Reglimin ilk günü ve deli gibi yeme arzum var.Evet canım iyi geldiGüvenli yer bulmak çok önemli canım hele de İstanbul gibi bir yerde.inşallah gönlüne göre bir yer bulabilirsin
Bi kamyon kavun feda olsun annem sana
Bugün benim de aklımdan sürekli ne yesem diye geçiyor ya
servis çatalı
Tost yerine bir dilim ekmekle yumurta daha iyi olmaz mıydıSabah
İki dilim ekmekten yağsız kaşarlı tost
Salatalık
Öğle
1 tane dil balığı, yeşillik, çok az beyaz ekmek
Akşam
Et döner, 1 bardak ayran
Tost diyet listemde varTost yerine bir dilim ekmekle yumurta daha iyi olmaz mıydı
Arzum kullandım iki kez, memnun kalmadım. Ama belki memnun kalan vardır, bilemiyorum :)Blender tavsiyesi olan var mı?
Diyetisyene gittigini biliyorum da sütün kalitesi için de iyi olmadigini düşünüyorum. Yumurta yesen daha iyi bence :)Tost diyet listemde var
yapılabilir gibi canım . çok tşk ederiz. sen online diyet yapıyordun demi?Diyetisyenimin gece ara öğünü için yazdığı listeyi atıyorum belki yapmak isteyen olur
GECE:21.30-22.00
1 SU BARDAĞI KEFİR + 1 DİLİM TAZE ANANAs + 4 YAPRAK TAZE NANE + 4 DAL MAYDANOZ BLENDERİZE EDİLECEK.
VEYA
2 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT + YARIM MUZ + 3 ADET ÇİLEK + 1YEMEK KAŞIĞI KETEN TOHUMU BLENDERİZE EDİLECEK.
VEYA
1 ADET SALATALIK + 1 ADET MUZ + 4 ADET ÇİLEK + 1 YEMEK KAŞIĞI CHİA TOHUMU 100ML SU İLE BLENDERİZE EDİLECEK.
VEYA
2 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT +10 DAL MAYDANOZ + 5 YAPRAK TAZE NANE + 1 ADET SALATALIK + ÇEYREK YEŞİL ELMA BLENDERİZE EDİELECEK.
ben vestel'in blender setini aldım. hadi şu 3 rengi olup, muzlu süt falan yapıyorsun ya. makinenin içine herşeyi atıp çekebiliyroum fındık fıstık da dahil. soğuk sıcak içecekler yapıyorum tavsiye derim canımBlender tavsiyesi olan var mı?
Senin efsane kabak tarifini bir ben bilmiyorum sanırım :) paylaşabilir msn?
Bende Tefal var ve memnunum.Blender tavsiyesi olan var mı?
Ne endisesi yahuu akisina birak eglenmene bak bunlar 1 kere yasanilacak seylerHeyecan yok canım.Daha çok endişe var anın tadını çıkaramıyorum
Herkese baska bir sorun cikartiyor yahuuuGeçmiş olsun canım.
keşke arada ceviz badem yeseydin canım.Neyse şuan itübariyleöğlen yemeğini yemişsindir diye tahmin ediyorum.
takım bu hafta regl mağduru oldu.Benim de 2-3 güne olmam gerekiyor.bayramda regl olmayayım geciksin biraz diye dua ediyorum.
keşke seninki gelse benimki geciksebu regl de hiçbirimizi mutlu etmiyor
hahahaha,mesajını görmeden artı geleni fururum demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?