Tamam kuzum sevinirimCanım benim annem yapıyor öğrenir yazarım.
Afiyet olsun canım cok iyi
Aslinda cok gizel kaçamak yok ama az olur mu emziriyorsunİyi akşamlar
Sabah
2 yumurtadan yağsız omlet
Domates
1 kupa çay
öğle
7 kaşık etsiz patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurt
Alşamı henüz yiyemedim bugün bebeğim çok huysuz dırmuyor ara öğün dahi yiyemedim
Ben karatayi kimden öğrendim yahu :) cansin adasim muckkkAfiyet olsun canım cok iyi
❤❤❤Ben karatayi kimden öğrendim yahu :) cansin adasim muckkk
Çok şükür canım sen nasılsın? Daha motive gördüm seni, sevindim
Kayısıdan sonra ben de astım ay çok merak ediyorum yarın sabah tartıyıBende aldım canım, dediğim gibi bugün bu sorunu aştım sanırım, daha çok sıvı tüketeceğim ve daha az yiyeceğim bakalım ne olacak.
kız bu nasıl spordur böyle başım döndüİyi akşamlar kızlar:)
SABAH= Aç karnına limonlu su 1 bardak, 1 kızarmış yumurta, 5 zeytin.
ARA ÖĞüN= 1 nektarin , 1 bardak form çayı
ÖĞLEN= 1 kase şehriye çorbası( tam bitiremedim)- yarım saat sonra 1 bardak Türk kahvesi, 3 dilim %80 bitter.(öğle arası arkadaşlarla içtik olağan dışı bi durumdu)
ARA ÖĞÜN= 2 kuru kaysı,5 fındık
AKŞAM= Bir kase salata, yarım litre su( 2 kaşık lor peynir,yarım salatalık, yarım domates karıştırıp salata yaptım.)
Yaklaşık toplam sıvım çaylarda dahil 1.5 litre. Yatana kadar 2 lt yapma çabasında olacağım.
Son ARA ÖĞÜN ise yapmadım daha ama büyük ihtimal 1 bardak kayısı suyu olacak:)
*yakında midemde kayısı ağacı çıkacak
SPOR=
25 dk tempolu yürüyüş*2,5= 62,50 puan
7.000 adım( tempolu yürüyüş adımlarımı saymıyorum) *15= 105 puan
10 dk egzersiz( kol,bel ve bacak hareketleri ) *2= 20 puan
Toplam: 187,50 ( bu sefer ferahladım gerçekten)
esperanzaa , S smygnc
Kayısıdan sonra ben de astım ay çok merak ediyorum yarın sabah tartıyı
kız bu nasıl spordur böyle başım döndümaşallah sana
Afiyet olsun canım.Kahvaltı her zamanki gibi
Arada salatalık yiyeceğim dedim ama lorlu omlet çok doyuruyor açılmayınca yemedim.
Ara(5 gibi) gün kurusu kayısı
Akşam(18.30)
2 yk türlü
2 yk köz patlıcan
1 kase yoğurt
Şimdi limonlu yeşil çay
Su 3 lt tamamlarım inşallah
Spor 2 saat ev işi( biledi ile silerdim ama elimle silmeye başladım daha çok kalori gitsin diye) 40 puan
Göbek atma 30 dk 60puan(şimdi Atacan daha)
tOPLAM: 100 puanesperenzaa cgdmk
En iyisini yapıyorsun canım hareket berekettirBende merak ediyorum 2 gündür kötüydüm:)
Valla canım frsat buldukça iş yerinde egzersiz yapıyorum. İş çıkışı eve yürüdüm( her ne kadar arkadaşlar şaşırıp eşim kızsa da devam edeceğim bu yürüyüşlere)
Bir yere kadar tempolu yürüdüm sonra ister istemez performansım düştü yavaş yürümedim ama hızlı değildi o yzüden ayırdım bu yürüyüşleri:)
fazladan yaptığım şeyleri de yazmıyorum. bir anda mesai saatinde kalkıp yere eğiliyor, sağ sol yapıyorum 10 ar tane arkadaşlar bakıyorhem tebessüm yaratıyorum hem spor iyi oluyor
kurtlar dökülünce baya eksi görürümAfiyet olsun canım.
Oyna oyna kurtlarını da dökmüş olursun ☺
Kac gram varsa artık görürsünEn iyisini yapıyorsun canım hareket berekettirBen de gün içinde sürekli bir şeylerle uğraşıyorum hareket olsun diye Benim kollar mide ve göbek beni rahatsız ediyorlar mıonlar için bildiğin egzersiz
kurtlar dökülünce baya eksi görürüm
Biz de seni severiz canim :)O küçülen mideni severim
En iyisini yapıyorsun canım hareket berekettirBen de gün içinde sürekli bir şeylerle uğraşıyorum hareket olsun diye Benim kollar mide ve göbek beni rahatsız ediyorlar mıonlar için bildiğin egzersiz
kurtlar dökülünce baya eksi görürüm
Boyle kas kutlesinden gider ama kiloMenü
İftar
Çorba
Yeşillik
Zeytin
Hurma
Gayet tokum kahveye bile yer kalmadı (az diyenler olacaktir, onun için yazıyorum)
2800 su
750 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?