- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Annem dut yapraklarını havanda iyice ezerdi.Sonra bir kovaya su doldurup bu ezdiği dut yaprakları ile lekeli çamaşırları atıp birkaç saat bekletip öyle çıkarırdı diye hatırlıyorum.Dutu ağaçtan yedim, onu nasıl kullanacağım? Normal sünger niyetine mi? Yaprağı ?
Çatal dedim yaba demedim ayolTamam ben bir Çatalda yerim onu
O nedir Çiğdemcim ?Canım ersag bulabilsen aslında, ersag damla çıkarır
Aşağıdaki yöntemi internette buldum canım.Dutu ağaçtan yedim, onu nasıl kullanacağım? Normal sünger niyetine mi? Yaprağı ?
Amannn canım künefe dediğin nedir ki, agzimi tabaga yakin tutup bir hamlede kaldiririm ben onuÇatal dedim yaba demedim ayol
Bi temizlik firmasi, reklam olmasin canım. Senin bulman zor olur. Koslayla falan dene ya da.O nedir Çiğdemcim ?
Ağzını öyle yan yan tuttuğun vakit, ağzına kürekle bi tane indirdiğimi düşünAmannn canım künefe dediğin nedir ki, agzimi tabaga yakin tutup bir hamlede kaldiririm ben onu
Canımm sen de iyi ki varsın
Canım zaten oruç sağlığa engel olduğu noktada farz değil ki.Sağlığın yerine gelsin kaza yaparsın.üzülme canım. Dikkat et kendine tatlım az yediğin için oluyor.
Havalar sıcak susuz kalıyorsun,çok uzun süre aç kalıyorsun ben tansiyon diye tahmin ediyorum.Biraz bişeyler yiyip de şu an daha iyi olduğunu söylediğin için tansiyon olma ihtimali daha yüksekmiş gibi geliyor canım.Acıkmıyorum susamıyorum ama tansiyon mu şeker mi biri oynuyo ayakta duramıyorumevet canım muhakkak kaza yapıcam inş. şuan çok çok iyiyim hurma yedim yemek yedim. Önceden sahur yapmasam süt içerdim öyle yatardım süt içmedim ondan mı acaba
hahahahabende varım iyi ki
Havalar sıcak susuz kalıyorsun,çok uzun süre aç kalıyorsun ben tansiyon diye tahmin ediyorum.Biraz bişeyler yiyip de şu an daha iyi olduğunu söylediğin için tansiyon olma ihtimali daha yüksekmiş gibi geliyor canım.
hahahaha
İyi ki varsın civcivim.
Su iç spor yap sağlıklı beslen
Sende varsın iyi ki.bende varım iyi ki
Kaldırma kuvveti büyük gelir, şampiyon olur hattaAğzını öyle yan yan tuttuğun vakit, ağzına kürekle bi tane indirdiğimi düşün
Çiğdemin kaldırma kuvveti mi yoksa benim indirme kuvvetim mi büyük
Sen de iyi ki varsın canim ☺
Corba ve et türü tercih ederim bol salatali ve ayran.Dışarı çıktığınızda diyeti bozmamak için ne yiyorsunz
Evet canım iyi geldiOhhh iyi gelmiştir zumba.
Ben iki ayrı yerle görüştüm.Pek içime sinmedi gibi.2 tane daha tavsiye edilen yer var,biri devletin hatta.Yarın yada en geç pazartesi onlara da bakarım.
Özel yada devlet oluşu farketmiyor aslında.Yeter ki güvenli,temiz bir yer olsun .Bir de merhametli öğretmenleri olsun kâfi.
Bi kamyon kavun feda olsun annem sanaBak cagggnimm rakibim nasıl tanıyor benibana bi büyük kavun verin yeter
Bugün benim de aklımdan sürekli ne yesem diye geçiyor yaAfiyet olsun canım.Ben bugün tatlı değilde başka yasaklılar sayıklıyorum.
Ekmek arası patates kızartması bol ketçap mayOnezli.Normal şartlarda patates kızartması yemem
servis çatalıŞerbetli tatlı yiyen ağzınızı yırtarımHadi merhametli davranıp bir çatal yemenize izin verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?