Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamlar, bugün arkadaşımda olduğum için menüm pek iç açıcı değil açıkçası ama yazayım

Kahvaltı 2 tam buğday poğaça
Domates salatalık yumurta zeytin
Ara ; bir parça bitter
Öğle : ızgara tavuk salata iki parça köfte
Akşam 2 etli biber dolması yoğurt
Poff ne çok yemişim yarın spor salonundan çıkmayayım kızçemle

İyi akşamlar kızlar:)
SABAH= Aç karnına limonlu su 1 bardak, 1 kızarmış yumurta, 5 zeytin.
ARA ÖĞüN= 1 nektarin , 1 bardak form çayı
ÖĞLEN= 1 kase şehriye çorbası( tam bitiremedim)- yarım saat sonra 1 bardak Türk kahvesi, 3 dilim %80 bitter.(öğle arası arkadaşlarla içtik olağan dışı bi durumdu)
ARA ÖĞÜN= 2 kuru kaysı,5 fındık
AKŞAM= Bir kase salata, yarım litre su( 2 kaşık lor peynir,yarım salatalık, yarım domates karıştırıp salata yaptım.)

Yaklaşık toplam sıvım çaylarda dahil 1.5 litre. Yatana kadar 2 lt yapma çabasında olacağım.
Son ARA ÖĞÜN ise yapmadım daha ama büyük ihtimal 1 bardak kayısı suyu olacak:)
*yakında midemde kayısı ağacı çıkacak
SPOR=
25 dk tempolu yürüyüş*2,5= 62,50 puan
7.000 adım( tempolu yürüyüş adımlarımı saymıyorum) *15= 105 puan
10 dk egzersiz( kol,bel ve bacak hareketleri ) *2= 20 puan
Toplam: 187,50 ( bu sefer ferahladım gerçekten)
esperanzaa , S smygnc

İyi akşamlar

Sabah

2 yumurtadan yağsız omlet
Domates
1 kupa çay

öğle
7 kaşık etsiz patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurt

Alşamı henüz yiyemedim bugün bebeğim çok huysuz dırmuyor ara öğün dahi yiyemedim

Aslinda cok gizel kaçamak yok ama az olur mu emziriyorsun

Çok şükür canım sen nasılsın? Daha motive gördüm seni, sevindim
Bende aldım canım, dediğim gibi bugün bu sorunu aştım sanırım, daha çok sıvı tüketeceğim ve daha az yiyeceğim bakalım ne olacak.
Kayısıdan sonra ben de astım ay çok merak ediyorum yarın sabah tartıyı
kız bu nasıl spordur böyle başım döndümaşallah sana

Kahvaltı her zamanki gibi
Arada salatalık yiyeceğim dedim ama lorlu omlet çok doyuruyor açılmayınca yemedim.
Ara(5 gibi) gün kurusu kayısı

Akşam(18.30)
2 yk türlü
2 yk köz patlıcan
1 kase yoğurt
Şimdi limonlu yeşil çay
Su 3 lt tamamlarım inşallah

Spor 2 saat ev işi( biledi ile silerdim ama elimle silmeye başladım daha çok kalori gitsin diye) 40 puan
Göbek atma 30 dk 60puan(şimdi Atacan daha)

tOPLAM: 100 puan esperenzaa cgdmk

Kayısıdan sonra ben de astım ay çok merak ediyorum yarın sabah tartıyı
kız bu nasıl spordur böyle başım döndümaşallah sana

Bende merak ediyorum 2 gündür kötüydüm:)
Valla canım frsat buldukça iş yerinde egzersiz yapıyorum. İş çıkışı eve yürüdüm( her ne kadar arkadaşlar şaşırıp eşim kızsa da devam edeceğim bu yürüyüşlere)
Bir yere kadar tempolu yürüdüm sonra ister istemez performansım düştü yavaş yürümedim ama hızlı değildi o yzüden ayırdım bu yürüyüşleri:)
fazladan yaptığım şeyleri de yazmıyorum. bir anda mesai saatinde kalkıp yere eğiliyor, sağ sol yapıyorum 10 ar tane arkadaşlar bakıyor hem tebessüm yaratıyorum hem spor iyi oluyor

Afiyet olsun canım.
Oyna oyna kurtlarını da dökmüş olursun ☺

En iyisini yapıyorsun canım hareket berekettirBen de gün içinde sürekli bir şeylerle uğraşıyorum hareket olsun diyeBenim kollar mide ve göbek beni rahatsız ediyorlar mıonlar için bildiğin egzersiz
Afiyet olsun canım.
Oyna oyna kurtlarını da dökmüş olursun ☺
kurtlar dökülünce baya eksi görürüm

Kac gram varsa artık görürsün
Kollar benim de sıkıntılı ya

Benim lafımdır her daim söylerim. " hareket berekettir" diyeaklın yolu bir.
canım benim kollarım kalın bu nedenle el çırpması gibi ama bükmeden 20-30 defa en az yapıyorum
sonra dik durup ellerimi kenetleyip ayaklarımı bükmeden aşağı eğiliyorum ellerim yere değmeye yakın doğruluyorum bunu da en az 10-15 kez yapıyorum. Kollarımda ve göbeğimde farkı gördüm zaten. ayrıca göbek için ekstra yatarken mekik çek. tam çekmene de gerek yok yeter ki göbeğin asılsın, hareket etsin. onda da en az 20 defa. yani ortalama bu üç hareket 60-80 adet olmalı. ben birde belim için. kenarlar için yani 20-30 defa sağ sola eğiliyorum o da etkili:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…