Günaydın canım ❤Gunaydin kizlar
günaydın canımgunaydınlar kızlar nasılsınız? kaptanımesperenzaa azmine hayran kalıyorum. burcunu öğrenebilir miyim acaba
İyim okula geldim, bugün güzel bir gün ve daha güzel olacak :) kaçamaksız bir gün :))Günaydın canım, iyiyim sen nasilsin bakalim ☺
Günaydın canım❤Kızlar günaydınİsteksizlik var bugün üzerimde
Kesinlikle kaçamaksiz, yarin kilo bildirim günü, unutma, ona gore ye, yine kacamaksiz olsunİyim okula geldim, bugün güzel bir gün ve daha güzel olacak :) kaçamaksız bir gün :))
Bende daha gelen giden yokBugün ki menüm
İftar
1/2 kase ezogelin
Avuç içi kadar tavuk ızgara
Salata
2 kaşak közlenmiş patlıcan
Ayran
Avuç içi kadar pide
1 kayısı
1 ceviz
Ara
15 kiraz
2 lt su,1 bardak çay
(Reglimin ilk günü gözüm dönmüş olabilir)
7000 adım = 105 puan
esperenzaa medgic26 asilsoy
Oy kuzum benim ya: ( özlemez miRabbim hiç hasret bırakmasın birbirinize..
Eşin daha şehir dışına ne kadar gidecek, bitseydi
Yalnız aklını seveyim, arkadaşları oynayabilirmişBal oğlan
Benim kide 5 gün önce geldi.Sabah sancıdan bayıldım iğneyle duruyorum.Nefret ediyorum regl olmaktanBende daha gelen giden yoksisiyorum yaaa offf
günaydın canım, iyiyim sen nasılsınGünaydın kızlar.Nasılsınız?
Şiddetli regl sancısını saymazsam mükemmelimgünaydın canım, iyiyim sen nasılsın
Selam canım günaydınSelamlar hatuncuklar nasilsiniz bakimmm ?moral motive ne alemde :)
Ayy ben cok mutlu olurum... keske benim gelse 3 gun gectiBenim kide 5 gün önce geldi.Sabah sancıdan bayıldım iğneyle duruyorum.Nefret ediyorum regl olmaktan
Valla ben tartilmiyorum ama arti sanırım ama 3gundur gelmedi benimde ayyy simdi bayilacammmm... diplerdeyimSelam canım günaydın
Motivasyonu kaybetmemeye calisiyorum, ben de hala adet olamadim. Cumaya göre +100 deyim. İnsallah yarina en azindan -100 e gecerim.
Sen nasılsın canım
Geçmiş olsun diyecem de her ay gelir, bi turlu gecmiyor :)Şiddetli regl sancısını saymazsam mükemmelim
Valla ben tartilmiyorum ama arti sanırım ama 3gundur gelmedi benimde ayyy simdi bayilacammmm... diplerdeyimkuzum
Aynen yaaa doğum yapınca geçer inşallah diye bir umudum varGeçmiş olsun diyecem de her ay gelir, bi turlu gecmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?