Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çalıştığın yerde bi takım kur canımKaçamak yapana bas cezayı

Hahah valla burda zaten bir abla var o ızun süredir resmen diyette sağlık sebebiyle. Ekmek yemez, şekerli şeyler tüketmrz. Her iş çıkışı evine yürür. Bende bazen onunla yürüyorum.
Diğer kadın arkadaş daha çnce yaptı şimdi tatil sonrası süreci atlatıyot. Haftaya başlayacak bakalım
Bir birimizi gaza getireeğiz, şuan iltifatlar alıyorum diğer mesai arkadaşlarda görüyorlar sende bir incelik var siyette misin diye soruyorşar. Tabi ben hayır sağlıklı besleniyorum diyorum

Şiddetli regl sancısını saymazsam mükemmelim
Geçmiş olsun canım.
Bugün geç uyandım işe geç kalacağımdan kahvaltı yapamadım. 2 kayısı attım ağzıma. Ara öğünde de 4 kayısı yedim. Öğle yemeğini sabırsızlıkl bekliyorum. Çok acıktım
keşke arada ceviz badem yeseydin canım.Neyse şuan itübariyleöğlen yemeğini yemişsindir diye tahmin ediyorum.
Selam canım günaydın
Motivasyonu kaybetmemeye calisiyorum, ben de hala adet olamadim. Cumaya göre +100 deyim. İnsallah yarina en azindan -100 e gecerim.
Sen nasılsın canım
takım bu hafta regl mağduru oldu.Benim de 2-3 güne olmam gerekiyor.bayramda regl olmayayım geciksin biraz diye dua ediyorum.
Ayy ben cok mutlu olurum... keske benim gelse 3 gun gecti
keşke seninki gelse benimki gecikse bu regl de hiçbirimizi mutlu etmiyor
hahahaha,mesajını görmeden artı geleni fururum demiştim

Valla ben tartilmiyorum ama arti sanırım ama 3gundur gelmedi benimde ayyy simdi bayilacammmm... diplerdeyim kuzum
Akşama 500 gramlık bi aktivite öneririyorum
Aynen yaaa doğum yapınca geçer inşallah diye bir umudum var
Benimki sezaryen de olsa doğumla azalmıştı canım.Evlenince de geçer diyolaa
Bende sanki 59,50 kalcam ya herşeyi yaptım ama tartılmadım akşam bu akşamda tartılmıcam yarın sabahtan
canım hiç
Ben tartilmadan duramıyorum
Grupca herkes artilarda mi yaa, dolunayin etkisi bu kez uzun sürdü sanırım
Bayrama en âzindan 1.5 gitseydi iyi olacakti
Allah o dolunayı top etsin

Bence seninki de gelsin ki bayrama bitsin iste :)
Cidden takimca adet haftasindayiz neredeyse. Haftaya kadar herkes tutarsa odemlerimizden kurtulup muhtesem eksilerimizle belki birinci oluruz ❤

Ben de aynı durumdayım. Adet beni normalde etkilemezdi, o donemde 1 vermisligim bile vardir ama bu kez çok etkiledi. Ben de bi umut bekliyorum
Bozmayın moralinizi.Elinizden gelenin en iyisini yaptıktan sonra sağlık olsun deriz.
(Yine de fururum o ayrı )
Ben eksilerdeyim ama çok değil
regle rağmen eksideysen yarına daha da iyi olur canım.
Aynen canim insallah bakalim darisi cidoyla bana nasil gidiyor diyet
regl duasına çıkalım kız
Ben akşam dayandım bu akşamda dayancam inş sahur yapmadığım için cuma sabahı tartılcam
Emeklerinin karşılığını alacaksın canım:)

:) VALLA CANIM MİNNACIK BİR PARÇA YEDİM:) ARAMIZDA KALSIN :d
Yedim seni bahar
Destek üçin teşekkür ederüm.
Valla su içip duruyorum, midem rahatsız olduğu için aç bırakmamam gerek o yüzden dikkat ediyorum. Son 45 dk
Oyyy canım ya.Yanında ceviz badem bulundur böyle kriz durumlarında işe yarıyor.
Çok sağolll
Geçmedi bu 7-8 yılda inşallah geçer:)
Geçmiş olsun canım:) belki beslenme düzenin değiştiği için zamanla bir iyileşme olur.
Onu bilmiyorum nedir
Adet söktürücü hap canım:)

Grubun milli yemeği kabak yenilsin
Artı gelmeyin kabak yiyin,yoksa sizi kabak gibi oyarım
bu arkadaşın geçenlerde bi pazartesi yine diyete başlamıyor muydu? Hani senin gözünün önünde tatlıları gömmüştü bi ara
Eşin diyette olduğunu anlayabildi mi bariYoksa senin için endişe mi ediyor hâlâ?

