- 18 Ekim 2017
- 570
- 1.134
- 113
Çok tatlı bir Nikin var, fitcivciv :) civciv zaten tatlı bir şey:)))bu nick nerden geldi aklıma bilmiyorumgünaydınlarcaaaaaaaaaaa
Çok tatlı bir Nikin var, fitcivciv :) civciv zaten tatlı bir şey:)))
Çok güzel!!!Sahur
yok
Akşam
3 parça tavuk eti
3 adet biber
1,5 bardak ayran
ara
şekersiz çay
hurma
300 ip atlama = 60 puan
5 dakika bölgesel = 10 puan
su 2 litreye yakın olmuştur
59 u görmek için herşeyi yaptım rabbim utandırmasın emeklerim yerine gelir inşesperenzaa G Gonulbagi
Afiyet olsun canımBugun menu:
Kahvalti haslanma 1yumurta 1 bardak süt
Ara: 2 incir
Öğlen : maş fasulyesi bademli salata
Ara: iki hurma
Akşam: köfteli çorba, salata, yoğurt, hurma
Yeşil çay
3 litre su
2 saat ev temizliği
11000 adım
esperenzaa cgdmk @yolcukardelen bahar2701
Benim hedefim, 52 kg, boy 161cm güncel 58 di en son.
Gozumde canlandi da birden kalkip spor yapmak baya komik olurdu kendim icin
Afiyet olsun canım.Sporlar şahane,o bitterleri de görmedim mibi kare yeterdi ya.
iş arkadaşların bakıp bakıp feyz alsınlar.Sahi diyete bi
TEBRİK EDERİM CANIMMM..Kızlar az önce sonuçlarım açıklandı tam iftar saatinde işte geçmişim hepsini gayet güzel geçmişim hemde :) çok sevindim akşam akşam mutlu oldum
ah ah o yıllarda sanırım hepimiz öyleymişiz. bende ebru şallıyla plates yapar üstüne 1 saat yürürdüm. arkadaşlarım göbeğim olmadığı için karnın dümdüz derlerdi:) tekrar mı o günlere dönsek acaba?YIL 2011 KİLOM 58 HEDEFİM 53 TÜ AYNI BÖYLE İSTİKRARLI DİYET YAPMIŞTIM EBRU ŞALLI PLATES VİDEOLARI İZLERDİM :) 10 YILA YAKIN EVLİLİK OLUNCA KİLO 66 HEDEF 55 OLDU :)
Kollarim kalın degil de sarkık. Agirlik etkilemez aslinda oructa ama bi plan oturtamadim nasıl yapacagima dair. Telden app yukledim, ona baslicam bakalım. Tam bir ay var memlekete gitmeye, o zamana epey toparlanır insallah, temmuz sonuna düğünümüz var ☺Afiyet olsun canım.Kızına da geçmiş olsun.Büyüme atağı olabilir mi?
Su ne kadar içtin canım?
iş arkadaşların bakıp bakıp feyz alsınlar.Sahi diyete bi
Benim kollarım da çok çok fenaydı.Kilo verince iyice inceldiler.Bi ara foto yüklemiştim albüme görenler bilir.kütük gibiydi kollarım:)Ramazan bitsin plates lastiği ve ağırlıkla kol çalışabilirsin canım.
Bende kendilerine hayranım! Nasılsın dün dondurma ila nasıldı ilişkin ?gunaydınlar kızlar nasılsınız? kaptanımesperenzaa azmine hayran kalıyorum. burcunu öğrenebilir miyim acaba
Sadece kol icinse ben de dahil olabilirim.Hayırlı geceler hepinize canlarım, kol için egzersiz yapacaklar yarın organize olalım ben başlayacağım bilesiniz
Cok iyi canım, kacamak yapmamissin ❤Bugun menu:
Kahvalti haslanma 1yumurta 1 bardak süt
Ara: 2 incir
Öğlen : maş fasulyesi bademli salata
Ara: iki hurma
Akşam: köfteli çorba, salata, yoğurt, hurma
Yeşil çay
3 litre su
2 saat ev temizliği
11000 adım
esperenzaa cgdmk @yolcukardelen bahar2701
Günaydın canım, iyiyim sen nasilsin bakalim ☺Günaydın kızlar!!!
Nasılsınız bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?