Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi ettin.
Iyiyiz seni bekliyorduk :)
İyi olduğunuza sevindim canım
Ben kıvranıyorum sancıdan.Canım müthiş tatlı istiyor bi iki kiraz yedim bastırayım diye
Çok iyi yapmışsın canım:) geçmiş olsun .Senin çok tatlı bir o kadar da güzel hedefin var tukaka yiyecekler için hayalinden vazgeçmeye değmez canım.

Kac gram varsa artık görürsün
Kollar benim de sıkıntılı ya
Var mısınız kızlar bayrama kadar asilsoyun dediği hareketleri yapalım her günHatta yarın ölçü alalım haftaya alacağımızla karşılaştıralım 1 haftada ne kadar etki etmiş
Mekik çekemem dikişlerim daha yeni ama kol içim olanı yapacağım inşallah canım
O kollar benim de sıkıntıli. Gecen sıra gecemiz vardi. Fotoda kollarim ne fena cikmis. Hic zayiflamamla alakasi yok
Sen de var mısın canım her gün yapalım bayrama kadar?
Kızlar az önce sonuçlarım açıklandı tam iftar saatinde işte geçmişim hepsini gayet güzel geçmişim hemde :) çok sevindim akşam akşam mutlu oldum
Çok sevindim canın tebrik ederim
Ben de oynamaya basliycam mezdekeler falan havada ucusmus
oyna bak nasıl terletiyor

Canım konu içine sinmese de ufak ufak başla,önce kendini zorla biraz tezin başına otur ,araştır yaz bişeyler.Zamanla sistematiğini oturturssan çok daha kolay ilerler bence. kolay gelsin:)

Sonunda gelebildim
Eve geldikten sonra koştur koştur yemek yap,oğlumu besle,parka götür,top oyna,eve dön yıka,sonra uyut,mutfağı topla derken saat olmuş 12
Napiyonuz bakayım
hoşgelsin canım benimİyiyim çok şükür sen nasılsın? Yorulmuşsunuz iyice: ( yöneticilik ruhunda var anacım hem evi hem takımı hem de eşini idare ediyorsun maşallah
Bakıcısı götürmüyor muydu parka ?

Canım şuan 90,7 yim.Haziran 23 de nişanım.Umarım vereceğim inşallah
24 diye aklımda kalmış nişanın:)) 88 bence rahat olursun ki,regl de geçti.
Geçti canım. Arttırdım bugün tempoli 1 saat yürüdüm:)

Kesinlikle. Ruhumu bile besledi bugün:)

Hiç sorma Pazartesine kadar kendimi bilemedim. Ama bugün itibariyle toparlandım:)
Harikasın canımm
Afiyet olsun canım.Sporlar şahane,o bitterleri de görmedim mi bi kare yeterdi ya.

Bakıcısı bugün öğleden önce ve öğlen uykusundan sonra olmak üzere iki defa götürdü ama benimkine yetmemiş galibaAkşam yemekten sonra,anne arkadaşlarım parkta oynuyor olabilir biz de gidelim mi diye sorunca düş peşime gidiyoruz dedimbir de babayı çok özlüyor artık.özellikle akşam yemeğinde .Hep birlikte yerdik ya.babamı çok özledim deyince kalk gidiyoruz dedim.

Menün olmamış canım. Yaptığın sporlara yazık ediyorsun.Yeni olduğun için 30 dakikalık spor cezası verdim.Sporun türü sana kalmış canım.Poğaçanın yerine sağlıklı dolu dolu kahvaltı yapsaydın bence daga d
Sabah Karatay kahvalti
Aksamda et güveç salata ayran
esperenzaa buyur bebisimm ❤❤❤
Afiyet olsun balböceğim
Menü
İftar
Çorba
Yeşillik
Zeytin
Hurma
Gayet tokum kahveye bile yer kalmadı (az diyenler olacaktir, onun için yazıyorum)
2800 su
750 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
Afiyet olsun canımmm Az gibi geldi diyecektim ki lafı ağzıma tıkıverdin
Canımmm afiyet olsun.Attığın göbekler de yağ yakıp bol bol mutluluk hormonu salgılatsın

Oy kuzum benim ya: ( özlemez mi Rabbim hiç hasret bırakmasın birbirinize..
Eşin daha şehir dışına ne kadar gidecek, bitseydi
Yalnız aklını seveyim, arkadaşları oynayabilirmiş Bal oğlan

Göbek atamadım ama yazdım ya yarın öğleden önce telafi edeceğimBenim oğlan da onun oynamak istedi, önce kılıç salladık sonra güreştik sonda kızcağızım emecem diye tutturunca bıraktık

Afiyet olsun canım.Kızına da geçmiş olsun.Büyüme atağı olabilir mi?
Su ne kadar içtin canım?
iş arkadaşların bakıp bakıp feyz alsınlar.Sahi diyete bi
Kac gram varsa artık görürsün
Kollar benim de sıkıntılı ya
Benim kollarım da çok çok fenaydı.Kilo verince iyice inceldiler.Bi ara foto yüklemiştim albüme görenler bilir.kütük gibiydi kollarım:)Ramazan bitsin plates lastiği ve ağırlıkla kol çalışabilirsin canım.

Çok sevindim senin adına, hayirli olsun mezuniyetin o zaman canım ❤

Çok teşekkür ederim canım
Mezuniyetin hayırlı başarıların daim olsun canım.

Çok teşekkür ederimmm :)

Çok teşekkür ederim canım :)

Maşallah :))) çocukların enerjisi bitmiyor zaten hiç

Kızlar az önce sonuçlarım açıklandı tam iftar saatinde işte geçmişim hepsini gayet güzel geçmişim hemde :) çok sevindim akşam akşam mutlu oldum
Canımmm tebrik ederim çok çok swvindim
Ben de oynamaya basliycam mezdekeler falan havada ucusmus
Hahahahamezdeke dedim mi akan sular durur.Evde bulduğumz bez,mendil vs ile az mezdekecilik oynamadım
Afiyet olsun tatlım,adım ve peynir göremedim

Oy kuzum benim ya: ( özlemez mi Rabbim hiç hasret bırakmasın birbirinize..
Eşin daha şehir dışına ne kadar gidecek, bitseydi
Yalnız aklını seveyim, arkadaşları oynayabilirmiş Bal oğlan
Amin canım.Hepimizi sevdiklerine hasret bırakmasın inşallah
Ne kadar süreceği belli değil canım.Senin oğlun neler yapıyor,minnak nasıl iyidir inşallah:)

Çok teşekkür ederimmm :)

Çok teşekkür ederim canım :)

Maşallah :))) çocukların enerjisi bitmiyor zaten hiç
Sağol canım.Benim esas zayıflama sebeplerimden biri oğlumun enerjisine yetemiyordum,nefesim yetmiyordu.Gerçi hoş şimdi de yetmiyor ya en azından çok daha aktif olarak oyunlarına dahil olabiliyorum.
Cumartesi için heyecanlı ve mutlusundur diye tahmin ediyorum.

Canımmm tebrik ederim çok çok swvindim

Hahahahamezdeke dedim mi akan sular durur.Evde bulduğumz bez,mendil vs ile az mezdekecilik oynamadım

Afiyet olsun tatlım,adım ve peynir göremedim

Peynir var akşam :))
Adım bugün dışarı pek çıkamadım sınav sonuçları açıklancak diye aşırı stresliydim bütün gün onları bekledim

Ne güzel gerçekten çocuklara yetişmek zor ama kilo daha da zorlaştırıyordur kesin.
Cumartesi için evet heyecan var :))

Saymadım ama büyük bir bardak içtim aklıma geldikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…