İnş canım bugün hiç iyi değilim ama sürekli baş dönmesi ve bulantı çekiyorum az yemekten mi dersin saat 10 a kadar çok iyiydim

Cidden takimca adet haftasindayiz neredeyse. Haftaya kadar herkes tutarsa odemlerimizden kurtulup muhtesem eksilerimizle belki birinci oluruz ❤
Bugün yarın gelse regl hayır demem de.Bayramda hava güzel olursa denize girmeyi düşünüyordum da.ondan geciksin bari diye şey ettiydim
3 gün sonra olsam bittim ben.
Haftaya inşallah bakalım.Etaplar birleştirilsin mi diye oylama olur tahminimce.
Bayram ve sonrası cuma etabı birleştirilebilir.

İnş canım bugün hiç iyi değilim ama sürekli baş dönmesi ve bulantı çekiyorum az yemekten mi dersin saat 10 a kadar çok iyiydim
Baş dönmen bence de açlıktan canım.24 saat süre içinde yediklerine bir baksana canım.Daha önceki bir öğününden bile az yiyerek oruç tutuyorsun ya.Ondan bence.

Sağol canım.
Var aslında ama öğünlerin düzenini bozmak istemiyorum. Şimdi bir kase salata yedim iyi oldum reklam var ya açlen sen , sen değilsin. Ben öyle oluyorum sanırım.
İnşallah zamanla iyi olacak. Zaten ağrılarım kramplarım çok çok azaldı. Özen gösteriyorum yediklerime iyice

Ben şimdilik
Oğluma kreş araştırması için bir iki okula bakmaya gideceğim.
Ara ara bakmaya çalışırım.

Afiyet olsun canım.
Ben kahvaltı yapana kadar tam bir göz dönmesi yaşıyorumEskiye nazaran daha iyiyim tabi.
İyi bari canım.Mideni eskisi kadar yormadığın için bir düzelme olmuştur.

Afiyet olsun canım.
Ben kahvaltı yapana kadar tam bir göz dönmesi yaşıyorumEskiye nazaran daha iyiyim tabi.
İyi bari canım.Mideni eskisi kadar yormadığın için bir düzelme olmuştur.

Evet midemde sıkıntı azaldı, darısı bağırsaklara

Zaten öğünlerin en önemlisi kahvaltı şuan ben tam ayılamadım zaten. Eğer kahvaltı yapmazsam tüm gün aç kaldığımı hissediyorum ve yorgun oluyorum nedense.

bahar2701 esperenzanin gozunden kacmaz !!!

ben sabah bir halama yumurta, kk peynir, domates, bitki cayi ictim.
ara ogunu atlattim.
oglende : sulu koftem vardi yogurtla yedim.
ara ogun: dut yiyecegim.
simdilik bu kadar!!
PS: dut lekesi cikar mi?

Baş dönmen bence de açlıktan canım.24 saat süre içinde yediklerine bir baksana canım.Daha önceki bir öğününden bile az yiyerek oruç tutuyorsun ya.Ondan bence.

Dayanamdım canım gece niyetlenmemiştim aşırı bulantı boş dönemsi ateş basması yaşadım bugün kü orucumu kaza yapıcam inş tartı öncesi hem orucumdan vazgeçmek üzdü ama sağlıktan önemli değil düşüp bayılsam burda daha mı iyi

Huhuuuu
Az ve öz yiyin e mi?Yarın tartıda artı geleni fururum
ALLAAA yandık desene bizler regl bacılarıyız artı gelme ihtimalimiz var ama
inş. canım...
bencede haftaya süper olacağız:)
yaaa sen nerden gördün kaptanımmm esperenzaa
gördü zaten canm Azyiyen_azimli

Adet olursan tampon kullan canım, ben oyle yaparim. Hiç denizden kalmam
Birlestirilmesi daha mı iyi olur acep bilemedim, ilk hafta birazcik biseyler yiyip ikinci hafta da telafi ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…