En yakın zamanda gelir umarım.Gelmesi ayrı dert gelmemesi ayrıAyy ben cok mutlu olurum... keske benim gelse 3 gun gecti
Selam canım günaydın
Motivasyonu kaybetmemeye calisiyorum, ben de hala adet olamadim. Cumaya göre +100 deyim. İnsallah yarina en azindan -100 e gecerim.
Sen nasılsın canım
Valla ben tartilmiyorum ama arti sanırım ama 3gundur gelmedi benimde ayyy simdi bayilacammmm... diplerdeyimkuzum
Günaydınlar herkese ❤
Nasılsınız ☺
İnşallah canımAynen yaaa doğum yapınca geçer inşallah diye bir umudum var
Ben tartilmadan duramıyorumBende sanki 59,50 kalcam yaherşeyi yaptım ama tartılmadım akşam bu akşamda tartılmıcam yarın sabahtan
Ben de aynı durumdayım. Adet beni normalde etkilemezdi, o donemde 1 vermisligim bile vardir ama bu kez çok etkiledi. Ben de bi umut bekliyorumhedefe ulaşmamış hissediyor ama Allahtan umut kesilmez diyor :) sen nasılsın bakalım
Ben eksilerdeyim ama çok değilBen tartilmadan duramıyorum
Grupca herkes artilarda mi yaa, dolunayin etkisi bu kez uzun sürdü sanırım
Bayrama en âzindan 1.5 gitseydi iyi olacakti
Olsun eksi eksidir canım, yarına daha da cok eksilirsin insallahBen eksilerdeyim ama çok değil
Sanmıyorum canımOlsun eksi eksidir canım, yarına daha da cok eksilirsin insallah
Tırsıyorummm ya benim ödemim cok olur hamileyken bile of of ne gunlerdi derim şişer gerilirdi böyle acirdi yaa@esperenzaa bizi furacakkk
Aynen canim insallah bakalim darisi cidoyla banaEn yakın zamanda gelir umarım.Gelmesi ayrı dert gelmemesi ayrı
Masallah canim da ama saglik acisindan iyi de degil malesefBenim 3 aydır gelmiyor ya tek sevindiğim eksiksiz inş tutcam ramazan orucumu
Ben tartilmadan duramıyorum
Grupca herkes artilarda mi yaa, dolunayin etkisi bu kez uzun sürdü sanırım
Bayrama en âzindan 1.5 gitseydi iyi olacakti
Masallah canim da ama saglik acisindan iyi de degil malesef
Ben aksama kadar bekliyorum, dün gelir gibi yaptı gelmedi. Senin de inşallah bi an önce gelir canımTırsıyorummm ya benim ödemim cok olur hamileyken bile of of ne gunlerdi derim şişer gerilirdi böyle acirdi yaa
Ben de sahur yapmiyorum ama 18.45e kadar bekliyorum, çok farkediyorBen akşam dayandım bu akşamda dayancam inş sahur yapmadığım için cuma sabahı tartılcam
Sadec kol canım, hadi ölç gelSadece kol icinse ben de dahil olabilirim.
ikindiye kadar spor yapayım dedimdi Komşum gelecek bakalım artıkGünaydın canım❤
İsteksizlige yer yok, yarin tarti günü, akşamı guzel gecirelim ☺
Ben de sahur yapmiyorum ama 18.45e kadar bekliyorum, çok farkediyor
Tamam canım olceyim kolumu hadi ☺Sadec kol canım, hadi ölç gel
ikindiye kadar spor yapayım dedimdi Komşum gelecek bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?