Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dutu ağaçtan yedim, onu nasıl kullanacağım? Normal sünger niyetine mi? Yaprağı ?
Annem dut yapraklarını havanda iyice ezerdi.Sonra bir kovaya su doldurup bu ezdiği dut yaprakları ile lekeli çamaşırları atıp birkaç saat bekletip öyle çıkarırdı diye hatırlıyorum.

Dutu ağaçtan yedim, onu nasıl kullanacağım? Normal sünger niyetine mi? Yaprağı ?
Aşağıdaki yöntemi internette buldum canım.
*
Ellerinizdeki ve ağız çevrenizdeki karadut lekelerinden, ovarak jelimsi hale getirdiğiniz karadut yaprağı ile silebilirsiniz.

Kıyafetlerdeki lekeler içinde karadut yaprağını rondodan geçirerek ezin. Daha sonra su dolu bir leğene yaprağı koyarak karıştırın ve lekeli kıyafetinizi suya bastırın. Bu şekilde bir gece bekletin. Ertesi gün karadut lekesi tamamen çıkmış olur.
*
Annemin yöntemine benziyor canım.Bi dene istersen.

Amannn canım künefe dediğin nedir ki, agzimi tabaga yakin tutup bir hamlede kaldiririm ben onu
Ağzını öyle yan yan tuttuğun vakit, ağzına kürekle bi tane indirdiğimi düşün
Çiğdemin kaldırma kuvveti mi yoksa benim indirme kuvvetim mi büyük

Canım zaten oruç sağlığa engel olduğu noktada farz değil ki.Sağlığın yerine gelsin kaza yaparsın.üzülme canım. Dikkat et kendine tatlım az yediğin için oluyor.

Acıkmıyorum susamıyorum ama tansiyon mu şeker mi biri oynuyo ayakta duramıyorum evet canım muhakkak kaza yapıcam inş. şuan çok çok iyiyim hurma yedim yemek yedim. Önceden sahur yapmasam süt içerdim öyle yatardım süt içmedim ondan mı acaba

Havalar sıcak susuz kalıyorsun,çok uzun süre aç kalıyorsun ben tansiyon diye tahmin ediyorum.Biraz bişeyler yiyip de şu an daha iyi olduğunu söylediğin için tansiyon olma ihtimali daha yüksekmiş gibi geliyor canım.
bende varım iyi ki
hahahaha
İyi ki varsın civcivim.
Su iç spor yap sağlıklı beslen

Akşam çok su içtim eşime mesaj attım, eldeki kuştan oluyordun diye ben hep ona eldeki kuş telde ki kuştan iyi derim de

Dışarı çıktığınızda diyeti bozmamak için ne yiyorsunz

Evet canım iyi geldi Güvenli yer bulmak çok önemli canım hele de İstanbul gibi bir yerde.inşallah gönlüne göre bir yer bulabilirsin
Bak cagggnimm rakibim nasıl tanıyor beni bana bi büyük kavun verin yeter
Bi kamyon kavun feda olsun annem sana
Afiyet olsun canım.Ben bugün tatlı değilde başka yasaklılar sayıklıyorum.
Ekmek arası patates kızartması bol ketçap mayOnezli.Normal şartlarda patates kızartması yemem
Bugün benim de aklımdan sürekli ne yesem diye geçiyor ya
Şerbetli tatlı yiyen ağzınızı yırtarımHadi merhametli davranıp bir çatal yemenize izin verebilirim
servis çatalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…