve katılımla çok daha iyi olacağına inanıyorum.
canım sitemden ziyade tüm takımı bir gözden geçirdim diyelim
Menün kötü canım farkındasın bir daha tekrarı durumunda ceza veririm ha
Günaydın canım.Bu hafta bende spor yapamadım hiç misafir hastane derken akşamları pert oluyorum.
Sümeyye canım nişan telaşı koştırmacası seni yoruyor ama fırsat buldukça spor yap ki nişanlığında daha da taş gibi ol tatlım.Düğüne kadar yakandayım unutma

Geldim canım,şükür sorun yok da işim çoktu.Nasılsın canımm
Geçmiş olsun halletmişsin ne güzelAman sorun olmasın da insan artık ses çıkmayınca acaba bi şey mi oldu diye korkuyor illaki Bak @AhSen_yarim yine kayboldu
Ben de iyiyim çok şükür spor niyetine temizlik yaparım hemençoluk çocuk yokken bile bu kadar temizlik yapmadımdı
e sen pazartesi 59 küsür yazmamış mıydın 57 iyse hedef yok yetişmem ben size
evet pazartesi 59.4 dün 58.9 bugün 58.6 bi de içindeki kötülüklerden kurtulabilsem görecem o 57yi de

Dün menü:
Kahvaltı: yumurta haşlanma
Öğlen tonbalıklı salata
Ara: siyah dut
Akşam:
Çorba, bol salata, cacık,
Ara : meyve

2,5 su
Spor 10000 adım:150 puan
Seni tanımayayım diye kılık mı değiştirdin Lavinyam Afiyet olsun canım menün iyi,adımlar da iyi.
Bu arada nickin de iyi. Canım inan burada aktif oldukça daha kolaylaşıyor kilo vermek.Ben hepiniz verebileceğiniz kiloları verin bir an önce koruma dönemine girin diye uğraşıyorım biraz da.

Aynen daha motivasyonlu olmak istedim, birde artık beni obur olarak hatırlamasınlar diye...
Zor oluyor Ramazan’da diyet gerçekten...

Aman yakamda ol canım.Nişana kadar 88 i görmek için çabalıyorum

Aman yakamda ol canım.Nişana kadar 88 i görmek için çabalıyorum
Canım şu an kaçsın? Nişana ne kadar vakit kaldı?
Ben anneme Nazi kamptaki görevli diyordum, esperenzaa bu konuda annemi arattı :)
Geçen sahursuz oruç tutum anneme dedim, cevabi şu: ne güzel zayıflarsın
Diyeceğim o ki esperenza seni daha ince yapar...

Biz iyiyiz çok şükür de sen de gelsen de gecen haftalardaki o didismelerimize devam etsek, kilocuklari atsak
Ne durumdasin, benim regl dönemi, daha gelmedi, onun etkisiyle durdum. Sen kacsin
Ya benimde ayni durdu kilom, oruçlu değilim reglim, okul yorucu geliyor, bazi ufak problemler var.
Aslında Bdv konu açmak istiyordum, ama bilemedim şimdi... tezim bana bakıyor konu başlığı bende ona ... Hocamdan kaçar oldum... yani yapmam gerekiyor biliyorum ama konu başlarda pek içime sinmedi. Şu an daha iyim, dua et bana yapayım bireyim şu tezi...

Iyiyim canim sen nasilsin? Yoldayım hala eve gitmeye calisiyorum. Servisten yazıyorum. Valla dün menü kötü diye bugün hafif geçireyim demiştim bir tanıdık marastan dondurma ve tarhana getirmiş. Akşam ne yapacağım ben yahu akıl ver birde orucum canim çok dondurma istedi.

Allh yardımcın olsun canım. Tez çok zordur, eminim, ben teze gerek olmayan bi unv den mezun oldum, kendi adima şanslıyım ama seninki doktora olduğu için mecbursun tabi. Tezine daha onceden baslasaydin keske, şimdi sıkışacak iyice. Sıkıntıların için de Allah yardimcin olsun, aşmak için güç, sabir versin inşallah. Ozelden anlatmak istersen dinlerim canim

Canım şuan 90,7 yim.Haziran 23 de nişanım.Umarım vereceğim inşallah

regl sıkıntın geçtiğine göre yürüyüşünü arttırabilirsin canım:)

Geçti canım. Arttırdım bugün tempoli 1 saat yürüdüm:)

Kolay gelsin canım.Ama spor gerçekten çok büyük fark yaratıyor.

Kesinlikle. Ruhumu bile besledi bugün:)

Moral bozmak yok canım,bu hafta regl seni biraz zorladı
Hiç sorma Pazartesine kadar kendimi bilemedim. Ama bugün itibariyle toparlandım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…