O kollar benim de sıkıntıli. Gecen sıra gecemiz vardi. Fotoda kollarim ne fena cikmis. Hic zayiflamamla alakasi yokKac gram varsa artık görürsün
Kollar benim de sıkıntılı ya
Afiyet olsun canimİyi akşamlar
Sabah
2 yumurtadan yağsız omlet
Domates
1 kupa çay
öğle
7 kaşık etsiz patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurt
Alşamı henüz yiyemedim bugün bebeğim çok huysuz dırmuyor ara öğün dahi yiyemedim
Gitmesin diye gerekli protein ve vitaminleri almaya çalışıyorum canım da bi de gerçekten çok doydumBoyle kas kutlesinden gider ama kilo
Gozumde canlandi da birden kalkip spor yapmak baya komik olurdu kendim icinBende merak ediyorum 2 gündür kötüydüm:)
Valla canım frsat buldukça iş yerinde egzersiz yapıyorum. İş çıkışı eve yürüdüm( her ne kadar arkadaşlar şaşırıp eşim kızsa da devam edeceğim bu yürüyüşlere)
Bir yere kadar tempolu yürüdüm sonra ister istemez performansım düştü yavaş yürümedim ama hızlı değildi o yzüden ayırdım bu yürüyüşleri:)
fazladan yaptığım şeyleri de yazmıyorum. bir anda mesai saatinde kalkıp yere eğiliyor, sağ sol yapıyorum 10 ar tane arkadaşlar bakıyorhem tebessüm yaratıyorum hem spor iyi oluyor
Aynen yaa kolların haberi yok zayifladigimdan benim deO kollar benim de sıkıntıli. Gecen sıra gecemiz vardi. Fotoda kollarim ne fena cikmis. Hic zayiflamamla alakasi yok
Yogurt falan ekle. Hem bagarsak florasi icin iyi biliyosun. Afiyet olsun canimGitmesin diye gerekli protein ve vitaminleri almaya çalışıyorum canım da bi de gerçekten çok doydum
Sağol canım, oruçla her gün canım cacık istiyordu, iciyordum her gün de bi bugün icmedim işte. Artık yarin icerim yine ☺Yogurt falan ekle. Hem bagarsak florasi icin iyi biliyosun. Afiyet olsun canim
Tebrikler canimKızlar az önce sonuçlarım açıklandı tam iftar saatinde işte geçmişim hepsini gayet güzel geçmişim hemde :) çok sevindim akşam akşam mutlu oldum
Ben de oynamaya basliycam mezdekeler falan havada ucusmusEn iyisini yapıyorsun canım hareket berekettirBen de gün içinde sürekli bir şeylerle uğraşıyorum hareket olsun diye Benim kollar mide ve göbek beni rahatsız ediyorlar mıonlar için bildiğin egzersiz
kurtlar dökülünce baya eksi görürüm
Çok teşekkürler :)Tebrikler canim
Çok sevindim senin adına, hayirli olsun mezuniyetin o zaman canım ❤Kızlar az önce sonuçlarım açıklandı tam iftar saatinde işte geçmişim hepsini gayet güzel geçmişim hemde :) çok sevindim akşam akşam mutlu oldum
Mezuniyetin hayırlı başarıların daim olsun canım.Kızlar az önce sonuçlarım açıklandı tam iftar saatinde işte geçmişim hepsini gayet güzel geçmişim hemde :) çok sevindim akşam akşam mutlu oldum
Iyi ettin.Sonunda gelebildim
Eve geldikten sonra koştur koştur yemek yap,oğlumu besle,parka götür,top oyna,eve dön yıka,sonra uyut,mutfağı topla derken saat olmuş 12
Napiyonuz bakayım
Ben kıvranıyorum sancıdan.Canım müthiş tatlı istiyor bi iki kiraz yedim bastırayım diyeSonunda gelebildim
Eve geldikten sonra koştur koştur yemek yap,oğlumu besle,parka götür,top oyna,eve dön yıka,sonra uyut,mutfağı topla derken saat olmuş 12
Napiyonuz bakayım
Şükür canım sorun yok:) Eşim 6 aydır haftanın 3-4 günü şehir dışımda olduğu için evin tüm sorumluluğu bende.
Geçmiş olsun halletmişsin ne güzelAman sorun olmasın da insan artık ses çıkmayınca acaba bi şey mi oldu diye korkuyor illaki Bak @AhSen_yarim yine kayboldu
Ben de iyiyim çok şükür spor niyetine temizlik yaparım hemençoluk çocuk yokken bile bu kadar temizlik yapmadımdı
evet pazartesi 59.4 dün 58.9 bugün 58.6 bi de içindeki kötülüklerden kurtulabilsem görecem o 57yi de
Yeni nikin hayırlı uğurlu olur inşallah canımAynen daha motivasyonlu olmak istedim, birde artık beni obur olarak hatırlamasınlar diye...
Zor oluyor Ramazan’da diyet gerçekten...
Görürsün canım.Nişana 2 haftadan biraz fazla vardı değil mi canım? 24’üydü diye aklımda kalmış daAman yakamda ol canım.Nişana kadar 88 i görmek için çabalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?