İyi gidiyor canım dün tatlıyla imtihanım vardı ama kirazla atlattım.Hala 8 li rakamlara inemedim.Aynen canim insallah bakalim darisi cidoyla bananasil gidiyor diyet
Az kaldı öğlen yemeğine dayan arkadaşım...Bugün geç uyandım işe geç kalacağımdan kahvaltı yapamadım. 2 kayısı attım ağzıma. Ara öğünde de 4 kayısı yedim. Öğle yemeğini sabırsızlıkl bekliyorum. Çok acıktım
:) VALLA CANIM MİNNACIK BİR PARÇA YEDİM:) ARAMIZDA KALSIN :dBende kendilerine hayranım! Nasılsın dün dondurma ila nasıldı ilişkin ?
Destek üçin teşekkür ederüm.Az kaldı öğlen yemeğine dayan arkadaşım...
Menün olmamış canım. Yaptığın sporlara yazık ediyorsun.Yeni olduğun için 30 dakikalık spor cezası verdim.Sporun türü sana kalmış canım.Poğaçanın yerine sağlıklı dolu dolu kahvaltı yapsaydın bence daga d
Afiyet olsun balböceğim
Afiyet olsun canımmmAz gibi geldi diyecektim ki lafı ağzıma tıkıverdin
Canımmm afiyet olsun.Attığın göbekler de yağ yakıp bol bol mutluluk hormonu salgılatsın
Ben çok açsam sade granül kahve içiyorum.Tok tuttuyor beni yada ben öyle hissediyorumDestek üçin teşekkür ederüm.
Valla su içip duruyorum, midem rahatsız olduğu için aç bırakmamam gerek o yüzden dikkat ediyorum. Son 45 dk
İYİYİM canım son gaz çalışmaya çalışıyorum. sen nasılsın?Selamlar hatuncuklar nasilsiniz bakimmm ?moral motive ne alemde :)
Canım kahveyi aç karnına içersem ölürümBen çok açsam sade granül kahve içiyorum.Tok tuttuyor beni yada ben öyle hissediyorum
Çok geçmiş olsunCanım kahveyi aç karnına içersem ölürüm
Mide rahatsızlığım nedeniyle problem yaşıyorum.
Çok sağolllÇok geçmiş olsun
Onu bilmiyorum nedirtarlusal alcam canım ramazan bitmesine 2 3 gün kala
İnşallah canimBen aksama kadar bekliyorum, dün gelir gibi yaptı gelmedi. Senin de inşallah bi an önce gelir canım
Inersin insallah nisanada az kaldi varmi heyecanİyi gidiyor canım dün tatlıyla imtihanım vardı ama kirazla atlattım.Hala 8 li rakamlara inemedim.
Sisim sis odem tavan regl gelmedi daha... depresyondayimmmmİYİYİM canım son gaz çalışmaya çalışıyorum. sen nasılsın?
Heyecan yok canım.Daha çok endişe var anın tadını çıkaramıyorumInersin insallah nisanada az kaldi varmi heyecan
Grubun milli yemeği kabak yenilsinHuhuuuu
Az ve öz yiyin e mi?Yarın tartıda artı geleni fururum
Su miktarını da saymaya çalış canım.Saymadım ama büyük bir bardak içtim aklıma geldikçe
canım mümkün oldukça diyetine uyman gerekiyor.Bir de stres yapma sütüm kesilecek diye.Sütün en büyük düşmanı stres ve yorgunluk.Sütü su ve mümkün oldukça dinlenerek arttırabilirsin.kalitesi için de beslenmene dikkat etmen şart canım.Akşam da yine sebze yemeği ve yoğurt yedim. Aslında diyete tam uymam gerekiyor ara öğün yapamadım sütümün azalmasından endişe ediyorum
harikasın kuşumSahur
yok
Akşam
3 parça tavuk eti
3 adet biber
1,5 bardak ayran
ara
şekersiz çay
hurma
300 ip atlama = 60 puan
5 dakika bölgesel = 10 puan
su 2 litreye yakın olmuştur
59 u görmek için herşeyi yaptım rabbim utandırmasın emeklerim yerine gelir inşesperenzaa @Gonulbagi
Çalıştığın yerde bi takım kur canımvalla ben yapıyorum
Ya regl döneminde çok tuttum kendimi canım deli gibi tatlı çekti. Gözümde tatlılar geçiyordu bitter yardımıma koştu
Alıyorlar bir arkadaş pazartesi diyete başlayacak benimle bakalım.
Dön bebeğimTEBRİK EDERİM CANIMMM..
ah ah o yıllarda sanırım hepimiz öyleymişiz. bende ebru şallıyla plates yapar üstüne 1 saat yürürdüm. arkadaşlarım göbeğim olmadığı için karnın dümdüz derlerdi:) tekrar mı o günlere dönsek acaba?
Teşekkür ederim canım.Başak burcuyum.gunaydınlar kızlar nasılsınız? kaptanımesperenzaa azmine hayran kalıyorum. burcunu öğrenebilir miyim acaba
nihayet bugun regl oldum:) azıcık yeme konusunda düzene girebileceğim ve spor yapabileceğim için çok seviniyorum:) umarım bu akşam güzel menü ve spor haberleri ile karşınıza gelirim. valla sizleri gördükçe elimden gelenin fazlasını yapmak istiyorum ancak sabah çok erken kalkmam, oruç, uykusuzluk derken beslenme ve sporuma istediğim önemi veremedim.. ama şunu çok iyi biliyorum iyi ki buraya gelmişim yoksa şimdiye çoktaan bırakırdım:)
Ne oldu ki canım.Dinlenemedin mi acaba?Bir an önce geçmiş olur inşallahKızlar günaydınİsteksizlik var bugün üzerimde
Teşekkür ederim azimli güzelimizBende kendilerine hayranım! Nasılsın dün dondurma ila nasıldı ilişkin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?