Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Poğaça tam buğday ve sağlıklıydı yağsız vs sadece fazla karbonhidrat diye bugün sporu çoğalttı

Saymadım ama büyük bir bardak içtim aklıma geldikçe
Su miktarını da saymaya çalış canım.
Akşam da yine sebze yemeği ve yoğurt yedim. Aslında diyete tam uymam gerekiyor ara öğün yapamadım sütümün azalmasından endişe ediyorum
canım mümkün oldukça diyetine uyman gerekiyor.Bir de stres yapma sütüm kesilecek diye.Sütün en büyük düşmanı stres ve yorgunluk.Sütü su ve mümkün oldukça dinlenerek arttırabilirsin.kalitesi için de beslenmene dikkat etmen şart canım.
harikasın kuşum bayrama hedef tutturacak gibisin.

Çalıştığın yerde bi takım kur canımKaçamak yapana bas cezayı
Dön bebeğim Yavaştan diyet moduna girmeye başladın.Spor da zamanla geldi mi göbek içeri popo yukarı kaçar
gunaydınlar kızlar nasılsınız? kaptanım esperenzaa azmine hayran kalıyorum. burcunu öğrenebilir miyim acaba
Teşekkür ederim canım.Başak burcuyum.
Ev işi konusunda zerre enerjim yok ama dışarı işleri konusunda enerjim tavan

Regl döneminde dikkat edebilirsen çok iyi eksilme geliyor canım.Ramazan bitiyor uykun daha düzene girer ve diyete de iyice alışırsın çok daha iyi olur.bence de iyi ki geldin canım.Akşama senden temiz güzel bir menü bekliyorum.
Kızlar günaydın İsteksizlik var bugün üzerimde
Ne oldu ki canım.Dinlenemedin mi acaba?Bir an önce geçmiş olur inşallah
Bende kendilerine hayranım! Nasılsın dün dondurma ila nasıldı ilişkin ?
Teşekkür ederim azimli güzelimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…