Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gozumde canlandi da birden kalkip spor yapmak baya komik olurdu kendim icin
valla ben yapıyorum

Afiyet olsun canım.Sporlar şahane,o bitterleri de görmedim mi bi kare yeterdi ya.

Ya regl döneminde çok tuttum kendimi canım deli gibi tatlı çekti. Gözümde tatlılar geçiyordu bitter yardımıma koştu

iş arkadaşların bakıp bakıp feyz alsınlar.Sahi diyete bi

Alıyorlar bir arkadaş pazartesi diyete başlayacak benimle bakalım.

Kızlar az önce sonuçlarım açıklandı tam iftar saatinde işte geçmişim hepsini gayet güzel geçmişim hemde :) çok sevindim akşam akşam mutlu oldum
TEBRİK EDERİM CANIMMM..

YIL 2011 KİLOM 58 HEDEFİM 53 TÜ AYNI BÖYLE İSTİKRARLI DİYET YAPMIŞTIM EBRU ŞALLI PLATES VİDEOLARI İZLERDİM :) 10 YILA YAKIN EVLİLİK OLUNCA KİLO 66 HEDEF 55 OLDU :)
ah ah o yıllarda sanırım hepimiz öyleymişiz. bende ebru şallıyla plates yapar üstüne 1 saat yürürdüm. arkadaşlarım göbeğim olmadığı için karnın dümdüz derlerdi:) tekrar mı o günlere dönsek acaba?

nihayet bugun regl oldum:) azıcık yeme konusunda düzene girebileceğim ve spor yapabileceğim için çok seviniyorum:) umarım bu akşam güzel menü ve spor haberleri ile karşınıza gelirim. valla sizleri gördükçe elimden gelenin fazlasını yapmak istiyorum ancak sabah çok erken kalkmam, oruç, uykusuzluk derken beslenme ve sporuma istediğim önemi veremedim.. ama şunu çok iyi biliyorum iyi ki buraya gelmişim yoksa şimdiye çoktaan bırakırdım:)

Kollarim kalın degil de sarkık. Agirlik etkilemez aslinda oructa ama bi plan oturtamadim nasıl yapacagima dair. Telden app yukledim, ona baslicam bakalım. Tam bir ay var memlekete gitmeye, o zamana epey toparlanır insallah, temmuz sonuna düğünümüz var ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…