- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
mesela karpuz kavın muAdet olursan tampon kullan canım, ben oyle yaparim. Hiç denizden kalmam
Birlestirilmesi daha mı iyi olur acep bilemedim, ilk hafta birazcik biseyler yiyip ikinci hafta da telafi ederiz
Ben yiyecemGrubun milli yemeği kabak yenilsin
Daha iyiyim canım teşekkür ederimRegl döneminde dikkat edebilirsen çok iyi eksilme geliyor canım.Ramazan bitiyor uykun daha düzene girer ve diyete de iyice alışırsın çok daha iyi olur.bence de iyi ki geldin canım.Akşama senden temiz güzel bir menü bekliyorum.
Ne oldu ki canım.Dinlenemedin mi acaba?Bir an önce geçmiş olur inşallah
Teşekkür ederim azimli güzelimiz
hasta olma canım dikkat et gerçekten çok az yiyorsunDayanamdım canım gece niyetlenmemiştim aşırı bulantı boş dönemsi ateş basması yaşadım bugün kü orucumu kaza yapıcam inş tartı öncesi hem orucumdan vazgeçmek üzdü ama sağlıktan önemli değil düşüp bayılsam burda daha mı iyi
Ben yiyecem
Daha iyiyim canım teşekkür ederim
hasta olma canım dikkat et gerçekten çok az yiyorsun
Leke çıkarıcılarla çıkarmayı dene canım .Eskiden dut yaprağı ile çıkarırdı annem ama dut yaprağı bulamayacağın için kimyasallardan yardım alacaksın mecburen.@bahar2701 esperenzanin gozunden kacmaz !!!
ben sabah bir halama yumurta, kk peynir, domates, bitki cayi ictim.
ara ogunu atlattim.
oglende : sulu koftem vardi yogurtla yedim.
ara ogun: dut yiyecegim.
simdilik bu kadar!!
PS: dut lekesi cikar mi?
Aman dikkat et canım, ben de akıllandım hedefi çok uçurmayacağım bi sürehedefi tutturmak için çok yüklendim kendime galiba canım
Aldığım gazla 20 dk zumba yaptım, özlemişimNeler yaptınız yokluğumda?
Canım zaten oruç sağlığa engel olduğu noktada farz değil ki.Sağlığın yerine gelsin kaza yaparsın.üzülme canım. Dikkat et kendine tatlım az yediğin için oluyor.Dayanamdım canım gece niyetlenmemiştim aşırı bulantı boş dönemsi ateş basması yaşadım bugün kü orucumu kaza yapıcam inş tartı öncesi hem orucumdan vazgeçmek üzdü ama sağlıktan önemli değil düşüp bayılsam burda daha mı iyi
Ohhh iyi gelmiştir zumba.Aman dikkat et canım, ben de akıllandım hedefi çok uçurmayacağım bi süre
Aldığım gazla 20 dk zumba yaptım, özlemişimSenin görüşmeler nasıl geçti?
Ben baklava değil de künefe yesem olmaž mi, senin için üstüne de kavun karpuz yerimDimi ama o kadar oruç tuttuk bi baklava yemeyek mi
Gerçi ben nişan elbisesinden dolayı yiyemem
Bak cagggnimm rakibim nasıl tanıyor benimesela karpuz kavın mubaklava değildir zaaarrrr
Afiyet olsun canım.Ben bugün tatlı değilde başka yasaklılar sayıklıyorum.Ben baklava değil de künefe yesem olmaž mi, senin için üstüne de kavun karpuz yerim
Ben kitap okuyordum, şimdi bi bakayım dedim. Kalkip yemek yapayim, persembe gecesi yemeğiNeler yaptınız yokluğumda?
Ben de öyle yaparım artık.Denize giremezsem sinir olurum kesinAdet olursan tampon kullan canım, ben oyle yaparim. Hiç denizden kalmam
Birlestirilmesi daha mı iyi olur acep bilemedim, ilk hafta birazcik biseyler yiyip ikinci hafta da telafi ederiz
Benim aklimdan da bol ketçap mayonezli tek lavasli tavuk doner geciyorduAfiyet olsun canım.Ben bugün tatlı değilde başka yasaklılar sayıklıyorum.
Ekmek arası patates kızartması bol ketçap mayOnezli.Normal şartlarda patates kızartması yemem
Şerbetli tatlı yiyen ağzınızı yırtarımBen baklava değil de künefe yesem olmaž mi, senin için üstüne de kavun karpuz yerim
Dutu ağaçtan yedim, onu nasıl kullanacağım? Normal sünger niyetine mi? Yaprağı ?Leke çıkarıcılarla çıkarmayı dene canım .Eskiden dut yaprağı ile çıkarırdı annem ama dut yaprağı bulamayacağın için kimyasallardan yardım alacaksın mecburen.
Kolay gelsin canım,afiyet olsun şimdidenBen kitap okuyordum, şimdi bi bakayım dedim. Kalkip yemek yapayim, persembe gecesi yemeği
Tamam yarım kavun, bir dilim künefe yeterBen de öyle yaparım artık.Denize giremezsem sinir olurum kesin
Birleştirilmesi bayramın birinci günü bildirim yapamayacaklar için iyi olur.
Az bi yemeye izin çıkar da bu az yemenin ölçütü ne ola ki
Tamam ben bir Çatalda yerim onuŞerbetli tatlı yiyen ağzınızı yırtarımHadi merhametli davranıp bir çatal yemenize izin verebilirim
Canım ersag bulabilsen aslında, ersag damla çıkarırDutu ağaçtan yedim, onu nasıl kullanacağım? Normal sünger niyetine mi? Yaprağı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?